Roid_rage Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 1457€ βγαινει, μαζι με τα μεταφορικα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Λετε να τσιμπηση καποιος και να το παρει σε αυτην την τιμη........:lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κελεπουρι....οποιος προλαβει......εχει ξεφυγη μακραν το καταστημα.......... http://www.everbuying.net/product1221290.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 1457€ βγαινει, μαζι με τα μεταφορικα Γιατι δεν εκανες παζάρι μηπως και σου κανουν δωρο τα μεταφορικα? Κριμα! :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Λετε να τσιμπηση καποιος και να το παρει σε αυτην την τιμη........:lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κελεπουρι....οποιος προλαβει......εχει ξεφυγη μακραν το καταστημα.......... http://www.everbuying.net/product1221290.html EUR € 11438.29 :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 EUR € 11438.29 :lol::lol::lol::lol: kνα κουπονι παιζει?? :lol::lol::lol::lol::lol: τρολαρει το everbuying... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Εγώ γιατί δεν βλέπω τιμή;Πόσο σου βγήκαν; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικα πηρα δυο στα 155 ντολλαρσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 kνα κουπονι παιζει?? :lol::lol::lol::lol::lol: τρολαρει το everbuying... Θα χει πλάκα να κάνει κανείς με πιστωτική καταλάθος αγορά και να του χρεώσουν ένα στεγαστικό για smartphone :rolleyes: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 καποιο κουπονι για mi5s plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 οποιος ψαχνει φθηνο τηλ.απο Κινα με καλα χαρακτηριστικα ας κοιταξει το OUKITEL C5 Pro στο Gearbest me 64.09 euro 4g/2gb ram/mtk6737/16gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giantdi Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 http://www.dx.com/p/vkworld-g1-android-4g-phone-w-5-5-ips-3gb-ram-16gb-rom-grey-852434881 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 http://www.dx.com/p/vkworld-g1-android-4g-phone-w-5-5-ips-3gb-ram-16gb-rom-grey-852434881 σε τετοια "αγνωστα" μαγαζια, αγορες , αν κανουμε, μονο με paypal, σωστά ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 (edited) σε τετοια "αγνωστα" μαγαζια, αγορες , αν κανουμε, μονο με paypal, σωστά ? Το DX δεν το λες και "άγνωστο" - βασικά είναι από τα μεγαλύτερα κινέζικα μαγαζιά στο διαδίκτυο. Όντως όμως δεν έχει αποκτήσει... φήμη στις πωλήσεις τηλεφώνων (παρ' όλο που έχει απ' όλα - ενίοτε και σε καλές τιμές, όπως εδώ), όπως τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολούμαστε εδώ (π.χ. Vickmall, Banggood, Gearbest, Geekbuying κλπ). Για το λόγο αυτό (πρακτικά έλλειψη προηγούμενης εμπειρίας με αυτούς) και εγώ ομολογώ ότι θα προτιμούσα να κάνω μια αγορά από τους πιο "γνωστούς" (για τηλέφωνα) - αν υπήρχε η επιλογή. Αν όμως έχει κάτι π.χ. σε πολύ καλή τιμή, δε βλέπω γιατί όχι - δε νομίζω ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Ένα δεδομένο αρνητικό τους είναι ότι είναι (ή έστω ήταν, παλιότερα που είχα ψωνίσει διάφορα ψιλολόγια) ποοολύυυυυ αργοί... Για οποιαδήποτε αγορά (άσχετα με το πόσο καλό μπορεί να θεωρούμε το μαγαζί), πάντα paypal για εξασφάλιση! Update: Βλέπω τώρα ότι η VKWorld έριξε / ρίχνει τις τιμές στα μοντέλα τους T6 και G1, οπότε λογικά θα ακολουθήσουν και άλλα μαγαζιά με χαμηλές τιμές για το G1. Edited March 2, 2017 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Το DX δεν το λες και "άγνωστο" - βασικά είναι από τα μεγαλύτερα κινέζικα μαγαζιά στο διαδίκτυο. Όντως όμως δεν έχει αποκτήσει... φήμη στις πωλήσεις τηλεφώνων (παρ' όλο που έχει απ' όλα - ενίοτε και σε καλές τιμές, όπως εδώ), όπως τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολούμαστε εδώ (π.χ. Vickmall, Banggood, Gearbest, Geekbuying κλπ). Για το λόγο αυτό (πρακτικά έλλειψη προηγούμενης εμπειρίας με αυτούς) και εγώ ομολογώ ότι θα προτιμούσα να κάνω μια αγορά από τους πιο "γνωστούς" (για τηλέφωνα) - αν υπήρχε η επιλογή. Αν όμως έχει κάτι π.χ. σε πολύ καλή τιμή, δε βλέπω γιατί όχι - δε νομίζω ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Ένα δεδομένο αρνητικό τους είναι ότι είναι (ή έστω ήταν, παλιότερα που είχα ψωνίσει διάφορα ψιλολόγια) ποοολύυυυυ αργοί... Για οποιαδήποτε αγορά (άσχετα με το πόσο καλό μπορεί να θεωρούμε το μαγαζί), πάντα paypal για εξασφάλιση! σ ευχαριστω φιλε για την αναλυτικοτατη απαντηση. θα "συγκρατηθω" και θα φορτωσω πρωτα την καρτα μου Πειραιώς, ωστε να την "δει" το paypal. το εν λογω μοντελο μου φαινεται αξιολογο. απλα να ηξερα τις πιθανοτητες να παρει αναβαθμιση σε νεοτερη εκδοση της 5.1 που φοραει. googlαρα και για το sar, και το βρηκα 0,5. Καλη τιμη, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινη ή οχι. εντυπωση μου κανει οτι δεν εχει καν topic η συσκευη αυτη, ουτε και η μαρκα στο παρον φορουμ. ελεγα να κινηθω για το xiaomi redmi note 3pro , 169euro από Κωτσοβολο, αλλα με λιγοτερα από τα μισα λεφτα, υπαρχει αυτο το μοντελο της VK. (με ενα κουπονακι 5ευρο με την εγγραφη μου στο site τους, βγαινει 79,κάτι ευρω τιμη). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Για κάποια μοντέλα υπάρχουν θέματα στο φόρουμ. Π.χ. με μια ματιά 1-2 σελίδες πίσω, βλέπω θέματα για τα VKWorld F1, T6, t1 Kratos (...!) - και σίγουρα θα έχει κι άλλα. Σχετικά γνωστή η VKWorld στο budget segment της αγοράς - και τα τηλέφωνά τους δεν πρέπει να είναι άσχημα, αν βέβαια ξέρεις τι να περιμένεις για τα λεφτά. Έχουν αναφερθεί προβλήματα σε επιμέρους threads συσκευών, αλλά νομίζω / ελπίζω ότι τη συνολική εικόνα δεν τη λες και κακή - για τα λεφτά πάντα. Και τα χαρακτηριστικά (τουλάχιστον) του συγκεκριμένου είναι ένα σχετικό δέλεαρ! Ψάξε ίσως και για κανένα review γι' αυτό. Και όπως έγραψα (στην προσθήκη) παραπάνω, είναι πιθανό να κατέβει σε ανάλογα επίπεδα η τιμή και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 ελεγα να κινηθω για το xiaomi redmi note 3pro , 169euro από Κωτσοβολο, αλλα με λιγοτερα από τα μισα λεφτα, υπαρχει αυτο το μοντελο της VK. (με ενα κουπονακι 5ευρο με την εγγραφη μου στο site τους, βγαινει 79,κάτι ευρω τιμη). Εχει ο Κωτσοβολος το xiaomi redmi note 3 pro στα 169? Έχεις κάποιο link? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 σ ευχαριστω φιλε για την αναλυτικοτατη απαντηση. θα "συγκρατηθω" και θα φορτωσω πρωτα την καρτα μου Πειραιώς, ωστε να την "δει" το paypal. το εν λογω μοντελο μου φαινεται αξιολογο. απλα να ηξερα τις πιθανοτητες να παρει αναβαθμιση σε νεοτερη εκδοση της 5.1 που φοραει. googlαρα και για το sar, και το βρηκα 0,5. Καλη τιμη, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινη ή οχι. εντυπωση μου κανει οτι δεν εχει καν topic η συσκευη αυτη, ουτε και η μαρκα στο παρον φορουμ. ελεγα να κινηθω για το xiaomi redmi note 3pro , 169euro από Κωτσοβολο, αλλα με λιγοτερα από τα μισα λεφτα, υπαρχει αυτο το μοντελο της VK. (με ενα κουπονακι 5ευρο με την εγγραφη μου στο site τους, βγαινει 79,κάτι ευρω τιμη). http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169786-xiaomi-redmi-note-3-gold-dual-sim 169euro που τα ειδες ρε φιλε? Οχι οτι με νοιαζει αλλα το site του κωτσου θα βαραει κοκκινα ο μετρητης σ αυτο το link.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169786-xiaomi-redmi-note-3-gold-dual-sim 169euro που τα ειδες ρε φιλε? Οχι οτι με νοιαζει αλλα το site του κωτσου θα βαραει κοκκινα ο μετρητης σ αυτο το link.... Χθες που πέρασα από κατάστημα Κοτσόβολου πωλούσαν κανονικά στα 169 όπως είπε ο φίλος. Μάλιστα όποιος έμπαινε στο μαγαζί κ ήθελε κινητό κατευθείαν οι υπάλληλοι του έλεγαν το redmi note 3 pro στα 169.:) Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Χθες που πέρασα από κατάστημα Κοτσόβολου πωλούσαν κανονικά στα 169 όπως είπε ο φίλος. Μάλιστα όποιος έμπαινε στο μαγαζί κ ήθελε κινητό κατευθείαν οι υπάλληλοι του έλεγαν το redmi note 3 pro στα 169.:) lol!!!!!!!!!!!! btw στο eshop τα 16αρια note 3 pro and note 4 , 172,90 E kai 179 E αντίστοιχα... http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-3-pro-18ghz-dual-lte-16gb-gold-eng-p-TEL.090287 http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-4-16gb-2gb-dual-sim-lte-gold-eng-p-TEL.090503 Edited March 4, 2017 by nikolaos8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 229 € για το 3/32 . Αλλά το κάνει και παζάρι από τη σελίδα του με χαμηλότερη τιμή 203,45 με ΦΠΑ εννοείται, αλλά για ελεύθερους επαγγελματίες (οι όποιοι συμψηφίζουν ΦΠΑ) είναι 164 € !! http://i.imgur.com/BAyblMY.jpg?1 Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 229 € για το 3/32 . Αλλά το κάνει και παζάρι από τη σελίδα του με χαμηλότερη τιμή 203,45 με ΦΠΑ εννοείται, αλλά για ελεύθερους επαγγελματίες (οι όποιοι συμψηφίζουν ΦΠΑ) είναι 164 € !! http://i.imgur.com/BAyblMY.jpg?1 ουαου τρελάθηκε ο Κώτσος. Τώρα συμφέρει από Ελλάδα όντως έτσι + έχεις και την εγγύηση για ότι χρειαστεί. Αλλά κάποιοι από εμάς βάλαμε ήδη πλώρη για 4αρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 169 το Xiaomi redmi note3 pro μόνο στα 2 καταστήματα Κωτσοβολου στη Πάτρα λογω γενεθλιων... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 169 το Xiaomi redmi note3 pro μόνο στα 2 καταστήματα Κωτσοβολου στη Πάτρα λογω γενεθλιων... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή αν πάω στης Λάρισας δεν ισχύει ε; κρίμα.... Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Δηλαδή αν πάω στης Λάρισας δεν ισχύει ε; κρίμα.... Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου σε οσες διαφημίσεις έχω πετύχει και στο ραδιόφωνο αλλά και στο ίντερνετ λέει μόνο στα 2 κατάστηματα της Πατρας. Πηγα σ ένα κατάστημα χθες κι όντως ισχύει. Βέβαια μάλλον ειχαν μείνει λίγα κομμάτια... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Φίλε μου σε οσες διαφημίσεις έχω πετύχει και στο ραδιόφωνο αλλά και στο ίντερνετ λέει μόνο στα 2 κατάστηματα της Πατρας. Πηγα σ ένα κατάστημα χθες κι όντως ισχύει. Βέβαια μάλλον ειχαν μείνει λίγα κομμάτια... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ σ ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ulefone Armor 120 ευρώ από Κίνα (Banggood.com) έχουν γραφτεί αρνητικά σχόλια για το GPS (αλλά από ότι είδα έχει κ GLONASS)? έχει και την Β20 800mhz χαρακτηριστικά https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-ulefone-armor κουπόνι : kimovilar Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts