testatos Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους! :) Θα ήθελα να ρωτισο ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο κατάστημα σε περίπτωση προβλήματος του κινητού μετά απο 8-11 μήνες δηλαδή να κρατάει τον λόγο του για την εγγύηση που προσφέρει.Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μόνο το Vickmall. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Και για το Bangood έχω δει αναφορές σε fora για καλό after sales. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπέρα σε όλους! :) Θα ήθελα να ρωτισο ποιο κατά την γνώμη σας είναι το καλύτερο κατάστημα σε περίπτωση προβλήματος του κινητού μετά απο 8-11 μήνες δηλαδή να κρατάει τον λόγο του για την εγγύηση που προσφέρει.Ευχαριστω! :) Υπαρχουν αρκετα κινητα που δεν θα χρειαστει η εγγυηση που λες. Απο το Βικμαλλ μεχρι στιγμης το καλυτερο αφτερ, απο οτι εικαζω μετα ερχεται το bang καθως εδωσε καλα σημαδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodcal Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 ....αγορασα το Elite 5 από το περιφημο VICKMALL...μου παρουσιασε πρόβλημα εντος της εγγυησης , τους το εστειλα 2/9 μετα από επικοινωνια μαζι τους .Μετα από αλεπαλληλα μηνυματα αποφασισαν σημερα να μου απαντησουν ότι το εστειλαν για επισκευή και ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πλεον τι γινετε με το τηλ. μου....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ από ποιο μαγαζι ψωνιζουν και από ποια χωρα,,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 ....αγορασα το Elite 5 από το περιφημο VICKMALL...μου παρουσιασε πρόβλημα εντος της εγγυησης , τους το εστειλα 2/9 μετα από επικοινωνια μαζι τους .Μετα από αλεπαλληλα μηνυματα αποφασισαν σημερα να μου απαντησουν ότι το εστειλαν για επισκευή και ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πλεον τι γινετε με το τηλ. μου....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ από ποιο μαγαζι ψωνιζουν και από ποια χωρα,,... Σαν πολλά μαζεμένα ακούγονται τώρα τελευταία για το vickmall. Πέρασαν 6 μήνες από την αγορά? Αν όχι μπορείς να ανοίξεις dispute στο PayPal. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 ....αγορασα το Elite 5 από το περιφημο VICKMALL...μου παρουσιασε πρόβλημα εντος της εγγυησης , τους το εστειλα 2/9 μετα από επικοινωνια μαζι τους .Μετα από αλεπαλληλα μηνυματα αποφασισαν σημερα να μου απαντησουν ότι το εστειλαν για επισκευή και ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πλεον τι γινετε με το τηλ. μου....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ από ποιο μαγαζι ψωνιζουν και από ποια χωρα,,... Ενω απο το επερνες απο ελλαδα, την επομενη μερα θα ησουν με καινουργιο κινητο. Ασε, γιατι εχουμε πολλα να πουμε για τα ελληνικα καταστηματα. Οσο για το Βικμαλλ, δεν ηταν λαθος αυτο που εκανε, λαθος ειναι που δεν μεριμνησαν να σε εξυπηρετησουν αμμεσα. Οποτε μπαινει στην μεση το παυπαλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodcal Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 ...εμενα δεν με ενδιαφερει αν ενηργησε σωστα η λαθος...με ενδιαφερει ότι βγαινει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ απέναντι μου και το περιφημο VICKMALL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 ...εμενα δεν με ενδιαφερει αν ενηργησε σωστα η λαθος...με ενδιαφερει ότι βγαινει ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ απέναντι μου και το περιφημο VICKMALL... Συμφωνώ και επαυξάνω.... εγώ που είχα πρόβλημα με το γνωστό προβληματικο K920... το στέλνω πίσω... του αλλάζουν Motherboard... το παίρνω πίσω... μετά απο 4-5 μέρες κάνει πάλι τα ίδια... μου λένε ξαναστειλτο... το ξαναστελνω... Αφού το έχουν ξεχάσει... και εγώ στέλνω παλι e-mail.... μου λένε ότι το κόστος επισκευής ειναι 40 δολάρια... αλλα μάλλον θα ξαναβγαλει πρόβλημα... οπότε σου δίνουμε αν θέλεις τα 40 δολάρια για να πάρεις κάποιο άλλο απο εμάς.... και ερωτω... ειναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή??? εμένα μου είχε κοστίσει σχεδόν 280€....τεσπα ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω.... Τραγικό το Vickmall... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 (edited) Τουλάχιστον σ ελληνικό κατάστημα μπορείς να έχεις μια διαφορετική σχέση γνωρίζοντας τα παιδιά. ή στην τελική να πας και να κάνεις φασαρία, απειλές, εξώδικα, συνήγορο του καταναλωτή και θα βρεις άκρη :p Edited November 15, 2016 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodcal Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Συμφωνώ και επαυξάνω.... εγώ που είχα πρόβλημα με το γνωστό προβληματικο K920... το στέλνω πίσω... του αλλάζουν Motherboard... το παίρνω πίσω... μετά απο 4-5 μέρες κάνει πάλι τα ίδια... μου λένε ξαναστειλτο... το ξαναστελνω... Αφού το έχουν ξεχάσει... και εγώ στέλνω παλι e-mail.... μου λένε ότι το κόστος επισκευής ειναι 40 δολάρια... αλλα μάλλον θα ξαναβγαλει πρόβλημα... οπότε σου δίνουμε αν θέλεις τα 40 δολάρια για να πάρεις κάποιο άλλο απο εμάς.... και ερωτω... ειναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή??? εμένα μου είχε κοστίσει σχεδόν 280€....τεσπα ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω.... Τραγικό το Vickmall... ...Eπιτελους....να γινει η αποκαθηλωση του VICKMALL.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Όλα τα κινεζιμαγαζα έχουν θεματα.εγω απο πέρσι το καλοκαίρι επερνα απο banggood λόγω cc..το πρώτο κρούσμα ήταν με έναν διακόπτη φώτων με.wifi..δεν λειτουργούσε,μετα απο πολλά mail το έστειλα πίσω και δεν πήρα πίσω ούτε refund ούτε τα έξοδα αποστολής.το επόμενο ήταν με ενα teclast x98 το οποίο στον 5ο μήνα σταμάτησε να φορτίζει.το πηγα σε γνωστό και μου είπε πως επερνε ρευμα αλλά κάτι γινόταν με τα λειτουργικά μετα απο κανένα 2μονο το παρελαβα αλλά δεν άνοιξε ποτε.το πηγα πίσω μετα απο κανένα μηνα και μου είπε καμένη motherboard..μιλαω με banggood λίγο πριν μπω στον 11ο μηνα και μου λένε λήγει η εγγύηση,δεν μπορούμε να κάνουμε κατι..μαζεύω χρήμα και περνώ ένα teclast tbook 10..εντυπωσιακό σε κατασκευή μα προβλήματα στο software's.καποια δόση στην 4η μέρα άρχισε να βγάζει μήνυμα ότι όλες η εφαρμογές λες απετυχαν και στα Windows να μην βρίσκει κάποιες φορές τον δέκτη του wifi..μετα απο πολλά ψαξιματα Και αφού ένα παλικάρι απο εδώ με βοήθησε να κανουμε login σε κινεζικο φορουμ κατεβασα τα αρχεία και το έστειλα Θεσσαλονίκη.μετα απο ένα μήνα το πήρα αψογο και μετα απο 3 μέρες ούτε Windows ούτε android ..μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι επισκευή μονο..Τελικά το έστειλα πίσω εχθές Αφού έβαλα μπροστά το PayPal και περιμένω να δω τι θα γινει.τα έξοδα αποστολής ήταν 28.50 €.και μιλά με για πελάτη που έχει ξοδέψει πανω απο 5000€ σε ένα χρόνο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Όλα τα κινεζιμαγαζα έχουν θεματα.εγω απο πέρσι το καλοκαίρι επερνα απο banggood λόγω cc..το πρώτο κρούσμα ήταν με έναν διακόπτη φώτων με.wifi..δεν λειτουργούσε,μετα απο πολλά mail το έστειλα πίσω και δεν πήρα πίσω ούτε refund ούτε τα έξοδα αποστολής.το επόμενο ήταν με ενα teclast x98 το οποίο στον 5ο μήνα σταμάτησε να φορτίζει.το πηγα σε γνωστό και μου είπε πως επερνε ρευμα αλλά κάτι γινόταν με τα λειτουργικά μετα απο κανένα 2μονο το παρελαβα αλλά δεν άνοιξε ποτε.το πηγα πίσω μετα απο κανένα μηνα και μου είπε καμένη motherboard..μιλαω με banggood λίγο πριν μπω στον 11ο μηνα και μου λένε λήγει η εγγύηση,δεν μπορούμε να κάνουμε κατι..μαζεύω χρήμα και περνώ ένα teclast tbook 10..εντυπωσιακό σε κατασκευή μα προβλήματα στο software's.καποια δόση στην 4η μέρα άρχισε να βγάζει μήνυμα ότι όλες η εφαρμογές λες απετυχαν και στα Windows να μην βρίσκει κάποιες φορές τον δέκτη του wifi..μετα απο πολλά ψαξιματα Και αφού ένα παλικάρι απο εδώ με βοήθησε να κανουμε login σε κινεζικο φορουμ κατεβασα τα αρχεία και το έστειλα Θεσσαλονίκη.μετα απο ένα μήνα το πήρα αψογο και μετα απο 3 μέρες ούτε Windows ούτε android ..μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι επισκευή μονο..Τελικά το έστειλα πίσω εχθές Αφού έβαλα μπροστά το PayPal και περιμένω να δω τι θα γινει.τα έξοδα αποστολής ήταν 28.50 €.και μιλά με για πελάτη που έχει ξοδέψει πανω απο 5000€ σε ένα χρόνο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντυπωσιακό ότι το πρώτο teclast είχε πρόβλημα και πήγες και πήρες και δεύτερο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Συμφωνώ και επαυξάνω.... εγώ που είχα πρόβλημα με το γνωστό προβληματικο K920... το στέλνω πίσω... του αλλάζουν Motherboard... το παίρνω πίσω... μετά απο 4-5 μέρες κάνει πάλι τα ίδια... μου λένε ξαναστειλτο... το ξαναστελνω... Αφού το έχουν ξεχάσει... και εγώ στέλνω παλι e-mail.... μου λένε ότι το κόστος επισκευής ειναι 40 δολάρια... αλλα μάλλον θα ξαναβγαλει πρόβλημα... οπότε σου δίνουμε αν θέλεις τα 40 δολάρια για να πάρεις κάποιο άλλο απο εμάς.... και ερωτω... ειναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή??? εμένα μου είχε κοστίσει σχεδόν 280€....τεσπα ακόμα δεν ξέρω τι να κάνω.... Τραγικό το Vickmall... Εμενα μου φαινεται οτι μια χαρα αντιμετωπιση ειχες απο το καταστημα.Αν ησουν αγορασμενος απο ελλαδα θα σου ελεγαν οτι ειχε υγρασια στην μητρικη με κοστος επισκευης 794 ευρω και θα σε γειωναν με την μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά με το coolicool τι παίζει? Γιατί αγόρασα τον Ιούνιο Xiaomi mi4 και ξαφνικά έσβησε . Το έστειλα πίσω πριν 10 ημέρες και λένε δεν παραλάβανε ακόμα. Άν γενικά είναι αναξιόπιστοι μπορώ να κάνω dispute στο PayPal αφού δεν περάσανε 6 μήνες από αγορά? Για βοηθήστε με. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά με το coolicool τι παίζει? Γιατί αγόρασα τον Ιούνιο Xiaomi mi4 και ξαφνικά έσβησε . Το έστειλα πίσω πριν 10 ημέρες και λένε δεν παραλάβανε ακόμα. Άν γενικά είναι αναξιόπιστοι μπορώ να κάνω dispute στο PayPal αφού δεν περάσανε 6 μήνες από αγορά? Για βοηθήστε με. :) δεν ειναι και απο τα καλυτερα καταστηματα,λογικα δεν πρεπει να εχουν παραλαβει ακομα,10 μερες δεν ειναι αρκετες μαλλον.,δες τι λεει το τρακινγ σου,και φυσικα μπορεις να κανεις dispute αν δεν περασαν 6 μηνες απο την ημερομηνια αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 δεν ειναι και απο τα καλυτερα καταστηματα,λογικα δεν πρεπει να εχουν παραλαβει ακομα,10 μερες δεν ειναι αρκετες μαλλον.,δες τι λεει το τρακινγ σου,και φυσικα μπορεις να κανεις dispute αν δεν περασαν 6 μηνες απο την ημερομηνια αγορας. Dispute δικαιολογείται λέγοντας ότι χάλασε πριν το εξάμηνο? Εμένα λήγει το εξάμηνο σε ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Dispute δικαιολογείται λέγοντας ότι χάλασε πριν το εξάμηνο? Εμένα λήγει το εξάμηνο σε ένα μήνα. απο την στιγμη που δινει 6 μηνες το παυπαλ ναι,απλα θα σου ζητησει να το δικαιολογησεις,εχεις καποια βιντεο απο το προβλημα κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 απο την στιγμη που δινει 6 μηνες το παυπαλ ναι,απλα θα σου ζητησει να το δικαιολογησεις,εχεις καποια βιντεο απο το προβλημα κλπ? Nαι το εχω σε βιντεο,που δεν αναβει με τιποτα. το εστειλα και στο coolicool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Nαι το εχω σε βιντεο,που δεν αναβει με τιποτα. το εστειλα και στο coolicool. τοτε κακως δεν το εκανες απο την αρχη, αν δεις ολιγωρια απο αυτους καντο το συντομοτερο Edited November 16, 2016 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 τοτε κακως δεν το εκανες απο την αρχη, αν δεις ολιγωρια απο αυτους καντο το συντομοτερο Αυτοί είπαν να το φτιάξουν και ότι δεν γίνεται να το αλλάξουν με καινούργια. Παρά το γεγονός ότι χάλασε μόνο του . Εγώ να τους ενημερώσω ότι δεν δέχομαι επισκευασμένο ? Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Ρωτάω γιατί μένει ένας μήνας για να κάνω dispute. Μετά δεν μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Αυτοί είπαν να το φτιάξουν και ότι δεν γίνεται να το αλλάξουν με καινούργια. Παρά το γεγονός ότι χάλασε μόνο του . Εγώ να τους ενημερώσω ότι δεν δέχομαι επισκευασμένο ? Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Ρωτάω γιατί μένει ένας μήνας για να κάνω dispute. Μετά δεν μπορώ. Εγω δεν θα δεχομουν επισκευασμενο,αλλα εγω ειμαι εγω,εσυ κανε οτι νομιζεις,5 μηνων τηλεφωνο δεν δικαιολογειται να χαλασει,μετα δεν θα εχεις την καλυψη του παηπαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Δλδ έχετε δει οποιαδήποτε αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, να δίνει καινούργια συσκευή αν χαλάσει το τηλ στους 5 μήνες απο την αγορά του και θέλετε να το κάνουν οι Κινέζοι; 200 ευρώ Samsung J3 αγορασμένο τον Αύγουστο, έκλεισε και δεν άνοιγε με τίποτα. Είναι ήδη δυο εβδομάδες στο service και ούτε λόγος για καινούργια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πραγματικα εχουμε τρελαθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αυτοί είπαν να το φτιάξουν και ότι δεν γίνεται να το αλλάξουν με καινούργια. Παρά το γεγονός ότι χάλασε μόνο του . Εγώ να τους ενημερώσω ότι δεν δέχομαι επισκευασμένο ? Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? Ρωτάω γιατί μένει ένας μήνας για να κάνω dispute. Μετά δεν μπορώ. Παιδιά το κινητο έχει φτάσει από τις 29/11 σύμφωνα με το 17track. Σε επικοινωνία μαζί τους λένε δεν έχουν παραλάβει και θέλουν κάποιου τύπου απόδειξη ότι έφτασε. !! Τους έστειλα το σύνδεσμο στο 17track ,και δεν απάντησαν ξανά τίποτα.μηπως το κάνουν επίτηδες κ χρονοτριβούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts