pan76 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλημέρα θα ήθελα τα φώτα σας. Στις ενημερώσεις των windows που γράφει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Δεν έχω καταλάβει αν η ενημέρωση θα εγκατασταθεί αυτόματα (η ρύθμιση είναι στο προτεινόμενο αυτόματο) σε προγραματισμένη επανεκκίνηση όταν το λαπτοπ μου είναι κλειστό ή δεν έχει εγκατασταθείκαθόλου, όποτε πρέπει να κάνω έγω την επανεκκίνηση. Πριν λίγο καιρό που είχα μία άλλη ενημέρωση και επέλεξα να κάνω επανεκκίνηση, όταν έγινε η ενημέρωση και επανεκκίνησαν τα windows είχαν πρόβλημα (δεν δούλευε το start button, οι ρυθμίσεις κλπ) και τελικά με τα χίλια ζόρια έκανα restore. Ελπίζω να έγινα σαφής διότι δεν έχω πολλές γνώσεις υπολογιστών. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Όταν μία ενημέρωση κατεβαίνει, έχεις δύο επιλογές εγκατάστασης: είτε αφήνεις τα Windows να επανεκκινήσουν τον υπολογιστή μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα (πχ 10 λεπτά από τη λήψη) είτε καθορίζεις εσύ μία ημερομηνία και ώρα (πχ μετά από δύο ώρες στην ίδια μέρα ή επόμενη μέρα) και ο υπολογιστής κάνει πάλι επανεκκίνηση. Μόνο έτσι, με restart, οι ενημερώσεις εγκαθίστανται, με απλό άνοιγμα σβήσιμο του υπολογιστή, απλά θα είναι σε λίστα αναμονής. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan76 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί όμως δεν έγινε η ενημέρωση αυτόματα; Η ενημέρωση είναι συγκεντρωτική ΚΒ........Και κάτι ακόμη, από το ιστορικό των ενημερώσεων βλέπω ότι δύο ενημερώσεις που σχετίζονται με τον windows diffender έχουν αποτύχει. Λέτε να φταίει το antivirus bitdeffender free που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Όχι, δεν υπάρχει θέμα με το Bit, απλά το Windows Update των 10 έχει κάποια κολλήματα. Αν θέλετε, μπορείτε να μπείτε εδώ και να κατεβάσετε χειροκίνητα όσες ενημερώσεις θέλετε (είναι οι επίσημες της MSFT - τις εγκαθιστάτε απλά τρέχοντας το κάθε αρχείο ώς κανονικό αρχείο exe). Για περισσότερες ερωτήσεις/απορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε και το Windows 10 FAQ. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί όμως δεν έγινε η ενημέρωση αυτόματα; Η ενημέρωση είναι συγκεντρωτική ΚΒ........Και κάτι ακόμη, από το ιστορικό των ενημερώσεων βλέπω ότι δύο ενημερώσεις που σχετίζονται με τον windows diffender έχουν αποτύχει. Λέτε να φταίει το antivirus bitdeffender free που έχω. Παρότι πλέον δεν υπάρχουν τα μεγάλα προβλήματα ασυμβατότητας του παρελθόντος όταν τρέχεις Defender + κάποιο τρίτο Antivirus, προσωπικά θα σου πρότεινα να κρατήσεις το ένα από τα δύο. Η πρόσθετη ασφάλεια που εξασφαλίζεις είναι πρακτικά μηδαμινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Πήρε κανένας το November Update? Το έχω βάλει απο τις 9 μμ και ψάχνει για ενημερώσεις και δεν υπάρχουν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Πήρε κανένας το November Update? Το έχω βάλει απο τις 9 μμ και ψάχνει για ενημερώσεις και δεν υπάρχουν. Μάλλον εννοείς την καινούρια η οποία μόλις αναβαθμίζει το δικό μου lap top. Τώρα είναι στο 75%...άντε να δούμε τι θα δούμε. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μάλλον εννοείς την καινούρια η οποία μόλις αναβαθμίζει το δικό μου lap top. Τώρα είναι στο 75%...άντε να δούμε τι θα δούμε. Ναι αυτή εννοώ. Εμένα ούτε για δείγμα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι αυτή εννοώ. Εμένα ούτε για δείγμα. Ναι Άγγελε κι εμένα στο χαμηλών δυνατοτήτων Lenovo ήρθε, ενώ στο θηρίο Lenovo ακόμα τίποτα. Τι κουφό και αυτό....έφτασε στο 92%. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι Άγγελε κι εμένα στο χαμηλών δυνατοτήτων Lenovo ήρθε, ενώ στο θηρίο Lenovo ακόμα τίποτα. Τι κουφό και αυτό....έφτασε στο 92%. Καλά τώρα, καλό ξημέρωμα.. αύριο απόγευμα πάλι θα το βάλω..! :lol: Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 http://s21.postimg.org/srslijk7n/image.jpg Μια χαρά τα updates μέχρι τώρα.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 http://www.winbeta.org/news/dell-hp-representatives-ask-customers-not-upgrade-windows-10 Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Θα αναβαθμίσει κάνεις να δούμε αν συνεχίζει το πρόβλημα? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά το update, to Lenovo με Celeron παει πολυ καλύτερα!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 προσφατα εκανα update απο 7 σε 10,παει το netbook πολυ καλυτερα...αλλα αντιμετωπιζω το εξης... Παω στο store και μου λεει οτι δεν εχω συνδεση ιντερνετ,ενω ειμαι με wifi,και μπαινω σε ιστοσελιδες κανονικα.... Θελει καποια ρυθμιση....??:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 εμένα κατέβηκε και τώρα είμαι στην φάση ενημέρωσης...ίδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Δεν θα έρθει σε όλους μας την ίδια μέρα. Πρώτα θα πάρουν τα Pro την αναβάθμιση απο όσα διάβασα και οι υπόλοιποι μέσα στις μέρες. Ούτε εγώ έχω πάρει τίποτα στον υπολογιστή μου τον καινούριο. Σε ένα παλιό λαπτοπ όμως ήρθε εχθές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδια κανένα player που να παίζει χωριστούς ελληνικούς υπότιτλους? Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 εκανε τις επανεκκινησεις του ολα πηγαν καλα...διαφορα δεν καταλαβα...τι διορθωσαν ξερουμε?και πριν δεν ειχα θεματα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδια κανένα player που να παίζει χωριστούς ελληνικούς υπότιτλους? Sent from mTalk vlc παίζει τα πάντα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan76 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παρότι πλέον δεν υπάρχουν τα μεγάλα προβλήματα ασυμβατότητας του παρελθόντος όταν τρέχεις Defender + κάποιο τρίτο Antivirus, προσωπικά θα σου πρότεινα να κρατήσεις το ένα από τα δύο. Η πρόσθετη ασφάλεια που εξασφαλίζεις είναι πρακτικά μηδαμινή. Ο windows difender είναι έτσι και αλλίως απενεργοποιημένος λόγώ του Bit, οπότε θα κρατήσω αυτόν ως antivarius. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα. Έχω Toshiba laptop με γνήσια πάνω Windows 8 και ενώ μου ήρθε ειδοποίηση ότι μπήκα σε σειρά για τα 10αρια από το καλοκαίρι ακόμα δεν μου έχει ενημερώση να τα περάσω. Δεν είναι ανησυχητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εμενα κατεβηκε η ενημερωση σημερα-πριν λιγο-και μετα την εγκατασταση,εγραψε οτι απετυχε!!Eιχα win 8.1 γνησια τα οποια αναβαθμιστηκαν σε 10. Γιατι αραγε?Εχω λαπτοπ Dell Inspiron 7537. Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Στον σταθερό αλλα και στο ταμπλετ, έχω την γνωστή ειδοποίηση για τα 10ρια αλλα ακόμα δεν μου ήρθαν. Δεν καίγομαι να τα περάσω άμεσα αλλά θα έρθουν ποτέ ή θα πρέπει να τα περάσω χειροκίνητα??? Μη χάσω και το τσάμπα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Αν έχεις κάνει ΟΛΑ τα update του λειτουργικού θα πρέπει να σου έρθει αυτόματα στο Windows update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Αν έχεις κάνει ΟΛΑ τα update του λειτουργικού θα πρέπει να σου έρθει αυτόματα στο Windows update. Εννοείται πως τα έκανα (και συνεχίζω να τα κάνω) αλλα πουθενά 10ρια. Θα ειδοποιηθώ μου λέει....... Μήπως το udate περνάει μέσα από την Dell η οποια πρόσφατα αποθάρρυνε του χρήστες της να βαλουν 10ρια? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts