giorgos1966 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εγω φοραω εδω και λιγες μερες τη brokenOS. Ειναι AOSP marshmallow. Η ρομ ειναι αρκετα smooth και πολυ γρηγορη. Δεν εχει καποιο ιδιαιτερο bug, σε γενικες γραμμες ειναι stable, αλλα η διαχειρηση μπαταριας μεχρι στιγμης δεν ειναι καλη. Και οπως σχεδον οι περισσοτερες custom, η καμερα, αν και ειναι πολυ καλη, δεν φτανει σε ποιοτητα φωτογραφιων και βιντεο τη stock ROM. Φιλε δες αυτη την coustom UniQ Revolution 1.3 ROM.Ειναι πολυ καλη και στην καμερα του.Το δε βιντεο το εχει και στα 60fps. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1136263 σαυτο το σαιτ εχει μερικες ενδιαφερουσες προτασεις για κουστομιες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ενώ η fulmics 2.7 είναι εκπληκτική η 3.1 είναι για κλωτσιές.πέρα του ότι κολλάει όταν με παίρνουν τηλ ακούγεται μόνο ο ήχος. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Και εγω δοκιμασα ουνικ ν&ν και εδω και 5 ημερες εχω την φουλμικ χωρις προβληματα και ωραιες παραμετροποιησεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπερα.Εχω βαλει μια coustom rom την Uniq και θελω να παω πισω στην 6 που ειχα.Εχω το πολονικο.Μπαινω σε download mode kανονικα αλλα το προγραμμα μου βγαζει μυνημα λαθους.Ενοω το lg flash tool.Ti να κανω να περασω την μαμα rom;Υπαρχει αλλος τροπος; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπερα.Εχω βαλει μια coustom rom την Uniq και θελω να παω πισω στην 6 που ειχα.Εχω το πολονικο.Μπαινω σε download mode kανονικα αλλα το προγραμμα μου βγαζει μυνημα λαθους.Ενοω το lg flash tool.Ti να κανω να περασω την μαμα rom;Υπαρχει αλλος τροπος; Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παιδια εχει κανεις ιδεα ποτε θα ειναι διαθεσιμο το tweaksbox για ΜΜ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089 Δε μπορω να κανω τον 1ο τροπο διοτι μου βγαζει σφαλμα.Και ο δευτερος τροπος κατι δε γινεται σωστα διοτι ειναι κολημενο στο ready πολυ ωρα.Δεν υπαρχει σε ζιπ η Πολονικη να την φλασαρω κατευθειαν; edit: Φλασαρισα καποια αρχεια με αυτο τον τροπο http://rootmygalaxy.net/download-lg-g3-official-android-marshmallow-flashable-rom-zips/και πηρε την official ΜΜ.Θελω να ρωτησω τωρα εαν το στειλω στην procordia θα δουν τιποτα και θα χασω την εγγυηση;Θελω να πω οτι το TWRP υπαρχει μεσα.Πρεπει να ειναι μεσα η εαν οχι πως το βγαζω; Edited February 12, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Δε μπορω να κανω τον 1ο τροπο διοτι μου βγαζει σφαλμα.Και ο δευτερος τροπος κατι δε γινεται σωστα διοτι ειναι κολημενο στο ready πολυ ωρα.Δεν υπαρχει σε ζιπ η Πολονικη να την φλασαρω κατευθειαν; edit: Φλασαρισα καποια αρχεια με αυτο τον τροπο http://rootmygalaxy.net/download-lg-g3-official-android-marshmallow-flashable-rom-zips/και πηρε την official ΜΜ.Θελω να ρωτησω τωρα εαν το στειλω στην procordia θα δουν τιποτα και θα χασω την εγγυηση;Θελω να πω οτι το TWRP υπαρχει μεσα.Πρεπει να ειναι μεσα η εαν οχι πως το βγαζω; Εαν περασες την πολωνικη σε αρχειο kdz κανονικα το ρεκοβερυ αλλαζει μονο του.φανταζομαι επελεξες cse flash πρωτα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Εαν περασες την πολωνικη σε αρχειο kdz κανονικα το ρεκοβερυ αλλαζει μονο του.φανταζομαι επελεξες cse flash πρωτα. Ασε βρε φιλε τωρα δεν κλεινει η συσκευη...Πρεπει να βγαλω την μπαταρια.Οχι δεν περασα την πολωνικη σε αρχειο kdz.Με το flash tool κατι γινεται και δεν ξεκιναει.Μου βγαζει μυνημα οτι καποιο προβλημα υπαρχει.Εσυ ποιους drivers εχεις βαλει;Μπας κ ειναι απο κει...Το αρχειο το βαζω κανονικα στο φακελο.Μυστηριο... Εdit: τελικα βρηκα τι συνεβαινε στο προγραμα κ δεν δουλευε.Εχει βγει νεο αρχειο DLL...καλα δεν ενημερωνουν καθολου και παιδευομαστε;Ειχα το προηγουμενο κ δουλευε κανονικα.Για αυτο σαλταρισα σημερα.Τωρα την εβαλα κανονικα την Πολωνικη.Το κλεινω κ το στελνω.Πρεπει να ειναι πεντακαθαρο τωρα ετσι; Edited February 12, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 λογικα ναι αλλα δες μηπως εμειναν τιποτα εικονιδια η εφαρμογες που προδιδουν το ρουτ που υπηρχε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 λογικα ναι αλλα δες μηπως εμειναν τιποτα εικονιδια η εφαρμογες που προδιδουν το ρουτ που υπηρχε. Οχι το ελενξα ολα μια χαρα.Σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλημέρα σ'ολους.Λογω των στρατιωτικων μου υποχρεώσεων έχω μείνει πίσω σ'οτι αφορα τις roms που εχουν βγει.Ειμαι ακομα με την novastock 5.5+xposed+g3 tweaksbox.Θελω να περασω καποια απο τις (Ν&Ν 1.9 ΜΜ, Ν&Ν Zero rom MM, UNIQ REVOLUTION, FULMICS 3.5 ΜΜ).Βλεπω και στο htcmania αλλα και στο xda κινηση στα threads αυτων των rom αλλα δεν ξερω ποια ειναι η πιο stable για daily use (μιας και θα ειμαι στρατο) bugfree και με υποστιριξη του xposed μαζι με g3 tweaksbox.Οποιος μπορει να με ενημερώσει ας μου πει παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 υπάρχει τρόπος να κάνουμε στην 6 να τραβάει στα 60fps στα 1080 και σε 4κ? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλημέρα σ'ολους.Λογω των στρατιωτικων μου υποχρεώσεων έχω μείνει πίσω σ'οτι αφορα τις roms που εχουν βγει.Ειμαι ακομα με την novastock 5.5+xposed+g3 tweaksbox.Θελω να περασω καποια απο τις (Ν&Ν 1.9 ΜΜ, Ν&Ν Zero rom MM, UNIQ REVOLUTION, FULMICS 3.5 ΜΜ).Βλεπω και στο htcmania αλλα και στο xda κινηση στα threads αυτων των rom αλλα δεν ξερω ποια ειναι η πιο stable για daily use (μιας και θα ειμαι στρατο) bugfree και με υποστιριξη του xposed μαζι με g3 tweaksbox.Οποιος μπορει να με ενημερώσει ας μου πει παρακαλώ. Εγω περασα οπως προεγραψα απο N.N. UNICK. αλλα κατεληξα με την fulmick που την θεωρω καλυτερη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Εγω περασα οπως προεγραψα απο N.N. UNICK. αλλα κατεληξα με την fulmick που την θεωρω καλυτερη. Διαβάζω οτι ολες μεχρι τωρα οι ρομς που προανεφερα κ η N&N N&N ZERO UNIQ αλλα και η fulmics αντιμετωπιζουν προβλημα με την sd.Ισχυει??Υπαρχει καποιο fix??Θελω να βαλω μια εντελως stable και απροβληματιστη rom για καθημερινη χρηση.Αλλα δεν ξερω αν η MM παρουσιαζει προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Και εγω δοκιμασα ουνικ ν&ν και εδω και 5 ημερες εχω την φουλμικ χωρις προβληματα και ωραιες παραμετροποιησεις. Ειπα να δοκιμασω και εγω τη fulmics.. δεν μου δουλευει ομως το double tap to wake, και ουτε η micro sd (ενω δειχνει δεσμευμενα τα 50gb οταν μπαινω στο φακελο λεει empty folder) εχουμε καμια λυση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) μην βάζετε καν fulmics, όταν σε παίρνουν τηλ μπρικάρει και δεν ξέρεις καν ποιος έπαιρνε εχει και θέμα με το doyble tap όποιος θέλει 6 μόνο cm, όλες οι άλλες είναι για τα πανηγύρια Edited February 13, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Παιδια εχει κανεις ιδεα ποτε θα ειναι διαθεσιμο το tweaksbox για ΜΜ? Μέσα στο μήνα αλλά και τώρα αν βάλεις αυτό του G4 οι περισσότερες λειτουργίες δουλεύουν μια χαρά στο G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Μέσα στο μήνα αλλά και τώρα αν βάλεις αυτό του G4 οι περισσότερες λειτουργίες δουλεύουν μια χαρά στο G3. Ευχαριστω...δεν το ειχα σκεφτει αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 μην βάζετε καν fulmics, όταν σε παίρνουν τηλ μπρικάρει και δεν ξέρεις καν ποιος έπαιρνε εχει και θέμα με το doyble tap όποιος θέλει 6 μόνο cm, όλες οι άλλες είναι για τα πανηγύρια Εγω περασα χθες τη συγκεκριμενη rom και κανονικα εκανα κλησεις και την sd μια χαρα την αναγνωρισε και ολα.Μονο ενα μικροbug απο landscape mode σε ροη streaming ενος βιντεο.Εχω κ xposed μεσα και g4 tweaksbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Εγω περασα χθες τη συγκεκριμενη rom και κανονικα εκανα κλησεις και την sd μια χαρα την αναγνωρισε και ολα.Μονο ενα μικροbug απο landscape mode σε ροη streaming ενος βιντεο.Εχω κ xposed μεσα και g4 tweaksbox. όταν σε παίρνουν μερικές φορές δεν κάνει τίποτα, δεν σου δείχνει ποιος σε παίρνει, μπρικάρει το κινητό και πρέπει να βγει η μπαταρία και δεν ξέρεις και ποιος σε πήρε.ηλίθιο μπαγκ καλύτερος συνδυασμός είναι nebula με aosp και βελτίωσαν αρκετά και την κάμερα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Καλημέρα.Έχει κάποιο θέμα το xposed με το playstore?Έχω φλασάρει το xposed και δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές από το playstore.Να σημειώσω ότι είμαι με mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 όταν σε παίρνουν μερικές φορές δεν κάνει τίποτα, δεν σου δείχνει ποιος σε παίρνει, μπρικάρει το κινητό και πρέπει να βγει η μπαταρία και δεν ξέρεις και ποιος σε πήρε.ηλίθιο μπαγκ καλύτερος συνδυασμός είναι nebula με aosp και βελτίωσαν αρκετά και την κάμερα Φιλος τι ρομ τρεχεις? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 μην βάζετε καν fulmics, όταν σε παίρνουν τηλ μπρικάρει και δεν ξέρεις καν ποιος έπαιρνε εχει και θέμα με το doyble tap όποιος θέλει 6 μόνο cm, όλες οι άλλες είναι για τα πανηγύρια Παραξενο γιατι εγω δεν εχω κανενα προβλημα με fulmick.επισης το να βαλω αοσπ που εχει προβληματα καμερας σε ολες τις εκδοσεις και απωλεια χαρακτηριστικων του τηλ.πχ ραδιοφωνο..δεν θα παρω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts