pittas Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ας περιμένουμε λίγο να διατεθούν περισσότερες συσκευές στη αγορά και να δούμε πόσες συσκευές θα λυγίσουν στην καθημερινή χρήση, κι όχι από ανεγκέφαλους που θα δοκιμάσουν να δουν αν λυγίζει. Σίγουρα αν η Apple αρνηθεί να αντικαταστήσει φυσιολογική κάμψη απατώ και μια θα πάρουν και πάλι φωτιά τα μάσας ενημέρωσης. Όντας κάτοχος της μικρότερης έκδοσης σου λέω πως αν το βάλω σκοπό μπορώ να το σπάσω, κι οποιαδήποτε συσκευή σε αυτό το πάχος! :) Οι γνωμες διιστανται οσον αφορα το ποιος ειναι ανεγκεφαλος: Αυτος που αποκαλυπτει μια τοσο μεγαλη ευπαθεια ενος αντικειμενου που κοστιζει 900 ευρω η αυτος που το αγοραζει ? Καλη σου μερα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το 9 που λέει η Apple αντιστοιχεί σε αυτούς που έκαναν μήνυση και όχι σε πόσες συσκευές υπάρχει πρόβλημα. Μόνο από τα αναρίθμητα βίντεο που κυκλοφορούν, φαίνεται ότι συμβαίνει σε όλες και είναι θέμα ακαμψίας υλικού. Δεν είδα καμία αποτυχημένη προσπάθεια. Δε νοείται κιόλας να μας δείχνει τα επιτυχημένα τεστ στρέβλωσης από ειδικά μηχανήματα και από την άλλη να το στραβώνει ένας 12χρονος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.... Από την άλλη σίγουρα δεν είναι το μόνο που μπορεί να στραβώσει, αλλά είναι και το πιο εύκολο (και σίγουρα το ακριβότερο). Βέβαια κάποια στιγμή θα το πάθαινε κάποιος πάνω στον ανταγωνισμό "πιο λεπτό-πιο ελαφρύ". Απλά την πάτησε πρώτη τόσο εκτεταμένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το 9 που λέει η Apple αντιστοιχεί σε αυτούς που έκαναν μήνυση και όχι σε πόσες συσκευές υπάρχει πρόβλημα. Μόνο από τα αναρίθμητα βίντεο που κυκλοφορούν, φαίνεται ότι συμβαίνει σε όλες και είναι θέμα ακαμψίας υλικού. Δεν είδα καμία αποτυχημένη προσπάθεια. Δε νοείται κιόλας να μας δείχνει τα επιτυχημένα τεστ στρέβλωσης από ειδικά μηχανήματα και από την άλλη να το στραβώνει ένας 12χρονος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.... Από την άλλη σίγουρα δεν είναι το μόνο που μπορεί να στραβώσει, αλλά είναι και το πιο εύκολο (και σίγουρα το ακριβότερο). Βέβαια κάποια στιγμή θα το πάθαινε κάποιος πάνω στον ανταγωνισμό "πιο λεπτό-πιο ελαφρύ". Απλά την πάτησε πρώτη τόσο εκτεταμένα. Συμφωνώ απόλυτα. @DINFUN, κατανοώ πλήρως (και σέβομαι) ότι είσαι προκατηλημένος σε ότι αφορά APPLE, όμως θα επισημάνω ότι η λογική τύπου "περιμένετε ρε παιδιά να αγοράσουν και άλλοι το προϊόν να δούμε" ειναι εντελώς λάθος. Καλό ειναι να αποφασίσεις : 10,000,000 συσκευές (που έγραφες στο topic) τελικά ειναι αρκετές για να ξέρετε εσεις αν είναι αρκετές ; ( ασχετα αν φυσκά δεν είναι ολες iPhone 6+ αλλά αναφέρεις το νούμερο εν είδη εντυπωσιασμού, μιας και το bendgate έχει να κάνει με το iPhone 6+) 9 συσκευές που αναφέρει η Apple έχουν να κάνουν με μηνύσεις και όχι πραγματικά νούμερα; Γιατί κακά τα ψέματα, το internet βρύθει με αναφορές όλων των ειδών, όχι μόνο με τρελλών που τα λυγίζουν. Και τέλος, κανένας δεν έχει πεί ότι είναι το μόνο smartphone στην υφήλιο που λυγίζει, αλλά το ότι ειναι BY FAR το πλέον ευαίσθητο και τελικά αυτό που κοστίζει τα περισσότερα, σίγουρα είναι. Και οι αναφορές δείχνουν ότι προφανώς και υπάρχει θέμα. Και καλό ειναι να μην υπάρχει αντιμετώπιση τύπου "θα το πηγαίνεται στον Genius για να το κοιτάει και να κάνει butt test για να δει αν ισως θα σας δώσει αλλη συσκευή". Καλά θα κάνει η Apple να βρεί έναν τρόπο να αντιμετωπίσει το root cause, που ειναι το weak point που όντως έχει η συσκευή. Οχι να κλείνει τα μάτια και να απειλεί δημοσιογραφικούς οργανισμούς για παράδειγμα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arigato Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ακούσαμε για 33 λεπτά τις γνώμες 3 μελών του Appleteam και κατόχων iPhone και σαφώς Apple Funs όπως προκύπτει από τα συμφραζομενα και την προτροπή - παρότρυνση για την αγορά του I-phone 6 plus από κάποιο παλικάρι του iPhone. Gr. Κάτι σαν να λέμε δηλαδή ότι ακούμε μια εκπομπή από την θύρα 7 για τα στημένα του ολυμπιακού... Αντικειμενικες γνώμες πάνω από όλα... Το αστειο ειναι οτι πριν την εκπομπη συζητουσαμε μεταξυ μας, και λεγαμε οτι και ενταλμα συλληψης να βγαζαμε στην Apple και στον Tim Cook για αυτη την αδυναμια, παλι θα μας χαρακτηριζαν μη αντικειμενικους. Το μνμ σου το επιβεβαιωσε. Θα σου προτεινα να την ξανακουσεις προσεκτικοτερα και να δεις οτι υπηρξε μεγαλη αντικειμενικοτητα, καθως ειμαστε και εμεις πελατες σαν εσενα εταιριων τεχνολογιας. Τωρα η γνωμη η δικια μου. Aν καποιος θελει να αγορασει iphone 6 plus, δεν θα πρεπει να διστασει επειδη καποιοι βαλθηκαν να το κανουν μπουμερανγκ, οπως επισης και οποιος θελει να αγορασει Note 4 δεν θα πρεπει να διστασει επειδη μερικοι βαλθηκαν να το κανουν τραπεζικο μηχανακι πιστωτικων καρτων. Ολες οι εταιριες σε καινουργια προιοντα, εμφανιζουν θεματακια κ ειδικα οταν εισερχονται σε μια νεα κατηγορια. Στην περιπτωση μας η Apple ειναι καινουργια στην αγορα phablets. Δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι early adopter επι μονιμου βασεως και να μην συναντησεις διαφορα bugs, software ή hardware, σε οποιαδηποτε εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 τι παει να πει ᾽ειναι καινουρια στην κατηγορια των φαμπλετς᾽? κινητα με μεγαλυτερες οθονες ειναι, περιπου στο μεγεθος των ipad mini. και γενικα η apple ειναι κατασκευαστρια, αρα φτιαχνει και σχεδιαζει hardware εδω και πολλα χρονια, δεν ειναι καμμια microsoft που τωρα μπαινει στην αγορα. και φανταζομαι γνωριζεις οτι αλλο πραγμα ειναι ενα bug στο software, κι αλλο πραγμα ενα σχεδιαστικο, κατασκευαστικο λαθος. το πρωτο διορθωνεται με ενα patch, στη δευτερη περιπτωση μαλλον χρειαζεσαι νεα συσκευη αν σου τυχει. κατα τ᾽αλλα διαφωνω καθετα με την αποψη ᾽οποιος θελει το αγοραζει, ανεξαρτητα αν καποιος ανακαλυψε καποιο κατασκευαστικο λαθος᾽. ειτε μιλαμε για iphone, ειτε για samsung, κτλ. κατι τετοια διαβαζουν οι εταιρειες και συνεχιζουν να μας σερβιρουν υπερκοστολογημενες σαβουρες και μας θεωρουν beta testers. εγω προσωπικα τριψηφια και τετραψηφια νουμερα για ηλεκτρονικες συσκευες δινω μονο αν ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν εχουν καποιο σοβαρο θεμα, εννοειται αγοραζω μετα απο καποιους μηνες κυκλοφοριας που εχουν εμφανιστει και διορθωθει τα οποια αρχικα θεματα υπαρχουν, κι εννοειται οτι θα προτιμησω αλλη εταιρεια αν δεν μου κανει καποια στην οποια ειμαι ηδη πελατης. δηλαδη αυτο το λαικο προσκυνημα που γινεται για συγκεκριμενες εταιρειες με ξεπερνα. δε σου κανει η apple* ή οντως εκανε καποιο σοβαρο λαθος φετος ή δεν σε ικανοποιει η φετινη συσκευη της? γιατι να ξαναγορασεις με το ζορι? υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και με καλυτερα πορτοκαλια. *οπου apple βαλε οποια εταιρεια θες. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arigato Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Σωστα τα λες. Η κατηγορια phablet ειναι ξεχωριστη. Η Apple μολις μπηκε. Αλλο 3,5-4 ιντσες αλλο 5,5 σε κινητα τηλεφωνα. Γιαυτο το ειπα. Ειναι ευχη κ καταρα να εισαι early adopter καθως καπως θα την παθεις. Παντως πιστευω πως με τον ενα ή τον αλλο τροπο θα επιλυθουν τα οποια προβληματα και θα μεινουν ολοι ευχαριστημενοι. Αλλωστε το ιδιο συνεβη και με το iphone 4. Σταδιακα επιλυθηκαν τα προβληματα και ειχαμε ενα τηλεφωνο που πουλουσε 4 χρονια κ ακομα το χρησιμοποιουν αρκετοι, οπως και εγω. Τωρα αν αλλαξε η Apple και δεν θελει να επιλυσει τα οποια προβληματα παρουσιαστουν, θα μας βρει απεναντι της και εννοειται πως καταδικαζουμε τετοιες πρακτικες. Πιστευω πως ολα θα πανε καλα. Ας εχουμε λιγο υπομονη να δουμε πρωτα τι θα γινει και κανουμε ταμειο στο τελος. Υ.Γ. Μεχρι στιγμης δεν εχει ακουστει οτι καποιος ειχε προβλημα με την καινουργια συσκευη του, απευθυνθηκε στην Apple και δεν τον εξυπηρετησε. Αυτο για μενα λεει πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Η ερώτησή μου προς όσους είναι σίγουροι ότι δεν τίθεται πραγματικό πρόβλημα και είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά όσα ακούγονται : Όταν δώσετε 800-1000 ευρώ να πάρετε το plus, θα το βάζετε στην τσέπη του παντελονιου; Θέλω απάντηση με το χέρι στην καρδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Η ερώτησή μου προς όσους είναι σίγουροι ότι δεν τίθεται πραγματικό πρόβλημα και είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά όσα ακούγονται : Όταν δώσετε 800-1000 ευρώ να πάρετε το plus, θα το βάζετε στην τσέπη του παντελονιου; Θέλω απάντηση με το χέρι στην καρδιά Πλέον όχι :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ολες οι εταιριες σε καινουργια προιοντα, εμφανιζουν θεματακια κ ειδικα οταν εισερχονται σε μια νεα κατηγορια. Στην περιπτωση μας η Apple ειναι καινουργια στην αγορα phablets. Δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι early adopter επι μονιμου βασεως και να μην συναντησεις διαφορα bugs, software ή hardware, σε οποιαδηποτε εταιρια.Συγνώμη, αλλά η Apple είχε 1 (ενα) χρόνο να κάνει Sort out όλα τα προβλήματα της. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό σχεδιάζει (γιατί δεν παράγει) 1, αντε 2 προϊόντα. Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι αυτή η τάση να δικαιολογείτε την Apple σε αυτό το θέμα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Συγνώμη, αλλά η Apple είχε 1 (ενα) χρόνο να κάνει Sort out όλα τα προβλήματα της. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό σχεδιάζει (γιατί δεν παράγει) 1, αντε 2 προϊόντα. Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι αυτή η τάση να δικαιολογείτε την Apple σε αυτό το θέμα. Γιατί είναι η αγαπημένη. Δεν μπορείς να δεχτείς ότι πληρώνεις μια εταιρία που τελικά δεν φαίνεται να σέβεται τα λεφτά που σου παίρνει. Όσο για την ιστορία με την τσέπη, εγώ μια χαρά και στην τσέπη και στην κολότσεπη βάζω το Note. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα πάρω ένα εργαλείο που δουλειάς του στυλ Phablet και δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω όπως θέλω. Αλλά μιλάμε για ένα κοινό που δέχτηκε το κρατάτε λάθος, επί ηγεμονίας του "μεγάλου" και δεν γύρισαν την πλάτη σε μια εταιρία που τόλμησε να βγάλει στην αγορά ένα κινητό που είχε θέμα με το βασικό του συστατικό που είναι η κεραία... Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα γινόταν αν η sony η samsung ή η LG είχαν κάνει καμιά τέτοια "πατάτα". Όσοι είναι πιο παλιοί, θα θυμούνται την καζούρα που είχε πάθει η Nokia με το 3310 και πόσο καιρό της πήρε να την πετάξει από πάνω της... Edited October 5, 2014 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arigato Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Συγνώμη, αλλά η Apple είχε 1 (ενα) χρόνο να κάνει Sort out όλα τα προβλήματα της. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό σχεδιάζει (γιατί δεν παράγει) 1, αντε 2 προϊόντα. Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι αυτή η τάση να δικαιολογείτε την Apple σε αυτό το θέμα. Δικιο εχεις και σιγουρα ολοι θελουμε μια συσκευη αψεγαδιαστη οταν πληρωνουμε τοσα λεφτα. Το κακο ειναι οτι στα τεχνολογικα παντα τυχαινουν για διαφορους λογους λαθη. Ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που δεν μπορεις να πεις τι εφτιαξε ακριβως. Μπορει να τυχει σε οποιαδηποτε εταιρια. Η Apple μας εχει καλομαθει με το να παρουσιαζει υψηλου επιπεδου συσκευες και λογικο ειναι τωρα να μας πειραζει πολυ αυτο που συνεβη. Προσωπικα δεν θελω να δικαιολογησω την Apple, οσο το να προσπαθω να βλεπω ορθολογικα τα γεγονοτα. Και οπως ανεφερα κ πιο πανω πιστευω οτι θα διορθωθει ολο το θεμα. Δε νομιζω να αρνηθει σε κανενα να το καλυψει εντος εγγυησης. Αν υπαρχει διαθεση για εξυπηρετηση τοτε ολα πανε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Η ερώτησή μου προς όσους είναι σίγουροι ότι δεν τίθεται πραγματικό πρόβλημα και είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά όσα ακούγονται : Όταν δώσετε 800-1000 ευρώ να πάρετε το plus, θα το βάζετε στην τσέπη του παντελονιου; Θέλω απάντηση με το χέρι στην καρδιά Στη μια στεπη το 6+ στην αλλη το 6 Και τα δυο μεσα σε θηκες ομως (καουτσουκ) Δεν επαθε κανενα τιποτα Κ οχι δεν θα κατσω να το λυγισω με το ζορι! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arigato Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Η ερώτησή μου προς όσους είναι σίγουροι ότι δεν τίθεται πραγματικό πρόβλημα και είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά όσα ακούγονται : Όταν δώσετε 800-1000 ευρώ να πάρετε το plus, θα το βάζετε στην τσέπη του παντελονιου; Θέλω απάντηση με το χέρι στην καρδιά Προσωπικα εχω να βαλω κινητο στην τσεπη κ να κανω τα παντα απο εποχη Nokia 8210 k 5210. Τα smartphones ποτε δεν με βολεψαν να τα εχω στην τσεπη. Δεν νιωθω ανετα. iphone 4 k iphone 5 ειναι ζητημα αν τα εχω βαλει 5 φορες στην τσεπη μεσα σε τοσα χρονια. Και φυσικα κανοντας περπατημα για λιγη ωρα. Προτιμω να τα εχω σε τσαντακι οπως κ αλλα πραγματα εντος του κινητου. Αλλα αυτο το κανω εγω. Δεν ξερω πραγματικα πως βολευονται μερικοι χρηστες και βαζουν phablets στην τσεπη τους. Παντως μια τοσο μεγαλη συσκευη για μενα ασχετως μαρκας ειναι επιφοβη για φυλαξη στην τσεπη. Θεωρω πως ειναι εξισου επιφοβο με το να αφηνεις ενα tablet καλοκαιρι μεσα στο αυτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Η ερώτησή μου προς όσους είναι σίγουροι ότι δεν τίθεται πραγματικό πρόβλημα και είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά όσα ακούγονται : Όταν δώσετε 800-1000 ευρώ να πάρετε το plus, θα το βάζετε στην τσέπη του παντελονιου; Θέλω απάντηση με το χέρι στην καρδιά Εγώ που έχω δυο 6 Plus μπορώ να μπω στη συζήτηση? :p Αν και σύμφωνα με το ποστ ενός χρήστη παραπάνω είμαι μέσα στους ανεγκέφαλους, φαντάζομαι ότι μπορεί να αγνοηθεί το ποστ μου διότι δεν στέκει λογικής αλλά μόνο φρενίτιδας. :D Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, όλα τα κινητά μου μπαίνουν σε τσέπη παντελονιού, με εξαίρεση τις παντόφλες. Στις παλιές καλές εποχές γινόταν πολύ συχνά αυτό και θα καταλάβεις τι εννοώ παρακάτω καθώς πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε τα μισά σημερα. Οταν κάθομαι όμως σε καρέκλα, καναπέ, κάθισμα αυτοκινήτου ή γενικότερα σε ότι έχει κορφή καθιστικού, τα αφαιρώ καθώς δεν βολεύουν. ;) Συγκεκριμένα, ο όγκος και η μορφή που παίρνει η τσέπη είναι σαν να λέμε "is that your gun or are you happy to see me?", κι ας είναι σε μέγεθος πλακιδιου είδους υγιεινής. Το θέαμα είναι προκλητικό, δεν θέλω να βλέπει κάποιος τρίτος τι έχω στη τσέπη μου, κινητό ή πορτοφόλι, για λόγους που πιστεύω ότι καταλαβαίνεις. Αλλιώς θα χαρεί άλλος κινητό και πορτοφόλι. :worry: Παντόφλες λοιπόν, δεν βάζω σε τσέπη παντελονιού με λίγα λόγια και ούτε παντοφλαiPhones (all rights reserved). :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Προβλέπω όταν έρθουν με το καλό και στην Ελλάδα, τα καταστήματα να βάζουν γύρω από τις demo συσκευές συρματόπλεγμα για να μην τις λυγίζουν τα παιδάκια :p Πέρα από την πλάκα πάντως, αν δεν δω και δεν πιάσω από μόνος μου μια συσκευή δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Έχω αγοράσει πάρα πολλά κινητά και συσκευές και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ προσεκτικός με αυτές, με εξαίρεση το 920, ειλικρινά δε ξέρω πόσες φορές το έχει ρίξει η ανηψιά μου στο πάτωμα :) Προσωπικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κινητό της apple, στη συγκεκριμμένη περίπτωση όμως δε μπορώ να καταλάβω αν τελικά είναι πρόβλημα υλικού, αν έχει γίνει λάθος στην κατασκευή ή κάτι άλλο. Όπως και να χει, το θέμα είναι αν το κινητό λυγίζει τόσο εύκολα σε πραγματικές συνθήκες, σε μερικούς μήνες πάντως θα ξέρουμε στα σίγουρα, άλλωστε δεν είναι ανάγκη να αγοράζουμε ένα κινητό πρώτη μέρα κυκλοφορίας, δεν είναι και είδος πρώτης ανάγκης. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τελικά κάτι παθαίνουν, μα πόσο ανεγκέφαλος είμαι! Μόλις ανακάλυψα ότι τα iPhone Plus παθαίνουν στρέβλωση εάν φωτογραφηθούν με iPad Air, λόγω ευρυγώνιου φακού. :D http://flic.kr/p/puTtXL Δείτε φωτογραφία, στραβομάρα και τα δυο! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μετα το πρόβλημα με την κεραία του 4 το πρόβλημα με την κάμερα του 5 που έβγαζε μωβ φωτογραφιες και τώρα το λυγιστο 6+ κάποιοι συνεχίζουν να το θεωρουν το κινητό με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής ,Γέλανε και τα καθίσματα κια στο γηπεδο της τούμπας ,για τα παιδιά της appleteam το να λες πάρε το 6+ και θα διωρθωθει το πρόβλημα τι να πω ?το αφήνω ασχολία στο πάντως αν η samsung ,nokia,lg και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις είχαν τοσα gate μέχρι τώρα όσα και η μηλοεταιρια θα είχαν φαει άκυρο απο τους αγοραστές απο καιρό .Κρίμα για το σάιτ σας απί myphone.gr το κάνατε iphone.gr στα χνάρια του verge και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μετα το πρόβλημα με την κεραία του 4 το πρόβλημα με την κάμερα του 5 που έβγαζε μωβ φωτογραφιες και τώρα το λυγιστο 6+ κάποιοι συνεχίζουν να το θεωρουν το κινητό με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής ,Γέλανε και τα καθίσματα κια στο γηπεδο της τούμπας ,για τα παιδιά της appleteam το να λες πάρε το 6+ και θα διωρθωθει το πρόβλημα τι να πω ?το αφήνω ασχολία στο πάντως αν η samsung ,nokia,lg και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις είχαν τοσα gate μέχρι τώρα όσα και η μηλοεταιρια θα είχαν φαει άκυρο απο τους αγοραστές απο καιρό .Κρίμα για το σάιτ σας απί myphone.gr το κάνατε iphone.gr στα χνάρια του verge και εσείς. Ευχαριστούμε που άκουσε τη συζήτησή μας, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό το συμπέρασμα που έβγαλες. Δικαίωμα σου είναι, αλλά δεν αναφέραμε πουθενά στη συζήτηση αγοράστε το και θα διορθωθεί. Δεν έχει λογική κάτι τέτοιο. μεταφέραμε την άποψη κατόχου, οποίος διαθέτει δύο iPhone 6 Plus, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα κάμψης σε καμία συσκευή. Όσο για το forum όπως σου επιτρέπουν να λές την άποψή σου, μας επιτρέπουν και σε μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δεν είπα να μην λες την άποψη σου αλλά και το χαιδεμα στην apple έχει για τα γούστα μου και τα όρια του ,δεν λογοκρινω απλά σχολιαζω ,όταν λέτε είναι το πρώτο της phableτ και μην την κρινετε αυστηρα και οτι θα διωρθωθει το πρόβλημα σαν τι να το πάρω ?και δεν ειδα χθες κάποιο τροπο για συμμετοχη απο εμας στο hangout αλλά εσάς να λιβανιζετε την απλε .Αν θελατε κι αλλες γνώμες ας τι κάνατε ανοιχτό το hangout να πούμε και εμείς τημ γνώμη μας .Δεν δικαιολογηται 1000€ κινητό να λυγηζει απο 12 χρονο μέσα σε applestore ,ειτε λέγεται iphone ,note 3 η lg g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttheodorou Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 εγώ απ αυτά που άκουσα το συμπέρασμα που έβγαλα είναι: δώσε 900 ευρώ της apple, αγόρασε πλαστική θύκη heavy duty μπας και δεν στραυώσει όταν ξεχαστεις και πιέσεις περισσότερο απο όσο πρέπει την συσκευή και να είσαι ευτυχισμένος που είσαι ένας απο τους εκατομύρια beta testers Μια συσκευής που περίμενες να είναι τουλάχιστο πιο ανθεκτική απο τις "φτηνιάρικες" πλαστικές samsung που κυκλοφορύν στο εμπόριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δεν είπα να μην λες την άποψη σου αλλά και το χαιδεμα στην apple έχει για τα γούστα μου και τα όρια του ,δεν λογοκρινω απλά σχολιαζω ,όταν λέτε είναι το πρώτο της phableτ και μην την κρινετε αυστηρα και οτι θα διωρθωθει το πρόβλημα σαν τι να το πάρω ?και δεν ειδα χθες κάποιο τροπο για συμμετοχη απο εμας στο hangout αλλά εσάς να λιβανιζετε την απλε .Αν θελατε κι αλλες γνώμες ας τι κάνατε ανοιχτό το hangout να πούμε και εμείς τημ γνώμη μας .Δεν δικαιολογηται 1000€ κινητό να λυγηζει απο 12 χρονο μέσα σε applestore ,ειτε λέγεται iphone ,note 3 η lg g3 Ανοιχτό hangout δεν μπορούμε να κάνουμε, ευχαρίστως όμως στην επόμενη εκπομπή να συμμετέχεις εφόσον το επιθυμείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arigato Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αν καποιον τον ενοχλουν οι εκπομπες του Appleteam, δεν καταλαβαινω γιατι απλα δεν τις αγνοει. Τοσα αλλα θεματα υπαρχουν. Τωρα οσον αφορα την αγορα της συσκευης. Αν καποιος θελει να την αγορασει για φυσιολογικη χρηση, μπορει να την αγορασει, καθως δεν ειναι "deal breaker", το οτι στραβωνει αν την πιεσεις με ολη σου τη δυναμη. Δεν προσπαθει κανενας να πεισει κανεναν οτι πρεπει να την αγορασει. Προσωπικα, αν ηθελα θα την αγοραζα χωρις να παιρνω πολυ στα σοβαρα το bendgate. Δεν εχω φερθει σε καμια συσκευη μου με αυτο τον τροπο που το τεσταρουν οι ειδημονες και μη. Επισης, σημειωστε οτι οι υπολοιπες εταιριες αν κανεις κατι τετοιο στη συσκευη σου κ απευθυνθεις στο service τους θα γελανε, καθως θεωρειται υπαιτιοτητα χρηστη. Σιγουρα θα βελτιωθει στις επομενες παρτιδες. Για οσους παρουν απο τις "ευλιγιστες παρτιδες" και οντως τους συμβει αυτο κατα λαθος, πιστευω πως λυση θα βρεθει απο την Apple με καποιο τροπο (πχ αντικατασταση). Παρακαλω, αν καποιος εχει υποψιν του περιπτωση οπου συνεβη κατι τετοιο και η Apple δεν το καλυψε να το αναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δεν είχα ποτέ και ούτε έχω πρόθεση να αποκτήσω iphone. Αν όμως το ήθελα, δεν θα με έπειθαν για το αντίθετο, βίντεο που δείχνουν άτομα να προσπαθούν να το χαλάσουν και να τα καταφέρνουν. Ναι, προσπάθησες να το σπάσεις και τα κατάφερες. Μπράβο σου! Πάρε 1000 λάικ. Και; Επιπλέον βρίσκω την απάντηση της apple λογικότατη ενώ μη λογικούς αυτούς που προσπαθούν να σπάσουν ένα αντικείμενο και μόλις τα καταφέρουν, να το κατηγορήσουν επειδή έσπασε. Πιθανότατα θα μπορούσε να είναι ανθεκτικότερο και να στράβωνε δυσκολότερα αλλά δεν νομίζω ότι είναι το ζητούμενο για όλους. Η apple μπορεί να χάσει κάποιους πελάτες και νομίζω πως θα είναι αυτοί που χάφτουν τα πάντα εύκολα καθώς και αυτούς που πραγματικά χρειάζονται ένα πολύ ανθεκτικό τηλ. Οι κολλημένοι με την εταιρία δεν πιστεύω ότι θα φύγουν εκτός κι αν ανήκουν ταυτόχρονα και σε κάποια απ' τις προηγούμενες ομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ανοιχτό hangout δεν μπορούμε να κάνουμε, ευχαρίστως όμως στην επόμενη εκπομπή να συμμετέχεις εφόσον το επιθυμείς :) Θα το ήθελα παρα πολύ αν μπορεις να το κανονισεις ευχαρίστως :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Θα το ήθελα παρα πολύ αν μπορεις να το κανονισεις ευχαρίστως :))) Η επόμενη εκπομπή θα είναι το live της εκδήλωσης για το iPad - new iMac, εάν σε ενδιαφέρει, πολύ ευχαρίστως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts