Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε πανευκολο ειναι.Κατεβασε αυτο http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

Ενεργοποιησε τον εντοπισμο σφαλματων usb απο τις ρυθμισεις για προγραμματιστες.Αν δεν εχεις τετοια επιλογη πας "σχετικα με το τηλεφωνο" στις ρυθμισεις μετα "πληροφοριες λογισμικου" και πατας καμια 10αρια φορες τον αριθμο κατασκευης.Μετα βγαζει τις επιλογες για προγραμματιστες στις ρυθμισεις , επισης φροντισε να εχεις περασμενους οδηγους μεσα.Ενα κλικ κανεις και τελος.

Χτες πηρα και εγω μεταχειρισμενο στοκ και το εκανα σε 1 λεπτο.

Αν ειναι ρουταρισμενο , δε χρειαζεται να το ξανακανεις , ουτε μετα απο επαναφορα ρυθμισεων , μηπως θελεις να το ξε-κανεις ;

Φίλε την έκανα την πατάτα δεν το έγραψα σωστά. Δεν θέλω να το κάνω ρουτ. να βγάλω το ρουτ θέλω (ξερουταρο) και να αφίσω την ρομ της μάνας του, για να πάρω τις αναβαθμίσεις.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε την έκανα την πατάτα δεν το έγραψα σωστά. Δεν θέλω να το κάνω ρουτ. να βγάλω το ρουτ θέλω (ξερουταρο) και να αφίσω την ρομ της μάνας του, για να πάρω τις αναβαθμίσεις.

Θα βάλεις εδώ το ΙΜΕΙ σου:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Ή θα κατεβάσεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo

Θα βρεις δηλαδή τη rom που αντιστοιχεί στο τηλέφωνο σου βάση του ΙΜΕΙ και θα την περάσεις με flash tool:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089

Είναι ο πιο "σωστός" τρόπος να γυρίσεις σε μαμά κατάσταση, και να είσαι και εντάξει αν (χτύπα ξύλο) χρειαστείς εγγύηση!

Θα βάλεις εδώ το ΙΜΕΙ σου:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Ή θα κατεβάσεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peamoon.phoneproductioninfo

Θα βρεις δηλαδή τη rom που αντιστοιχεί στο τηλέφωνο σου βάση του ΙΜΕΙ και θα την περάσεις με flash tool:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089

Είναι ο πιο "σωστός" τρόπος να γυρίσεις σε μαμά κατάσταση, και να είσαι και εντάξει αν (χτύπα ξύλο) χρειαστείς εγγύηση!

Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Από ότι κατάλαβα δεν γίνεται να το βγάλω το ροοτ και να αφήσω την μαμά ρομ που έχει.

Πως γυρναω σε στοκ χωρις ροοτ χωρις τιποτα χωρις να χασω τα δεδομενα μου?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Μονο με flashtool και επιλεγοντας Normal flash και οχι cse.Εφοσον εχεις στοκ ρομ με ρουτ και οχι καποια καστομ γιατι με αλλη ρομ δε θα δουλεψει τιποτα μετα το φλασαρισμα.

Μονο με flashtool και επιλεγοντας Normal flash και οχι cse.Εφοσον εχεις στοκ ρομ με ρουτ και οχι καποια καστομ γιατι με αλλη ρομ δε θα δουλεψει τιποτα μετα το φλασαρισμα.

Stock based?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Δεν είναι σίγουρος γιατί αρκετές από αυτές έχουν δανειστεί εφαρμογές απο άλλα μοντέλα.

Eχω 2 G3 32αρια στην οικογενεια!Το ενα με novastock και xceed kernel και το αλλο

με 20Η ρουταρισμενη ,debloated και xceed kernel!Ενω και τα 2 ειναι smooth και snappy ,

αυτο με την 20Η ειναι εμφανως πιο γρηγορο στο ανοιγμα των εφαρμογων!Και τα 2 ειναι

με πολυ προσφατες καθαρες εγκαταστασεις!

Παιδια βοηθηστε λιγο....Διαβαζω και το αναλογο θεμα στο xda με τους χρονους sot και μου πεφτουν τα μαλια ! Διαβαζω για 5ωρα μεχρι και 7ωρα.

Εβαλα cloudy με xceed , underclocked+undervoltaged , εβγαλα εφαρμογες που δεν ηθελα περα απο οσες ελειπαν , εχω greenify donation και εχω παγωσει τα περισσοτερα πλην των FB + messenger , lg health και LG home.

Για ψυχολογικους λογους εχω επιλεξει να μην εμφανιζει το ποσοστο στην μπαρα.Κοιταζω σημερα το πρωι μετα απο 112 ωρες λειτουργιας και με μπαταρια στο 22% και καταναλωση οθονης στο 24%, να ειναι ανοιχτη μονο 2ω 26λ ...Ολα αυτα με τοποθεσια απενεργοποιημενη εντελως και χρηση wifi για Internet, fb .Ουτε 10 λεπτα τηλεφωνικων κλησεων και παντα σε GSM το δικτυο....Σημερα ειδα οτι το προγραμμα health ηταν ανοιχτο και κατεγραφε τα βηματα μου χωρις να το ξερω αλλα δεν πιστευω να εκανε τοση ζημια μιας και δεν αναφεροταν στα στατιστικα χρησης.

Δεν πιστευω να τα εχει φτυσει η μπαταρια μιας και τελη απριλιου αγοραστηκε.

Κάτσε ρε παιδί... Για ηρέμησε. σε 112 ώρες μπαταρίας είχες 2,5 ώρες οθόνης!!!! και θές παραπάνω? Αυτοί με τα 5-7ωρα δεν τα βγάζουν se 4,5-5 μέρες αλλά σε 2 το πολύ. Και δεν έχουν και υπόλοιπο 22% αλλά είναι το 0-5%.

Google Pixel 6 Pro

Μου φαινεται περιεργο επειδη σε idle δεν τρωει και τιποτα....σχετικα για αυτο το ειπα ετσι.Να σου πω την αληθεια δε θυμαμαι ποτε το φορτισα :lol: και απο τοτε που περασα μαζι cloudy και κερνελ , ειναι η πρωτη φορτιση αυτη.

Λες να παιζει ρολο ;

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω την ευρωπαικη εκδοση D855 από Ελλάδα και ένα f400 από Κίνα, έκδοση για κορεα. Το πρώτο δεν θά το πολυπειραξω. Όσον αφορά το δεύτερο, υπάρχει κάποιος κάτοχος της έκδοσης για Κορέα? Από όσο δει, οι μπάντες παιζουν στην Ελλάδα, αν και οχι ολες. Λογικα θα εχει blotware, αλλά με κάποια custom rom ή root μπορεί να το φερει καποιος στα μέτρα του ωστε να δουλευει σωστα? Απο όσο διάβασα στο xda είναι αρκετοί απο Ευρώπη που το πήραν αλλά θα προτιμούσα να το επιβεβαιώσει καποιος από Ελλάδα. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Εγγύηση πάντως Ελλάδα δεν θα έχεις. Και κοίτα πόσα χρόνια δίνουν και εκεί.

Google Pixel 6 Pro

-130mv αλλα θελει πολυ δουλεια για να αντεξει τοσο. Κανε -70mv και εισαι οκ. Παραπανω απο -70mv θα σου κανει reboots

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το 75 με 2.34 step down.

Παιδια αυτες οι ρυθμισεις που ειναι ακριβως στο synapse;Ψαχνω αλλα...

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εγγύηση πάντως Ελλάδα δεν θα έχεις. Και κοίτα πόσα χρόνια δίνουν και εκεί.

Καλά εννοείται ότι δεν υπάρχει εγγύηση Ελλάδα. Έχει την κλασσική εγγύηση των κινεζομαγαζων ενός χρόνου. Το θέμα για μένα είναι να γνωριζω αν μπορω να το φέρω στα μέτρα για χρήση Ελλάδα.

The day is my enemy, the night my friend

Παιδια αυτες οι ρυθμισεις που ειναι ακριβως στο synapse;Ψαχνω αλλα...

Αριστερά πάνω πατάς τις ρυθμίσεις και πας στο cpu volt.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αριστερά πάνω πατάς τις ρυθμίσεις και πας στο cpu volt.

Πηγα εκει φιλε μου αλλα τιμες που λες παραπανω σε εναν φιλο μας δεν τις βλεπω.Πως αλλαζουν;Ευχαριστω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

παιδια ειναι εντυπωση μου οτι πλεον το 3ρι εχει πολυ καλες καστομιες?
All it takes is a swipe...

Περιμενε τι θα γινει αμα δωσει την 6 τελικα. τωρα καποιος με νοβαστοκ 5.5 21α περασε αλλον κερνελ και ποιον? γιατι σαν να βλεπω μια μικρη καθηστερηση στο τατς.και περνιεται μεσω ρεκοβερυ?ευχαριστω Edited by stauros2653
:ninja:

Διαβαζω καλα πραμγματα για την v21 και για αυτο το λογο λεω να περασω μεσα την fulmics.Εχει κανεις καμια αποψη ;

Παιδια λιγη βοηθεια θελω. Πριν λιγο καιρο ειχα κανει ρουτ το g3 μου μεσω του kingrout.. Εψαχνα τροπο να κανω ρουτ μεσω κινητου γιατι δεν διαθετω pc αυτη την περιοδο.. Κατεβασα μετα το routcheker και εδειχνε οτι υπαρχει ρουτ στην συσκευη μετα κατεβαζω το supersu αλλα μου εβγαζε σφαλμα για το binary. Τελος παντων κατεληξα στο οτι δεν το χρειαζομαι το ρουτ κι ειπα να το βγαλω.. παλι μεσω κινητου και μεσω του supersu εκανα unrout μετα εκανα μια επανεκινηση στο κινητο, ανοιγω το ρουτ τσεκερ και μου ειπε οτι ρουτ δεν υπαρχει. Ειναι αξιοπιστο αυτο δηλαδη ειμαι σιγουρα unrout η οχι? Υπαρχει αλλος τροπος για να δω αμα ειμαι unrout και οτι δεν εχω χασει την εγγυηση της συσκευης? Τελος να προσθεσω οτι δεν εχω περασει custom rom, recovery κλπ απλα σκετο rout ειχα κανει

Παιδια λιγη βοηθεια θελω. Πριν λιγο καιρο ειχα κανει ρουτ το g3 μου μεσω του kingrout.. Εψαχνα τροπο να κανω ρουτ μεσω κινητου γιατι δεν διαθετω pc αυτη την περιοδο.. Κατεβασα μετα το routcheker και εδειχνε οτι υπαρχει ρουτ στην συσκευη μετα κατεβαζω το supersu αλλα μου εβγαζε σφαλμα για το binary. Τελος παντων κατεληξα στο οτι δεν το χρειαζομαι το ρουτ κι ειπα να το βγαλω.. παλι μεσω κινητου και μεσω του supersu εκανα unrout μετα εκανα μια επανεκινηση στο κινητο, ανοιγω το ρουτ τσεκερ και μου ειπε οτι ρουτ δεν υπαρχει. Ειναι αξιοπιστο αυτο δηλαδη ειμαι σιγουρα unrout η οχι? Υπαρχει αλλος τροπος για να δω αμα ειμαι unrout και οτι δεν εχω χασει την εγγυηση της συσκευης? Τελος να προσθεσω οτι δεν εχω περασει custom rom, recovery κλπ απλα σκετο rout ειχα κανει

Κανονικά Για να είσαι 100% σίγουρος περνάς την original Rom με flashtools.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

η Χενον παιδια 5.1.1 stable με ημερομηνα 22/10/15 ειναι οντως σταθερη , ειναι daily driver? επισης, ποσο χαλια κατω πεφτει η αποδοση της καμερας?
All it takes is a swipe...

την τελευταία βάλε, αυτή που λες είναι πολύ παλιά.εγώ με τις experimental δεν είχα απολύτως κανένα θέμα, η μπαταρία είναι μέρα με νύχτα.με την xenonhd έβγαζα 5.30 ώρες οθόνη σε 2 μέρες και τώρα με στοκ δεν περνάω ούτε τις 4.με στοκ δεν έχω περάσει 4.30 ώρες οθόνη ποτέ.

κάμερα της προκοπής για αοσπ δεν έχω βρει.η διαφορά στην κάμερα είναι μεγάλη και βγάζει μάτι.αρκεί να περάσει κάποιος τώρα ότι κάμερα απ υπάρχει και να δει.η καλύτερη αοσπ κάμερα είναι η snapit και δεν πλησιάζει καν την κάμερα της lg

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις