liovag Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τότε δεν έχεις βάλει το κουπόνι ( ή δεν θα μπήκε ) ή είχες κάποια άλλη επιλογή τικαρισμένη. Τόσες έχω κάνει κι εγώ κι άλλα παιδιά τελευταία, το ίδιο πρόβλημα δεν το χε κανείς. Η τελευταία μου παραγγελία ( ss από το site τους και η πληρωμή μου στο paypal ): http://i68.tinypic.com/2dm78zt.png http://i63.tinypic.com/2jayoef.png Για πες μας κι εσύ την εμπειρία σου. ειδες την εικονα που σου εστειλα? ειναι το παραθυρο του paypal που ανοιγει για να πληρωσεις και γραφει 89usd. Ενα κλικ εκανα και τελος.. εγινε η πληρωμη.. δεν υπηρχε κατι αλλο να επιλεξω.. εχω κρατησει και καποια αλλα αρχεια αλλα δεν ξερω πως να τα ανεβασω.. pdf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Τι να πρωτογραψει κανεις για το FCT ? Ότι αλλα χαρακτηριστικά γραφουν στο site και με αλλα το στέλνουν, ότι στέλνεις τηλ για πρόβλημα που παρουσίασε πριν καν περάσει εξαμηνο και δεν το παραδέχονταν και με έβαλαν να πληρώσω την αξια του ανταλλακτικού, που από 90$, έπεσε στα 50 και μετά στα 35 ? Ότι έκανε να παραληφθεί από αυτούς η συσκευή περίπου 2 μήνες ? Ότι είχα το τηλ στους δρόμους για πάνω από ένα 3μηνο ? Ότι το ανταλλακτικό που έβαλαν παρουσίασε μετά από λίγο καιρο το ίδιο πρόβλημα ? Όχι ποτε ξανά από FCT .....Αν ψάξετε λίγο στο Internet θα βρείτε σχετικές αξιολογήσεις του site ..... Βεβαια εγώ γραφω και μεταφέρω τις δικες μου εμπειρίες .... Μπορεί κάποιοι άλλοι, όπως ο adversus να μην είχαν τετοαι φαινόμενα. Εγώ έχω βάλει Χ παντως :X Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 ειδες την εικονα που σου εστειλα? ειναι το παραθυρο του paypal που ανοιγει για να πληρωσεις και γραφει 89usd. Ενα κλικ εκανα και τελος.. εγινε η πληρωμη.. δεν υπηρχε κατι αλλο να επιλεξω.. εχω κρατησει και καποια αλλα αρχεια αλλα δεν ξερω πως να τα ανεβασω.. pdf. Επίσης στο paypal δεν βλέπω τα κουπόνια σου ενώ κάθε φορά που έχω βάλει φαίνονται κι εκεί. Τι να πρωτογραψει κανεις για το FCT ? Ότι αλλα χαρακτηριστικά γραφουν στο site και με αλλα το στέλνουν, ότι στέλνεις τηλ για πρόβλημα που παρουσίασε πριν καν περάσει εξαμηνο και δεν το παραδέχονταν και με έβαλαν να πληρώσω την αξια του ανταλλακτικού, που από 90$, έπεσε στα 50 και μετά στα 35 ? Ότι έκανε να παραληφθεί από αυτούς η συσκευή περίπου 2 μήνες ? Ότι είχα το τηλ στους δρόμους για πάνω από ένα 3μηνο ? Ότι το ανταλλακτικό που έβαλαν παρουσίασε μετά από λίγο καιρο το ίδιο πρόβλημα ? Όχι ποτε ξανά από FCT .....Αν ψάξετε λίγο στο Internet θα βρείτε σχετικές αξιολογήσεις του site ..... Βεβαια εγώ γραφω και μεταφέρω τις δικες μου εμπειρίες .... Μπορεί κάποιοι άλλοι, όπως ο adversus να μην είχαν τετοαι φαινόμενα. Εγώ έχω βάλει Χ παντως :X Ότι δηλαδή μπορεί να συμβεί στα 99% των κινεζομάγαζων με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις. Μάλιστα, τέλος πάντων γιατί είμαστε εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επίσης στο paypal δεν βλέπω τα κουπόνια σου ενώ κάθε φορά που έχω βάλει φαίνονται κι εκεί. Ότι δηλαδή μπορεί να συμβεί στα 99% των κινεζομάγαζων με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις. Μάλιστα, τέλος πάντων γιατί είμαστε εκτός θέματος. Αυτο ειναι το screenshot απο την σελιδα που ανοιγει στο paypal αφου πατησω στο fastcardtech να ολοκληρωσω την παραγγελια και να πληρωσω.. μετα ανοιξε αυτο το παραθυρο του paypal που γραφει την τιμη που ειδες και μετα απλα πατησα το κουμπι continue και ολοκληρωθηκε η πληρωμη.. μονο που οταν ηρθε το confirmation email απο το paypal ελεγε 108usd και οχι 89... απο τα 89 πως πηγε στα 108?? αφου αυτο το ποσο υποτιθεται οτι θα πληρωνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αυτο ειναι το screenshot απο την σελιδα που ανοιγει στο paypal αφου πατησω στο fastcardtech να ολοκληρωσω την παραγγελια και να πληρωσω.. μετα ανοιξε αυτο το παραθυρο του paypal που γραφει την τιμη που ειδες και μετα απλα πατησα το κουμπι continue και ολοκληρωθηκε η πληρωμη.. μονο που οταν ηρθε το confirmation email απο το paypal ελεγε 108usd και οχι 89... απο τα 89 πως πηγε στα 108?? αφου αυτο το ποσο υποτιθεται οτι θα πληρωνα.. Το πως σίγουρα δεν το ξέρω, απλά σου λέω τι έχει γίνει σε μένα τόσο καιρό. Πήγαινε μία στην αγορά σου στο paypal και άνοιξε την να δεις αναλυτικά τι πλήρωσες και πόσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Το πως σίγουρα δεν το ξέρω, απλά σου λέω τι έχει γίνει σε μένα τόσο καιρό. Πήγαινε μία στην αγορά σου στο paypal και άνοιξε την να δεις αναλυτικά τι πλήρωσες και πόσο Μα ειδα τι με χρεωσε.. απλα το προβλημα ειναι οτι υποτιθεται οτι θα με χρεωνε αλλα.. δες λιγο αυτα τα pdf (update τα αφαιρεσα δυμφωνα με τις συμβουλες των μελων καθως ειχα πολλα προσωπικα στοιχεια) Edited January 27, 2016 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Στο paypal τι σου λέει; Άνοιξε την καρτέλα της αγοράς σου και δες αναλυτικά αν υπήρχε κάποια πρόσθετη χρέωση. Edited January 27, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Στο paypal τι σου λέει; Άνοιξε την καρτέλα της αγοράς σου και δες αναλυτικά αν υπήρχε κάποια πρόσθετη χρέωση. δεν υπαρχει εξτρα χρεωση .. απλα δεν δειχνει πουθενα οτι ειχα εκπτωση απο τον κωδικο(-8usd).. και πουθενα τα -10usd απο το βαλανψε που ειχα στο σάιτ τους.. αυτα δεν φαινονται πουθενα αφου έκανα την πληρωμη.. Οταν ομως οπως θα ειδες και στα pdf τα εχω επειλεξει και μου δειχνεις τελικη τιμη στην σελιδα σου και στου paypal 89usd και αφου πληρωσω βλεπω αλλο ποσο, κατι τρεχει.. [ATTACH]64951[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οταν ομως οπως θα ειδες και στα pdf τα εχω επειλεξει και μου δειχνεις τελικη τιμη στην σελιδα σου και στου paypal 89usd και αφου πληρωσω βλεπω αλλο ποσο, κατι τρεχει.. [ATTACH]64951[/ATTACH] Σου έστειλα inbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Μηπως μετα την σελιδα του παυπαλ σε ξαναπηγε πισω στο μαγαζι για επιβεβαίωση της παραγγελιας και εκει σου εχωσε τιποτα μεταφορικα?Αν θυμαμαι καλα δωρεαν μεταφορικα το μαγαζι αυτο εχει απο καποιο ποσο και πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 (edited) Μηπως μετα την σελιδα του παυπαλ σε ξαναπηγε πισω στο μαγαζι για επιβεβαίωση της παραγγελιας και εκει σου εχωσε τιποτα μεταφορικα?Αν θυμαμαι καλα δωρεαν μεταφορικα το μαγαζι αυτο εχει απο καποιο ποσο και πανω. οχι μετα απλα με πηγε στο μαγαζι εγραψε επιτυχεις παραγγελια.. τιποτα αλλο.. απλα τωρα οταν παω στο μαγαζι και βλεπω την παραγγελια μου δεν υπαρχει η εκπτωση απο τον κωδικο, ουτε τα 10 usd απο το balance που ειχα στο μαγαζι ενω ξεκαθαρα τα επελεξα και μου εβγαλε τελικη τιμη με τα fees 89,69 usd επισης τα μεταφορικα που επελεξα ειναι δωρεαν.. εδω φαινεται ακριβως τι επελεξα : (update αφαιρεσα τα pdf δυμφωνα με τις συμβουλες των μελων καθως ειχα πολλα προσωπικα στοιχεια) Edited January 27, 2016 by liovag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Αρκετά με τα off topic. Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για paypal και καταστήματα. Μείνετε στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Απίθανες τιμές για απίθανες συσκευες: Xiaomi mi 4c 4G 16gb (δυστυχώς χωρίς sd) στα 162 ευρω: http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_241901.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0128&email=b2t8ZGVtYWtoc0BnbWFpbC5jb218NTI3MA== Redmi note 2 16GB (tdd έκδοση που μετατρέπεται σε fdd με φλασαρισμα κατάλληλης ρομ, με sd card) στα 113 ευρω: http://m.everbuying.net/product1120444.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το Ulefone Be Touch 3 στα $143,89 με το κουπόνι EULEBE στο Gearbest . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κουπονάρα ValentineMVGB9 από το GearBest, που μειώνει την τιμή σε πολλά κινητά (όχι σε όλα)... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Μήπως πιάνει απο την αρχική τιμή και αντί να πέφτει, ανεβαίνει; Όχι οκ, πιάνει. Edited February 1, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 για tablets εχει τιποτα στο gearbest? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Παίζει κανά καλό κουπόνι από GEEKBUYING; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 οχι μετα απλα με πηγε στο μαγαζι εγραψε επιτυχεις παραγγελια.. τιποτα αλλο.. απλα τωρα οταν παω στο μαγαζι και βλεπω την παραγγελια μου δεν υπαρχει η εκπτωση απο τον κωδικο, ουτε τα 10 usd απο το balance που ειχα στο μαγαζι ενω ξεκαθαρα τα επελεξα και μου εβγαλε τελικη τιμη με τα fees 89,69 usd επισης τα μεταφορικα που επελεξα ειναι δωρεαν.. εδω φαινεται ακριβως τι επελεξα : (update αφαιρεσα τα pdf δυμφωνα με τις συμβουλες των μελων καθως ειχα πολλα προσωπικα στοιχεια) fct ε? με ματωσε για να κρατησει το κουπονι προσφατα.. απο μεταβαση σε paypal και πισω 1-2 φορες εχανε το κοπονι.. τυχαιο ξετυχαιο,αν εχεις εξασκηθει σε αυτα τα τυχαια των κινεζων πριν πατησεις το τελικο οκ χιλιοτσεκαρεις και απλα ισως χρειαστει να σβησεις καλαθι και να το ξαναγεμισεις και τελικα παιρνεις το κουπονι. απλα προσεκτικα βηματακια.. ε αμα το εχασες ζητα καποιο refund ή panda points για επομενη αγορα ή δωρακι κλπ Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παίζει κανά καλό κουπόνι από GEEKBUYING; Τσέκαρε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Τσέκαρε εδώ Σ' ευχαριστώ φίλε μου, εκεί έχει πράγματι καλές τιμές με κουπόνια για συγκεκριμένες συσκευές, αλλά εγώ ήθελα για ταμπλέτα, που δεν βλέπω να έχει δικό της κουπονάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά υπάρχει πουθενά το redmi note 2 σε προσφορά ή κάποιο κουπόνι για αυτό? Είχα βρει το TDD στα 119usd στο everybuing και στο dealsmachine κάποια στιγμή.. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτώ τα καταστήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά υπάρχει πουθενά το redmi note 2 σε προσφορά ή κάποιο κουπόνι για αυτό? Είχα βρει το TDD στα 119usd στο everybuing και στο dealsmachine κάποια στιγμή.. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να εμπιστευτώ τα καταστήματα.. Αν προλάβεις παρτο από εδώ αύριο το έχει στα 119$. http://promotion.geekbuying.com/promotion/grab_coupon??&utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_2016-02-06 Ειδάλλως χρησιμοποίησε το κουπόνι 6% που έχει για όλα τα προϊόντα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αν προλάβεις παρτο από εδώ αύριο το έχει στα 119$. http://promotion.geekbuying.com/promotion/grab_coupon??&utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_2016-02-06 Ειδάλλως χρησιμοποίησε το κουπόνι 6% που έχει για όλα τα προϊόντα. Ευχαριστώ, ναι το είδα απλά πίστευα ότι δεν θα το προλάβω γι'αυτό δεν το ανέφερα.. θα δοκιμάσω πάντως.. το κουπόνι 6% που έχει για όλα τα προϊόντα πιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Elephone P9000 Lite απο 220usd σε 156usd με τη χρηση κουπονιου: P9000Lite http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_240423.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts