m7ixalis Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2014 (edited) Σε αυτό το θέμα θα συζητάμε γενικότερα σε ότι έχει να κάνει με τα πειράγματα και τις κάθε είδους τροποποιήσεις που μπορούμε να κάνουμε στο G3. Οδηγός αναβάθμισης και επιστροφής σε stock frimware Edited December 20, 2014 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πέρασε κανένας AndroidNow rom ...? Ακούω καλά λόγια και ψήνομαι .... Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πέρασα εγώ την AndroidNow 1,3 , παει πολυ σφαιρα και δευτερη μερα τωρα παει καλα και η μπαταρια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τη πέρασα και εγώ τούμπανο είναι ..;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 πως ρουταρετε?και ποιος ο καλυτερος τροπος?το ρουτ stump δεν μου δουλεψε,και του purple drake δεν τον καταλαβαινω πως γινετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εύκολο είναι νομίζω έχει και βίντεο στο youtube αν θες για να δεις πως το κάνουν. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Η Version 1.4 v10L στην AndroidNow rom βγήκε ....;-) Εγώ κατεβάζω και φλασάρω ....;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Εύκολο είναι νομίζω έχει και βίντεο στο youtube αν θες για να δεις πως το κάνουν. ρουταρα,twpr θα περασω τωρα,αλλο καρο με πατατες,nexus τιποτα άλλο.:) το περασα με flashify... Edited October 16, 2014 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Η Version 1.4 v10L στην AndroidNow rom βγήκε ....;-) Εγώ κατεβάζω και φλασάρω ....;-) Την έβαλα χτες και εχω να πω μονο καλά λογια !! και πρώτη φορα αν και δεν εχει και πολύ σημασία έπιασα στο antutu 37572 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 (edited) Για να βάλω την android now πρέπει να έχω custom recovery? Πως βρίσκω και πως περνάω? Αυτό παίζει στο δικό μας? Edited October 21, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Για να βάλω την android now πρέπει να έχω custom recovery? Πως βρίσκω και πως περνάω? Αυτό παίζει στο δικό μας? Νομιζω πως ολες οι custom θελουν custom recovery... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Νομιζω πως ολες οι custom θελουν custom recovery... Λογικό. Κάνει όμως αυτό πού ανέβασα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Την έβαλα χτες και εχω να πω μονο καλά λογια !! και πρώτη φορα αν και δεν εχει και πολύ σημασία έπιασα στο antutu 37572 αν και όντως δεν εχει σημασια ετσι απλά για ενημέρωση : "Μαμά" το τηλ. ακόμη (θυμιζω 16ρι ,σειρά 409 με V10j ) πρώτα "εκκαθάριση μνήμης" και μετά τρέξιμο anTuTu : 37826 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Διάβασα στο xda ότι με αλλαγή keyboard από της LG σε κάποιο άλλο γίνεται πολύ smooth η απόκριση της συσκευής γενικά, ισχύει το χει δοκιμάσει κανείς; επειδή το βράδυ θα μπορώ να το τεστάρω λέω μήπως το έχει δει κανείς.. Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παιδια σκεφτομαι να βαλω την androidnow 1.5 αλλα το κινητο μ φοραει την 4.4.2 V10j και απ'οτι διαβασα πρεπει να φορας την L εκδοση λεει για να την περασεις θα εχω προβλημα αμα την flashαρω κατευθειαν με την εκδοση που φοραω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Διάβασα στο xda ότι με αλλαγή keyboard από της LG σε κάποιο άλλο γίνεται πολύ smooth η απόκριση της συσκευής γενικά, ισχύει το χει δοκιμάσει κανείς; επειδή το βράδυ θα μπορώ να το τεστάρω λέω μήπως το έχει δει κανείς.. ποσο πιο smooth θες να γινει δηλ; πιο smooth πεθαινεις :lol: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ποσο πιο smooth θες να γινει δηλ; πιο smooth πεθαινεις :lol: μαλλον δεν εχεις δοκιμασει αλλο κινητο απο τα λιγοτερο smooth κινητα που εχω δοκιμασει ακομα και με την τελευταια εκδοση και με την android now.πιστευω πως η οθονη κανει ολη τη ζημια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 (edited) μαλλον δεν εχεις δοκιμασει αλλο κινητο απο τα λιγοτερο smooth κινητα που εχω δοκιμασει ακομα και με την τελευταια εκδοση και με την android now.πιστευω πως η οθονη κανει ολη τη ζημια νταξ μπορει να μην ειναι οπως το nexus 5 αλλα οχι οτι εχουν τεραστια διαφορα. δε φταιει η οθονη αλλα ο launcher με nova η συσκευη δεν εχει καθολου lag. p.s. η πιο smooth συσκευη που εχω δοκιμασει ειναι Ζ1C με mokee rom και pimped kernel ρυθμισμενο στο full :D Edited October 22, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Να σου γυρίσω ένα βίντεο με νοβα πραιμ που σέρνεται? Κρίμα γιατί είναι πολύ δυνατό οπότε ενισχύεται το σκεπτικό μου για την οθόνη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλημέρα! Μήπως υπάρχει τρόπος να αλλάξω το χρωματικό φόντο στο πληκτρολόγιο κ τις επαφές; από άσπρο θέλω να το κάνω μαύρο κ στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Ούτε στο g3 tweaksbox κατάφερα να βρω κάτι τέτοιο. ( είμαι rooted). Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ρίξε μια ματιά στο xda στο themes ίσως έχει βγάλει κάτι κάποιος και φλασάρεις το θέμα και είσαι κομπλέ ..;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studio24 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 καλημέρα στα παιδιά εδώ να ρωτήσω .. αν κατεβάσω και εγκαταστήσω το nova από google η απεγκατάσταση του είναι η κλασική χωρίς να υπαρχή περίπτωση για πρόβλημα στο τηλ? (άσχετος ) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλημέρα! Μήπως υπάρχει τρόπος να αλλάξω το χρωματικό φόντο στο πληκτρολόγιο κ τις επαφές; από άσπρο θέλω να το κάνω μαύρο κ στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Ούτε στο g3 tweaksbox κατάφερα να βρω κάτι τέτοιο. ( είμαι rooted). Το πληκτρολόγιο έχει ρύθμιση και το αλλάζεις κανονικά σε μαύρο... Για επαφές αυτό που λες δε το καταλαβα ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα στα παιδιά εδώ να ρωτήσω .. αν κατεβάσω και εγκαταστήσω το nova από google η απεγκατάσταση του είναι η κλασική χωρίς να υπαρχή περίπτωση για πρόβλημα στο τηλ? (άσχετος ) ευχαριστώ Κανένα απόλυτος προβλημα Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλημέρα! Μήπως υπάρχει τρόπος να αλλάξω το χρωματικό φόντο στο πληκτρολόγιο κ τις επαφές; από άσπρο θέλω να το κάνω μαύρο κ στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Ούτε στο g3 tweaksbox κατάφερα να βρω κάτι τέτοιο. ( είμαι rooted). Αυτό που λες βρίσκεται στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, additional settings, keyboard theme . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αυτό που λες βρίσκεται στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, additional settings, keyboard theme . στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου -> υψος κ διαταξη πληκτρολογιου -> θεμα πληκτρ. -> black :bow: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts