truckman Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά θα ηθελα τα φώτα σας.Προσπάθησα να περάσω μέσω odin official rom της samsung, αλλά κατά τη διαδικασία μου έγραψε fail και τώρα γράφει στην οθόνη firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies and try again.Τι κάνω ρε παιδιά; Δεν θέλω να κάνω reset χωρίς να έχω προλάβει να κάνω backup κάποια πράγματα. Είμουν στην 5.1.1 και ήθελα να περάσω την 6.0.1 της vodafone.To τηλ ήταν official.Και hard reset να κάνεις θα συνεχίσει να είναι νεκρό. Πέρασε του κάποια άλλη ρομ διαφορετικού region. Αυτή που πήγες να περάσεις είχε μεγαλύτερο hidden image από τη δικιά σου το οποίο δε χωρούσε στο partition που ήδη έχεις και σου έβγαλε σφάλμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ.Θα δοκιμάσω να του περάσω την 5.1.1 που είχε ήδη και ποστεύω να είμαι οκ.Τώρα έχει μείνει ανοιχτή η οθόνη με το μύνημα που έγραψα πιο πάνω.Ελπίζω να μην σωθεί η μπαταρία και κλείσει το βράδυ.Αν το βάλω στο φορτιστή τη νύχτα θα φορτίζει ή οχι επειδή είναι σε τέτοια κατάσταση; Edited May 16, 2016 by aeroporos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Όχι μόνο θα σε χρεώσουν, αλλά τα χρήματα που θα σου ζητήσουν θα είναι πολλά, μιά που σου έχει γράψει ο knox και είσαι ήδη εκτός εγγύησης. Προς το παρον ειναι μια χαρα. Ας ελπισω να μην κατσει κανα προβλημα, αν και εχει φθηνοτερες λυσεις service απο τους ''επισημους'' Edited May 17, 2016 by tigerdaytona Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Προς το παρον ειναι μια χαρα. Ας ελπισω να μην κατσει κανα προβλημα, αν και εχει φθηνοτερες λυσεις service απο τους ''επισημους'' Μπορείς να μας πεις τα πλεονεκτηματα της συγκεκριμένης ρομ σε παρακαλω; Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Eιναι πολυ ελαφρια και πολυ γρηγορη. Επισης εχει πάρα πολλα Modifications, Τhemes & extra λειτουργειες οπως ΝΟΤΕ 5 & Εdge 6. H διαρκεια μπασταριας ειναι καλη και εχει πιο ωραια εμφανιση ! Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Κάποια καινούρια ROM από port ΝΟΤΕ 5 με τα νέα χρώματα τις μπάρας ελέγχου έχει βγεί για NOTE 4C? Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παίδες καλησπέρα, τα φώτα σας. Έκανα root με cf-root μέσω odin. Ακολούθησα κανονικά τη διαδικασία και μάλιστα 2-3 φορές γιατί είχε κολλήσει στο σήμα της Samsung. Εν τέλει τα κατάφερα, το τηλέφωνο μπουτάρει, αλλά μόνο όταν βγάζω την sd card (!), είναι κανονικά root και οι εφαρμογές τρέχουν ακόμα και όταν ξαναβάζω την sd card (αφού το ανοίξω πρώτα). Όταν δοκίμασα όμως να μπω σε recovery για να σβήσω την cache, μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι κάνει εγκατάσταση λογισμικού, μετά έβγαλε ένα νεκρό android και το μήνυμα "no command". Έκτοτε δεν μπορώ να μπω σε recovery ενώ το τηλέφωνο για να μπουτάρει κανονικά κάνει 2-3 απόπειρες. Εκτός από την cf root δεν έχω πειράξει κάτι άλλο στο λογισμικό και είμαι με το τελευταίο επίσημο για το N910F της Cosmote. Έχει κάποιος κάποια ιδέα πως να το διορθώσω; Θα διορθωθεί αν περάσω philz recovery ή αν φλασάρω επίσημη rom μέσω odin; Σημειώνω ότι ευτυχώς ακόμα μπορώ να μπω σε download mode. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Παίδες καλησπέρα, τα φώτα σας. Έκανα root με cf-root μέσω odin. Ακολούθησα κανονικά τη διαδικασία και μάλιστα 2-3 φορές γιατί είχε κολλήσει στο σήμα της Samsung. Εν τέλει τα κατάφερα, το τηλέφωνο μπουτάρει, αλλά μόνο όταν βγάζω την sd card (!), είναι κανονικά root και οι εφαρμογές τρέχουν ακόμα και όταν ξαναβάζω την sd card (αφού το ανοίξω πρώτα). Όταν δοκίμασα όμως να μπω σε recovery για να σβήσω την cache, μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι κάνει εγκατάσταση λογισμικού, μετά έβγαλε ένα νεκρό android και το μήνυμα "no command". Έκτοτε δεν μπορώ να μπω σε recovery ενώ το τηλέφωνο για να μπουτάρει κανονικά κάνει 2-3 απόπειρες. Εκτός από την cf root δεν έχω πειράξει κάτι άλλο στο λογισμικό και είμαι με το τελευταίο επίσημο για το N910F της Cosmote. Έχει κάποιος κάποια ιδέα πως να το διορθώσω; Θα διορθωθεί αν περάσω philz recovery ή αν φλασάρω επίσημη rom μέσω odin; Σημειώνω ότι ευτυχώς ακόμα μπορώ να μπω σε download mode. Αν έχεις άλλη κάρτα δοκίμασε να μπουτάρεις με εκείνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν έχεις άλλη κάρτα δοκίμασε να μπουτάρεις με εκείνη. Αν εννοείς sim card δοκίμασα και με άλλη και χωρίς και πάντα βγάζει no command. Αν εννοείς sd card, δοκίμασα και χωρίς και βγάζει το ίδιο. Πάντα μιλάω για recovery boot. Το κανονικό μπουτάρισμα το κάνω και χωρίς sd card και την βάζω μετά, άλλωστε είμαι σίγουρος ότι αν καταφέρω να κάνω clear cache θα λυθεί το πρόβλημα αλλιώς θα κάνω factory reset. Το βασικό μου θέμα είναι το recovery mode που δεν δουλεύει καθόλου, γι' αυτό και έθεσα τα παραπάνω ερωτήματα. Πιστεύεις ότι αν φλασάρω άλλη recovery ή άλλη rom θα το σώσω; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν εννοείς sim card δοκίμασα και με άλλη και χωρίς και πάντα βγάζει no command. Αν εννοείς sd card, δοκίμασα και χωρίς και βγάζει το ίδιο. Πάντα μιλάω για recovery boot. Το κανονικό μπουτάρισμα το κάνω και χωρίς sd card και την βάζω μετά, άλλωστε είμαι σίγουρος ότι αν καταφέρω να κάνω clear cache θα λυθεί το πρόβλημα αλλιώς θα κάνω factory reset. Το βασικό μου θέμα είναι το recovery mode που δεν δουλεύει καθόλου, γι' αυτό και έθεσα τα παραπάνω ερωτήματα. Πιστεύεις ότι αν φλασάρω άλλη recovery ή άλλη rom θα το σώσω; Εννούσα να μπουτάρεις με άλλη sd card, αφού είπες ότι με αυτή δεν μπουτάρει. Δοκίμασε να βάλεις άλλο recovery, αλλά πρόσεξε να είναι για την συσκευή σου γιατί δεν είναι ένα recovery που κάνει σε όλα τα note 4. Aν π.χ. έχεις το F , θα βάλεις για F. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Θα δοκιμάσω να βάλω philz με odin και θα σου πω. Αν βάλω νέα rom εγκαθιστά και recovery; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Θα δοκιμάσω να βάλω philz με odin και θα σου πω. Αν βάλω νέα rom εγκαθιστά και recovery; Ναι. Μόνο recovery βάλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπερα σας. Εχω και γω το Note αλλα εχω και ενα S5 official. Εχει την Κυπριακή 5.1.1 και προσπαθώ να βαλω την Ελληνική 6mm μεσο Odin αλλα στο τελος μου βγαζει fail και πανω στο κινητό γραφει κατι με Volume ext4 κατι ετσι και δεν ανοιγε και τελος παντων φλασαρα την παλια και αννοιξε κανονικα. Τι κανω λάθος; Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ναι. Μόνο recovery βάλε. Έβαλα την twrp μέσω odin (αφού ταλαιπωρήθηκα γιατί μέσω της εφαρμογής από το market έγινε εγκατάσταση και μετά το τηλέφωνο σταμάτησε να δουλεύει). Μπήκα κανονικά σε recovery, έσβησα cache και davlik και τώρα δουλεύει και μπουτάρει και με την κάρτα. Αναμένω να δω αν σταματήσουν τα lags που είχα, αλλιώς θα κάνω και factory reset να τελειώνω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Έβαλα την twrp μέσω odin (αφού ταλαιπωρήθηκα γιατί μέσω της εφαρμογής από το market έγινε εγκατάσταση και μετά το τηλέφωνο σταμάτησε να δουλεύει). Μπήκα κανονικά σε recovery, έσβησα cache και davlik και τώρα δουλεύει και μπουτάρει και με την κάρτα. Αναμένω να δω αν σταματήσουν τα lags που είχα, αλλιώς θα κάνω και factory reset να τελειώνω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Ωραιος !!!! Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 καλημερα σας, το ιδιο προβλημα ειχα και γω με το S5 υπαρχει περιπωση να το παθω και με το Note;; εχω πανω την Kuybi light , θα φλασαρω απλα με odin την 6μμ και ειμαι κομπλε η πρεπει να κανω κατι αλλο;; π.χ clear cache dalvik, ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδες καλησπερα. Ηρθε η ωρα να δωσω το Νοte 4 C μου και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να το κανω full stock με μονο root. Ειμαι σε wanam lollipop τωρα. Να βαλω μια stock Lolli και να το αφησω να κανει μονο του update στην ΜΜ και να το rootαρω επειτα? Να περασω απλα μια stock prerooted (υπαρχει αραγε?) MM? Το βολικοτερο βεβαια ειναι να του πεταξω μια prerooted stock μεσω TWRP αλλα υπαρχει καποια? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Στο xda έχει σαν στοκ Sent from my Ultra Plus using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Στο xda έχει σαν στοκ Sent from my Ultra Plus using Tapatalk I know, απλα ελεγα να περασω official stock για να παιρνει και updates (αν ερθουν) και κυριως να μην εχει καμια δυσλειτουργια και με κραζει μετα γιατίθα παει σε φιλο φιλου :lol: Παντως αν ήξερα το επιπεδο του θα του αφηνα την Wanam μεσα γιατι είναι πραγματικά αψογη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Βαλε με odin οfficial MM Sent from my SM-N920G using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Έχει βάλει κάποιος την MM απο nameless? Εάν ναι με ποιόν kernel διότι ο vitamin δεν έχει dt2w και κάποιες άλλες λειτουργίες όπως ο nameless της 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Σκέφτομαι να περάσω την πρώτη custom rom στο note μου (F γερμανική ΜΜ) και με ψήνει αυτή του dr. Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος στο τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω γιατί έχω ψιλοχαθεί στο νήμα του xda. Επίσης μπορώ να πάρω ένα πλήρες αντίγραφο όπως είναι τώρα το τηλ για να επανέλθω σε αυτή τη κατάσταση αν δε μου κάτσει η φάση; Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Σκέφτομαι να περάσω την πρώτη custom rom στο note μου (F γερμανική ΜΜ) και με ψήνει αυτή του dr. Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος στο τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω γιατί έχω ψιλοχαθεί στο νήμα του xda. Επίσης μπορώ να πάρω ένα πλήρες αντίγραφο όπως είναι τώρα το τηλ για να επανέλθω σε αυτή τη κατάσταση αν δε μου κάτσει η φάση; Post #1515. 10 χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Σκέφτομαι να περάσω την πρώτη custom rom στο note μου (F γερμανική ΜΜ) και με ψήνει αυτή του dr. Μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος στο τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω γιατί έχω ψιλοχαθεί στο νήμα του xda. Επίσης μπορώ να πάρω ένα πλήρες αντίγραφο όπως είναι τώρα το τηλ για να επανέλθω σε αυτή τη κατάσταση αν δε μου κάτσει η φάση; Εγω αυτη τη στιγμη παντως προτεινω την curama vo. Στηρίζεται στην τελευταία, τελευταία (μετα το update της σαμσουνγκ 600 mb), και εχει και πολλα απο s7, edge screen κλπ. Καλη, και οτι ποιο γρήγορο, light, με περισσότερη ελευθερη ραμ ειναι και η nameless. Αλλα στηρίζεται στο G και οχι το F, και σε παλαιότερη εκδοση της σαμσουνγκ. Θελει κάποιες βελτιώσεις και ισως γίνει η καλύτερη στο μελλον. Δεν εχει τίποτα ομως ουτε edge, ουτε διαφορα στανταρ της original, γι αυτο πάει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts