peritos Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 παιδια το πσ μου ειχε προεγκατεστημενα τα 8.1τοτε ηθελα και εβαλα τα 7 σπασμενα..χθες ομως μου πεταξε μηνυμα για αναβαθμιση σε 10 και αργοτερα ξεκινησε να την κανει μονο του.ο μονος τροπος να το σταματησω το update ηταν να τον κλεισω οταν το ανοιξα το πσ με πιγε στα 7 αλλα ελεγε οτι δεν ηταν τα γνησια 7 και ηθελε ενα 'κλειδι΄κωδικο ουσιαστικα που ειναι 25 χαρακτηρεσ και αριθμους..ετσι λεω ας κανω το update να μην εχω και αυτο το μηνυμα και ενω στην αρχη ολα καλα μου το εβγαλε και στα 10αρια και λεει να παω ρυθμισεις η στο store..στο store απλα λεει οτι εχει τα αυθεντικα επι πληρωμη και στις ρυθμισεις ζηταει το κλειδι το ριμαδι:(!!!τι να κανω??ποιο ειναι αυτο το κλειδι??σρυ για το μεγαλο κειμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εχει κανεις άλλος αυτό το θέμα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα σφαίρα τα 10αρια 64bit στο αρχαίο Dell μου. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 παιδια το πσ μου ειχε προεγκατεστημενα τα 8.1τοτε ηθελα και εβαλα τα 7 σπασμενα..χθες ομως μου πεταξε μηνυμα για αναβαθμιση σε 10 και αργοτερα ξεκινησε να την κανει μονο του.ο μονος τροπος να το σταματησω το update ηταν να τον κλεισω οταν το ανοιξα το πσ με πιγε στα 7 αλλα ελεγε οτι δεν ηταν τα γνησια 7 και ηθελε ενα 'κλειδι΄κωδικο ουσιαστικα που ειναι 25 χαρακτηρεσ και αριθμους..ετσι λεω ας κανω το update να μην εχω και αυτο το μηνυμα και ενω στην αρχη ολα καλα μου το εβγαλε και στα 10αρια και λεει να παω ρυθμισεις η στο store..στο store απλα λεει οτι εχει τα αυθεντικα επι πληρωμη και στις ρυθμισεις ζηταει το κλειδι το ριμαδι:(!!!τι να κανω??ποιο ειναι αυτο το κλειδι??σρυ για το μεγαλο κειμενο.. Aφου είχες σπασμενα 7 τι κλειδί ψάχνεις τώρα;Δεν μπορεί να σου απαντήσει καποιος γιατι απαγορευεται απο το κανονισμό του φορουμ. Δεν μπορείς να βαλεις τα 8 που έχεις νομιμα και να κανεις αναβαθμιση σε 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Εβαλα τα 10αρια σε εναν φιλο με καθαρη εγκατάσταση και πολλές φορες μπαινει σε λειτουργία πτήσης, του κλείνει το ιντερνετικο ραδιο που ακουει αλλα συνεχίζει να εχει ιντερνετ στο λαπτοπ. Τι μπορει να συμβαίνει? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα updates στα 10άρια;Έχω το λάπτοπ στο χωριό που σέρνετε το internet και αυτό προσπαθεί να κάνει update μόνο του και δεν μπορώ να σερφάρω:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Μετά την τελευταία μικροαναβάθμιση που έκανε ο υπολογιστής αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις, δεν φορτώνει η εξερεύνηση αρχείων και δεν μπορώ να δω κανένα από τα αρχεία μου που έχω κατεβάσει. Τι στο καλό; Το ίδιο και εγω .δεν λειτουργεί η έναρξη .για να το τερματίσω πατάω δεξί κλικ στην έναρξη Sent from my iPhone using Tapatalk Παρατήρησα και εγώ ένα μικρό bug που μάλλον παρουσιάστηκε μετά την τελευταία μικρή αναβάθμιση, την .218. Δεν μπορούσα να εκτυπώσω κανένα αρχείο από ένα HP deskjet πολυμηχάνημα που έχω πολλά χρόνια, από windows7 και που δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα όταν πρώτο-έβαλα τα windows 10. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ αρκετά το e-banking πληρώνοντας τα πάντα και εκτυπώνοντας τις αποδείξεις πληρωμών. Ξαφνικά και ενώ έπειτα από έλεγχο μέσω του HP scan doctor, όπου μου έδειχνε ότι ο εκτυπωτής δουλεύει κανονικά, δεν μπορούσα να εκτυπώσω τίποτα, τουλάχιστον μέσω των chrome και edge browsers. Ενώ από Mozilla πότε γινόταν και πότε φαινόταν ότι κόλλαγε η εκτύπωση. Τελικά απεγκατέστησα το πολυμηχάνημα και το εγκατέστησα πάλι και έτσι φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Παρατήρησα και εγώ ένα μικρό bug που μάλλον παρουσιάστηκε μετά την τελευταία μικρή αναβάθμιση, την .218. Δεν μπορούσα να εκτυπώσω κανένα αρχείο από ένα HP deskjet πολυμηχάνημα που έχω πολλά χρόνια, από windows7 και που δεν μου είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα όταν πρώτο-έβαλα τα windows 10. Συγκεκριμένα χρησιμοποιώ αρκετά το e-banking πληρώνοντας τα πάντα και εκτυπώνοντας τις αποδείξεις πληρωμών. Ξαφνικά και ενώ έπειτα από έλεγχο μέσω του HP scan doctor, όπου μου έδειχνε ότι ο εκτυπωτής δουλεύει κανονικά, δεν μπορούσα να εκτυπώσω τίποτα, τουλάχιστον μέσω των chrome και edge browsers. Ενώ από Mozilla πότε γινόταν και πότε φαινόταν ότι κόλλαγε η εκτύπωση. Τελικά απεγκατέστησα το πολυμηχάνημα και το εγκατέστησα πάλι και έτσι φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ πολύ καιρό τώρα. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα στείλω μήνυμα από το pc (όχι Skype)εχω κατεβάσει την τελευταία preview στο κινητό,εχω κάνει την ρύθμιση στο κινητό αλλά όταν πάω στο υπολογιστή δεν υπάρχει αυτή η επιλογή,μονο μηνύματα Skype μπορώ να στείλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα στείλω μήνυμα από το pc (όχι Skype)εχω κατεβάσει την τελευταία preview στο κινητό,εχω κάνει την ρύθμιση στο κινητό αλλά όταν πάω στο υπολογιστή δεν υπάρχει αυτή η επιλογή,μονο μηνύματα Skype μπορώ να στείλω.. Δεν καταλαβαίνω τι λες. Να στείλεις μήνυμα μέσω ποιας εφαρμογής; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Δεν καταλαβαίνω τι λες. Να στείλεις μήνυμα μέσω ποιας εφαρμογής; Unleashed by my M1 NOTE Με την τελευταία build για insider στα κινητά μπορείς λέει αν κανείς συγχρονισμό με τον λογαριασμό Microsoft στο κινητό μετά να πας στο pc και να στείλεις από την εφαρμογή μηνύματα, γραπτό μήνυμα στο αριθμό που θα επιλέξεις..Messaging everywhere!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα updates στα 10άρια;Έχω το λάπτοπ στο χωριό που σέρνετε το internet και αυτό προσπαθεί να κάνει update μόνο του και δεν μπορώ να σερφάρω:cool: Διάβασε αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Με την τελευταία build για insider στα κινητά μπορείς λέει αν κανείς συγχρονισμό με τον λογαριασμό Microsoft στο κινητό μετά να πας στο pc και να στείλεις από την εφαρμογή μηνύματα, γραπτό μήνυμα στο αριθμό που θα επιλέξεις..Messaging everywhere!!! Μήπως πρέπει να τα έχεις όλα στα αγγλικά με αγγλική τοποθεσία? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μήπως πρέπει να τα έχεις όλα στα αγγλικά με αγγλική τοποθεσία? Δεν ξέρω,θα δοκιμάσω όταν βρεθώ με το pc..Έχω μια υποψία μήπως πρέπει και στο pc είμαι σε πρόγραμμα insider.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Δεν ξέρω,θα δοκιμάσω όταν βρεθώ με το pc..Έχω μια υποψία μήπως πρέπει και στο pc είμαι σε πρόγραμμα insider.. Ναι πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση και στο ένα και στο άλλο. Αν είναι με insider (στο PC) δεν ξέρω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ναι πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση και στο ένα και στο άλλο. Αν είναι με insider (στο PC) δεν ξέρω. δεν καταλαβα αυτο που γραφετε για τα μυνηματα; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 δεν καταλαβα αυτο που γραφετε για τα μυνηματα; . Είναι μια λειτουργία που προσφέρουν για όσους έχουν Windows 10 Mobile συσκευή και Windows 10 στον υπολογιστή. Μπορείς να απαντάς από τον υπολογιστή σου σε μηνύματα, και αργότερα και να σηκώνεις και το τηλέφωνο. Απλά έχω την αίσθηση ότι πρέπει να έχει γλώσσα αγγλικά, όπως και τοποθεσία, αφού γίνεται μέσω της Cortana. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 http://mspoweruser.com/windows-10-mobile-build-14327-released-to-insiders/δεν καταλαβα αυτο που γραφετε για τα μυνηματα; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 όσοι δεν θέλετε τα updates (όπως εγώ) απλά πάντε στα services και κλείστε το windows update service. :D Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 όσοι δεν θέλετε τα updates (όπως εγώ) απλά πάντε στα services και κλείστε το windows update service. :D Που ειναι ακριβώς αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 όσοι δεν θέλετε τα updates (όπως εγώ) απλά πάντε στα services και κλείστε το windows update service. :D Στα 10αρια δεν κλείνουν οι αναβαθμίσεις..... Που ειναι ακριβώς αυτο; Η λύση είναι να "παγώσετε" προσωρινά τις αναβαθμίσεις, πάτε στην επιλογή "Defer updates" και την επιλέγετε, με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει να ζητάει να κάνει λήψη των αναβαθμίσεων... κάποια στιγμή φυσικά θα πρέπει να κάνετε την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Υπαρχει τρόπος να μην γίνει ποτε..ειναι άμα πας στις ρυθμίσεις του wifi κατω εχει επιλογή να επιλέξεις το σύστημα να βλέπει το wifi σαν data...δοκιμάστε να δείτε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Υπαρχει τρόπος να μην γίνει ποτε..ειναι άμα πας στις ρυθμίσεις του wifi κατω εχει επιλογή να επιλέξεις το σύστημα να βλέπει το wifi σαν data...δοκιμάστε να δείτε Sent from my iPhone using Tapatalk Metered connection εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ναι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 οταν ομως εισαι wifi τοτε θα κανει, ενω με το defer updates το κανεις να τις αναβαλει τις αναβαθμισεις για (πολυ) αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Δεν κατάλαβες...ειμαι wifi απλά μπερδεύει το σύστημα και το δείχνει να φαίνεται σαν data Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts