Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται πως τα έκανα (και συνεχίζω να τα κάνω) αλλα πουθενά 10ρια. Θα ειδοποιηθώ μου λέει....... Μήπως το udate περνάει μέσα από την Dell η οποια πρόσφατα αποθάρρυνε του χρήστες της να βαλουν 10ρια?

Λογικα θα τα παρεις συντομα.Κι εγω dell εχω.

Apple iPhone 14 Pro Max

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στον σταθερό αλλα και στο ταμπλετ, έχω την γνωστή ειδοποίηση για τα 10ρια αλλα ακόμα δεν μου ήρθαν. Δεν καίγομαι να τα περάσω άμεσα αλλά θα έρθουν ποτέ ή θα πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα??? Μη χάσω και το τσάμπα......

Εννοείται πως τα έκανα (και συνεχίζω να τα κάνω) αλλα πουθενά 10ρια. Θα ειδοποιηθώ μου λέει....... Μήπως το udate περνάει μέσα από την Dell η οποια πρόσφατα αποθάρρυνε του χρήστες της να βαλουν 10ρια?

To εχουμε αναφερει και αλλες φορες, οποιος θελει να κανει αμεσα το upgrade σε 10 κατεβαζει το tool της MS και γινεται, δεν χρειαζεται να περιμενει ποτε θα ερθει αυτοματα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

To εχουμε αναφερει και αλλες φορες, οποιος θελει να κανει αμεσα το upgrade σε 10 κατεβαζει το tool της MS και γινεται, δεν χρειαζεται να περιμενει ποτε θα ερθει αυτοματα.

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλα όπως είπες, αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές. Γι αυτό γράφω πως δεν καίγομαι για να τα περάσω άμεσα αλλά ρωτάω ποτε θα έρθουν "επίσημα". Μη λήξει και η προσφορά της ms....

Είναι θέμα κατασκευαστή (dell στην περίπτωσή μου) ή ms?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλα όπως είπες, αυτό έχει αναφερθεί πολλές φορές. Γι αυτό γράφω πως δεν καίγομαι για να τα περάσω άμεσα αλλά ρωτάω ποτε θα έρθουν "επίσημα". Μη λήξει και η προσφορά της ms....

Είναι θέμα κατασκευαστή (dell στην περίπτωσή μου) ή ms?

Σου έχει έρθει η ειδοποίηση αλλά δεν εμφανίζονται στο Windows Update ή δεν σου έχει εμφανιστεί ακόμα το "Get Windows 10" app?

Στην πρώτη περίπτωση είναι λογικό εφ'όσον δεν σου εμφανίζει προβλήματα με το HW στο πρόγραμμα, να καθυστερεί καθώς όσο πιο αργά έγινε η εγγραφή στο πρόγραμμα, τόσο πιο αργά θα τα λάβεις, έρχεται σε "κύματα". Αυτό όμως δεν είναι πάντα ο κανόνας, μπορεί να έκανες από τους πρώτους την εγγραφή και απλά να έχει αργήσει.

Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να κάνεις όλα τα updates (προαιρετικά & υποχρεωτικά) προκειμένου να λάβεις την ειδοποίηση και στη συνέχεια, τα W10.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Σου έχει έρθει η ειδοποίηση αλλά δεν εμφανίζονται στο Windows Update ή δεν σου έχει εμφανιστεί ακόμα το "Get Windows 10" app?

Στην πρώτη περίπτωση είναι λογικό εφ'όσον δεν σου εμφανίζει προβλήματα με το HW στο πρόγραμμα, να καθυστερεί καθώς όσο πιο αργά έγινε η εγγραφή στο πρόγραμμα, τόσο πιο αργά θα τα λάβεις, έρχεται σε "κύματα". Αυτό όμως δεν είναι πάντα ο κανόνας, μπορεί να έκανες από τους πρώτους την εγγραφή και απλά να έχει αργήσει.

Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να κάνεις όλα τα updates (προαιρετικά & υποχρεωτικά) προκειμένου να λάβεις την ειδοποίηση και στη συνέχεια, τα W10.

Το πρωτο. Άρα περιμένω το κύμα μου......:D

Φοβήθηκα μήπως έμεινα τελευταίος.........:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μια περίεργη ερώτηση..Μετά απο την αναβάθμιση του Νοεμβρίου, πάω να σβήσω το φάκελο windows old σαν διαχειριστής και μου λέει κάτι για το οτι θέλει έγκριση απο SYSTEM και δεν μου τον σβήνει,,,!!!!!!!!!!

Μπορείς να το κάνεις από την εκκαθάριση δίσκων, στις ιδιότητες του C:. Αφού πατήσεις εκκαθάριση δίσκων, πρέπει να επιλέξεις την επιλογή κάτω αριστερά, εκκαθάριση αρχείων συστήματος.

Εμενα κατεβηκε η ενημερωση σημερα-πριν λιγο-και μετα την εγκατασταση,εγραψε οτι απετυχε!!Eιχα win 8.1 γνησια τα οποια αναβαθμιστηκαν σε 10. Γιατι αραγε?Εχω λαπτοπ Dell Inspiron 7537.

Έχει χτυπήσει σε αρκετούς, μην ανησυχείς. Λογικά θα συνέλθει τις επόμενες μέρες.

http://prntscr.com/92p2px

μου το κάνει όταν μετακινώ τα παράθυρα, από που το απενεργοποιώ αυτό ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Μια περίεργη ερώτηση..Μετά απο την αναβάθμιση του Νοεμβρίου, πάω να σβήσω το φάκελο windows old σαν διαχειριστής και μου λέει κάτι για το οτι θέλει έγκριση απο SYSTEM και δεν μου τον σβήνει,,,!!!!!!!!!!

Μετα απο καποιο διαστημα,1 μηνα νομιζω,θα τον σβησει το λειτουργικο μονο του.Αρα δεν χρειαζεται να κανεις κατι εκτος και αν ξεμενεις απο χωρο στον δισκο.

Μετα απο καποιο διαστημα,1 μηνα νομιζω,θα τον σβησει το λειτουργικο μονο του.Αρα δεν χρειαζεται να κανεις κατι εκτος και αν ξεμενεις απο χωρο στον δισκο.

Σε εμένα δουλευει.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό thread αλλά έχω ένα θέμα. Τελευταίο το πισι μου στο οποίο έχω τα επίσημα Windows 10 μου βγάζει ένα μήνυμα ότι υπήρξε απρόσμενη διακοπή της λειτουργίας με μια φάτσα λυπημένη και μπλε οθόνη. Ύστερα κλείνει και κάνει επανεκκίνηση μονο του. Τι να κάνω; φοβάμαι μη μου κάψει τίποτα καθώς το χρησιμοποιώ για επαγγελματικό σκοπό.

(πχ παρατήρησα ότι το έκανε 2 φορές όταν άνοιξα τη σελίδα της αστυνομίας astynomia. Gr και τώρα στο μ. Torrent.)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Χρησιμοποιείς driver παλιό ή που είναι για προγενέστερο λειτουργικό (8.1/7)?

δεν δουλευει το store.....:confused: ξερει κανενας....?:(

Και σε εμένα δουλεύει. Εγώ έχω άλλο θέμα. Δεν μπορώ να εισέλθω σε καμμία ιστοσελίδα με τους κωδικούς μου απο τον edge. Έκανα εισαγωγή αγαπημένων απο τον Chrome, αλλά όταν βάζω κωδικό κάνει ανανέωση σαν να μπήκε και.. αυτό. Δεν μπαίνει! Συμβαίνει σε κάποιον άλλον;

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Κάτι δεν έχει κάτσει καλά. Χρησιμοποιείς driver παλιό ή που είναι για προγενέστερο λειτουργικό (8.1/7)?

Δεν έχω κατεβάσει ποτε κάποιον driver για το πισι. Ο,τι έχει κάνει το κάνει μόνο του. . Το πήρα προ 1,5 χρόνου με τα 8 τότε ,μετά πέρασε στα 8.1 και τώρα στα 10. Αυτό το κάνει από τα 10 και μετά.

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Είναι σίγουρα Θέμα οδηγών. Καλές οδηγίες ή δεν είσαι συμβατός ή δεν λειτουργεί σωστά.

Δεν έχω κατεβάσει ποτε κάποιον driver για το πισι. Ο,τι έχει κάνει το κάνει μόνο του. . Το πήρα προ 1,5 χρόνου με τα 8 τότε ,μετά πέρασε στα 8.1 και τώρα στα 10. Αυτό το κάνει από τα 10 και μετά.

Όπως γράφει και ο φίλος alfa, θα πρέπει να βρεις drivers. Το ότι τους είχε προεγκατεστήμενους στα 8.1 δεν σημαίνει ότι θα παίζουν και στα 10. Βρες τον υπολογιστή στην σελίδα του κατασκευαστή και δες αν έχουν βγει drivers για τα 10.

Αν δεν έχουν βγει από τον OEM, ψάξε τους drivers για το υλικό που σε επείγει (πχ κάρτα γραφικών, wireless, bluetooth etc) από τους κατασκευαστές του υλικού (ATI, nVidia κ.ο.κ.).

Αν δεν έχεις laptop, πιστεύω ότι με τους drivers της κάρτας γραφικών θα λυθεί το πρόβλημα, αλλιώς θα πρέπει να πας πίσω στα 8.1

Είναι σίγουρα Θέμα οδηγών. Καλές οδηγίες ή δεν είσαι συμβατός ή δεν λειτουργεί σωστά.

Είναι σχεδόν σίγουρα θέμα οδηγών. Για να είμαστε σίγουροι, καλό είναι να μας αναφέρει και το ακριβές μήνυμα της μπλε οθόνης.

Όπως γράφει και ο φίλος alfa, θα πρέπει να βρεις drivers. Το ότι τους είχε προεγκατεστήμενους στα 8.1 δεν σημαίνει ότι θα παίζουν και στα 10. Βρες τον υπολογιστή στην σελίδα του κατασκευαστή και δες αν έχουν βγει drivers για τα 10.

Αν δεν έχουν βγει από τον OEM, ψάξε τους drivers για το υλικό που σε επείγει (πχ κάρτα γραφικών, wireless, bluetooth etc) από τους κατασκευαστές του υλικού (ATI, nVidia κ.ο.κ.).

Αν δεν έχεις laptop, πιστεύω ότι με τους drivers της κάρτας γραφικών θα λυθεί το πρόβλημα, αλλιώς θα πρέπει να πας πίσω στα 8.1

Θα κάνω αυτο με τους drivers και βλέπουμε τι μέλλει γενέσθαι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

εμένα μετά την αναβάθμιση Νοεμβρίου παρατήρησα ότι μου είχε σβήσει/ απεγκαταστησει τα προγράμματα οδήγησης του printer και του scanner! Επίσης το εικονίδιο του φακέλου google drive.

Μια εύκολη λύση και αρκετά αποτελεσματική είναι να κατεβάσεις το advanced system care 9 beta (free) που έχει το driver's booster, βρίσκει οδηγούς που είναι ξεπερασμένοι και τους κατεβάζει, εμένα στον vaio μου βρήκε αρκετούς και με έσωσε από μπελάδες.

http://prntscr.com/92p2px

μου το κάνει όταν μετακινώ τα παράθυρα, από που το απενεργοποιώ αυτό ;

Kάποιος που μπορεί να βρει λύση εδώ ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ερώτηση. Από τον Αύγουστο έχω αιτηθει για λήψη αναβάθμισης από 8.1. Κοντεύει Δεκέμβρης και όλο θα ειδοποιηθώ. Είναι νορμάλ;