Andreasole Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Βγήκε και η Nemesis V3! Θα την βάλεις; Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Θα την βάλεις; Sent from my SM-N930F using Tapatalk Αύριο πρωί πρωί! Στο changelog δεν βλέπω μεγάλες αλλαγές και σκέφτομαι σοβαρά και την Aurora, αλλά μάλλον θα πάω στην Nemesis, χρησιμοποιώ αρκετά το fingerprint και δεν είχα καταφέρει παλιότερα να το κάνω να δουλέψει σε μία παλιότερη έκδοση της Aurora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Φιλε εμεις που ειμαστε με το f πρεπει να βαλουμε καποιο αλλο κερνελ η αυτο που εχουμε ηδη πανω? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Υπάρχει και κερνελ στις επόμενες σελίδες Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Υπάρχει ενσωματωμένος, με το που ξεκινάς την εγκατάσταση, σε ρωτάει το μοντέλο σου και επιλέγεις τον κατάλληλο kernel. Αν και εγώ προτιμώ τον Emotion kernel, λόγω του Double tap to wake που υποτηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ναι εχω δει αυτες τις επιλογες στην V2 απλα καλο θα ηταν να τον ειχα και ευτυχώς το βρηκα, τελικα την εχεις βαλει εγω λεω να την βαλω αυριο Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Ναι εχω δει αυτες τις επιλογες στην V2 απλα καλο θα ηταν να τον ειχα και ευτυχώς το βρηκα, τελικα την εχεις βαλει εγω λεω να την βαλω αυριο Την έβαλα, πάρα πολύ καλή. Τρεις λεπτομέρειες μου λείπουν σε σχέση με άλλες Ν7 port, δεν έχει το NFC (το οποίο δεν χρησιμοποιώ), μου βγάζει ένα μήνυμα "OCR service has stopped" (αν και η εφαρμογή δουλεύει κανονικά) και επίσης δεν έχει toggle για το NFC και τον φακό στην toggle bar. Κατά τα άλλα, παραμένει μία εξαιρετική N7 port rom με όλα τα θετικά (Grace UX, theme engine κτλ), συν την εξαιρετική εφαρμογή κάμερας του Note 7. A, και κάτι πιο σοβαρό. To auto brightness δεν δουλεύει πολύ καλά. Ενώ το slider κινείται κανονικά και φτάνει μέχρι το μάξιμουμ, η οθόνη παραμένει πολύ σκοτεινή. Για να ανέβει η φωτεινότητα στο μάξιμουμ, πρέπει να απενεργοποιήσω το auto. Αρκετά σπαστικό, αλλά πολλοί έχουν το πρόβλημα και επιπλέον δούλευε σωστά στην V2, οπότε περιμένουμε fix. Edited December 16, 2016 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvasf1 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω και να εμπιστευτω πως μια μπαταρια ειναι γνησια?Γιατι πηρα μια υποτηθεται γνησια απο το mobile hellas και μου χαλασε,ελαφρυ φουσκωμα σε εναμιση μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Την έβαλα, πάρα πολύ καλή. Τρεις λεπτομέρειες μου λείπουν σε σχέση με άλλες Ν7 port, δεν έχει το NFC (το οποίο δεν χρησιμοποιώ), μου βγάζει ένα μήνυμα "OCR service has stopped" (αν και η εφαρμογή δουλεύει κανονικά) και επίσης δεν έχει toggle για το NFC και τον φακό στην toggle bar. Κατά τα άλλα, παραμένει μία εξαιρετική N7 port rom με όλα τα θετικά (Grace UX, theme engine κτλ), συν την εξαιρετική εφαρμογή κάμερας του Note 7. A, και κάτι πιο σοβαρό. To auto brightness δεν δουλεύει πολύ καλά. Ενώ το slider κινείται κανονικά και φτάνει μέχρι το μάξιμουμ, η οθόνη παραμένει πολύ σκοτεινή. Για να ανέβει η φωτεινότητα στο μάξιμουμ, πρέπει να απενεργοποιήσω το auto. Αρκετά σπαστικό, αλλά πολλοί έχουν το πρόβλημα και επιπλέον δούλευε σωστά στην V2, οπότε περιμένουμε fix. Την εβαλα και γω. Όντως πολύ καλη αυτο με την φωτεινότητα πρεπει να κανείς αυτο που μ ειχες πει πιο πανω να απενεργοποιήσεις το Always on display. Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Την εβαλα και γω. Όντως πολύ καλη αυτο με την φωτεινότητα πρεπει να κανείς αυτο που μ ειχες πει πιο πανω να απενεργοποιήσεις το Always on display. Sent from my SM-N930F using Tapatalk Το έκανα, αλλά δεν έπιασε. Θα το ξαναδοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Δοκιμαστο και μου λες, να σε ρωτήσω κατι οταν την εκανα εγκατασταση τη Ρομ και άνοιξε το κινητο νμε ρωτησε αν θελω να κανω επαναφορα τις εφαρμογες απο προηγούμενο κινητο ειπα ναι και μετα απο το Samsung apps και ειπα νε παλι, λες να εχω θεματα? Επειδη μου εβγαλε ενα error touchwiz home stto working οπως και στη καμερα Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Δοκιμαστο και μου λες, να σε ρωτήσω κατι οταν την εκανα εγκατασταση τη Ρομ και άνοιξε το κινητο νμε ρωτησε αν θελω να κανω επαναφορα τις εφαρμογες απο προηγούμενο κινητο ειπα ναι και μετα απο το Samsung apps και ειπα νε παλι, λες να εχω θεματα? Επειδη μου εβγαλε ενα error touchwiz home stto working οπως και στη καμερα To δοκίμασα, δεν έστρωσε, πολλοί το έχουν το πρόβλημα... Εγώ για πρώτη φορά έκανα dirty flash, πάντα κάνω καθαρή εγκατάσταση και μετά επαναφορά εφαρμογών με το titanium. Και τώρα με τρώει να κάνω καθαρή εγκατάσταση, για να δω πόσα και ποια από τα προβληματάκια μου θα λυθούν. Όταν κάνεις επαναφορές ή dirty flashes, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 To δοκίμασα, δεν έστρωσε, πολλοί το έχουν το πρόβλημα... Εγώ για πρώτη φορά έκανα dirty flash, πάντα κάνω καθαρή εγκατάσταση και μετά επαναφορά εφαρμογών με το titanium. Και τώρα με τρώει να κάνω καθαρή εγκατάσταση, για να δω πόσα και ποια από τα προβληματάκια μου θα λυθούν. Όταν κάνεις επαναφορές ή dirty flashes, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα... Φιλε μεχρι τωρα εχτος απο αυτα που σου ειπα δεν εχω κανενα θεμα. Ουτε με την φωτεινότητα. Δοκιμασε κανενα ρεσταρ Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Τελικα εχεις δικαιο για τη φωτεινότητα. Όσο ήμουν σπιτι ολα καλα , βγηκα εξω στο ηλιο και εκει που ηθελα να ηταν φωτεινο απλα να γινετε πιο σκοτεινο και να μην μπορω να το αλλάξω ενω να Θέλω να κανω επειγόντως κλήση. Αν δεν υπάρξει λυση τοτε παω στη μαμασιτα Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvasf1 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Τελικα εχεις δικαιο για τη φωτεινότητα. Όσο ήμουν σπιτι ολα καλα , βγηκα εξω στο ηλιο και εκει που ηθελα να ηταν φωτεινο απλα να γινετε πιο σκοτεινο και να μην μπορω να το αλλάξω ενω να Θέλω να κανω επειγόντως κλήση. Αν δεν υπάρξει λυση τοτε παω στη μαμασιτα Sent from my SM-N930F using Tapatalk Δεν υπαρχει καμια λυση και δεν φτιαχνει εγω την εβαλα στο c 2 μηνες πριν και μου εκανε τα ιδια καλυτερα στην μαμισια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Για βοηθήστε λίγο. Έχω ένα NOTE 4 το οποίο έβγαζε Mmc failed και έπειτα δεν άνοιγε καθόλου. Κάποια στιγμή άνοιξε έβαλα Official μέσω kies και μετά από μια μέρα δεν άνοιγε η μάλλον άνοιγε μόνο σε download mode. Το έκλεισα και τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Για πείτε καμία γνώμη τι να κάνω μπας και το λύσω. Send From Note 3 With Note 7 Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ουτε σε download mode αννοιγει? Δοκιμασε ξανα την official πια Odin χρησιμοποιείς? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ουτε σε download mode αννοιγει? Δοκιμασε ξανα την official πια Odin χρησιμοποιείς? Σε odin το έβαλα μετά από ώρα με κόλπο πάτησα ώρα το Power button και άνοιξε. Προσπαθώ να το κάνω root τώρα να βάλω custom Rom Send From Note 3 With Note 7 Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Την εβαλα και γω. Όντως πολύ καλη αυτο με την φωτεινότητα πρεπει να κανείς αυτο που μ ειχες πει πιο πανω να απενεργοποιήσεις το Always on display. Που βρισκεται αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Settings-Display scroll down και θα το δεις Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 καλημερα και καλα Χριστουγεννα μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να φλασαρο την Dr Ketan , δεν ανοιγει τι κανω λαθος την πρωτη φορα ημουν με τη Νεμεσις να το καταλαβω οτι μπορει να φταιει ο Bootloader Modem αλλα μετα επειδη δεν ανοιγε εβαλα τη στοκ και δοκιμασα ξανα αλλα παλι τα ιδια Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 καλημερα και καλα Χριστουγεννα μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν μπορω να φλασαρο την Dr Ketan , δεν ανοιγει τι κανω λαθος την πρωτη φορα ημουν με τη Νεμεσις να το καταλαβω οτι μπορει να φταιει ο Bootloader Modem αλλα μετα επειδη δεν ανοιγε εβαλα τη στοκ και δοκιμασα ξανα αλλα παλι τα ιδια Τί εννοείς δεν ανοίγει, μένει στο samsung logo; Σήμερα έβαλα την Aurora V5 και, αν εξαιρέσουμε τα κλασικά προβλήματα των περισσοτέρων N7 ported (brightness slider, fingerprint) είναι η καλύτερη N7 port, χωρίς κανένα FC σε καμία εφαρμογή, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ναι κολλάει εκει στο Samsung, τι να φταιει αραγε? Sent from my SM-N910F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα αυτο με τη φωτεινότητα ειναι μεγαλο θεμα. Τώρα ειμαι με την στοκ και παρουσιαζει τα προβληματα της μπαταριας που εχουν οι στοκ μετα την τελευταια αναβαθμιση της. Απο 60% μεσα σε ενα λεπτο έπεσε στο 40 και μετα στο 15 με την ένδειξη μυνηματος χαμηλης μπαταρίας. Μαλλον δεν με βλεπο για Ν7 πορτ Sent from my SM-N910F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ναι κολλάει εκει στο Samsung, τι να φταιει αραγε? Sent from my SM-N910F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα αυτο με τη φωτεινότητα ειναι μεγαλο θεμα. Τώρα ειμαι με την στοκ και παρουσιαζει τα προβληματα της μπαταριας που εχουν οι στοκ μετα την τελευταια αναβαθμιση της. Απο 60% μεσα σε ενα λεπτο έπεσε στο 40 και μετα στο 15 με την ένδειξη μυνηματος χαμηλης μπαταρίας. Μαλλον δεν με βλεπο για Ν7 πορτ Sent from my SM-N910F using Tapatalk Σε δύο περιπτώσεις μου κολλάει στο samsung logo. -Όταν ήταν πειραγμένο το system partition. Για κάποιο λόγο το TWRP δεν μου το έκανε mount. Ξαναπέρασα την rom. -Όταν περνούσα πολλά .zip μαζί (rom, kernel, xposed), πριν ακόμη σετάρω την rom. Πρώτα λοιπόν περνάω την rom, το αφήνω να μπουτάρει, μετά περνάω τον kernel, μπουτάρω και κάνω το setup, και τέλος το xposed. Μήπως δεν έχεις σωστό kernel; Αυτό με το brightness δεν είναι σοβαρό πρόβλημα για εμένα. Η φωτεινότητα μου δουλεύει γενικά σωστά, απλά δεν κινείται ο slider καθόλου και σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα η φωτεινότητα δεν χαμηλώνει πολύ, μπορώ να ζήσω και έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) να δοκιμασω και γω την Aurora V5 , φλασαρες και τα αλλα 2 zip που εχει ??? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=70229191&postcount=7491 και πιο κερνελ περασες Edited December 27, 2016 by Andreasole Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts