neten Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Thnx Alex Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Για να δούμε πως θα τα πάει και με το iOS 10. Εγώ προετοιμάζομαι για clean install παντως Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ζήτησε,και πήρε μία αναβάθμιση ,χθες ή προχθές. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ζήτησε,και πήρε μία αναβάθμιση ,χθες ή προχθές. Για την 9.3.4 μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Για την 9.3.4 μιλάς; Ναι γι' αυτή. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ...η οποία δουλεύει εξίσου καλά με τις προηγούμενες minor αναβαθμίσεις. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η 9 είναι η καλύτερη έκδοση που έχει βγάλει η apple τα τελευταία χρόνια και προτείνω να μη βιαστείτε για την 10 μέχρι να σταθεροποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 ...η οποία δουλεύει εξίσου καλά με τις προηγούμενες minor αναβαθμίσεις. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η 9 είναι η καλύτερη έκδοση που έχει βγάλει η apple τα τελευταία χρόνια και προτείνω να μη βιαστείτε για την 10 μέχρι να σταθεροποιηθεί. Συμφωνώ κι εγώ σ αυτό. iOS 9 κανενα πρόβλημα και γρήγορο και καλή αυτονομία. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ...η οποία δουλεύει εξίσου καλά με τις προηγούμενες minor αναβαθμίσεις. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η 9 είναι η καλύτερη έκδοση που έχει βγάλει η apple τα τελευταία χρόνια και προτείνω να μη βιαστείτε για την 10 μέχρι να σταθεροποιηθεί. Σωστά, ας περιμένουμε τη GM πέρυσι την iOS 9.0.0 την μαζέψαμε άρον άρον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Σημερα το βραδυ θα ειναι διαθεσιμο το ios 10. Για να δουμε.. Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ειδικά στο iPad που χρησιμοποιώ και στην εργασία μου θα περιμένω λιγάκι... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το κατέβασα χθες το βράδυ,και σήμερα που άνοιξα το iPad,νομίζω ότι μάλλον διορθώθηκε το συχνό σφάλμα να μη μπορεί να προσθέτεις ένα γράμμα που ξέχασες,μέσα σε μία λέξη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το κατέβασα χθες το βράδυ,και σήμερα που άνοιξα το iPad,νομίζω ότι μάλλον διορθώθηκε το συχνό σφάλμα να μη μπορεί να προσθέτεις ένα γράμμα που ξέχασες,μέσα σε μία λέξη. Αν εννοείς το "σ" που αν το βάλεις μέσα στην λέξη γίνεται "ς" όχι δεν έχει διορθωθεί. Διορθώθηκε μόνο το πρόβλημα που έσβηνε όλη την λέξη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Αν εννοείς το "σ" που αν το βάλεις μέσα στην λέξη γίνεται "ς" όχι δεν έχει διορθωθεί. Διορθώθηκε μόνο το πρόβλημα που έσβηνε όλη την λέξη. ...μα δεν είπα ότι διορθώθηκε το τελικό σίγμα.Αυτό που δεν σε άφηνε να προσθέσεις κάποιο γραμμα σε μια λέξη,το οποίο είχες ξεχάσει,και σε ανάγκαζε να τη σβήνεις όλη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 ...μα δεν είπα ότι διορθώθηκε το τελικό σίγμα.Αυτό που δεν σε άφηνε να προσθέσεις κάποιο γραμμα σε μια λέξη,το οποίο είχες ξεχάσει,και σε ανάγκαζε να τη σβήνεις όλη. Γιατί δεν γινόταν; Αν κρατήσεις πατημένο επάνω στην λέξη το δάχτυλο σου εμφανίζεται ένας κερσορας Τον μετακινεις και γράφεις ότι θέλεις. Είναι χρόνια τώρα έτσι αυτό. Αν εννοείς αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 ...μα δεν είπα ότι διορθώθηκε το τελικό σίγμα.Αυτό που δεν σε άφηνε να προσθέσεις κάποιο γραμμα σε μια λέξη,το οποίο είχες ξεχάσει,και σε ανάγκαζε να τη σβήνεις όλη. Δεν ήξερα για τέτοιο bug, ούτε το έχω συναντήσει και για αυτό είπα για το bug με το "ς". Γενικά δεν έχω συναντήσει το συγκεκριμένο bug μέχρι τώρα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το bug που λεει ο Theodore41 υπηρχε οντως! Σε καποια site μεσω safari αν εγραφες κατι και ηθελες να διορθωσεις μια λεξη πολλες φορες δε σε αφηνε ουτε με παρατεταμενη επαφη ουτε με στιγμιαια με αποτελεσμα να πρεπει να σβησεις ολη τη λεξη ή ακομη και τη προταση! Εχει διορθωθει αυτο στη 10 ευτυχως! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Το bug που λεει ο Theodore41 υπηρχε οντως! Σε καποια site μεσω safari αν εγραφες κατι και ηθελες να διορθωσεις μια λεξη πολλες φορες δε σε αφηνε ουτε με παρατεταμενη επαφη ουτε με στιγμιαια με αποτελεσμα να πρεπει να σβησεις ολη τη λεξη ή ακομη και τη προταση! Εχει διορθωθει αυτο στη 10 ευτυχως! Δεν το συνάντησα ποτέ για αυτό δεν το γνώριζα. Λογικά θα έπρεπε να το εμφανίζει και στα iphone απλά δεν το είχα πετύχει. Thanks για την πληροφορία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Γιατί δεν γινόταν; Αν κρατήσεις πατημένο επάνω στην λέξη το δάχτυλο σου εμφανίζεται ένας κερσορας Τον μετακινεις και γράφεις ότι θέλεις. Είναι χρόνια τώρα έτσι αυτό. Αν εννοείς αυτό Aφού σου λέω δε γινόοοταν.:)(Οχι 100%,αλλά τουλάχιστον 50). Φώναξα μάλιστα και τον ανηψιό μου,που τον έχω για τα δύσκολα,και πείστηκε κι αυτός ότι είχα δίκιο που γκρίνιαζα.Τώρα δουλεύει σωστά. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Μου εμφανίστηκε και μενα η αναβάθμιση στο ios 10. Εσείς την κάνατε? Οσοι την κάνατε την περάσατε από πάνω? Ποιός είναι ο καλύτερος/ενδεδειγμένος τρόπος να την περάσω? Να κάνω καλύτερα reset πριν και μετά? Ευχαριστώ:) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Μου εμφανίστηκε και μενα η αναβάθμιση στο ios 10. Εσείς την κάνατε? Οσοι την κάνατε την περάσατε από πάνω? Ποιός είναι ο καλύτερος/ενδεδειγμένος τρόπος να την περάσω? Να κάνω καλύτερα reset πριν και μετά? Ευχαριστώ:) Περνας αν θέλεις την αναβάθμιση κανονικά χωρίς να πειράξεις τίποτα. Τα restore γίνονται σε περίπτωση που μετα την αναβάθμιση έχεις πρόβλημα. Αν δεν έχεις ευχαριστιέσαι την συσκευή σου και δεν μπαίνεις σε διαδικασία να την ξανά στήνεις από την αρχή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημερα, Εχει περάσει κάνεις την 10 σε air 2? Ειμαι στην 9.3.5 και πάει σφαίρα,δεν θέλω να χάσω καθόλου σε ταχύτητα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημερα, Εχει περάσει κάνεις την 10 σε air 2? Ειμαι στην 9.3.5 και πάει σφαίρα,δεν θέλω να χάσω καθόλου σε ταχύτητα. Ευχαριστώ. Δεν θα χάσεις, δοκιμασμένα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undo77 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημερα, Εχει περάσει κάνεις την 10 σε air 2? Ειμαι στην 9.3.5 και πάει σφαίρα,δεν θέλω να χάσω καθόλου σε ταχύτητα. Ευχαριστώ. Την πέρασα στο δικό μου και είναι φανταστική!!!:D Παράθεση ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Παιδιά, γεια καταρχήν σε όλη την παρέα, θελω να αγοράσω κι εγώ το ipad air 2, μπορείτε να μου πείτε πόσο είναι σήμερα η καλύτερη τιμή για καινούργιο.. Στα public μου είπαν στα 430 στο skroutz το βρήκα στα 397 γνωρίζετε μήπως κάποιος κάτι καλύτερο από τιμή/κατάστημα, ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Επιβεβαιώνω και γω άψογη απόδοση με το iOS 10 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts