stauros2653 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ειναι καλο σκορ η το αντουτου χαλασε?μαλλον δεν ανεβαινει η φωτο (70331) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 ειναι καλο σκορ η το αντουτου χαλασε?μαλλον δεν ανεβαινει η φωτο (70331) Έχει αλλάξει ο τρόπος μέτρησης. Έχουν προσθέσει κάποια επιπλέον τεστ για αυτό και έχει ανέβει και ο δείκτης του σκορ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Αν το σβήσεις και μετά το ξαναπερασεις? δεν εχει νοημα, αφου και παλι θα ξανακανω amplify διαφορα και κατα πασα πιθανοτητα θα το ξαναεχω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 στις εισερχόμενες μπρικάρει το κινητό και πρέπει να μυρίσεις τα δάχτυλα ποιος σε πήρε.η εντελώς στοκ έχει το κλείδωμα με 456 χτυπήματα, 3 αρκούδες, 7 κατσίκια, 45 πρόβατα και αίμα από αλανιάρα κότα που βόσκει στα ιμαλάια συν το battery drain, που ότι και να έκανα δεν διορθώνεται Αυτο με τις εισερχομενες κλησεις το εχει παρατηρησει αλλος ρε παιδια?Εγω και τις εισερχομενες βλεπω και τις αναπαντητες και ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλημέρα!υπαρχει καποιο mod το οποιο να αφηνει να αλλαξουμε το widget στη lockscreen της ΜΜ οπως γινοταν παλια στην kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Καλημέρα!υπαρχει καποιο mod το οποιο να αφηνει να αλλαξουμε το widget στη lockscreen της ΜΜ οπως γινοταν παλια στην kitkat? για stock μιλας ή aosp? για aosp δουλευει μια χαρα το lock screen widget (+xposed) για stock δεν εχω βρει κατι. βεβαια παρολου που δεν ανοιγει οταν το εκανα Instal στην stock, επανεφερα το backup που ειχα απο την aosp και μου εκανε τις ειδοποιησεις διαφανες! απ ολοτελα το διαφανο ειναι ωραιο! http://s19.postimg.org/3nmoqm5tv/Screenshot_2016_03_05_11_46_27.png image sharing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 για stock μιλας ή aosp? για aosp δουλευει μια χαρα το lock screen widget (+xposed) για stock δεν εχω βρει κατι. βεβαια παρολου που δεν ανοιγει οταν το εκανα Instal στην stock, επανεφερα το backup που ειχα απο την aosp και μου εκανε τις ειδοποιησεις διαφανες! απ ολοτελα το διαφανο ειναι ωραιο! http://s19.postimg.org/3nmoqm5tv/Screenshot_2016_03_05_11_46_27.png image sharing Για stock μιλαω..σορρυ ξεχασα να το αναφερω!προς ρο παρον δλδ δεν γινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Για stock μιλαω..σορρυ ξεχασα να το αναφερω!προς ρο παρον δλδ δεν γινεται.. οχι, δεν γινεται.. το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να αντικαταστησεις και να απενεργοποιησεις απ τις ρυθμισεις την μαμισια lockscreen με καποια αλλη. πχ c locker Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) οχι, δεν γινεται.. το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να αντικαταστησεις και να απενεργοποιησεις απ τις ρυθμισεις την μαμισια lockscreen με καποια αλλη. πχ c locker Γιατι δεν μπορω να απενεργοποίησω τη μαμα lockscreen?στη φωτο φαινεται οτι δεν μ'αφήνει να πειραξω κατι.. Edit:επειδη δεν μπορω να ανεβασω screenshot θα σας πω τι γραφει.στο μενου 'διαλέξτε κλειδωμα οθονης' οι επιλογες κανένα και συρετε ειναι επενεργοποιημενες δλδ γκρι χρωμα και ειναι επιλεγμενο το συρετε και γραφει οτι απενεργοποηθηκε απο τον διαχειριστη,πολιτικη κρυπτογραφησης ή διαπιστευμενος αποθηκευτικος χωρος. Καμια ιδεα κανεις? Edited March 5, 2016 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Γιατι δεν μπορω να απενεργοποίησω τη μαμα lockscreen?στη φωτο φαινεται οτι δεν μ'αφήνει να πειραξω κατι.. Edit:επειδη δεν μπορω να ανεβασω screenshot θα σας πω τι γραφει.στο μενου 'διαλέξτε κλειδωμα οθονης' οι επιλογες κανένα και συρετε ειναι επενεργοποιημενες δλδ γκρι χρωμα και ειναι επιλεγμενο το συρετε και γραφει οτι απενεργοποηθηκε απο τον διαχειριστη,πολιτικη κρυπτογραφησης ή διαπιστευμενος αποθηκευτικος χωρος. Καμια ιδεα κανεις? Έχεις κάνει κρυπτογράφηση συσκευής ή έχεις ενεργοποιήσει κάποιο exchange email (πχ δουλειά)? Αν πας ρυθμίσεις-ασφάλεια- διαχειριστές συσκευής (phone administrators) τι είναι ενεργοποιημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Έχεις κάνει κρυπτογράφηση συσκευής ή έχεις ενεργοποιήσει κάποιο exchange email (πχ δουλειά)? Αν πας ρυθμίσεις-ασφάλεια- διαχειριστές συσκευής (phone administrators) τι είναι ενεργοποιημένο? Οχι τίποτα απο αυτα δεν έχω κανει..στους διαχειριστες μονο το Διαχείριση συσκευης android ειναι ενεργοποημενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπέρα θέω να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. εχω βαλει στο κινητο μου την xenonhd (lg g3 32gb europe model) την εχω κατεβασει απο το xda. Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι έχουν βγει καποιες νεες διαθεσιμες εκδοσεις. πχ η τελευταια ειναι https://mirrors.c0urier.net/?dir=android/teamhorizon/experimental/d855 2-3-2016 και εχω την 31-2-2016. Την νέα την κατεβάζω και την φλασαρω απο την αρχη ή απλα σβήνω cache/dalvik και flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Καλησπέρα θέω να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. εχω βαλει στο κινητο μου την xenonhd (lg g3 32gb europe model) την εχω κατεβασει απο το xda. Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι έχουν βγει καποιες νεες διαθεσιμες εκδοσεις. πχ η τελευταια ειναι https://mirrors.c0urier.net/?dir=android/teamhorizon/experimental/d855 2-3-2016 και εχω την 31-2-2016. Την νέα την κατεβάζω και την φλασαρω απο την αρχη ή απλα σβήνω cache/dalvik και flash αν και δεν εχω την ρομ απο το μεγεθος που εχει το update μαλλον το φλασαρεις χωρις wipe,εκτος και αν αναφερει κατι αλλο ο dev. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 την περνάς από πάνω χωρίς να σβήσεις τίποτα, κάνεις και ένα καθαρισμό cache και κομπλέ.εγώ την έβγαλα γιατί κόλλαγε το κινητό και έπρεπε να βγάλω μπαταρία.δοκίμασα και άλλο κερνελ αλλά τα ίδια οπότε πήγα σε rr Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 την περνάς από πάνω χωρίς να σβήσεις τίποτα, κάνεις και ένα καθαρισμό cache και κομπλέ.εγώ την έβγαλα γιατί κόλλαγε το κινητό και έπρεπε να βγάλω μπαταρία.δοκίμασα και άλλο κερνελ αλλά τα ίδια οπότε πήγα σε rr εχω αλλαξει κερνελ και δεν κολλαει τιποτα. απλα ηθελα να ρωτησω αυτο. εγινε σας ευχαριστω παιδια!! Επίσης θελω να κατεβασω αυτον αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2. έχει κανεις καμια ιδεα; https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=49854 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 δεν ξέρω, εγώ έχω 777 κερνελ αλλά έχω δοκιμάσει και τα 2 του νεμπουλα και δούλεψαν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 δεν ξέρω, εγώ έχω 777 κερνελ αλλά έχω δοκιμάσει και τα 2 του νεμπουλα και δούλεψαν Σε ευχαριστώ φίλε μου!! Έχεις καλύτερη αυτονομία με τον 777 από ότι με xenon και νεμπουλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου!! Έχεις καλύτερη αυτονομία με τον 777 από ότι με xenon και νεμπουλα; το ίδιο και με τους ίδιο, δεν είδα σημαντικές διαφορές Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 στις αοσπ ρομς έχω θέμα με μπρικαρισμα στα καλά καθούμενα τόσο με το 777 τόσο και με τον nebula και στις στοκ έχω θέμα όταν με παίρνουν μπρικάρει.έχει άλλος τέτοια θέματα? μόνο η στοκ 30b δεν έχει θέματα καθόλου Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 στις αοσπ ρομς έχω θέμα με μπρικαρισμα στα καλά καθούμενα τόσο με το 777 τόσο και με τον nebula και στις στοκ έχω θέμα όταν με παίρνουν μπρικάρει.έχει άλλος τέτοια θέματα? μόνο η στοκ 30b δεν έχει θέματα καθόλου Παιδια ειναι χαλασμενοι οι nebula και 77..... Ο dev nebula ετοιμαζει νεα σταθερη εκδοση... Προστοοπαρον χρησιμοποίησε στολκερνελς για αοσπ ρομς. Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδια ειναι χαλασμενοι οι nebula και 77..... Ο dev nebula ετοιμαζει νεα σταθερη εκδοση... Προστοοπαρον χρησιμοποίησε στολκερνελς για αοσπ ρομς. βγήκε νεμπουλα 12.5 final με χαλάει η κάμερα στις αοσπ.ενώ την ημέρα είναι απίθανες όλες, εδικά η snap hdr, σε χαμηλό φωτισμό την στοκ δεν την φτάνει καμία και νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα γενικά.από την άλλη πόσες φορές θα χρειαστείς φώτο την νύχτα?ε ******* μια φορά στο τόσο αλλά χτες το βράδυ που ήθελα μια η άλλες έβγαζαν σαν τον **** της μαιμούς. θα δοκιμάσω μια τελευταία φορά fulmics να δω τι γίνεται με τις εισερχόμενες, μήπως μου το κάνει άλλη εφαρμογή το μπλοκάρισμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 εμένα γιατί δεν μου βγάζει την επιλογη art? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 βγήκε νεμπουλα 12.5 final με χαλάει η κάμερα στις αοσπ.ενώ την ημέρα είναι απίθανες όλες, εδικά η snap hdr, σε χαμηλό φωτισμό την στοκ δεν την φτάνει καμία και νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα γενικά.από την άλλη πόσες φορές θα χρειαστείς φώτο την νύχτα?ε ******* μια φορά στο τόσο αλλά χτες το βράδυ που ήθελα μια η άλλες έβγαζαν σαν τον **** της μαιμούς. θα δοκιμάσω μια τελευταία φορά fulmics να δω τι γίνεται με τις εισερχόμενες, μήπως μου το κάνει άλλη εφαρμογή το μπλοκάρισμα εγω ειμαι με fulmics πανω απο μηνα τωρα και ολα δουλευουν ρολοι.. δεν εχω αλλαξει kernel, αλλα τρεχει xposed με διαφορα, εχω αφαιρεσει εφαρμογες συστηματος.. τι προβλημα σου κανει εσενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 εγω ειμαι με fulmics πανω απο μηνα τωρα και ολα δουλευουν ρολοι.. δεν εχω αλλαξει kernel, αλλα τρεχει xposed με διαφορα, εχω αφαιρεσει εφαρμογες συστηματος.. τι προβλημα σου κανει εσενα? με την fulmicks σου παρουσιαζει την ειδοποιηση οτι το email δυστηχως σταματησε? (οχι την εφαρμογη gmail) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 με την fulmicks σου παρουσιαζει την ειδοποιηση οτι το email δυστηχως σταματησε? (οχι την εφαρμογη gmail) οχι, το εχω πεταξει ομως απ το συστημα γιατι δεν το χρησιμοποιω ποτε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts