Nickozzz Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Παραξενο γιατι εγω δεν εχω κανενα προβλημα με fulmick.επισης το να βαλω αοσπ που εχει προβληματα καμερας σε ολες τις εκδοσεις και απωλεια χαρακτηριστικων του τηλ.πχ ραδιοφωνο..δεν θα παρω. Τα 2 bugs που εχω συναντησει μεχρι τωρα στην fulmics ειναι οτι το ραδιοφωνο δεν λειτουργει κ δεν εμφανιζονται οι επαφες της sim.Ολα τα αλλα μεχρι στιγμης λειτουργουν κανονικα.Επισης ειναι πολυ πιο smooth και battery friendly η mm απο την 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Η cm 13 έχει ραδιόφωνο και δουλεύει μια χαρά. Fulmics 3.5 είχα αλλά όταν είχα εισερχομενη κλήση μπρικαρε και τις έχανα. Τώρα είμαι σε cm 13 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το g3 3 gb ram.απο οτι εχω διαβασει εχει βγει cm 13.η ρομ αυτη ειναι πιο σταθερη και πιο smooth απο την official;αξιζει να αγορασω το κινητο και του περασω αυτην την ρομ αυτη κατευθειαν;υπαρχει καποια αλλη καλυτερη επιλογης ρομ;Ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 καλησπερα παιδια σκεφτομαι να αγορασω το g3 3 gb ram.απο οτι εχω διαβασει εχει βγει cm 13.η ρομ αυτη ειναι πιο σταθερη και πιο smooth απο την official;αξιζει να αγορασω το κινητο και του περασω αυτην την ρομ αυτη κατευθειαν;υπαρχει καποια αλλη καλυτερη επιλογης ρομ;Ευχαριστω . παρτο πρωτα δες πως τρεχει και αποφασισε μετα τη ρομ θα βαλεις. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η cm 13 έχει ραδιόφωνο και δουλεύει μια χαρά. Fulmics 3.5 είχα αλλά όταν είχα εισερχομενη κλήση μπρικαρε και τις έχανα. Τώρα είμαι σε cm 13 εχει ραδιοφωνο μανησιο η το spirit? παντως αν εχει ραδιο θα ειναι η πρωτη φορα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχει ραδιόφωνο κανονικό από την ρομ και δουλεύει άψογα αν και πάντα το βγάζω, είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Έχει ραδιόφωνο κανονικό από την ρομ και δουλεύει άψογα αν και πάντα το βγάζω, είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει μαλιστα καλο αυτο,γιατι εμενα μου ειναι χρησιμο πολυ.παρολα αυτα δεν μου αρεσει το συστημα στην μπαρα επανω με τις συντομευσεις,θεωρω οτι της lg ειναι ποιο λειτουργικη η μπαρα.ευχαριστω παντως για την πληροφορια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Αυτό ναι ισχύει όπως και η κάμερα αλλά η μπαταρία είναι εντελώς σε άλλα επίπεδα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Αυτό ναι ισχύει όπως και η κάμερα αλλά η μπαταρία είναι εντελώς σε άλλα επίπεδα παντως τωρα ειμαι με fulmics3.5 και προσεξα ενα bug οταν παταω ταχεια κληση μερικες φορες λεει οτι δεν εχει επιλεγη αριθμος,κλεινω την εφαρμογη την ξαναανοιγω και οκ.εκνευριστικο παντως.?για την μπαταρια εννοεις προς το καλυτερο? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 ναι με αοσπ έχω μια ώρα πάνω οθόνη πολύ χαλαρά. σε εμένα η fulmics 3.5 δεν έδειχνε καν την εισερχόμενη Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 ναι με αοσπ έχω μια ώρα πάνω οθόνη πολύ χαλαρά. σε εμένα η fulmics 3.5 δεν έδειχνε καν την εισερχόμενη Cm13 ? .... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Cm13 ? .... τι εννοείς? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 επισης πληροφοριακα διαβασα σε καποια σχολια στο xda οτι η mm δεν εχει αναγνωση επαφων απο την σιμ,που αν ειναι αληθεια ειναι λαθος,οποτε δεν ειναι μπαγκ των ρομ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 τι εννοείς? Δεν ειχα ελληνικα ενεργοποιημενα και βαριομουνα να τα βρισκω.... Τι ρομ τρεχεις Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 (edited) fulmics 2.7 αλλά θέλω να βάλω κάποια 6, η fulmics μου έκανε χαζά με τις εισερχόμενες. δεν έχω επαφές στην σιμ, όλες στο gmail είναι υγ για αοσπ με βλέπω, οι στοκ είναι για κλωτσιές, ειδικά χωρίς xcam δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των στοκ Edited February 16, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 fulmics 2.7 αλλά θέλω να βάλω κάποια 6, η fulmics μου έκανε χαζά με τις εισερχόμενες. δεν έχω επαφές στην σιμ, όλες στο gmail είναι υγ για αοσπ με βλέπω, οι στοκ είναι για κλωτσιές, ειδικά χωρίς xcam δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των στοκ Εχουν θεμα με τον ηχο Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 ναι άκουγα παράσιτα και εγώ.τώρα δοκιμάζω την uniq revolution με solid kernel να δω τι λέει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδια μια ερωτηση.οταν είχα custom rom οταν ηθελα να αφαιρεσω κατι που ειχα φλασαρει εκανα dirty flash.τωρα ειμαι με MM και ρουτ.πως μπορω να κανω κατι αντίστοιχο με οπως στην custom?γινεται dirty μονο με ρουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχει κανένας αντιμετωπίσει προβλήματα με το tethering? Είμαι με cloudy 2.5 και παρόλο που άλλες συσκευές μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο μου δεν έχουν access στο internet. Έχει κανένας το ιδιο πρόβλημα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Απο μενα φλασαρετε την uniq 10/10.Αφοβα, προσεξτε μονο αν ειστε σε θεση να βαλετε xposed ο καιρος θα κανει force close(εχει zip αρχειο στο thread του xda με το fix).To μοναδικο που μπορω να πω ως bug ειναι οτι δεν υπαρχουν οι επαφες απο την sim για προβολη.Ολα τα υπολοιπα μεχρι τωρα αψογα.Καντε κ μια δοκιμη στην διπλη ληψη στην καμερα,αξιζει τον κοπο η καινουρια παραμετροποιηση.ΑΑ κ κατι τελευταιο, στο manual setting για την καμερα οταν πατησει καποιος το εικονιδιο που λεει MF(Magic Focus) κλεινει η καμερα κ σε πεταει.Απ'οσο διαβασα δεν φταιει η ρομ αλλα η ΜΜ.Συγγνωμη που εγραψα τοσα,απλα θελω να βοηθησω τα παλικαρια που ενδιαφερονται για καλη κ stable 6.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) η uniq έχει θέμα και αυτή με τις εισερχόμενες, δεν μπορώ να απαντήσω κάποιες φορές.στις 10 το κάνει 1 αλλά τρομερά ηλίθιο μπαγκ. επίσης η κάμερα δεν αποθηκεύει σε sd και δεν μπορείς να ορίσεις knock code λιγότερα από 6 χτυπήματα. υγ πείτε λίγο με την 30b την original που είναι bumped στο xda, μπορώ να βάλω άλλον κερνελ?αν ναι ποια αρχεία θέλει? Edited February 17, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 η uniq έχει θέμα και αυτή με τις εισερχόμενες, δεν μπορώ να απαντήσω κάποιες φορές.στις 10 το κάνει 1 αλλά τρομερά ηλίθιο μπαγκ. επίσης η κάμερα δεν αποθηκεύει σε sd και δεν μπορείς να ορίσεις knock code λιγότερα από 6 χτυπήματα. υγ πείτε λίγο με την 30b την original που είναι bumped στο xda, μπορώ να βάλω άλλον κερνελ?αν ναι ποια αρχεία θέλει? Ναι υπάρχει ο xceed και ο solid. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 ποιος πιστεύεις είναι καλύτερος? υπάρχει τρόπος για 60fps στην στοκ 6? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ποιος πιστεύεις είναι καλύτερος? υπάρχει τρόπος για 60fps στην στοκ 6? Δεν ξέρω γιατί δεν τους έχω δοκιμάσει. Ακόμα στις δοκιμαστικές εκδοσεις ειναι. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loxias Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ποιος πιστεύεις είναι καλύτερος? υπάρχει τρόπος για 60fps στην στοκ 6? Μακράν καλύτερος ο xceed, αλλά ο dev δεν υποστηρίζει xposed! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 ε για αυτό έβαλα solid.είναι πολύ απλός αλλά παρόλο αυτά κάνει καλή διαχείριση μπαταρίας Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts