Titarasaudi Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Πολυ φοβαμαι οτι εκανα πατατα γιατι το συνδεσα στο pc suite και προσπαθησα να κανω επιδιορθωση σφαλματων αναβαθμισης,και τωρα κολλησε το κινητο σε μια οθονη που λεει firmware update κ δεν κανει τιποτα.Τι κανω τωρα??Το πεταω ε?? Δοκίμασε σε πρώτη φάση αν κλείνει, πατώντας για αρκετά δευτερόλεπτα το power button. Αν κλείσει, δοκίμασε να το ξανανοίξεις. Αν δεν bootαρει, ξανακλείστο και δοκίμασε factory reset με τα πίσω πλήκτρα (αν έχεις recovery, θα σε βάλει σ' αυτό, μπορείς να ξαναφλασάρεις τη rom). Αν δεν ανοίγεις και έτσι, κλείστο και δοκίμασε να το βάλεις σε download mode και αν μπει, έχε έτοιμο το flash tool και ενα kdz και πέρνα το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δοκίμασε σε πρώτη φάση αν κλείνει, πατώντας για αρκετά δευτερόλεπτα το power button. Αν κλείσει, δοκίμασε να το ξανανοίξεις. Αν δεν bootαρει, ξανακλείστο και δοκίμασε factory reset με τα πίσω πλήκτρα (αν έχεις recovery, θα σε βάλει σ' αυτό, μπορείς να ξαναφλασάρεις τη rom). Αν δεν ανοίγεις και έτσι, κλείστο και δοκίμασε να το βάλεις σε download mode και αν μπει, έχε έτοιμο το flash tool και ενα kdz και πέρνα το! Μπαινει σε download mode με τα πληκτρα,αλλα αντι να κανει factory reset που επιλεγω yes με παταει παλι στην οθονη firmware update με το κυκλικο usb... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μπαινει σε download mode με τα πληκτρα,αλλα αντι να κανει factory reset που επιλεγω yes με παταει παλι στην οθονη firmware update με το κυκλικο usb... Κλείστο τότε, μπες σε download mode, κρατωντας το volume up και συνδέοντας το micro usb από κάτω. Κατέβασε πρώτα ένα official firmware σε kdz και δοκίμασε να το βάλεις με flash tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Το ξανασυνεδεσα τελικα στο pc suite ετσι οπως ηταν κ ξανακατεβασε το firmware,το περασε κ ολα καλα!:rolleyes:Ευχαριστω ολους σας για την πολυτιμη βοηθεια σας!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Εγώ μετα απο Μολις μια μέρα με την Ρομ του δικου μας Έλληνα ( πολύ σε στοκ Ρομ μου φάνηκε.) ξαναγύρισα σε anhd14..νομιζω είναι οτι καλυτερο. Έβαλα ξανά κ τον κερνελ 20p.. Όλα καλά.! Το μονο που δεν μπορω να βάλω είναι το xposed. 2 φορες το φλασαρα σε διαφορετικές Ρομ και οι 2 ..και τις brikare το τηλέφωνο. Μου άνοιγε κ έγραφε το συστημα lg δυστυχώς απέτυχε...... Αν γνωρίζει κανεις παρακαλώ να μου πει Υ.γ Ελπίζω να δώσει πολύ σύντομα κ μια πρωτη γεύση απο g4..!! Edited June 1, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδια προχωρησα σε ανταλλαγη με τον φιλο μας απο επανω που κρασαρε το κινητο του και το επανεφερε.Ομως δεν λειτουργει το wi fi τι κανω?νικο σε παρακαλω παρε με τηλεφωνο μολις το δεις ελπιζω να μην το ηξερες και προχωρησες ετσι σε ανταλλαγη μαζι μου.Παρακαλω μια βοηθεια Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδια προχωρησα σε ανταλλαγη με τον φιλο μας απο επανω που κρασαρε το κινητο του και το επανεφερε.Ομως δεν λειτουργει το wi fi τι κανω?νικο σε παρακαλω παρε με τηλεφωνο μολις το δεις ελπιζω να μην το ηξερες και προχωρησες ετσι σε ανταλλαγη μαζι μου.Παρακαλω μια βοηθεια Κατέβασε πάλι το kdz της συσκευής και κάνε clean install μέσω του lg tool και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κατόπιν. Ελπίζω να μην είχε κάτσει καλά όπως το έκανε ο φίλος πιο πάνω, ειδάλλως δε κάνεις τίποτα και ξανά ανταλλάσσεται. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλησπερα σε ολους.Εχω 2η μερα την cloudy ειμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη ρομ.Αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης: εχω παροχο cosmote και κατεβάζοντας το status bar βλεπω να λεει το ονομα του παροχου οπως ια δειτε στο screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλησπερα σε ολους.Εχω 2η μερα την cloudy ειμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη ρομ.Αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης: εχω παροχο cosmote και κατεβάζοντας το status bar βλεπω να λεει το ονομα του παροχου οπως ια δειτε στο screenshot. Οταν ειχα και εγω Cloudy ετσι ακριβως ηταν και σε εμενα δεν ειναι τιποτα !!!!! Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Οταν ειχα και εγω Cloudy ετσι ακριβως ηταν και σε εμενα δεν ειναι τιποτα !!!!! Ευχαριστω φιλε!!Δεν εχω μπει με δεδομενα απο την ωρα που την φλασαρα κ το φοβήθηκα..αλλα αφου την ειχες κ μου λες οτι ηταν ετσι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Έχει χρησιμοποιήσει κανείς Mokee και αν θυμάται αν υπάρχει επιλογή για το root icon στην statusbar? Καθώς είναι μόνιμα εκεί με εκνευρίζει. Γιατί σίγουρα κάπου την χάνω Edited June 2, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εγώ δεν ασχολήθηκα με το συμβολο αλλά νζμ οτι φεύγει με xposed.... Ξύπνησε o CLOUDY και ετοιμάζει g4 ROM! Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Για να δούμε... Περιμένουμε! Εγώ είπα να δοκιμάσω ξανά λίγο AOSP. Καλά εννοούσα χωρίς xposed. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Ξύπνησε o CLOUDY και ετοιμάζει g4 ROM! Ported G4 rom για το g3 ή G3 rom με ported apps απο G4 ;;; Edited June 2, 2015 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 καλησπερα ποια ειναι καλητερη custom rom ?ποιο σταθερη χωρεις bug?k πωσ κανοθμε ροοτ σε lolipop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 καλησπερα ποια ειναι καλητερη custom rom ?ποιο σταθερη χωρεις bug?k πωσ κανοθμε ροοτ σε lolipop?? Για root, δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εχω μια ερωτηση να κάνω.Επειδή έχω το κλασσικό wakelock με το 1013 που μετα απο ψάξιμο βρήκα οτι φταίει ο music player της συσκευής αποφασισα να τον κανω disable και να περασω τον power amp.Δεν λεω βολικος και ωραιος player αλλα ρε παιδια αυτο το pure surround και τα αλλα εφε μουσικης μου έχουν λείψει.Ειναι κανενας "after market" player οπως π.χ ο power amp αντιστοιχος να εχει εφε;;Γιατι παιδια κακα τα ψεμματα η διαφορα ειναι τεραστια στην ποιοτητα την ωρα που παίζει καποιο τραγούδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Υπάρχει διαθέσιμος κάποιος άλλος κερνελ πιο φρεσκος να δοκιμασω με anhd14 απο τον 20p....??? Καλήμέρες παρεαα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Υπάρχει διαθέσιμος κάποιος άλλος κερνελ πιο φρεσκος να δοκιμασω με anhd14 απο τον 20p....??? Καλήμέρες παρεαα Έχει βγει ένας αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Check XDA και θα δεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Έχει βγει ένας αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Check XDA και θα δεις. Ευχαριστώ Κώστα αλλά δεν το ρισκαρω.. Καλύτερη να μου υπόδειξη κάποιος ποιον να περάσω. Φοβάμαι μην κάνω καμια πατάτα και μπρικαρι.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Παιδες ελεγα να δοκιμασω να τρεξω το g3 σε ΑRT MODE.Εχω περασμενη την cloudy αλλα οπως ειδα στα dev options δεν μου εμφανιζει να το επιλεξω.Ξερει κανεις γιατι??Επισης αξιζει να κανω την μεταβαση σε ART??Το δοκίμασε κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Παιδες ελεγα να δοκιμασω να τρεξω το g3 σε ΑRT MODE.Εχω περασμενη την cloudy αλλα οπως ειδα στα dev options δεν μου εμφανιζει να το επιλεξω.Ξερει κανεις γιατι??Επισης αξιζει να κανω την μεταβαση σε ART??Το δοκίμασε κανεις?? Με lollipop τρέχει ήδη σε art γι αυτό και δε σου εμφανίζεται η επιλογή. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Eνα κερνελ ρε συναθρωποι.. Εσείς τι εγινε!? Σταματήστε το φλασαρισμα? Και το Σό ησυχία έπεσε πια??? Τι κάνετε????χαχαα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Eνα κερνελ ρε συναθρωποι.. Εσείς τι εγινε!? Σταματήστε το φλασαρισμα? Και το Σό ησυχία έπεσε πια??? Τι κάνετε????χαχαα εχει 2-3 καινουργιους για stock roms στο xda και 3-4 παλιους. Και επιτελους και εναν καινουργιο για aosp roms και φεντε ψαγμενος πολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Παιδια..help! Ειμαι με cloudy 2.2 και η μπαταρια δεν υποφερεται..απο το πρωι που το βγαζω απο τον φορτιστη ειναι ζητημα να κραταει πανω απο 12 ωρες..δεν λεω κανω χρηση αλλα αυτο δεν δικαιολογειται!καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts