Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις δοκιμάσει και MIUI και τις άλλες;

miui ναι, εχει πολλες κινεζιες ομως. Οσο για την δηθεν lollipop αστα να πανε, με μια λεξη "ντροπη". ν3.09 και ολα καλα.

With great power, comes great responsibility...

Όταν εννοείς γυρίστε τα πίσω, εννοείς προφανώς εντός εγγύησης και μετά να κάνεις τι?

Να Σσου δώσουν άλλο καινούριο, ελπίζοντας πως δε θα έχεις τα ίδια προβλήματα, ή παίρνεις τα λεφτά σου πίσω και παίρνεις άλλη συσκευή της προκοπής?

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το παραπάνω θέμα?

Το χει ένας γνωστός μου και στο 30% του σβήνει.

Μπορεί να το επιστρέψει και να του επιστρέψουν τα λεφτά?

Παίζει κάτι τέτοιο?

Το ίδιο και μοναδικό πρόβλημα έχω και εγώ αλλά νομίζω και όλοι οι κάτοχοι του zero. Από ότι έχω καταλάβει μετά απο ώρες ψάξιμο το πρόβλημα είναι στο software και όχι θέμα μπαταρίας. Ας μας πει καποιος που του έστειλαν καινούργια μπαταρία αν άλλαξε κάτι. Παντός επί ευκαιρίας να πω πως ξαναπερασα την 3.05 και το μθεμα με το GPS λύθηκε πλέον κλειδώνει άνετα και γρήγορα χωρίς την βοήθεια WiFi ή data.

Το ίδιο και μοναδικό πρόβλημα έχω και εγώ αλλά νομίζω και όλοι οι κάτοχοι του zero. Από ότι έχω καταλάβει μετά απο ώρες ψάξιμο το πρόβλημα είναι στο software και όχι θέμα μπαταρίας. Ας μας πει καποιος που του έστειλαν καινούργια μπαταρία αν άλλαξε κάτι. Παντός επί ευκαιρίας να πω πως ξαναπερασα την 3.05 και το μθεμα με το GPS λύθηκε πλέον κλειδώνει άνετα και γρήγορα χωρίς την βοήθεια WiFi ή data.

Έκανες και κάτι άλλο με το gps; Δεν λέει να δουλέψει με τίποτα και έχω 3.05 τώρα.Ύπάρχει άλλη rom καλύτερη για το θέμα gps;

Θα σου πω τι έγινε με μένα. Το κινητό ήρθε με την 3.01 και μετά απο ένα μήνα έβαλα την 3.05. Το κινητό δούλευε σε όλα ρολόι εκτός της μπαταρίας που μόλις έφτανε το 30% περίπου έκλεινε. Οπότε άρχιζα να αναβαθμιζω πρώτα σε 3.06 μετά σε 3.09 μετά σε lollipop. Η μπαταρία σε όλες τις Rom είχε την ίδια συμπεριφορά. Η διάφορα που έβλεπα με τις αναβαθμίσεις ήταν πως κάθε φορά που ανέβαινα σε έκδοση εξασθενουσε και το σήμα του GPS αλλά και το σήμα του WiFi. Εδώ και καιρό ήθελα να γυρίσω στην 3.05 αλλά δεν μπορούσα να την βρω μιας και στο site της umi αλλά και σε αλλά site δεν υπηρχε, μέχρι που χθες μέσα από ένα ιταλικό site την βρήκα την πέρασα και όλα καλά όπως πριν. Όσο αφορά την ερώτηση έναν έκανα κάποιες extra ρυθμίσεις για το GPS, όχι δεν έκανα τίποτα.

Έκανες και κάτι άλλο με το gps; Δεν λέει να δουλέψει με τίποτα και έχω 3.05 τώρα.Ύπάρχει άλλη rom καλύτερη για το θέμα gps;

Δοκιμασε με το gps σε standalone mode.....βαλε και το gpstestpro, και εγω δεν εκανα κατι για το gps με οσες rom και αν εχω αλλαξει.

Καλησπερα παιδια..ειμαι κατοχος ενος umi του οποιου πρηστηκε η μπαταρια.. Τη δευτερα θα μου ερθει καινουρια επιτελους μετα απο 50 μερες. Θελω να ρωτησω τα εξης για οποιον γνωριζει. Πως θα κολλησω το πισω τζαμακι? Θα υπαρχει προβλημα αν το φορτιζω με το φορτιστη της umi η να παρω καποιον με χαμηλοτερη ταση?

Καλησπερα παιδια..ειμαι κατοχος ενος umi του οποιου πρηστηκε η μπαταρια.. Τη δευτερα θα μου ερθει καινουρια επιτελους μετα απο 50 μερες. Θελω να ρωτησω τα εξης για οποιον γνωριζει. Πως θα κολλησω το πισω τζαμακι? Θα υπαρχει προβλημα αν το φορτιζω με το φορτιστη της umi η να παρω καποιον με χαμηλοτερη ταση?

Μαζι με το νεο πισω τζαμι που θα σου στειλουν θα εχει και ενα νεο αυτοκολλητο περιμετρικο, θελει μεγαλη προσοχη και ακριβεια για να το κολλησεις, εννοειται οτι καθαριζουμε ολη την παλια κολλα που μπορει να εχει μενει πανω στο σασι του κινητου. Εχω αλλαξει 2, αν χρειαστεις κατι μου λες.

Μαζι με το νεο πισω τζαμι που θα σου στειλουν θα εχει και ενα νεο αυτοκολλητο περιμετρικο, θελει μεγαλη προσοχη και ακριβεια για να το κολλησεις, εννοειται οτι καθαριζουμε ολη την παλια κολλα που μπορει να εχει μενει πανω στο σασι του κινητου. Εχω αλλαξει 2, αν χρειαστεις κατι μου λες.

Καλα οι τυποι απο minideal οτι να ναι… μου εστειλαν μονο τη μπαταρια… τωρα καμια ιδεα για να κολλησω το πισω τζαμι?

Καλα οι τυποι απο minideal οτι να ναι… μου εστειλαν μονο τη μπαταρια… τωρα καμια ιδεα για να κολλησω το πισω τζαμι?

με κολα στιγμης που εχω δοκιμασει δεν κολαει καλα..

το δοκιμασα 2-3 φορες

Never again UMI

Να ρωτήσω ρε σεις συμφορουμιτες, αξίζει ή δεν αξίζει να το πάρει κάνεις?

Μου έχουν τραβήξει την προσοχή τα zero & emax της Umi, αλλά βλέπω πολύ απογοήτευση και προβληματίζομαι :rolleyes:

Να ρωτήσω ρε σεις συμφορουμιτες, αξίζει ή δεν αξίζει να το πάρει κάνεις?

Μου έχουν τραβήξει την προσοχή τα zero & emax της Umi, αλλά βλέπω πολύ απογοήτευση και προβληματίζομαι :rolleyes:

ΜΑΚΡΙΑ και ειδικα απο το zero

Never again UMI

Το zero αποδείχθηκε μεγάλο φιάσκο.

Δοκίμασε με το emax για να μάθουμε και μεις οι υπόλοιποι :lol:

Έστειλα πίσω το Umi Zero στο to2c.com που το είχα αγοράσει και μετά από διαγραγματεύσεις και τσακωμούς μου έκαναν refund το 80% της αξίας του στα 150 ευρώ! Πάλι καλά! Πλήρωσα όμως και το ταχυδρομείο από την τσέπη μου στα 16 ευρώ. Αφού το ξεφορτώθηκα πάλι καλά!!!

Καλημέρες. Μετά από αναμονή 49 ημερών.. (minideal & singpost ftw) ήρθε επιτέλους στα χέρια μου. Το έχω πλέον 10 μέρες οπότε και έχω διαμορφώσει μια πρώτη άποψη. Έχοντας διαβάσει όλα τα πόστ του thread είχα μπει στο mood oti "πάνε τα λεφτά που έδωσα τους απατεώνες της umi" και οτι θα μου ερχόταν η συσκευή απ έξω κούκλα και από μέσα το χάος και πως με την ενεργοποίηση θα πεταγόταν απο την κοιλιά της "εγκυμονούσας" μπαταρίας μου ο joker γελώντας ειρωνικά για την αγορά μου.

Αποδεικνύεται ότι μόνο έτσι δεν είναι. Το κινητό είναι κουκλί απ έξω πραγματικά , και από μέσα κάνει όσα υπόσχεται. Ελαφρύ, γρήγορο (σε σχέση με το προηγούμενο μου πάντα) , δεν έχει παρουσιάσει κανένα θέμα (έως τώρα τουλάχιστον) , το gps κλειδώνει άμεσα, η κάμερα εξαιρετική και δεν είχα κανένα θέμα με τις sim, κανένας τριγμός ή κακή κόλληση . Η μπαταρία βγάζει 2 μέρες .

Με απασχόλησαν τα screenshots που με αναβάθμιση απο 3.05 σε 3.09 λύθηκε , και η σχετικά ζεστή μπαταρία σε έντονη χρήση, σε ένα βαθμό αναμενόμενο γιατί η πλάτη είναι πολύ πολύ λεπτό γυαλί (το οποίο κάνει την συσκευή όμορφη και μυστήρια αλλά γλιστράει πολύ, μα πάρα πολύ) και ότι η ένδειξη της μπαταρίας δεν ήταν αξιόπιστη (το καλιμπράρεις και διορθώνεται), κοινώς όλα μικρά θέματα software. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους ήρθαν περίεργα κομμάτια και ίσως να είμαι τυχερός άλλα πολύ καταστροφολογία βρε παιδί μου πολύ λέμε....

Καλημέρες. Μετά από αναμονή 49 ημερών.. (minideal & singpost ftw) ήρθε επιτέλους στα χέρια μου. Το έχω πλέον 10 μέρες οπότε και έχω διαμορφώσει μια πρώτη άποψη. Έχοντας διαβάσει όλα τα πόστ του thread είχα μπει στο mood oti "πάνε τα λεφτά που έδωσα τους απατεώνες της umi" και οτι θα μου ερχόταν η συσκευή απ έξω κούκλα και από μέσα το χάος και πως με την ενεργοποίηση θα πεταγόταν απο την κοιλιά της "εγκυμονούσας" μπαταρίας μου ο joker γελώντας ειρωνικά για την αγορά μου.

Αποδεικνύεται ότι μόνο έτσι δεν είναι. Το κινητό είναι κουκλί απ έξω πραγματικά , και από μέσα κάνει όσα υπόσχεται. Ελαφρύ, γρήγορο (σε σχέση με το προηγούμενο μου πάντα) , δεν έχει παρουσιάσει κανένα θέμα (έως τώρα τουλάχιστον) , το gps κλειδώνει άμεσα, η κάμερα εξαιρετική και δεν είχα κανένα θέμα με τις sim, κανένας τριγμός ή κακή κόλληση . Η μπαταρία βγάζει 2 μέρες .

Με απασχόλησαν τα screenshots που με αναβάθμιση απο 3.05 σε 3.09 λύθηκε , και η σχετικά ζεστή μπαταρία σε έντονη χρήση, σε ένα βαθμό αναμενόμενο γιατί η πλάτη είναι πολύ πολύ λεπτό γυαλί (το οποίο κάνει την συσκευή όμορφη και μυστήρια αλλά γλιστράει πολύ, μα πάρα πολύ) και ότι η ένδειξη της μπαταρίας δεν ήταν αξιόπιστη (το καλιμπράρεις και διορθώνεται), κοινώς όλα μικρά θέματα software. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους ήρθαν περίεργα κομμάτια και ίσως να είμαι τυχερός άλλα πολύ καταστροφολογία βρε παιδί μου πολύ λέμε....

Είσαι και εσύ από τους λίγους τυχερούς, μέσα σε αυτούς και εγώ...

Αλλο πράγμα η Alfa...

Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους ήρθαν περίεργα κομμάτια και ίσως να είμαι τυχερός άλλα πολύ καταστροφολογία βρε παιδί μου πολύ λέμε....

Μάλλον σε κάποιους λίγους τυχερούς ήρθαν τα καλά κομμάτια και οι πολλοί πήραν τα περίεργα... :rolleyes:

Μάλλον σε κάποιους λίγους τυχερούς ήρθαν τα καλά κομμάτια και οι πολλοί πήραν τα περίεργα... :rolleyes:

Σωστό και αυτό... Οι Κινέζοι έκαναν τον Κινέζο με αυτή την συσκευή :p

Αλλο πράγμα η Alfa...

Σωστό και αυτό... Οι Κινέζοι έκαναν τον Κινέζο με αυτή την συσκευή :p

Και τα μέλη του φόρουμ εκτιμώ ότι κάνουν τους "κινέζους" στις επόμενες προτάσεις της UMI. :lol:

Edited by nikiforos_

νο προσεξεις πολυ με την μπαταρια, σε 1-2 μηνες αν σου κραταει οπως και τωρα τοτε μαλλον επεσες οντως σε καλο κομματι. ευχομαι να σου βγει οντως απροβληματιστο

Και το δικό μου αν το χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις κρατάει 2 μέρες, αν όμως το συνδέσω σε WiFi ή data, με συνεχή χρήση, τότε με το ζόρι βγάζει 3 ωρες. Φτάνεις περίπου στο 30% και μετά παπαλα. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα της συσκευής μου, αλλά για μένα σοβαρό. Έχω όμως την εντύπωση πως περισσότερο είναι θέμα software παρά πρόβλημα μπαταρίας.

Ταπεινή μου άποψη είναι ότι οι νέοι χρήστες του κινητού αυτού, εκτός από το ότι κάνουν βλακεία αν δε διαβάζουν το φόρουμ, πρέπει να περιμένουν και λίγο καιρό πριν βγάλουν συμπέρασμα. Για μένα που το έζησα νομίζω ότι η umi είναι ακατόρθωτο να βγάλει απροβλημάτιστο τηλέφωνο.

Επειδη εχω βγαλει ξεκολλησει το cover και το μπαινο-εβγαζα οταν ζεστενεται το κινητο δεν ειναι απο την μπαταρια η μπαταρια ητανε κρυα

η ζεστη προερχοτανε απο την πλακετα και συγκεκριμενα απο την μερια που ειναι η φυσα της οθονης..

Παρατηρηστε το και σεις η ζεστη δεν ειναι στην μεση του κινητου αλλα στο πανω μερος που ειναι η πλακετα.

Never again UMI