koyjkoyk Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το μόντεμ το βάζεις στο cp νομίζω και τον bootloader στο bl και πατας start!για καποιο λογο ξανα πεφτει σε bootloop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τότε αφού έχεις βαλει modem ,kai bootloader COI3 ξανακάνε μια καθαρή εγκατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τώρα την πάτησα άσχημα γιατί έκανα wipe μεγάλο και έχασα και την ρομ που είχα μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τώρα την πάτησα άσχημα γιατί έκανα wipe μεγάλο και έχασα και την ρομ που είχα μέσα Aν έχεις pc δεν υπάρχει θέμα :D Μπορείς να περάσεις μια άλλη με otg φλασάκι ή μέσω της sd(+ανταπτορα) από το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Aν έχεις pc δεν υπάρχει θέμα :D Μπορείς να περάσεις μια άλλη με otg φλασάκι ή μέσω της sd(+ανταπτορα) από το pc. :happy: εχω ανταπτωρα και sd που δεν τον πιανει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 :happy: εχω ανταπτωρα και sd που δεν τον πιανει :( Εάν δεν μπορείς έτσι, πέρνα μια stock με Odin από pc για να καταφέρεις να το ανοίξεις. Ίσως κάποιος άλλος φίλος ξέρει κάποιον άλλον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 :happy: εχω ανταπτωρα και sd που δεν τον πιανει :( Ρε συ αφού είχες τη rom μέσα τι το ήθελες το μεγάλο wipe!έπρεπε να βρεις μια sd και να φλασαρεις από εκεί ώστε να έχεις τη rom εκεί ώστε να κανείς wipe και την internal μετά!τέλος πάντων περνά με odin βάζοντας το νομίζω το αρχείο στο ap αν δεν κάνω λάθος μια stock rom και μετά περνά recovery ,root!επειτα τη Ρόμ και τα bloatware στην κάρτα sd και φλασαρε!ελπιζω να σε βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Παιδιά τα έκανα όλα αλλά για κάποιο λόγο πέφτει σε bootloop αφήστε το δεν πηραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Μήπως περνάς 5.1.1 από sammobile που είναι της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Καλησπερα Πριν λιγο πηγα να βάλω και εγω την Kyubi και μου πεφτει και εμένα σε bootloop, υπαρχει τροπος να ληθει? πριν ημουν σε Stock 5.1.1 Γαλλικη Edit : Τελικά ήθελε το modem μέσω Odin Edited October 21, 2015 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Όσοι αντιμετωπίζετε θέμα με boot loop, δοκιμάσατε επανεκκίνηση; Wipe cache/dalvik; Περασμένα coi3 bootloader και modem; Πόση ώρα περιμένατε για να ανοίξει η συσκευή; Επίσημη Kyuby ή κάποια debloated έκδοση; Edited October 21, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Μία ερώτηση για την kyubi, το xposed δουλεύει σωστά πλέον; Γενικότερα, γιατί το χρησιμοποιείτε; Έχω καιρό να το εγκαταστήσω και, από όσο θυμάμαι, μόνο για κάτι επουσιώδη το χρησιμοποιούσα, για να κάνω πιο ομαλή την κίνηση της progress bar και να αλλάξω θέση στο ρολόι της status bar. Ο λόγος που το έψαχνα για το Note 4 ήταν για να αλλάξω χρώματα στα μενού, αλλά πλέον με το theme store δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Έχει κάποια άλλη μεγάλη χρησιμότητα τώρα, ιδίως αν χρησιμοποιεί κανείς κάποιον launcher; Το xposed είναι απαραίτητο για τα YouTube adaway Spotifyskip Greenify ****** Ολα κάνουν εξαιρετική δουλειά Edited October 22, 2015 by truckman Αναφορά παράνομου λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Το xposed είναι απαραίτητο για τα YouTube adaway Spotifyskip Greenify ****** Ολα κάνουν εξαιρετική δουλειά Να'σαι καλά, όπως έγραψα κάτι σελίδες πιο πίσω, βρήκα και εγώ κάποια χρήσιμα πραγματάκια -XLED . Διαφορετικό χρώμα και διαφορετική διάρκεια αναβοσβησίματος, ανάλογα με την εφαρμογή. Δουλεύει άριστα. -GMail Theme engine. Επιτρέπει την αλλαγή σε όλα τα χρώματα του gmail. Επίσης άριστο. Έχω περίπου μία εβδομάδα να πειράξω το κινητό, όλα δουλεύουν ακριβώς όπως θα ήθελα. Πολύ μεγάλη υπόθεση για ένα κινητό να έχει υποστήριξη από τους Developers. Ιδίως αυτό το double tap to wake δεν περίμενα ποτέ να το δω σε συσκευές που δεν το υποστηρίζουν εργοστασιακά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Να'σαι καλά, όπως έγραψα κάτι σελίδες πιο πίσω, βρήκα και εγώ κάποια χρήσιμα πραγματάκια -XLED . Διαφορετικό χρώμα και διαφορετική διάρκεια αναβοσβησίματος, ανάλογα με την εφαρμογή. Δουλεύει άριστα. -GMail Theme engine. Επιτρέπει την αλλαγή σε όλα τα χρώματα του gmail. Επίσης άριστο. Έχω περίπου μία εβδομάδα να πειράξω το κινητό, όλα δουλεύουν ακριβώς όπως θα ήθελα. Πολύ μεγάλη υπόθεση για ένα κινητό να έχει υποστήριξη από τους Developers. Ιδίως αυτό το double tap to wake δεν περίμενα ποτέ να το δω σε συσκευές που δεν το υποστηρίζουν εργοστασιακά. Επειδή είμαι με CM αυτό με το Led υπάρχει μέσα στη ρομ. Τα modules που έχω αυτή τη στιγμή ****** Όλα ένα και ένα. Αυτό με το double tap to wake γίνεται στο note 3? Έχει τόσα πολλά για ότι μπορεί να χρειαστούμε. Edited October 24, 2015 by truckman προβολή παράνομου λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ναι, η CM το έχει εξαρχής το LED notification, για το DT2W σε note 3 δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Ναι, η CM το έχει εξαρχής το LED notification, για το DT2W σε note 3 δεν ξέρω.Για να δουλέψει το dt2w προυπόθεση είναι να έχει αισθητήρα η συσκευή γιά κάτι τέτοιο που η συγκεκριμένη δεν έχει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Για να δουλέψει το dt2w προυπόθεση είναι να έχει αισθητήρα η συσκευή γιά κάτι τέτοιο που η συγκεκριμένη δεν έχει. Μία χαρά δούλευε σε Note 3 όταν το είχα. Απλά θέλει custom kernel που να το υποστηρίζει. Και αισθητήρα γιατί να θέλει? Wakelock σε συγκεκριμένο μέρος στη οθόνη κρατάει δεν χρησιμοποιεί proximity sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μία χαρά δούλευε σε Note 3 όταν το είχα. Απλά θέλει custom kernel που να το υποστηρίζει. Και αισθητήρα γιατί να θέλει? Wakelock σε συγκεκριμένο μέρος στη οθόνη κρατάει δεν χρησιμοποιεί proximity sensor. Μπορείς να με κατατοπισεις για ποιον Kernel αναφέρεσαι? Τώρα έχω cm12.1 με f2fs και arte97 Kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μπορείς να με κατατοπισεις για ποιον Kernel αναφέρεσαι? Τώρα έχω cm12.1 με f2fs και arte97 Kernel. Τώρα ρε μαν που να θυμάμαι. Έχει 1 χρόνο και βάλε που έδωσα το 3. Εγώ Temasek δούλευα στο 3. Αλλά θυμάμαι ότι με TW custom Rom γινόταν με κάποιους kernel. Θα το κοιτάξω άμα βρω ευκαιρία και σου λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Τώρα ρε μαν που να θυμάμαι. Έχει 1 χρόνο και βάλε που έδωσα το 3. Εγώ Temasek δούλευα στο 3. Αλλά θυμάμαι ότι με TW custom Rom γινόταν με κάποιους kernel. Θα το κοιτάξω άμα βρω ευκαιρία και σου λέω. Έγινε να σε καλά. Έψαξα και εγώ και δεν βρήκα κάτι για αυτό ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slaybas Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Βγήκε simplrom 5f, όσοι πιστοί προσέλθετε! Edited October 24, 2015 by slaybas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Μία χαρά δούλευε σε Note 3 όταν το είχα. Απλά θέλει custom kernel που να το υποστηρίζει. Και αισθητήρα γιατί να θέλει? Wakelock σε συγκεκριμένο μέρος στη οθόνη κρατάει δεν χρησιμοποιεί proximity sensor. Δουλεύει με gestures και όχι με αισθητήρα που έχουν κάποια lg , motorola κλπ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, μη τα μπερδεύουμε. Η λειτουργία DT2W προϋποθέτει αισθητήρα, όλα τα άλλα είναι απλά υποκατάστατα που προσπαθούν να προσομοιώσουν αυτή τη λειτουργία και σου κρατάνε τη συσκευή ξύπνια. Google it για περισσότερες πληροφορίες. Edited October 24, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Δουλεύει με gestures και όχι με αισθητήρα που έχουν κάποια lg , motorola κλπ. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, μη τα μπερδεύουμε. Η λειτουργία DT2W προϋποθέτει αισθητήρα, όλα τα άλλα είναι απλά υποκατάστατα που προσπαθούν να προσομοιώσουν αυτή τη λειτουργία και σου κρατάνε τη συσκευή ξύπνια. Google it για περισσότερες πληροφορίες. Ρε μαν sorry κιόλας αλλά τι αισθητήρα δε γίνεται αυτό που λες. Έχουν βάλει δλδ αισθητήρα κάτω από όλο το panel της οθόνης ο οποίος αναγνωρίζει το πόσες φορές χτυπάς την οθόνη για να ανοίξει? Αυτό ακριβώς κάνει η οθόνη αφής από μόνη της. Τι θα πει άλλο το ένα άλλο το άλλο? Στο Nexus 4 είχαμε DT2W με διάφορους kernels πριν ακόμα βγει το G2 που το έκανε γνωστό. Τι διαφορετικό είχε δλδ το ένα panel με το άλλο? Δεν προσπαθούν να προσομοιώσουν αυτή τη λειτουργία αλλά κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Ρε μαν sorry κιόλας αλλά τι αισθητήρα δε γίνεται αυτό που λες. Έχουν βάλει δλδ αισθητήρα κάτω από όλο το panel της οθόνης ο οποίος αναγνωρίζει το πόσες φορές χτυπάς την οθόνη για να ανοίξει? Αυτό ακριβώς κάνει η οθόνη αφής από μόνη της. Τι θα πει άλλο το ένα άλλο το άλλο? Στο Nexus 4 είχαμε DT2W με διάφορους kernels πριν ακόμα βγει το G2 που το έκανε γνωστό. Τι διαφορετικό είχε δλδ το ένα panel με το άλλο? Δεν προσπαθούν να προσομοιώσουν αυτή τη λειτουργία αλλά κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.Please, google it...με αυτή τη λογική όλα θα είχαν dt2w by default. To έχεις καταλάβει λάθος, ψάξτο λιγάκι κι εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε. Edited October 24, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Please, google it...με αυτή τη λογική όλα θα είχαν dt2w. To έχεις καταλάβει λάθος, ψάξτο λιγάκι κι εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε. Δεν χρειάζεται να Google τίποτα. Επιμένεις ότι είναι hardware feature ενώ είναι καθαρά και αποδεδειγμένα software και δη kernel feature. Από τη στιγμή που γίνεται σε όλες τις συσκευές με custom kernels δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts