manos the greek Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Πως επανερχόμαστε στο αρχικό theme; Είχα βάλει καινούρια theme αλλά όταν τα διέγραψα κι έβαλα το προεπιλεγμένο παρατήρησα πως στο start menu το background (οι μικρες μπλε γραμμούλες) απουσιάζουν και το background είναι απλά λευκο. Πως το επαναφέρω; Οι μικρές μπλε γραμμούλες είναι το color scheme! Άρα θα πας settings>home screen>color scheme bliss(ΕΥΤΥΧΙΑ) :O :w00t: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Για όσους ψάχνουν δουλεια δείτε εδώ για να δώσετε τα φώτα σας σε κάτι άχρηστους συντάκτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Οι μικρές μπλε γραμμούλες είναι το color scheme! Άρα θα πας settings>home screen>color scheme bliss(ΕΥΤΥΧΙΑ) :O :w00t: Δυστυχώς η ευτυχία δεν έκανε την δουλειά της. Έκανα hard reset. Μόνο τον τηλεφωνικό κατάλογο έχασα, τον οποίο πέρασα με active sync απο pc στο κινητο. Δεν έχω βάλει προγράμματα... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Αρα να μην το δοκιμασουμε λετε η να περιμενουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 filippos ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα με το τα διαφορα themes που αφηνουν "σκουπιδια" στο κινητο.Πανε http://www.modaco.com και ψαξε για το Home_Restore.cab (μικροτερο απο ενα 1kb) και θα γινουν ολα παλι OK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Και κατι ακομα γινετε να βαλουμε μια εικονα φοντο μεσα στο start menu?Εστω και με xml, οποιος ξερει τον κωδικα ας τον γραψει λιγο please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Και κατι ακομα γινετε να βαλουμε μια εικονα φοντο μεσα στο start menu?Εστω και με xml, οποιος ξερει τον κωδικα ας τον γραψει λιγο please. Αυτό μπορείς να το ορίσεις μέσα από τον Homescreen Designer όταν φτιάχνεις themes... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Ωραίος! Καλό φαίνεται! Αν μου παίξει και όλας (μόλις έχασα το Start menu) θα είναι ακόμα καλύτερο :p Το έχασες; χαχαχαχαχαχα Πως ρε; στην αρχή τα δείχνει κανονικά και μετά πας μέσα από το πρόγραμμα και τα ορίζει magneto, non-magneto, list και κανονικά. Για δες! Πω πω είναι τέλειο παιδιά τέλος το 99999! :) :O :w00t: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Το έχασες; χαχαχαχαχαχα Πως ρε; στην αρχή τα δείχνει κανονικά και μετά πας μέσα από το πρόγραμμα και τα ορίζει magneto, non-magneto, list και κανονικά. Για δες! Πω πω είναι τέλειο παιδιά τέλος το 99999! :) :O :w00t: Εγώ το έβαλα, το ξεκίνησα, το ρύθμισα και όλας όπως λες και μετα το start δεν άνοιγε καθόλου :p Ευτυχώς με soft reset κατάφερα να το κάνω remove γιατί παραλίγο να χρειαστεί τον βίαο τρόπο του hard reset... Μπορεί να το ξαναδοκιμάσω όταν θα νιώθω πιο τυχερός. Δεν παραπονιέμαι πάντως. Έχω βάλει τα πάντα σε folders (στην αρχική οθόνη του Start έχω ένα tool και 7 folders) και έχω γλυτώσει από τα "999" :O Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Εγώ το έβαλα, το ξεκίνησα, το ρύθμισα και όλας όπως λες και μετα το start δεν άνοιγε καθόλου :p Ευτυχώς με soft reset κατάφερα να το κάνω remove γιατί παραλίγο να χρειαστεί τον βίαο τρόπο του hard reset... Μπορεί να το ξαναδοκιμάσω όταν θα νιώθω πιο τυχερός. Δεν παραπονιέμαι πάντως. Έχω βάλει τα πάντα σε folders (στην αρχική οθόνη του Start έχω ένα tool και 7 folders) και έχω γλυτώσει από τα "999" :O Και πάλι μέσα στους φακέλους δεν έχει δεύτερη σελίδα; Τέλος πάντων ευτυχώς που δούλεψε σε μένα γιατί μετά από ΤΟΣΟ ψάξιμο στα κινέζικα site για κανένα χακ για να μπορέσουμε να έχουμε και εμείς τον windows media 10 στα κινητά μας βγήκε κάτι! Ελπίζω να μην αργήσει πολύ η αναβάθμιση από την Qtek! Τους έχω στείλει ήδη 2 mails αλλά δεν μου εχουν απαντήσει ακόμα. αχχχχ..... :) :O :w00t: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 xekokaliste ayto to thread apo ena forum gia ms mobile ap ta megalytera ston kosmo,to howard.apories p.m me ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 na mh to xehasw kiolas,oriste filoi moy http://www.howardforums.com/showthread.php?threadid=581940&perpage=15&pagenumber=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 xekokaliste ayto to thread apo ena forum gia ms mobile ap ta megalytera ston kosmo,to howard.apories p.m me ;) Ποιo thread; :wacko: :w00t: :alien: Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 filippos ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα με το τα διαφορα themes που αφηνουν "σκουπιδια" στο κινητο.Πανε www.modaco.com και ψαξε για το Home_Restore.cab (μικροτερο απο ενα 1kb) και θα γινουν ολα παλι OK. Σ'ευχαριστώ! Το βρήκα αλλα δεν το δοκιμασα ακόμα να δώ αν λειτουργεί. Όμως καλό είναι να το έχει κανείς για κάθε ενδεχόμενο Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Loipon pedia akouste ti epa8a thn paraskeuh. Pao spiti kata tis 20.00 to vrady me mia gramoula mpataria, epeidh 8a ebgena to vradi eipa na to valo na fortisi gia ligo. Kata tis 21.45 eno fortize akoma to evgala apo ton fotisth... mega lathos. To telephono(8010) den xanaanoixe, anoige sthn proti othoni(qtek me synefakia)kai kolouse ekei, to evala pali sthn fortisei, tipota, to afhsa olh nyxta, tipota, tou evgala thn mpataria, xana tipota mono meta apo hard reset thn allh mera to prwi xanaanoixe. To exei pathei kanas allos auto? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_11 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 psybill αν μπορεις στειλει μου το εθιστικο FLUX CHALLENGE! thanks chris_sav@walla.com Παράθεση techmania.gr Ειδήσεις από το χώρο της τεχνολογίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KaZaMan Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Μια λίστα με τα προγράμματα που τα έχω βρεί χρήσιμα (οπότε φρόντισα να βρώ και τα απαραίτητα :!: :!: :!: :!: για να μη ξηλωθώ :w00t: ) * Agile Messenger 2005 Free instant messenger για να μπαίνεις ταυτόχρονα σε MSN, ICQ, Yahoo, Jabber Κλπ * Airscanner Antivirus Αν και δεν κυκλοφορούν πολλοί ιοί για Smartphones, καλό είναι να προσέχεις * Battery Pack Pro τρώει λίγη παραπάνω μπαταρία αλλά ξέρεις τι σου γίνεται * Betaplayer Free καλός player για .mpg videos * Binarys Smart Explorer Πολύ καλός explorer, πιο εύχρηστος από του Qtek και απαραίτητος αν θέλεις να στέλνεις αρχειάκια μέσω bluetooth σε άλλους * Binarys Task Manager Για να καθαρίζεις τη μνήμη από όσα apps τρέχουν * Bluetooth Toggle Free, γυρίζεις το bluetooth on-off από ένα κουμπί, για να μη ψάψνεις τα μενού * Clearvue Doc Pdf Xls Ppt Reader Για να διαβάζεις διάφορα Formats (όχι και πολύ εύχρηστο σε αυτό το μέγεθος οθόνης) * DevOne Powercalendar και DevOne Powertasks Αντικαθιστά το ημερολόγιο και τα tasks, με πολλές extra δυνατότητες. Πχ εμφανίζει τα γενέθλια όλων των contacts σου (αν μπεις στο κόπο να τα συμπληρώσεις). Μια αντίστοιχη εφαρμογή είναι το Papyrus, που δεν έχει τόσες δυνατότητες ακόμα αλλά ο προγραμματιστής του είναι.. άρρωστος και το εξελίσσει πολύ ωραία. * Echo Voice Recorder Επιτρέπει πολλές ώρες εγγραφής (για φωνή), μετατρέπεις το smartphone σε δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι! * Fizz Traveller Φανταστικό προγραμματάκι, σου λέει την ώρα, το καιρό και άλλες πληροφορίες για οποιαδήποτε πόλη του κόσμου. Τρομερό σε ταξίδια, έχει μετατροπέα συναλλάγματος και άλλα πολλά. Επίσης είναι πολύ καλή εναλλακτική λύση για ξυπνητήρι! * FlexWallet 2005 Επίσης φανταστικό πρόγραμμα, για να κρατάς πιστωτικές κάρτες και PIN, passwords και ότι άλλη προσωπική πληροφορία θέλεις. Τρέχει αντίστοιχο software στο PC και τα δύο συγχρονίζουν μεταξύ τους. * Fonix Voice Dial Για να δίνεις φωνητικές εντολές στο κινητό σου (μόνο Αγγλικά) * Ilium Software KeepTrack Για να καταγράφεις τα έξοδά σου και να μη σκάσει κάποια στιγμή η πιστωτική σου κάρτα! * Ilium Software ListPro Πολύ καλό προγραμματάκι για να φτιάχνεις λίστες, πχ τι να πάρεις μαζί σου σε ταξίδι, λίστα με ψώνια, κλπ κλπ * Ilium Software NewsBreak RSS reader για να διαβάζεις ειδήσεις από διάφορα sites. Έχει option να ενημερώνεται μόνο όταν έχεις σύνδεση μέσω PC, για να μην χρεώνεσαι μέσω GPRS * ISilo για να διαβάζεις ebooks * Jeyo Mobile Companion Εκπληκτικό, τρέχει στο PC και σου δίνει διάφορες δυνατότητες, πχ διαβάζεις και στέλνεις SMS, προσθέτεις και διαγράφεις contacts, βλέπεις τι εφαρμογές τρέχουν στο smartphone κλπ. * Kai MP3 Alarm Clock Σε ξυπνάει με τα αγαπημένα σου Mp3 * Kamasutra - Art of Positions No comment :p * MobiLuck Free, για πλάκες μέσω bluetooth * MS Pocket Streets Χάρτες για διάφορες πόλεις του κόσμου (και Αθήνα) * Pocket Controller Pro Απλά κορυφαίο, τηλεχειρισμός του Smartphone από το PC. Δεν έχει skin για Qtek 8010, αλλά έχει για i-mate SP3 που είναι ίδιο. * SmartphoneNotes Συγχρονίζει με τα Notes του Outlook (post-its), κάτι που έλειπε από τα smartphones * SmartVenus Τώρα που να εξηγώ τι κάνει.. No comment :p * Sprite Backup Πολύ καλό backup, το εκτιμάς ιδιαίτερα όταν το χρειαστείς! * Two Peaks Traveltalk Χρήσιμες φράσεις αν πάς ταξίδι στο εξωτερικό και δεν μπορείς να συνεννοηθείς * Metro Free πρόγραμμα με όλα τα μετρό του κόσμου, περιλαμβάνει και της Αθήνας. Μπορείς να σχεδιάζεις διαδρομές. Στη τελευταία έκδοση έχει και τρόλει, τράμ κλπ! Επίσης χρήσιμα, αλλά ακόμα δεν τα έχω .. αγοράσει :lol: * SlovoEd Gr-EN λεξικό * Simple Tunes εκπληκτικό MP3 player, σαν iPOD * MellowMosquito δεν ξέρω αν κάνουν πλάκα, αλλά.. υποτίθεται διώχνει τα κουνούπια με υπέρηχους. PS Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα :X An mas eleges re file ayan kai pou na ta vroume gia na min xsilothoume kai meis tha sou imoun evgnomon....an thes steile mou pm na sou steilw to e-mail mou..thanx Παράθεση Connecting People in every way.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ούτε να κρυφτούμε δεν θα μπορούμε σε λίγο.. Όπου και να πάμε θα μας βρίσκουν... :cry::whip: http://celltrack.spv-developers.com/render/ayan.png CellTrack is free and open source utility for tracking the location of GSM cellular phones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Ο betaplayer δεν είναι απλα mpeg player παιζει τόσα είδη αρχειών που ούτε ο WinMedPlayer10 στα winXP παίζει.Το simple tunes παιζει μήπως και wma εκτος απο mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 De nomizw na paizei. Xrhsimopoihse kalytera to Media Player gia wma. Telika palia to Simple Tunes...To Pocket Music exei polu kalyterh poiothta k polu perissoteres rythmiseis. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Ούτε να κρυφτούμε δεν θα μπορούμε σε λίγο.. Όπου και να πάμε θα μας βρίσκουν... :cry::whip: http://celltrack.spv-developers.com/render/ayan.png CellTrack is free and open source utility for tracking the location of GSM cellular phones. Polu kalo fainetai, alla paizei sthn Ellada?? Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Polu kalo fainetai, alla paizei sthn Ellada?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αφού δεν βλέπεις που λέει Μαρούσι το screenshot? Φυσικα και παίζει και εγώ το έβαλα! Πλάκα έχει! :) :O :w00t: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marketer Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 De mporw me tipota na kanw edit sto cell, pataw menu + edit alla den mporw na katalavw pou kanw to edit stin onomasia tou cell :( Παράθεση Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. Κωνσταντίνος Π. Καβάφης http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αφού δεν βλέπεις που λέει Μαρούσι το screenshot? Φυσικα και παίζει και εγώ το έβαλα! Πλάκα έχει! :) :O :w00t: Wx, den to prosexa, exeis dikio, apsoga!!! Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Αφού δεν βλέπεις που λέει Μαρούσι το screenshot? Φυσικα και παίζει και εγώ το έβαλα! Πλάκα έχει! :) :O :w00t: Εγω δεν καταλαβα. Το ακριβως κανει και το εβαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts