SuRfer Δημοσιεύτηκε October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2004 Εσύ αποφασίζεις... Ποια απίστευτη προσφορά θέλεις να "δεις" σε ένα δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας? Θέλεις να μιλήσεις τώρα στο σταθερό & βαρέθηκες τον ΟΤΕ? :worry: >>>>>>>>>>>> myPhone.gr <<<<<<<<<<< Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Come again ? :confused: Say what ? :blink: What 's that ? :confused: Beg your pardon ? :blink: Hello ? :confused: :blink: :confused: :blink: Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Θέλω μια προσφορά από την vivodi(την οποία περιμένω να με καλύψει!) η οποία να έχει δωρεάν κλήσεις κάθε μέρα κάποιος ώρες της ημέρας! Κυρίως απόγευμα και βράδυ ή και νύχτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Για να δουμε τι θα δουμε!!!!!! :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (18 Οκτ. 2004 , 16:17) Come again ? :confused: Say what ? :blink: What 's that ? :confused: Beg your pardon ? :blink: Hello ? :confused: :blink: :confused: :blink: Νομίζω ότι ο kostas_pav έκανε την αρχή και κατάλαβες σε τι αναφέρεται το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (18 Οκτ. 2004 , 16:20) Για να δουμε τι θα δουμε!!!!!! :) :) :) Καμιά ιδέα??? ... ακούω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (18 Οκτ. 2004 , 16:22) Καμιά ιδέα??? ... ακούω! ;) Οτιοδηποτε θα με εκανε να πω στον πΟΤΕ ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ !!!!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Κάτι μου "σφύριξαν" για την υπηρεσία "Genion" της Ο2 (στη Γερμανία). http://www.teltarif.de/a/o2/genion.html Βέβαια, οι Γερμανοί έχουν "απελευθερώσει" τις Τηλεπικοινωνίες από το 1998, ενώ, προφανώς η εν γένει οργάνωσή τους, τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν τον Καταναλωτή με τον σεβασμό που του αρμόζει (ακόμη και σε επίπεδο ενημέρωσης...όπως εμείς δηλαδή :rolleyes: :whistle: ...) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αν με απαλλάξει μία εταιρεία από το 25άρι πάγιο του ΟΤΕ και μου προσφέρει και δωρεάν κλήσεις (π.χ. βλ. Τελλάς δωρεάν αστικά/υπεραστικά μετά το πρώτο τρίλεπτο) αλλά για πάντα και όχι σαν προσφορά τότε... με χίλια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος miaow (18 Οκτ. 2004 , 16:36) Κάτι μου "σφύριξαν" για την υπηρεσία "Genion" της Ο2 (στη Γερμανία). http://www.teltarif.de/a/o2/genion.html Βέβαια, οι Γερμανοί έχουν "απελευθερώσει" τις Τηλεπικοινωνίες από το 1998, ενώ, προφανώς η εν γένει οργάνωσή τους, τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν τον Καταναλωτή με τον σεβασμό που του αρμόζει (ακόμη και σε επίπεδο ενημέρωσης...όπως εμείς δηλαδή :rolleyes: :whistle: ...) miaow, ευχαριστώ για το link. Για να δούμε... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (18 Οκτ. 2004 , 16:37) Αν με απαλλάξει μία εταιρεία από το 25άρι πάγιο του ΟΤΕ και μου προσφέρει και δωρεάν κλήσεις (π.χ. βλ. Τελλάς δωρεάν αστικά/υπεραστικά μετά το πρώτο τρίλεπτο) αλλά για πάντα και όχι σαν προσφορά τότε... με χίλια!!! Δεν είναι τόσο εύκολο ξέρεις... Αλλά ΠΟΤΕ... μη λες ποτέ! :confused: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Με ενα σταθερο παγιο καθε μηνα να μιλαω οση ωρα θελω και οπου θελω σε ολη την Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (18 Οκτ. 2004 , 19:24) Με ενα σταθερο παγιο καθε μηνα να μιλαω οση ωρα θελω και οπου θελω σε ολη την Ελλαδα. ...may your wish be granted... ("I thank you" ! :lol: ..) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Flatrate αστικες (τουλαχιστον) ;) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Ρε παιδια για φανερωστε κατι οσοι γνωριζετε :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Θέλω να κόψω τον ΟΤΕ, να έχω DSL και τηλέφωνο, να μπορώ να κρατήσω το ίδιο νούμερο και οι χρεώσεις να είναι απλά χαμηλές. Δε μου χρειάζονται παροδικές προσφορές του τύπου όλα τσάμπα αλλά με τον τάδε περιορισμό. Απλά χαμηλές τιμές. So simple! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miaow Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 ΝΕΧΤ ! ... :lol: :lol: :) Παράθεση ...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα... ...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα... ...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Η προσφορα της Tellas να κρατήσει για πάντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfer (18 Οκτ. 2004 , 18:11) Εσύ αποφασίζεις... Ποια απίστευτη προσφορά θέλεις να "δεις" σε ένα δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας? Θέλεις να μιλήσεις τώρα στο σταθερό & βαρέθηκες τον ΟΤΕ? :worry: >>>>>>>>>>>> myPhone.gr <<<<<<<<<<< Με το συμπαθειο, αλλα καταντα κουραστικο αυτο που κανεις ξανα κα ξανα. Κουραζει το ιδιο πραγμα και οι ιδες εκφρασεις που ειναι μαλιστα σαν να βλεπουμε ενα κακο διαφημιστικο εταιρειας Τ/Ε και μαλλον προς το χαζοχαρουμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Θέλω η vivodi να μου βάλει DSLphone χωρίς να χρειστεί να αλλάξω router, να μείνει μόνιμα η προσφορά των απεριόριστων κλήσεων προς αστικά Ελλάδας (άντε να αυξηθεί το πάγιο στα 10 ευρώ), να μπορείς να καλέσεις Vivodi (211740xxxx) από κάθε κινητό και σταθερό, και να ρίξει τις χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veroulini Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 exw ote sindesi isdn ! kai plironw kapou 35evro pagio! me simferei mia alli statheri tilefonia ? pistevw pws oxi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (18 Οκτ. 2004 , 19:26) Με το συμπαθειο, αλλα καταντα κουραστικο αυτο που κανεις ξανα κα ξανα. Κουραζει το ιδιο πραγμα και οι ιδες εκφρασεις που ειναι μαλιστα σαν να βλεπουμε ενα κακο διαφημιστικο εταιρειας Τ/Ε και μαλλον προς το χαζοχαρουμενο. 1) Στο συγκεκριμένο θέμα δε χρησιμοποίησα κάποια "γνωστή" έκφραση. (αποκλειστικά etc.) :lol: :p 2) Oι εκφράσεις (σοκ στην αγορά) και η ιδέα δημιουργίας αυτού του θέματος δεν ήταν δική μου. Με αφορμή post άλλου μέλους σε άλλο forum (ευρυζωνικά δίκτυα) αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το thread χρησιμοπιώντας τις εκφράσεις του. (Είδα ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τα μέλη του forum) 3) Ξέρεις, στο forum... δε διαβάζεις ειδήσεις - ούτε διαφημίσεις, γι' αυτά τα θέματα υπάρχει η πρώτη σελίδα του myPhone και τα διαφημιστικά banners. 4) Προσβάλλεις τα μέλη του forum που "απαντούν" σε αυτό το thread λέγοντας ότι "βλέπεις" ένα "χαζό" διαφημιστικό εταιρίας. 5) Δε μίλησε κανείς για καμία εταιρία... γενικά & αόριστα μιλάμε - "Με ποιο κριτήριο - προσφορά θα επιλέγατε έναν εναλλακτικό πάροχο. Τι περιμένετε να 'δείτε' στην ελληνική αγορά σταθερής τηλεφωνίας." 6) Αν δε γουστάρεις να διαβάζεις τα μηνύματα μου... υπάρχει και το "black list" --- Τα "χαζοχαρούμενα" posts μου προφανώς δε "χωνεύονται" από ξενέρωτους. 7) Αρνητική ψήφος στο karma σου από μένα... και από άλλα μέλη του forum που ίσως ακολουθήσουν την πρακτική μου. 8) Παράκληση προς τους moderators: "Προσωπική Επίθεση" στο πρόσωπό μου... επομένως σύμφωνα με τους κανόνες του forum πρέπει ο κύριος redcon να υποστεί και την ανάλογη τιμωρία ( δε θυμάμαι αν υπάρχει κάτι :p ) 9) Διάλογο κάνουμε στο forum να περνά η ώρα... διαβάζουμε σχόλια-ιδέες, προσπαθούμε να δημιουργούμε παράλληλα ένα ευχάριστο κλίμα να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα & τη ρουτίνα. Αν εσύ επιλέγεις το σοβαρό στυλ ζωής και τη "σοβαρή ενημέρωση" μπορείς να παρακολούθησεις το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. :blink: 10) Τέλος.... :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Με τον τιτλο ομως : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΚ! - ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ Ο καθενας περιμενει να διαβασει μια ειδηση και οχι επιθυμιες. Φιλικα παντα!!!!! :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfer Δημ. October 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (19 Οκτ. 2004 , 09:45) Με τον τιτλο ομως : ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΚ! - ΘΑ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ Ο καθενας περιμενει να διαβασει μια ειδηση και οχι επιθυμιες. Φιλικα παντα!!!!! :) :) Κοίτα... αν ο τίτλος δεν είναι "κατάλληλος" δεν πρόκειται να κάνει κανένας ΚΛΙΚ! :( Το έχω "ψάξει", μην το ψάχνεις! :p Στους τίτλους θα κολλήσουμε??? :alien: Το νόημα μετρά... και στην προκειμένη νομίζω ότι θα είναι ΠΟΛΥ χρήσιμο... :worry: :whistle: Καλημέρα! ... Δεν έχω πολύ χρόνο, δυστυχώς... :( CU... next week! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Κοίτα... αν ο τίτλος δεν είναι "κατάλληλος" δεν πρόκειται να κάνει κανένας ΚΛΙΚ! :( Το θεμα δεν ειναι να κανει καποιος κλικ ,για εμενα τουλαχιστον, αλλα κανωντας κλικ να βρισκει κατι που εχει το θεμα σαν περιεχομενο.Ειναι θεμα το πως τα βλεπει κανεις τα πραγματα... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts