Jump to content

loxias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by loxias

  1. Πραγματικα εχω μπερδευτει με τις ονομασιες των μοντελων! Πηρα πριν 4 μερες απο το public το redmi note 4x(?) . Στην ζελατινα ειχε αυτοκολλητο στα ελληνικα που ελεγε οτι το μοντελο ειναι το 4Χ ,στο κουτι ομως εγραφε global edition Redmi Note 4 (2016102). Στο about phone σαν μοντελο γραφει Redmi Note 4. H rom που εχει περασμενει μεσα ειναι η 8.1.15 stable! Θα μου πεις που ειναι το προβλημα..Επειδη ξεκλειδωσα bootloader και θα προχωρησω σε twrp +root ηθελα να ξερω ποιο ακριβως ειναι το μοντελο του τηλεφωνου ωστε να ακολουθω και τους καταλληλους οδηγους για περαιτερω πειραγματα! Ειναι λοιπον το mido ή κατι αλλο?
  2. Μακράν καλύτερος ο xceed, αλλά ο dev δεν υποστηρίζει xposed!
  3. Έχει υπόψη του κάποιος, εφαρμογή σαν το wakelock Detector που να δουλεύει σε ΜΜ?
  4. Μάλλον το αντίθετο. Και με αυτή αλλά κυρίως με τι προηγούμενη έκδοση είχα θέμα με την φόρτιση.
  5. Eχω 2 G3 32αρια στην οικογενεια!Το ενα με novastock και xceed kernel και το αλλο με 20Η ρουταρισμενη ,debloated και xceed kernel!Ενω και τα 2 ειναι smooth και snappy , αυτο με την 20Η ειναι εμφανως πιο γρηγορο στο ανοιγμα των εφαρμογων!Και τα 2 ειναι με πολυ προσφατες καθαρες εγκαταστασεις!
  6. Εγώ την πάτησα γιατί δεν υπήρχε συσκευή αντικατάσταση όταν το έστειλα. Τεσπα όπως και να έχει δύο εβδομάδες για αλλαγή οθόνης είναι too much.
×
×
  • Create New...