takis6666 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Την τρυπα την αποφεύγω μιας και αφηνει εκτεθημενο ενα "επιμαχο" σημειο του κινητου Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Παιδιά από που μπορώ να πάρω φορτιστή ίδιο ακριβώς με αυτόν που είχε η συσκευασία του G3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εγώ πήρα τον ίδιο ακριβώς φορτιστη με αυτον της συσκευασιας απο την procordia στα 17 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εγώ πήρα τζαμάκι της ΝΙΛΚΙΝ αλλά επάνω αριστερά στο τελείωμα του σαν να μην κάθησε καλά (το είχα τέλεια κεντραρισμένο) σαν να μην πατάει καλά και να αφήνει φουσκάλα, 3-4 χιλ, αυτό με τον καιρό μεγάλωνε και μάλιστα άρχισε να εμφανίζεται σε άλλα σημεία. τελικά παρήγγειλα της BEAPAK και το περιμένω να το αντικαταστήσω... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Φαίνετε οτι αυτή είναι η official της lg την εχει παρει κανεις? σχόλια?http://www.ebay.co.uk/itm/Official-LG-CCH-355G-Black-Premium-Hard-Case-G3-/400781841467?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d5075943b εχω και αυτη απο εχθες(οχι απο ebay),μαζι με την lg slim Quick Circle case (την εχω) ειναι οι καλυτερες θηκες μακραν.Απο θηκες εκλεισα αν και εχω και κανα 2 αλλες. να πω οτι δεν καταλαβαινεις οτι εχεις θηκη,ειναι απιστευτα λεπτο για κινητο που φοραει θηκη.Θελει λιγο ζορι για να μπει αλλα θα βρω το κολπο της.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 κατάλειξα στην incipio επειτα απο έρευνα....... τι πιστευετε? καλη είναι και η αυθεντική αλλα δεν νομίζω πως θα το προστατεψει σε περιπτωση πτωσης http://www.amazon.com/Incipio-DualPro-Shine-Case-Packaging/dp/B00KRHZW7C/ref=cm_cr_pr_pb_t Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εγώ πήρα τον ίδιο ακριβώς φορτιστη με αυτον της συσκευασιας απο την procordia στα 17 ευρω. Φίλε εγώ που μένω Ρόδο πως θα να τον πάρω απ'την Procordia όμως ? Δε νομίζω να μπορώ να παραγγείλω μέσω ίντερνετ ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Φίλε εγώ που μένω Ρόδο πως θα να τον πάρω απ'την Procordia όμως ? Δε νομίζω να μπορώ να παραγγείλω μέσω ίντερνετ ε ? παρτους τηλ ισως σ το στειλουν με αντικαταβολη Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδία ειμαι σε διλημμα. Αξίζει η quick circle τα 40 της ευρω? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Να κανω μια χαζη ερωτηση; Ολα τα Lg g3 EU εχουν δυνατοτητα για ασυμαρτη φορτιση 'Out of the box"; Γιατι βλεποντας αμερικανικα reviews αυτοι αναφερουν οτι τα EU εχουν built in το wireless charging ενω τα δικα τους οχι. Ρωτησα λοιπον σε ενα skroutzoμαγαζο αν ισχυει αυτο και μου απαντησαν "οχι, δεν ειναι out of the box", ενω διαθετουν το EU μοντελο. Ποιος εχει δικιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Να κανω μια χαζη ερωτηση; Ολα τα Lg g3 EU εχουν δυνατοτητα για ασυμαρτη φορτιση 'Out of the box"; Γιατι βλεποντας αμερικανικα reviews αυτοι αναφερουν οτι τα EU εχουν built in το wireless charging ενω τα δικα τους οχι. Ρωτησα λοιπον σε ενα skroutzoμαγαζο αν ισχυει αυτο και μου απαντησαν "οχι, δεν ειναι out of the box", ενω διαθετουν το EU μοντελο. Ποιος εχει δικιο; το δικό μου είναι ολλανδικό και φορτίζει μια χαρά ασύρματα!!! Edited December 17, 2014 by wicker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Επειδη κι εγω που το πηρα σημερα ειναι Ολλανδικο,μηπως ξερει καποιος να με ενημερωσει το πως φορτιζει ασυρματα? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Επειδη κι εγω που το πηρα σημερα ειναι Ολλανδικο,μηπως ξερει καποιος να με ενημερωσει το πως φορτιζει ασυρματα? απλά το ακουμπάς σε ένα ασύρματο φορτιστή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 απλά το ακουμπάς σε ένα ασύρματο φορτιστή!!! Σε κατι τετοιο δηλαδη? http://www.ebay.com/itm/White-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-for-LG-G3-D851-D850-D855-F400-F460-KM4A-/121507067648?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c4a62b700 Χωρις να βγαλεις το καπακι του τηλεφωνου? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Σε κατι τετοιο δηλαδη? http://www.ebay.com/itm/White-Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-for-LG-G3-D851-D850-D855-F400-F460-KM4A-/121507067648?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c4a62b700 Χωρις να βγαλεις το καπακι του τηλεφωνου? ναι.απλα το ακουμπάς χωρίς να βγάζεις καπακι,και φορώντας θήκη που έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 ναι.απλα το ακουμπάς χωρίς να βγάζεις καπακι,και φορώντας θήκη που έχω δοκιμάσει Ευχαριστω πολυ!:) Θα τον αγορασω τον φορτιστη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δηλαδη οι ανθρωποι του skroutzoμαγαζου δεν ηξεραν τι ελεγαν, ετσι; Μαλιστα! Ευχαριστω! Οχι οτι με καιει, απλα ηθελα να το γνωριζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 παιδιά ληγη βοηθεια τι να προτιμησω σε θήκη? σκεφτομαι για την spigen slim armor Η QUICK CIRCLE αξίζει? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Δηλαδη κανουν και οι φορτιστες της ΝΟΚΙΑ που βλεπω στο σκρουτζ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παιδία ειμαι σε διλημμα. Αξίζει η quick circle τα 40 της ευρω? Εγώ την πήρα 35 ευρώ αλλά την επόμενη μέρα την γύρισα πίσω Γιατί δεν με βόλεψε καθόλου το ότι μένει συνέχεια στο κινητό κ ότι είναι flip...Τώρα σαν θήκη, αν σε βολεύει εσένα, νομίζω τα αξίζει τα λεφτά της.έχεις: ποιοτικά υλικά, εφαρμογή, quick circle ευκολίες, slim όγκο και διατηρείς κ την ασύρματη φόρτιση! Το μόνο αρνητικό που είδα, ήταν ότι δεν υπάρχει κάποιο μαγνητικό ή κάποιος άλλος τρόπος για να κρατάει το πορτάκι της κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σκεφτομαι σοβαρά την αγορά αυτού του υιαλιού. Πιστεύετε οτι θα είναι καλής ποιότητας? Αξίζει τα 15 ευρώ ως μια άμεση λυση? http://www.aeliotis.com/aeliotis/productDetails.aspx?catid=1067&catnm=Προστατευτικά+Οθόνης+Smartphone&itemid=10003622&itemnm=LG+G3+(D855)+TEMPERED+GLASS+SCREEN+PROTECTOR Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σκεφτομαι σοβαρά την αγορά αυτού του υιαλιού. Πιστεύετε οτι θα είναι καλής ποιότητας? Αξίζει τα 15 ευρώ ως μια άμεση λυση? http://www.aeliotis.com/aeliotis/productDetails.aspx?catid=1067&catnm=Προστατευτικά+Οθόνης+Smartphone&itemid=10003622&itemnm=LG+G3+(D855)+TEMPERED+GLASS+SCREEN+PROTECTOR Εγω πηρα παντως απο αθηναικο συνοικιακο μαγαζακι ενα γυαλι και ειναι αριστο. Στα 5 ευρουλακια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 στην κυπρο είναι ψηλότερες οι τιμες αρα θα βολευτώ με το παραπάνω Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Δηλαδη κανουν και οι φορτιστες της ΝΟΚΙΑ που βλεπω στο σκρουτζ; όλοι οι ασύρματοι κανουν.εγω έχω της lg αυτόν που έδινε με το nexus 4 απλά ανάλογα με τα χαρακτηριστικα τους θα φορτίζουν καποιοι πιο γρήγορα η πιο αργα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 στην κυπρο είναι ψηλότερες οι τιμες αρα θα βολευτώ με το παραπάνω Είναι ακριβά στην Κύπρο. Έν συμφέρει.. Τα κοστολογούν x2 εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των καταναλωτών. :lol: Όταν λογικευτούν οι μαγαζάτορες και δείξουν πως είναι ικανοποιημένοι με πιο μικρό κέρδος, ίσως αγοράσω από εδώ. Προς το παρών καλύτερα να κάνω υπομονή 5-6 μέρες και να το παραγγείλω από έξω. Ή μήπως η "κοινή αγορά" είναι μόνο για να ταξιδεύει το εργατικό δυναμικό; :lol: Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts