Titarasaudi Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ωραια ευχαριστω. Ξεκινησαν κατι μικρο lags οποτε θα το κανω σημερα Edit: το factory reset ειναι η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που βρισκετε στο ρυθμισεις->δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας & επαναφορα σωστα? Οποτε εφοσον θα τις ξαναπερασω τις εφαρμογες, παιχνιδια δεν εχω και οι επαφες μου ειναι στο gmail το μονο που κανω backup ειναι η SD σωστα? Ευχαριστω! Αν εννοείς την εξωτερική sd, δεν επηρεάζεται απ' την επαναφορά. Αλλά για σιγουριά αν θες βγάλτη και κάνε μετα την επαναφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ευχαριστω παρα πολυ. Καλο σας απογευμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 λοιπον.. cloydy ή androidnow 10..??? με 2 λογια..!!τωρα φοραω την crash αλλα τελευταια εχει αρχισει κ λογκαρει...!!δν ξερω γιατι..πια να βαλω?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 λοιπον.. cloydy ή androidnow 10..??? με 2 λογια..!!τωρα φοραω την crash αλλα τελευταια εχει αρχισει κ λογκαρει...!!δν ξερω γιατι..πια να βαλω?? Cloudy με διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ωραια ευχαριστω. Ξεκινησαν κατι μικρο lags οποτε θα το κανω σημερα Edit: το factory reset ειναι η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που βρισκετε στο ρυθμισεις->δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας & επαναφορα σωστα? Οποτε εφοσον θα τις ξαναπερασω τις εφαρμογες, παιχνιδια δεν εχω και οι επαφες μου ειναι στο gmail το μονο που κανω backup ειναι η SD σωστα? Ευχαριστω! Σχετικά με το edit Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνεις διάβασε http://solverbase.com/w/LG_G3:_Hard_Reset_(Factory_Reset) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εγω ειμαι με στοκ κιτκατ και ειναι smooth και πυραυλος χωρις memory leak. Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αν και πολύ νωρίς ακόμα, του cloudy πάει παρά πολύ καλά. Τόσο σε smoothness όσο και μπαταρία αν και δεν έχει στρώσει ακόμα το κινητό. 70% ακόμα μετα από 27 ώρες με 1,5 ώρα οθόνης και 30 λεπτά κλήσεις. 80% με WiFi και 20% 3G. Φυσικά θα ήταν πιο κάτω αν μιλούσαμε για μεγαλύτερη χρήση σε 3G αλλά προσωπικά σπάνια φτάνω πάνω από 30% του χρόνου μου χρήσης μακριά από WiFi και αναγκάζομαι να έχω 3G. Όσο αναφορά aosp... Μετά από 1 μήνα δοκιμάζοντας 3-4, οι πιο σταθερή και καλύτερη σε μπαταρία ήταν η CM12 nightly. Αλλά τα προβλήματα με WiFi που δεν συνδέεται μόνο του είναι σπαστικό. Οπότε γύρισα σε LG based προς το παρόν έως ότου διορθωθεί. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα Μόλις έβαλα την Lifewalker cm12.1. 5.1 lollipop Πηγαίνει απίστευτα γρήγορα και smooth. Πραγματικα οτι καλυτερο έχω δει μεχρι στιγμής . Οτι και αν εκανα προσωπικά με stock lag είχα παντα ακόμα και με cloudy έστω και περιορισμένο Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Εχει βγει 5.1 lollipop? Επειδη ειμαι ασχετος και θελω να πειραματιστω υπαρχει εδω μεσα καποιος οδηγος να μου δωσετε το link να ξεστραβωθω?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα Μόλις έβαλα την Lifewalker cm12.1. 5.1 lollipop Πηγαίνει απίστευτα γρήγορα και smooth. Πραγματικα οτι καλυτερο έχω δει μεχρι στιγμής . Οτι και αν εκανα προσωπικά με stock lag είχα παντα ακόμα και με cloudy έστω και περιορισμένο Θελω να φυγω απο stock αλλα δεν μπορω να βρω καλη καμερα.. Αυτες οι aosp καμερες ειναι χαλι μαυρο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα Μόλις έβαλα την Lifewalker cm12.1. 5.1 lollipop Πηγαίνει απίστευτα γρήγορα και smooth. Πραγματικα οτι καλυτερο έχω δει μεχρι στιγμής . Οτι και αν εκανα προσωπικά με stock lag είχα παντα ακόμα και με cloudy έστω και περιορισμένο Καποιοι αναφερανε οτι ειναι fake και οχι η 5.1. Τωρα ισχυει δεν ισχυει... Απο bugs τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Θελω να φυγω απο stock αλλα δεν μπορω να βρω καλη καμερα.. Αυτες οι aosp καμερες ειναι χαλι μαυρο.. lenovo super camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) lenovo super camera Και παλι... Δεν συγκρινεται με την xcam lg.. Edited March 28, 2015 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα! Στην νέα cloudy πως βλέπουμε την ραμ? Στο κουμπί με τις πρόσφατες εφαρμογές πλέον δεν έχει την επιλογή για την ραμ.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 παιδια μια ερωτηση Interactive governor η Conservative; Eχει δοκιμασει κανεις Conservative; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δείχνει πάντως 5.1 λίγο διαφορετική ειδικά όταν ξεκινάει η startup screen για να βάλεις λογαριασμους κτλ. Παει πολύ καλυτερα απο temasek .και μηδέν θέμα με WiFi. Που είχα πριν Έχει gallery &camera απο το m9 :) Κορυφή για cm ειδικά .ίσως καλυτερα και απο στοκ. Xcam δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Xcam δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Μα η Xcam ειναι μονο για stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μα η Xcam ειναι μονο για stock. Το ξέρω ουτε σε στοκ είχα δοκιμάσει Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Εχουμε προχειρο gapps link? Απ αυτο που δεινουν στο xda δεν μπορω να κατεβασω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Εχουμε προχειρο gapps link? Απ αυτο που δεινουν στο xda δεν μπορω να κατεβασω.. Κανονικά κατεβάζει http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα! Στην νέα cloudy πως βλέπουμε την ραμ? Στο κουμπί με τις πρόσφατες εφαρμογές πλέον δεν έχει την επιλογή για την ραμ.. Δοκίμασε μήπως σου κάνει δουλειά αυτό https://docs.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_ySGU0SXZUVDR0Q3c/edit?usp=docslist_api Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δοκίμασε μήπως σου κάνει δουλειά αυτό https://docs.google.com/file/d/0Byxhp50H-N_ySGU0SXZUVDR0Q3c/edit?usp=docslist_api Ευχαριστω. Ναι κάνει δουλεία.! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δείχνει πάντως 5.1 λίγο διαφορετική ειδικά όταν ξεκινάει η startup screen για να βάλεις λογαριασμους κτλ. Παει πολύ καλυτερα απο temasek .και μηδέν θέμα με WiFi. Που είχα πριν Έχει gallery &camera απο το m9 :) Κορυφή για cm ειδικά .ίσως καλυτερα και απο στοκ. Xcam δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Ερωτηση. Το 3g σου δουλευει κανονικα? Το Xposed? Google calendar, κανει sync? Μ αυτα που ανεφερα, εγω εχω θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ερωτηση. Το 3g σου δουλευει κανονικα? Το Xposed? Google calendar, κανει sync? Μ αυτα που ανεφερα, εγω εχω θεμα 3g κανονικά. Xposed δεν χρησιμοποιώ . google calendar κανονικά βλέπω οτι έχω. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) 3g κανονικά. Xposed δεν χρησιμοποιώ . google calendar κανονικά βλέπω οτι έχω. Τι να πω, εμενα δεν φαινεται καν το calendar στο accounts-google και φυσικα δεν συγχρονιζει.. Xposed δεν δουλευει το 3g μετα το 3ο reflash εστρωσε Edited March 28, 2015 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts