snoof Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Kogos είσαι φοβερός. Σε ευχαριστώ. Το είχα ψάξει κ εγώ αλλά δε το είχα εντοπίσει. Στη Zoe είναι Μυνηματα /ρυθμίσεις / μυνηματα κειμένου /κωδικοποίηση χαρακτήρων Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Δοκίμασα την zoe. Ιδέα μου είναι ή πάει πιο γρήγορα από την fulmics; Ο λόγος που άλλαξα είναι γιατί με fulmics δεν μου άρεσε το ux5 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Δοκίμασα την zoe. Ιδέα μου είναι ή πάει πιο γρήγορα από την fulmics; Ο λόγος που άλλαξα είναι γιατί με fulmics δεν μου άρεσε το ux5 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο να μας το πεις σε καμία βδομάδα γιατί τώρα είναι φρέσκια η εγκατάσταση όποτε όλα πάνε πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ηρθε στα χερια μου ενα G3 με Resurrection Remix LP v5.3.8 .Πως μπορω να το αναβαθμισω σε ΜΜ η Nougat.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι το 16αρι ,D855. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Αυτο να μας το πεις σε καμία βδομάδα γιατί τώρα είναι φρέσκια η εγκατάσταση όποτε όλα πάνε πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εχω απο 13/1. Για να δούμε Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ηρθε στα χερια μου ενα G3 με Resurrection Remix LP v5.3.8 .Πως μπορω να το αναβαθμισω σε ΜΜ η Nougat.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει. Ευχαριστω Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι το 16αρι ,D855. Sent from my MX5 using Tapatalk λογικα ειναι ρουτ η συσκευη οποτε στο xda εχει στοκ based mm κατεβασε μια και βαλτην στην εξωτερικη μνημη και μεσω ρεκοβερυ αφου κανεις τα απαραιτητα wipes φλασαρε την. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 λογικα ειναι ρουτ η συσκευη οποτε στο xda εχει στοκ based mm κατεβασε μια και βαλτην στην εξωτερικη μνημη και μεσω ρεκοβερυ αφου κανεις τα απαραιτητα wipes φλασαρε την. Για να γυρισω στην official rom τι πρεπει να κανω? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Απλά φλασαρεις την τελευταία official με lgup Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Για να γυρισω στην official rom τι πρεπει να κανω? Sent from my MX5 using Tapatalk κατεβαζεις οιπαδηποτε ρομ mm σε μορφη.kdz και φλασαρεις με το lgup η και με το παλιο flashtool. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλημέρα.Έιμαι με fulmics και για κάποιον περίεργο τρόπο έχει χαθεί το double tap.Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλημέρα.Έιμαι με fulmics και για κάποιον περίεργο τρόπο έχει χαθεί το double tap.Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί; αν και δεν την εχω την ρομ πλεον,στο fulmics tweak εχει επιλογη νομιζω,ψαξτο λιγο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλημέρα.Έιμαι με fulmics και για κάποιον περίεργο τρόπο έχει χαθεί το double tap.Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί; Υπάρχει επιλογή στο fulmics tweaks είναι όμως μόνο για να σβήνει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Τελικά έκανα restore το backup και επανήλθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά πέρασα μόλις την fulmics 6.8 και οταν ανοίγει το κινητό μου λέει πως η αρχική οθόνη έχει σταματήσει. Ενω η αρχική με συρτάρι εφαρμογών λειτουργεί. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Παιδιά πέρασα μόλις την fulmics 6.8 και οταν ανοίγει το κινητό μου λέει πως η αρχική οθόνη έχει σταματήσει. Ενω η αρχική με συρτάρι εφαρμογών λειτουργεί. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Είναι bug αυτό και είπε θα το φτιάξει με επόμενο update. Εγώ επειδή έχω το γνωστό θέμα με τον xceed όπου όταν αλλάζω μπαταρία χάνονται οι ρυθμίσεις έχει να προτείνει κάποιος φίλος κάποιον καλό κερνελ που να υποστηρίζει fast charge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Παιδιά πέρασα μόλις την fulmics 6.8 και οταν ανοίγει το κινητό μου λέει πως η αρχική οθόνη έχει σταματήσει. Ενω η αρχική με συρτάρι εφαρμογών λειτουργεί. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Υπαρχει ηδη η 6.9 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι bug αυτό και είπε θα το φτιάξει με επόμενο update. Εγώ επειδή έχω το γνωστό θέμα με τον xceed όπου όταν αλλάζω μπαταρία χάνονται οι ρυθμίσεις έχει να προτείνει κάποιος φίλος κάποιον καλό κερνελ που να υποστηρίζει fast charge? Βαλε στοκ κερνελ που ειναι σταθερος και καλυτερος.για ποιο γρηγορη φορτιση,εις βαρος της μακροβιοτητας της μπαταριας, παρε φορτιστη με μεγαλυτερη παροχη Am. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Υπαρχει ηδη η 6.9 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαλε στοκ κερνελ που ειναι σταθερος και καλυτερος.για ποιο γρηγορη φορτιση,εις βαρος της μακροβιοτητας της μπαταριας, παρε φορτιστη με μεγαλυτερη παροχη Am. Σταύρο έχεις κάποιον να προτείνεις ή αυτόν που έχει κάνω η ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Σταύρο έχεις κάποιον να προτείνεις ή αυτόν που έχει κάνω η ρομ; την αποψη μου για κερνελ την εγραψα ηδη.τωρα ορισμενοι φιλοι μιλανε με καλα λογια για τον xceed αλλα εμενα η γνωμη μου ειναι για στοκ κερνελ.δηλ.αυτον που εχει η ρομ επανω της. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 γεια να κανουμε root πρεπει να εχου ξεκλειδωτο bootloader?στην εκδοση 6 μπορουμε να κανουμε ROOT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 γεια να κανουμε root πρεπει να εχου ξεκλειδωτο bootloader?στην εκδοση 6 μπορουμε να κανουμε ROOT. ONLY D855 16/32 Download this pack https://mega.nz/#F!3woXDCSK!D70sB0o-PpyKBAAH2_ujYQ Mirror - https://drive.google.com/open?id=0B-...m5feVlKWjR2N0E Thanks a @Daniel2553 for the tutorial Install in Order 1) Install Kingroot.apk - Rooted... 2) Install de Autorec MM.apk - Automatic reboot into recovery 3) Enter TWRP (recovery) and Flash Hacer Permisivo.zip - reboot system 4) Install SuperSU since Playstore SuperSU - No opened 5) Reboot into TWRP - (Keys PowerOff / Volumen -) 6) Install Beta-SuperSu 2.52.zip - Reboot Finish!!!! Root PERMANENTLY and TWRP το παραπανω ειναι αποσπασμα απο εδω https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 ONLY D855 16/32 Download this pack https://mega.nz/#F!3woXDCSK!D70sB0o-PpyKBAAH2_ujYQ Mirror - https://drive.google.com/open?id=0B-...m5feVlKWjR2N0E Thanks a @Daniel2553 for the tutorial Install in Order 1) Install Kingroot.apk - Rooted... 2) Install de Autorec MM.apk - Automatic reboot into recovery 3) Enter TWRP (recovery) and Flash Hacer Permisivo.zip - reboot system 4) Install SuperSU since Playstore SuperSU - No opened 5) Reboot into TWRP - (Keys PowerOff / Volumen -) 6) Install Beta-SuperSu 2.52.zip - Reboot Finish!!!! Root PERMANENTLY and TWRP το παραπανω ειναι αποσπασμα απο εδω https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268 ευχαριστω φιλοςςςς!!!!!:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Κατα την εγκατάσταση της fulmics υπάρχει μια επιλογή για Sharpening. Τι είναι αυτό και ποια τιμή πρέπει να επιλέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Κατα την εγκατάσταση της fulmics υπάρχει μια επιλογή για Sharpening. Τι είναι αυτό και ποια τιμή πρέπει να επιλέξω? εγω επιλεγω στοκ. ισως να εχει σχεση με την φωτεινοτητα αλλα δεν ξερω σιγουρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω ota notifications και updates στη συσκευή; Rooted lg g3 d851 30d Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω ota notifications και updates στη συσκευή; Rooted lg g3 d851 30d στις ρυθμισεις-γενικες-σχετικα με το τηλ.-κεντρο ενημερωσης-ενημερωση λειτουργικου ξετικαρε τις επιλογες.επισης στις ρυθμισεις του googleplay επελεξε χωρις αυτοματη αναβαθμηση εφαρμογων. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts