Jump to content

kialaos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kialaos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kialaos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχει καιρό δεν θυμαμαι ποιες,αλλά είχα δοκιμάσει αρκετές του ιταλού.Στο νήμα άπειρος κόσμος είχε θέμα,αλλά σε κάποιους θυμάμαι με την ίδια ρομ δεν είχαν θέμα στο wifi. Ίσως είσαι από τους τυχερούς.
  2. Σκέτη αγανάκτηση ήταν το le2 σε διάφορα θέματα. Μέχρι που το άφησα να πάει στο καλό δεν είχα βρει λύση για το άθλιο σήμα wifi.
  3. Συγνώμη που παρεμβαίνω απλά να αναφέρω και εγώ την ταπεινή μου γνώμη. Για μένα η Xiaomi είναι μακράν η πιο έντιμη εταιρεία που υπάρχει,αναλογικά, ανεξάρτητα απο τι προιόντα προσφέρει η κάθε εταιρεία. ΠΑΝΤΑ προσφέρει απίστευτα ποιοτικά προιόντα σε απίστευτες τιμές.Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου σαν καταναλωτή!!! Αν ποτέ βγάλει αυτοκίνητο, πουλάω αυτόματα το φαμπιάκι και παραγγέλνω ένα από Κίνα και άντε να δω τα ΕΛΤΑ πως θα μου το φέρουν...
  4. Κλασικά lg g4. Για αγορά από Ελληνικό κατάστημα, νομίζω, είναι μονόδρομος.
  5. Ευχαριστώ αν και καθυστερημένα, τελικά παρόλες τις προσπάθειες μου ήθελε αυτό http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-a916. Δεν το λες και vfm αλλά δική της επιλογή.
  6. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αυτό είναι δυνατόν να παίζει σε αυτά τα χρήματα: http://merimobiles.com/huawei-honor-3x-g750-dualsim-octa-core-1-7ghz-mt6592-5-5-inches-1280x720-pixels-android-4-2.htm
  7. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ. Όπως λέει ο τίτλος, υπάρχει πληθώρα αλλά σε συνδυασμό αξιοπιστίας και απόδοσης ποια κινητά ξεχωρίζουν;
  8. Χίλια ευχαριστώ σε όλους. Επειδή με την δουλειά είμαι εκτώς πλανήτη για κάνα μήνα μπορώ να αγοράσω με paypal πλέον; Υπάρχουν άλλες επιλογές να τροφοδοτήσω τον λογαριασμό μου στην paypal(πχ με ένα φίλο στην Ολλανδία ή με viva); To 4g η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειάζομαι. Άρα προχωράω προς mi4 μεριά ακάθεκτος.
  9. Να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος λόγος, να μην αγοράσω το http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_155566.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Σ' αυτό το εύρος τιμών υπάρχει καλύτερη επιλογή;
  10. Έκανες και κάτι άλλο με το gps; Δεν λέει να δουλέψει με τίποτα και έχω 3.05 τώρα.Ύπάρχει άλλη rom καλύτερη για το θέμα gps;
  11. Τουλάχιστον στο δικό μου calibration δεν γίνεται με τίποτα,έχω δοκιμάσει τα πάντα(εκτώς από ultrex). Πάντως η ερώτηση του φίλου demakhs πιο πάνω νομίζω είναι η ερώτηση κλειδί. Αν κάποιος έχει αλλάξει την μπαταρία, ας κάνει ένα κόπο και να μας πει, αν αυτό έλυσε το πρόβλημα.
  12. Ναι δεν αντιλέγω, απλά εμένα με παραπλήσιο πρόβλημα με τον φίλο(σε μικρότερο βαθμό) δέχτηκαν να μου το στείλουν πριν 3 ημέρες σε άλλο site. Δεν νομίζω να τους συμφέρει να στείλει ο φίλος το κινητό, να το παραλάβουν και από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν ασχολούνται αυτοί ή αν το προωθούν στην umi. Είναι οικονομικότερο για όλους απλά να στείλουν το σετάκι. Όλο αυτό για ένα και μόνο λόγο. Γιατί ξέρει η UMI ότι το πρόβλημα είναι καθολικό σχεδόν σ'όλες τις μπαταρίες.Κανονικά ζητάνε να το στείλεις για να επιβεβαιώσουν την βλάβη γιατί μπορεί να τους κοροϊδεύεις.Εδώ ίσως να περιττεύει αυτό λίγο.
  13. Επειδή στο service έχουν κόσμο και κοσμάκη,οπότε έχει και να κάνει σε ποιον θα πέσεις, μπορείς να τους εξηγήσεις ότι αν στείλεις το κινητό θα χάσεις 2 μήνες και χρήματα και ότι ούτε αυτούς συμφέρει αυτό γιατί θα χάσουν εργατικές ώρες συν τα έξοδα αποστολής. Ενώ αν επικοινωνήσουν με την UMI και σου στείλουν το σετάκι(γιατί μάλλον θα στο στείλουν) εσύ επειδή είσαι μεγαλόκαρδος(παίξτο και λίγο ότι τους κάνεις και χάρη πράγμα που είναι και αλήθεια, γιατί ΑΥΤΟΙ έπρεπε να στο φτιάξουν) δεν θέλεις από αυτούς κάτι άλλο(μόνο το σετάκι) και ότι θα αλλάξεις την μπαταρία με δικά σου έξοδα στο τοπικό κατάστημα service κινητών. Μα με βάση την λογική αυτό συμφέρει και αυτούς γιατί δεν νομίζω να χρεωθούν το σετάκι,τους το παρέχει η UMI λόγω εγγύησης.
  14. Φίλε john654321 αποψή μου να χρησημοποιήσεις το χαρτί που λέγεται myphone(αν δεν το έκανες) αυτό έκανα και εγώ σε άλλο site και δεν έχω και πολύ σοβαρό(αλλά έχω δυστυχώς) θέμα (ακόμα!) με την μπαταρία. Τους είπα οτί στο μεγαλύτερο Ελληνικό φόρουμ για κινητά myphone.gr έχουμε πολλοί πρόβλημα με την μπαταρία, και ότι επικοινωνήσαμε με την επίσημη UMI και μας έδωσε την ακόλουθη απάντηση, και κάνω copy paste την απάντηση που θα βρεις στις προηγούμενες σελίδες από την UMI. Δεν είναι ακριβώς αλήθεια μιας και μόνο ένας συμφορίτης ''κανόνισε'' για μας αλλά δεν απέχει και πολύ από την αλήθεια, μιας και ήταν απάντηση της UMi για φουσκωμένες μπαταρίες (αλλά μπορείς να το εκλάβεις και γενικά για προβλήματα της μπαταρίας). Πες τους να επικοινvωνήσουν με την UMI για περαιτέρω. Απ ' ότι έχω διαβάσει γενικά η πολιτική της UMI είναι να στέλνει εύκολα σετάκι(μπαταρία γυαλί) γιατί το πρόβλημα είναι γνωστό. Φυσικά όλα αυτά αλλάζουν αν θέλεις να επιστρέψεις το κινητό.
×
×
  • Create New...