roll Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Τα δύο τελευταία που κάνουν και την διαφορά ουσιαστικά αλλάζουν? Λογικά όχι χωρίς τα settings της xcam ε? Ναι η ταχύτητα του κλείστρου και το iso αλλάζουν αυτόματα ή με την xcam αλλά το διάφραγμα λόγω του ότι είναι σταθερό δεν αλλάζει. Ο φακός είναι στα 3,97 χιλιοστά με διάφραγμα στο f/2,4 Σε full frame όπως μια sony a99 αντιστοιχεί σε 27 χιλιοστά και f/18 Ενώ σε aps-c μηχανή ας πούμε μια sony a65 σε 18 χιλιοστά με f/12 Αν δηλαδή προσπαθήσεις να βγάλεις μια φωτογραφία με τις 3 κάμερες θα είναι ίδιες στο κάδρο και στο βάθος πεδίου παρά τις διαφορές των φακών διότι διαφέρουν οι διαστάσεις των αισθητήρων τους (διαγώνιος) crop factor 7,4 και 1,5 αντίστοιχα. Να και μια σύγκριση των παραπάνω αισθητήρων. Για να κατανοήσεις το βάθος πεδίου βάλε την εφαρμογή από το play store https://play.google.com/store/apps/details?id=jds.dofcalc αν και δεν έχει κινητά, δίχως ανάγκη για πληκτρολόγιο ευκολία και λοιπές άδειες για όσους νοιάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Ναι η ταχύτητα του κλείστρου και το iso αλλάζουν αυτόματα ή με την xcam αλλά το διάφραγμα λόγω του ότι είναι σταθερό δεν αλλάζει. Ο φακός είναι στα 3,97 χιλιοστά με διάφραγμα στο f/2,4 Σε full frame όπως μια sony a99 αντιστοιχεί σε 27 χιλιοστά και f/18 Ενώ σε aps-c μηχανή ας πούμε μια sony a65 σε 18 χιλιοστά με f/12 Αν δηλαδή προσπαθήσεις να βγάλεις μια φωτογραφία με τις 3 κάμερες θα είναι ίδιες στο κάδρο και στο βάθος πεδίου παρά τις διαφορές των φακών διότι διαφέρουν οι διαστάσεις των αισθητήρων τους (διαγώνιος) crop factor 7,4 και 1,5 αντίστοιχα. Να και μια σύγκριση των παραπάνω αισθητήρων. Για να κατανοήσεις το βάθος πεδίου βάλε την εφαρμογή από το play store https://play.google.com/store/apps/details?id=jds.dofcalc αν και δεν έχει κινητά, δίχως ανάγκη για πληκτρολόγιο ευκολία και λοιπές άδειες για όσους νοιάζονται. Δηλαδή για να κάνω τον φίλο μου να ηρεμήσει γιατί έχει φρικάρει που βγάζει διαφορετικές φώτο από το δικό μου και χειρότερες θα έλεγα να τον πω να κατεβάσει το xcam settings και να αλλάξουμε τις 2 τελευταίες ρυθμίσεις ISO και χρόνο εστίασης και μετά θα βγαίνουν καρμπόν ίδιες??? Για το G3 υπάρχει η xcam και τα settings?? Στο G2 τα είχα και τα δύο το 2ο και επί πληρωμή πόσο ήταν 0.60€ από όσο θυμάμαι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δηλαδή για να κάνω τον φίλο μου να ηρεμήσει γιατί έχει φρικάρει που βγάζει διαφορετικές φώτο από το δικό μου και χειρότερες θα έλεγα να τον πω να κατεβάσει το xcam settings και να αλλάξουμε τις 2 τελευταίες ρυθμίσεις ISO και χρόνο εστίασης και μετά θα βγαίνουν καρμπόν ίδιες??? Για το G3 υπάρχει η xcam και τα settings?? Στο G2 τα είχα και τα δύο το 2ο και επί πληρωμή πόσο ήταν 0.60€ από όσο θυμάμαι...? Λογικά ναι θα βγουν με ίδιες τιμές σε iso και ταχύτητα κλείστρου χωρίς φλας και γράφω χωρίς φλας γιατί μπορεί να είναι ελαφρώς πλάγια το ένα ή να βγάλει διαφορετικό χρωματισμό! Το φλας βγάζει μείγμα φωτισμού δεν είναι απλά ένα χρώμα όποτε δεν μπορείς να είσαι και τόσο σίγουρος για την εντολή που πήρε, είναι δύο τόνων αλλά στις προδιαγραφές διάβασα για τριών τόνων τι να σημαίνει αυτό λευκό και κίτρινο και τον συνδυασμό αυτών σε μια προσπάθεια να ταιριάζει ο φωτισμός του με τον περιβάλλοντα χρωματισμό κάπως έτσι πρέπει να έχουν τα πράγματα... Κοίτα αυτό είναι το πρώτο μου τηλέφωνο στο android δεν έχω αγοράσει καμιά εφαρμογή εκτός από το fleksy. Χωρίς raw αρχείο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπω στη λογική και καθυστέρηση των manual ρυθμίσεων, αν χρειάζομαι περνάω τη φωτογραφία από το snapseed ιδιαίτερα αν χρειαστεί να απαλύνω το κάψιμο του flash σε πρόσωπο κάτι που είναι σχετικά εύκολο αν το κάνεις μερικές φορές. Για να καταλάβεις τις ρυθμίσεις κοίτα και το δωρεάν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.camera.lite το είχα δοκιμάσει αρχικά αλλά δεν έτρεχε ομαλά και το user interface του είναι από τα χειρότερα αλλά μπορείς να ρυθμίσεις από όσο θυμάμαι τη ταχύτητα του κλείστρου το iso να επιλέξεις τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσει το φωτόμετρο για να μετρήσει τη φωτεινότητα (σημείου, μέσος όρος, περιοχής κτλ) πάρα πολύ σημαντικό σε δύσκολες καταστάσεις παράδειγμα πρόσωπο στραμμένο εκτός φωτεινής πηγής. Υπάρχει και η google camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera σε αυτή μπορείς να περιορίσεις τη μέτρηση της έκθεσης στο σημείο που κάνεις την εστίαση στην οθόνη θα καταλάβεις άμεσα τη διαφορά αλλά από συνέπεια δεν λέει και πολλά όσο περιμένεις μεταβάλει τη ρύθμιση λες και θέλει να επιλέξεις εσύ από αυτό που βλέπεις!!! ακόμα μπορείς να κάνεις αντιστάθμιση της έκθεσης έχει επιλογή στο μενού για προχωρημένους που σου ξεκλειδώνει τη χειροκίνητη πρόσβαση, όλα αυτά λες και η google θέλει να τα κάνει περίπλοκα μερικά πράγματα για να κάνει δρόμο σε άλλους... Για τη λειτουργικότητα της xcam δεν γνωρίζω αλλά αν δεν έχεις πρόσβαση σε καλύτερη μηχανή ή θέλεις να βελτιώσεις τις δυνατότητες της φωτογραφικής του G3 νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερη εφαρμογή εκεί έξω αυτό από αυτά που διαβάζω εδώ κι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τις προάλλες πήγα στο Αττικό Ζωολογικό Παρκο και είχα μαζί μου την ψηφιακή αλλά ξέχασα να βάλω την κάρτα μνήμης, επομένως αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το G3 μου. Δε συγκρινεται η ποιοτητα με αυτη της ψηφιακης, αλλα νομιζω με έβγαλε ασπροπροσωπο το κινητό! http://imgur.com/zd3TA55 http://imgur.com/Xns5YPE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τις προάλλες πήγα στο Αττικό Ζωολογικό Παρκο και είχα μαζί μου την ψηφιακή αλλά ξέχασα να βάλω την κάρτα μνήμης, επομένως αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το G3 μου. Δε συγκρινεται η ποιοτητα με αυτη της ψηφιακης, αλλα νομιζω με έβγαλε ασπροπροσωπο το κινητό! http://imgur.com/zd3TA55 http://imgur.com/Xns5YPE Μια χαρά έγραψε ο ουρανός με το HDR γιατί δεν το βλέπω για απενεργοποιημένο :) Μόνιμα στο on το έχω γιατί στο αυτόματο δεν είμαι σίγουρος αν θα το ενεργοποιήσει. Για τη χρήση των κινητών είναι μια χαρά τώρα τις d... δεν μπορούν να τις πιάσουν ακόμα και με άπλετο φως τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Τις προάλλες πήγα στο Αττικό Ζωολογικό Παρκο και είχα μαζί μου την ψηφιακή αλλά ξέχασα να βάλω την κάρτα μνήμης, επομένως αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω το G3 μου. Δε συγκρινεται η ποιοτητα με αυτη της ψηφιακης, αλλα νομιζω με έβγαλε ασπροπροσωπο το κινητό! http://imgur.com/zd3TA55 http://imgur.com/Xns5YPE Πάρα πολυ καλες και οι δύο. Ειδικα αυτή που είναι και οι δύο μαζί είναι πολύ ζωντανή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μια χαρά έγραψε ο ουρανός με το HDR γιατί δεν το βλέπω για απενεργοποιημένο :) Μόνιμα στο on το έχω γιατί στο αυτόματο δεν είμαι σίγουρος αν θα το ενεργοποιήσει. Για τη χρήση των κινητών είναι μια χαρά τώρα τις d... δεν μπορούν να τις πιάσουν ακόμα και με άπλετο φως τελικά. Ναι, HDR mode και xcam. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ναι, HDR mode και xcam. :) Μετά την xcam περισσότερο πως φωτογραφίζεις στο αυτόματο ή με χειροκίνητες ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscyp Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ερωτηση η επιλογη στις ρυθμισεις της μπροστινης καμερας με τα δυο προσωπα (η πρωτη επιλογη απο αριστερα) τι κανει ακριβως??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αυτό που έχω δει εγώ είναι ότι δεν δουλεύει το εφέ με την παλάμη αν το πατήσεις αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή η πραγματική λειτουργία Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ερωτηση η επιλογη στις ρυθμισεις της μπροστινης καμερας με τα δυο προσωπα (η πρωτη επιλογη απο αριστερα) τι κανει ακριβως??????? Αυτό που έχω δει εγώ είναι ότι δεν δουλεύει το εφέ με την παλάμη αν το πατήσεις αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτή η πραγματική λειτουργία Παιδιά αυτό σου δείχνει το μάγουλο στο άλλο πλευρό απέναντι δηλαδή είναι για πορτρέτα δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη χρήση. Το εφέ της παλάμης υπάρχει αλλά το μενού είναι εκτός κάμερας εκεί που βρίσκονται οι χειρονομίες αλλά δεν παίρνω όρκο. Κάπου εκεί είναι τέλος πάντων. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδιά αυτό σου δείχνει το μάγουλο στο άλλο πλευρό απέναντι δηλαδή είναι για πορτρέτα δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη χρήση. Το εφέ της παλάμης υπάρχει αλλά το μενού είναι εκτός κάμερας εκεί που βρίσκονται οι χειρονομίες αλλά δεν παίρνω όρκο. Κάπου εκεί είναι τέλος πάντων. Αυτά! Ναι ισχύει βγάλε μία selfie με το πρόσωπο στην ίδια φορά και μετά πάτα το και βγάλε άλλη μια με το πρόσωπο στην ίδια φορά με πριν θα καταλάβεις τι κάνει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) [ATTACH]58694[/ATTACH][ATTACH]58695[/ATTACH] Αυτο κάνει Edited March 27, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Γενικα πολυ καλη καμερα, εμεινα ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2015 Γενικα πολυ καλη καμερα, εμεινα ευχαριστημενος. Έπος. Τις δύο τις είχα ξαναδεί στο άλλο νήμα και είχα εντυπωσιαστεί και τότε. Εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τι επεξεργασία έχεις κάνει ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Έπος. Τις δύο τις είχα ξαναδεί στο άλλο νήμα και είχα εντυπωσιαστεί και τότε. Εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τι επεξεργασία έχεις κάνει ; Μονο την δευτερη εχω ανεβασει ξανα και το μονο που εκανα ειναι rezise τιποτα αλλο, απο το κινητο εχω ενεργο το hdr, οπως και στην πρωτη που ειναι τελειως απειραχτη δεν εκανα ουτε resize. Στην τελευταια την εχω γυρισει σε b&w, με ενα φιλτρο που εχει το flickr, ετσι και αλλιως δεν ειχε σχεδον καθολου χρωμα, την εχω κανει και crop να ερθει το θεμα πιο κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Μονο την δευτερη εχω ανεβασει ξανα και το μονο που εκανα ειναι rezise τιποτα αλλο, απο το κινητο εχω ενεργο το hdr, οπως και στην πρωτη που ειναι τελειως απειραχτη δεν εκανα ουτε resize. Στην τελευταια την εχω γυρισει σε b&w, με ενα φιλτρο που εχει το flickr, ετσι και αλλιως δεν ειχε σχεδον καθολου χρωμα, την εχω κανει και crop να ερθει το θεμα πιο κοντα. Οπότε με ένα perfectly clear παίζει και να απογειωθουν. Πολύ μου άρεσαν, μπράβο καλό μάτι έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 [ATTACH]58998[/ATTACH] Τραβηγμένη με vsco cam Την θεωρώ τοπ καθώς έχει εφέ που χρησιμοποιούν φωτογράφοι όταν κάνουν επεξεργασία σε υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6058200#post6058200 φρέσκο πράμα, σημερινό. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Well done my friend! Άριστη! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6058200#post6058200 φρέσκο πράμα, σημερινό. :happy: Καλό το auto ιδιαίτερα για instant sharing αλλά ακόμα καλύτερο το Post-processing δοκίμασε να επεξεργαστείς την hdr* φωτογραφία με το snapseed στην ουσία είναι το ίδιο με αυτό που ενσωματώνει η google στο plus με στοιχεία από το https://www.google.com/nikcollection/ https://plus.google.com/+Snapseed/posts/ABqCF4DH1o6 Snapseed Help Center Όπως όλα τα πράγματα θέλει μια εξοικείωση αρχικά μετά είναι συνήθεια να πετύχεις αυτό που έχεις προκαταβολικά στο μυαλό σου! * ίσως κλειδωμένη πρέπει να έχουμε τη δυναμική διεύρυνση και όχι στο αυτόματο είναι ο περιορισμός που προέρχεται κυρίως από το μέγεθος του αισθητήρα και σε μικρότερο βαθμό από το φακό που στενεύει το εύρος στα κινητά αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πάρα πολυ καλες και οι δύο. Ειδικα αυτή που είναι και οι δύο μαζί είναι πολύ ζωντανή. εμένα προσωπικα μου φαίνονται πολύ ψεύτικες και αφύσικες και μάλλον φταίει το Ηdr γι αυτό. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν έχει τέτοια αντίθεση χρωμάτων ο λεμουριος.. Πάνω φαίνεται να καφέ κάπως να κοκκινίζει το χρώμα κ κάτω γκρι όπως είναι κανονικά δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Χρονια Πολλα παιδια! https://www.flickr.com/photos/88737764@N04/16924433077/ Μια close up με την λειτουργια ''Mαγικη εστιαση'' της xcam Aκομη το ψαχνω με την καμερα του g3 .Το lumia 1020 που ειχα δεν το πλησιαζει βεβαια αλλα δεν παυει να ειναι αξιοπρεπεστατο ειδικα με καλο φωτισμο. Τωρα το τραβαω με xcam με αγορασμενα τα settings αλλα δεν εχει τρομερη διαφορα απο την stock. Mε ρυθμισεις contrast 4 ,sharpering 18 quality 100. Eπισης εχω απενεργοποιηση το noise reduction ,δεν ξερω γιατι απλα διαβασα οτι ειναι καλυτερα ετσι ΛΟΛ Επισης καλο θα ηταν στο xcam να ρυθμιζεις και το saturation γιατι χρειαζεται αυξηση πολλες φορες. Edited April 13, 2015 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Χρονια Πολλα παιδια! https://www.flickr.com/photos/88737764@N04/16924433077/ Μια close up με την λειτουργια ''Mαγικη εστιαση'' της xcam Aκομη το ψαχνω με την καμερα του g3 .Το lumia 1020 που ειχα δεν το πλησιαζει βεβαια αλλα δεν παυει να ειναι αξιοπρεπεστατο ειδικα με καλο φωτισμο. Τωρα το τραβαω με xcam με αγορασμενα τα settings αλλα δεν εχει τρομερη διαφορα απο την stock. Mε ρυθμισεις contrast 4 ,sharpering 18 quality 100. Eπισης εχω απενεργοποιηση το noise reduction ,δεν ξερω γιατι απλα διαβασα οτι ειναι καλυτερα ετσι ΛΟΛ Επισης καλο θα ηταν στο xcam να ρυθμιζεις και το saturation γιατι χρειαζεται αυξηση πολλες φορες. Πολύ καλή φωτογραφία για κινητό, το θέμα δεν είναι από τα εύκολα όταν φυσάει αεράκι και προσδοκάς ευκρίνεια με συνεχόμενη αλλεπάλληλη έκθεση. Δεν γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργεί η xcam σε λειτουργία "μαγικής εστίασης" αλλά εκεί που λογικά αφήνει πίσω τη κάμερα της LG είναι με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις. Με το snapseed τι περίπου επεξεργασία έκανες στη φωτογραφία μόνο στα χρώματα υποθέτω βλέποντάς την. Αυτή η εφαρμογή θέλει ψάξιμο για να βγάζεις εύκολα καλό και προπάντων γρήγορο αποτέλεσμα αλλά αξίζει η ενασχόληση μαζί της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Πολύ καλή φωτογραφία για κινητό, το θέμα δεν είναι από τα εύκολα όταν φυσάει αεράκι και προσδοκάς ευκρίνεια με συνεχόμενη αλλεπάλληλη έκθεση. Δεν γνωρίζω πως ακριβώς λειτουργεί η xcam σε λειτουργία "μαγικής εστίασης" αλλά εκεί που λογικά αφήνει πίσω τη κάμερα της LG είναι με τις χειροκίνητες ρυθμίσεις. Με το snapseed τι περίπου επεξεργασία έκανες στη φωτογραφία μόνο στα χρώματα υποθέτω βλέποντάς την. Αυτή η εφαρμογή θέλει ψάξιμο για να βγάζεις εύκολα καλό και προπάντων γρήγορο αποτέλεσμα αλλά αξίζει η ενασχόληση μαζί της.\ Μονο το saturation ανεβασα.Γιατι γενικα βγαζει φωτο με τερμα χαμηλα το saturation.Παλια ειχε ρυθμηση η xcam να τραβαει με περισσοτερο saturation αλλα τωρα το εχουν βγαλει.Και πρεπει να την περασεις ενα χερακι ,ειδικα σε συννεφια.Η μαγικη εστιαση ειναι σαν το refocus των Lumia εστιαζει σε πολλα μεροι της φωτογραφιες και εσυ μετα διαλεγεις το που θες το τελικο. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts