dimitris99 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 GMF το Moto G 2014 είχες πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ναι. Για 2μιση μηνες. Αριστο κινητό αλλά το βαρεθηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα στην παρέα και Χρόνια Πολλά , Είμαι και εγώ κάτοχος απο χθές του G3 S το κινητό όντως πολύ καλό . Εχω παρατηρήσει μόνο κάτι και δεν μπορώ να βρώ πώς φτιάχνει αυτό . Δέν μου κάνει zoom in - zoom out την σελίδα στο ιντερνέτ ή μπαίνω με το chrome ή με τον explorer . Γιατί αυτό ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρονια Πολλα. To zoom in out το κανει με χρηση δυο δακτύλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Χρονια Πολλα. To zoom in out το κανει με χρηση δυο δακτύλων. Ναι φίλε μου το ξέρω αλλά πολύ απλά δεν κάνει στο δικό μου .....Τι κουφό είναι αυτό...χα!χα!? Thanks Edited December 25, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Περιεργο. Πηγαινε στις ρυθμισεις προσβασιμοτητας και δοκιμασε να ενεργοποιησεις τη μεγενθυση αφης. Ισως αλλαξει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Περιεργο. Πηγαινε στις ρυθμισεις προσβασιμοτητας και δοκιμασε να ενεργοποιησεις τη μεγενθυση αφης. Ισως αλλαξει κατι. ok θα το δοκιμάσω Thanks ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιεργο. Πηγαινε στις ρυθμισεις προσβασιμοτητας και δοκιμασε να ενεργοποιησεις τη μεγενθυση αφης. Ισως αλλαξει κατι. Το δοκίμασα δυστυχώς τίποτα τα ίδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Ίσως είναι θέμα hardware... Πήγαινε το πίσω από εκεί που το αγόρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Ίσως είναι θέμα hardware... Πήγαινε το πίσω από εκεί που το αγόρασες. Ναι θα το πάω , απο το Birdphone το πήρα , έχει DOA μου είπαν 7 ημερών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corcis81 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 χρονια πολλα παιδια σημερα το αγορασα κ εγω ,εχω προβλημα με το led δεν λειτουργει τι να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τελικά είναι σε πάρα πολλούς αυτό το πρόβλημα με το λεντ ; στο δικό μου ακόμα περιμένω το ανταλλακτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corcis81 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο; ναι φιλε μου ,κατεβασα και μια εφαρμογη αλα τιποτα , ελατοματικα πρεπει να ειναι ολα δεν ξερω τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ολα δυστυχώς έχουν τα προβλήματα τους. Πολλοί με το Moto G 2nd gen είχαν θέμα με την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Χρονια πολλα κοσμε.. :) Λοιπον διαβασα ολα σας τα μηνυματα εδω και γενικα ειδα και μερικα βιντεακια και ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες... να παραγγειλω το G3 s/mini αυριο κιολας ή να μαζεψω ακομα λιγα χρηματα και να παω για το G2? Επισης δεν βρισκω και καποιον οδηγο για ρουταρισμα και ξεκλειδωμα του bootloader (για το G3 s/mini)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εξαρτάται απο τη χρηση που θέλεις να κανεις. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα βαριά παιχνίδια και να εχεις ανοιχτές ενα σωρό εφαρμογές τύπου messenger κλπ το G3 S θα σε καλυψει απόλυτα. Αλλα αν μπορείς να πάρεις το G2 κανε το και δεν θα μετανιώσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ερώτηση. Μπορεί αν θέλει κάποιος να βάλει την κάμερα το G3 στο G3 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corcis81 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 το πηγε κανεις στην αντιπρoσvπεια για το led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekt Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 το πηγε κανεις στην αντιπρoσvπεια για το led? Ναι,και είμαι σε αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisjordan3 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 παιδια ξερουμε τιποτα για αναβαθμιση 5 lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Αγαπητοί κάτοχοι μπορείτε να μου πείτε πως τα πάει το GPS του; Κλειδώνει γρήγορα; (εννοείται χωρίς βοήθεια από wifi/data απλά σκέτο gps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα το gps σε καποια διαδρομη αλλα απο τη δοκιμη που εκανα κλειδωνει πολυ γρηγορα... Παντως το λαγκακι του το εχει το κινητο. Με τρεις αρχικες οθονες και 3 widgets λαγκαρει αρκετες φορες στη μεταβαση. Με το Moto G δεν ειχα το παραμικρο. Αλλα το παραβλεπεις για την overall εικονα του κινητου. Lolipop θα παρει καποια στιγμη μεσα στο πρωτο τριμηνο του 15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolio83 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το χρησιμοποιησα σε σπιτι που βλεπει ακαλυπτο κ κλειδωσε αμεσως το στιγμα. Το κινητο για μη απαιτητικούς χρήστες είναι ταμαμ. Τωρα για οσους θελουν να το φορτωσουν με 16 γιγα εφαρμογες ας παρουν το μεγαλο αδερφο. Περα απο το λεντ,το οποιο παιζει να ειναι θεμα απο τη μαμα κ δεν με ενοχλει οπως προανεφερα ειμαι πολυ ικανοποιημένος με το κινητο.ευχομαι με τη λολιποπ να αναβαθμιστει κ οχι να υποβαθμιστει. Υ.γ εχουμε καμια καλη εφαρμογη για την καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Καλημερα, χρονια πολλα & καλη Πρωτοχρονια σ' ολους!!! Πριν 1 βδομαδα, αγορασα κι εγω (απο ελληνικο e-shop) το συγκεκριμενο smartphone, σε χρυσο χρωμα. Εμφανισιακα και ποιοτικα, πολυ καλο, ικανοποιητικες επιδοσεις (για εκει που το εκανα δωρο!:)). Παρουσιαζει ομως και σε μενα, προβλημα με το Led Notification, δε λειτουργει, ουτε με τη "μαμα" εφαρμογη, ουτε και με οσες αλλες δοκιμασα... Επικοινωνησα με το καταστημα αγορας, παμε για αντικατασταση, εντος DOA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Πολλοι τελικα εχουν το θεμα με το led.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts