wicker Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 θα παραγγείλω και εγώ αύριο από πλαίσιο το ταμπλετ.μετα από 2 μίση και χρόνια με nexus 7 2013 ήρθε πιστεύω η ώρα. ελπίζω να βγει και αυτό τόσο καλό!!! να ρωτήσω τα παιδιά που το πήραν από το πλαίσιο .έχει μόνο μαύρα η μπορείς να βρεις και άλλο χρώμα;;γιατί στο σαιτ τους μόνο μαύρο δείχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Νομιζω μονο μαυρα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Νομιζω μονο μαυρα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.Καλοριζικο. ευχαριστώ.ναι τελικά μόνο μαύρα έχουν.το παρήγγειλα χθες.απο βδομάδα θα το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Εχθες εβαλα τη Ν απο το android beta και παει πολυ καλα. Περιμενω να δω και μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Λοιπον κατεβασα σημερα ΟΤΑ την 7 που μου ηρθε και διαφορα σε σχεση με την 6 δεν καταλαβα τωρα θα δειξει στην πορεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Αυτο που χαίρομαι πιοο πολυ με την 7 ειναι η επιλογη multiwindow. Επιτέλους σερφαρισμα και youtube ταυτόχρονα! Και ειδικα σε ταμπλετ ειναι απολαυση. Η συγκεκριμένη επιλογή έπρεπε να ειχε δωθει πολυ πιο πριν απο την Google. Επισης οι εφαρμογές εγκαθίσταται σιγουρα πιο γρήγορα και η μεταβαση απο 6 σε 7 εγινε πολυ πιο ταχυτατα απο οτι στις προηγούμενες εκδοσεις. Μπαταρία δεν καταλαβα καμια διάφορα και μου φαίνεται λιγοοο πιο smooth αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου. Edited August 28, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Με root έχει δοκιμάσει κανείς την 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Τελικά όλα καλά με το root και τη nougat, εκτός από το adaway που έχει known issue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρα παίδες, ψάχνω για ταμπλετάκι κι έχω χαθεί λίγο. Κοιτάζω λίγο απ'όλα γιατί δε ξέρω τι ακριβώς μου κάνει να είμαι ειλικρινής. Έχω δει το Xiaomi Mi Pad 2, το Huawei Mediapad M3 που παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στην IFA, και το Nexus 9 το οποίο είναι διακαής πόθος αρκετό καιρό τώρα. Μετά από καιρό συμβίωσης σας πως ανταποκρίνεται στα τωρινά δεδομένα σε θέμα ταχύτητας και μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Σε θέμα ταχύτητας ή ταμπλέτα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έξι μήνες τώρα δεν έχει κολλήσει ποτέ. Ή μπαταρία το πολύ 5 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Σε θέμα ταχύτητας ή ταμπλέτα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έξι μήνες τώρα δεν έχει κολλήσει ποτέ. Ή μπαταρία το πολύ 5 ώρες οθόνη. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα η μπαταρία παραμένει αγκάθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα η μπαταρία παραμένει αγκάθι. Οσο δεν χρειαζεται απαιτήσεις ο επεξεργαστης , η μπαταρια του μια χαρα κραταει. Το κακο ομως ειναι οτι με το παραμικρο ζεσταίνεται και ως αντίκτυπο εχει τη μειωμενη καταναλωση. Αν εξαιρέσεις αυτο το ταμπλετακι ειναι μια χαρα, γρηγορο ωραια οθονη και απροβληματιστο. Καμια σχεση με κατι Samsung και σονυ που ειχα δοκιμασει οσων αφορα τη ταχύτητα. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Πήρε κανείς την 7.1.1? Από τους βλέπω ότι σταμάτησε ή pure nexus ,έχετε καποια άλλη πρόταση; Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelisk1983 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Πήρε κανείς την 7.1.1? Από τους βλέπω ότι σταμάτησε ή pure nexus ,έχετε καποια άλλη πρόταση; Ναι εμένα μου ήρθε τη Δευτέρα νομίζω, έχω την εντύπωση ότι έγινε λίγο πιο smooth, κυρίως όταν είναι φορτωμένο με πολλά σε multitasking. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Ψάχνω να βρω πάντως και δεν έχει πουθενά έτσι; Ουτε καν μεταχειρισμένα.Πρεπει να πούλησε πολύ λιγα κομμάτια Ελλάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Και amazon μόνο μεταχειρισμένο υπάρχει. Πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Αλάνια μου 2 ερωτησούλες.. Otg διαβάζει κανονικά; 720p,1080p,2k ταινιες κλπ παίζει κανονικά; Στη καθημερινή χρήση γρήγορο ή παλιωσε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Αλάνια μου 2 ερωτησούλες.. Otg διαβάζει κανονικά; 720p,1080p,2k ταινιες κλπ παίζει κανονικά; Στη καθημερινή χρήση γρήγορο ή παλιωσε; :) διαβάζει με ένα προγραμματάκι όμως από το store.. ταινίες παίζει κανονικά τα πάντα, θέλεις πάλι κάποιο καλό player φυσικά .. ώρες ώρες πετάει,,, ώρες ώρες κολλάει πολύ..και σε απλά πράγματα ίσως φταίει το ram ίσως το encryption..δεν έχω δοκιμάσει custom rom γενικά όμως με το 7.1.1 έχει βελτιωθεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Τέλεια,το πήρα πριν λίγο παιδιά, πέρασα τη τελευταία ρομ, ξεκλείδωσα boitloader, έβγαλα το encryption,twrp+root,εβγαλα τη λιγη σαβουρα που είχε και μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλά.. Otg διάβασε με τη μαμα εφαρμογή αμέσως! Δείχνει εξαιρετικό για τα χρήματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Καλημέρα σε όλους, Για service (εντός εγγύησης) το πάμε κανονικά σε HTC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts