Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν νομιζω να ειναι αυτο φιλε μου ..

το εκανα αλλα δεν μου βρηκε ιο η κατι!

βασικα εκανα φορματ την πρωτη φορα που μου το εκανε γυρισα σε 7αρια μπηκα στον πειρασμό τα ξαναεβαλα και παλι εχω τα ιδια προβληματα!

δεν μου το κανει παντα αλλα οταν το κανει γινεται πολυ σπαστικο!

λες να φταιει που το pc μου ειναι λιγο παλιο? (δεν ζορίζεται πουθενα ....σε γενικες γραμμες ..)

Βασικά το πρώτο που θα κοιτουσα θα ήταν το antivirus. Άμα δεν είναι αυτό θα τσέκαρα μήπως υπάρχει θέμα με τίποτα drivers, γιατί με παραξενεύει που φτιάχνει με CCleaner.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά το πρώτο που θα κοιτουσα θα ήταν το antivirus. Άμα δεν είναι αυτό θα τσέκαρα μήπως υπάρχει θέμα με τίποτα drivers, γιατί με παραξενεύει που φτιάχνει με CCleaner.

antivirus εχω το Avast ...δεν μου εχει βρει κατι!

βασικα δεν στρωνει τοσο με το Ccleaner στρωνει με το restart!

υπαρχει καποιο free προγραμμα να τσεκαρω drivers στα windows 10 ?

antivirus εχω το Avast ...δεν μου εχει βρει κατι!

βασικα δεν στρωνει τοσο με το Ccleaner στρωνει με το restart!

υπαρχει καποιο free προγραμμα να τσεκαρω drivers στα windows 10 ?

Εγω θα σου προτεινω να τσεκαρεις με το Hitman pro πρωτα και μετα με το Malwarebytes Anti-Malware

το Avast ειναι καλο αλλα μεχρι εκει, αν την πατησεις δεν σου βγαζει λυση (και εγω το Avast internet security εχω)

Αν έκανες αναβάθμιση από τα 7/8.1 με διατήρηση αρχείων και προγραμμάτων, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά των Windows με διατήρηση των αρχείων, αλλά απεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων. Πιστεύω ότι θα δεις καλύτερη απόκριση.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αν έκανες αναβάθμιση από τα 7/8.1 με διατήρηση αρχείων και προγραμμάτων, δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά των Windows με διατήρηση των αρχείων, αλλά απεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων. Πιστεύω ότι θα δεις καλύτερη απόκριση.

Παιδια δεν ειναι ιος ειναι σιγουρο! γιατι και την προηγουμενη φορα μολις εβαλα τα 10 ειχα τα ιδια θεματα!

parafrongr δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο?

ημουν σε 7 και πηγα σε 10! να γυρισω παλι στα 7 με απεγκατασταση ολων των προγραμμάτων ?

Παιδια δεν ειναι ιος ειναι σιγουρο! γιατι και την προηγουμενη φορα μολις εβαλα τα 10 ειχα τα ιδια θεματα!

parafrongr δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο?

ημουν σε 7 και πηγα σε 10! να γυρισω παλι στα 7 με απεγκατασταση ολων των προγραμμάτων ?

Όχι, μέσα από τις ρυθμίσεις έχει επιλογή (Σύστημα & ασφάλεια νομίζω είναι) επανεγκατάστασης των Windows με διατήρηση των αρχείων σου (αλλά τα προγράμματα θα αφαιρεθούν)

Εγω θα σου προτεινω να τσεκαρεις με το Hitman pro πρωτα και μετα με το Malwarebytes Anti-Malware

το Avast ειναι καλο αλλα μεχρι εκει, αν την πατησεις δεν σου βγαζει λυση (και εγω το Avast internet security εχω)

εβαλα αυτα τα 2 και μου εβγαλε πολυ πραγμα!

επαθα σοκ ! :(

καθαριζω τωρα το pc και θα σας ενημερωσω αν μου κανει τα ιδια κολπα ξανα! thanks!

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι, μέσα από τις ρυθμίσεις έχει επιλογή (Σύστημα & ασφάλεια νομίζω είναι) επανεγκατάστασης των Windows με διατήρηση των αρχείων σου (αλλά τα προγράμματα θα αφαιρεθούν)

αααα καταλαβα κατι σαν "φορματ" οπως κανουμε στα κινητα ...οκ thanks! το κραταω σαν δευτερη λυση αυτο την επομενη φορα που θα κολλήσει! ...

:)

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποιο tool να τσεκαρω αν υπαρχουν drivers των win10 για το PC μου?

Driver Booster 3! θα το βρεις δωρεαν στο google ..σημερα το εβαλα και μου ανανεωσε τα παντα στο pc!

πολυ δυνατο!

Το θέμα ειναι να υπαρχουν σιγουρα εξ αρχής οι drivers. Μη φορμαρω και μετα γυριζω παλι πίσω...

Το λάπτοπ κοντεύει 10ετια

Το θέμα ειναι να υπαρχουν σιγουρα εξ αρχής οι drivers. Μη φορμαρω και μετα γυριζω παλι πίσω...

ψαχνει το προγραμμα και σου λεει αν υπαρχουν για τα παντα!

επισης κραταει back up πριν σου περασει οτιδηποτε για να επανέλθεις αν κατι παει στραβα!!

και μενα το Pc Μου δεν ειναι καινουργιο.αλλα βρηκε πολυ πραγμα!

δοκιμασε το!

Τώρα έχω xp. Μπορω να το τρεξω και να με πει αν υπαρχουν για win10?

aaaaaa αυτο δεν το ξερω ...:)

σορυ τωρα καταλαβα τι θελεις να κανεις ..!

Ποιο laptop εχεις;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Ανοιξε το device manager και παρε εναν εναν τους drivers δες αν εχουν ανεβασει κατι εδω περα.

Ειναι αξιοπιστο, αλλα αν θελει να κατεβασει καποιος απο εκει drivers ειναι με δικη του ευθυνη.

Εχεις δοκιμασει ποτε να του περασεις 7αρια; Αν πανε ολα καλα με τους drivers οι πιθανοτητες ειναι μικρες να μην υποστηριξει και τα 10αρια.

Ναι, με 7 όλα είναι οκ.

Θυμάμαι είχα βάλει παλιότερα την dev preview των 10 αλλά κάτι δεν είχα βρει(ήχο ή γραφικά ή WiFi, δε θυμάμαι)

Γιατί νομίζω πως κρατάει ΚΑΙ τα προγράμματα.....?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μετά από αναβάθμιση σε 10αρια από 7 έχω ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με το ότι "κρασάρει" ο windows explorer σε τακτά διαστήματα και στα καλά καθούμενα.Πρέπει να περιμένω κανα λεπτό περίπου για να ξεκινήσει πάλι

Έκανα και καθαρή εγκατασταση αλλά το θέμα παραμένει.Καμιά ιδέα;

Μανώλης

Εγώ θα ξεκινούσα να βρω οδηγούς συσκευών από τους κατασκευαστές αντικαθιστώντας αυτούς που έβαλε η MS...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Εγώ θα ξεκινούσα να βρω οδηγούς συσκευών από τους κατασκευαστές αντικαθιστώντας αυτούς που έβαλε η MS...

τιποτα δυστυχώς

Μανώλης

Γιατί νομίζω πως κρατάει ΚΑΙ τα προγράμματα.....?

Τα προγράμματα τα κρατάει μόνο η αναβάθμιση από προηγούμενο λειτουργικό. Τα Windows δύο επιλογές δίνουν, ή επανεγκατάσταση με διατήρηση μόνο των αρχείων ή επανεγκατάσταση χωρίς διατήρηση αρχείων. Τα προγράμματα απεγκαθίστανται και στις 2 επιλογέ.ς

Μετά από αναβάθμιση σε 10αρια από 7 έχω ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με το ότι "κρασάρει" ο windows explorer σε τακτά διαστήματα και στα καλά καθούμενα.Πρέπει να περιμένω κανα λεπτό περίπου για να ξεκινήσει πάλι

Έκανα και καθαρή εγκατασταση αλλά το θέμα παραμένει.Καμιά ιδέα;

Τελικά υπηρχε θέμα με το nero που είχα εγκαταστήσει.

Μανώλης

To viber δεν εχει βγει ακομα για windows 10?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Όχι... Είχαν καταργήσει την παλιά εφαρμογή και ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν νέα universal Windows 10 για PC και Mobile...
Powerd by OnePlus 7 Pro

To viber δεν εχει βγει ακομα για windows 10?

Μια χαρα παιζει download

edit: Μεχρι χθες τουλαχιστον μια χαρα επαιζε, εσας δεν παιζει;