Jump to content

ADSL in a box by Forthnet: Σχόλια - Εντυπώσεις

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ συνδέθηκα σήμερα μετά απο 14 εργάσιμες. Με πήραν το πρωι στο κινητό για να μου δώσουν τους κωδικούς. Σαν πρώτη επαφή, καλά πάει. Κατεβάζω απο eMule σταθερά στα 20-25 αλλά απο το ftp πανεπιστημίων ελληνικών και απο Ελληνικά tucows κατεβάζει με 40+. Το modem βέβαια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά επειδή αργεί να συγχρονιστεί με την γραμμή και είναι λίγο σπαστικό αυτό, έχω παραγγείλει ήδη ενα USR 9105 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλη υπομονή σε όσους περιμένουν ενεργοποίηση :)

Αργεί να συγχρονιστεί; Νομίζω όλα ψιλοαργούν... :confused:

• Απαντήσεις 558
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καθυστερεί ή δεν σας συνχρονίζει το Modem ?

Ιδού η Ροδός, εεεε.... η λύση ;)

Ανοίγουμε το AccessRunner Control Panel.

Πατάμε Alt+P

Επιλέγουμε την καρτέλα Line setup.

Στην επιλογή modulation διαλέγουμε G.dmt.

Πατάμε εφαρμογή ή ΟΚ.

ΥΓ

Έχω adsl οver-pstn δεν ξέρω αν δουλεύει και στο over-ISDN.

Στην δικιά μου περίπτωση με το που μπουτάρουν τα ΧΡ συνχρονίζει αμέσως

:D

ego pali paides katebazo apokleistika apo diafora ftp mousiki (gia auto alloste ebala kai adsl) kai exo taxitites apo 30 eos 40 kbps..pote parapano!

tora tha kano mia ili8ia erotisi!

me to adsl in a box ths forthnet yparxei periptosh na do tpt perierges xreoseis sto logariasmo tou OTE?

:rolleyes:

ego pali paides katebazo apokleistika apo diafora ftp mousiki (gia auto alloste ebala kai adsl) kai exo taxitites apo 30 eos 40 kbps..pote parapano!

me to adsl in a box ths forthnet yparxei periptosh na do tpt perierges xreoseis sto logariasmo tou OTE?

Όχι τι χρεώσεις. Αν πάρεις το in-a-box το μόνο που θα πληρώνεις στον ΟΤΕ θα είναι το πάγιο της PSTN και φυσικά τις κλήσεις που κάνεις

ftp όπως ; :)

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

24 Φεβ. 2005 23:23

halvas69 Καθυστερεί ή δεν σας συνχρονίζει το Modem ?

Ιδού η Ροδός, εεεε.... η λύση

Ανοίγουμε το AccessRunner Control Panel.

Πατάμε Alt+P

Επιλέγουμε την καρτέλα Line setup.

Στην επιλογή modulation διαλέγουμε G.dmt.

Πατάμε εφαρμογή ή ΟΚ.

ΥΓ

Έχω adsl οver-pstn δεν ξέρω αν δουλεύει και στο over-ISDN.

Στην δικιά μου περίπτωση με το που μπουτάρουν τα ΧΡ συνχρονίζει αμέσως

Xmm endiaferon.. ego exo ISDN pantos. Molis kano disconnect 8a to dokimaso kai 8a sas po entyposeis. Pantos otan anoigoun ta winXP perimeno kana 2-3lepto mexri na sygxronistei. Exo tyxei bebaia kai xeiroteres meres me kati 6+ lepta se anamoni.. :mad:

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Εγω το Modulation το εχω στο Automatic και δεν καθυστερει παραπανω απο 15 δευτερολεπτα για να συγχρονιστει... :D

Μηπως ειμαι τυχερος?

Συνενώθηκε στο τρέχον θέμα, το Adsl-in-a box Γρήγορος συνχρονισμός Crypto F-200. συνεχίζουμε :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Για να καταλάβω. Τι σημασία έχει αν συγχρονίζεται σε μισό ή σε 5 λεπτά; Κάθε μέρα reboot κάνετε στο modem σας; :wacko:

Οπωσδήποτε το να συγχρονίζεται σε μισή και σε μία ώρα είναι πρόβλημα. Αλλά οκ δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνεται συνέχεια το modem...

Δεν ειναι συμαντικη διαφορα να συγχρονιζεται το μοντεμ με την γραμμη γρηγορα?

Εμενα αρκετες φορες εχουν σπασει τα νευρα περιμενοντας 1 ωρα για να συγχρονιστει. Αφου το τελευταιο καιρο ειχα τον υπολογιστη συνεχεια ανοιχτο για αυτο το θεμα.

Τωρα με αυτην την επιλογη, το κλεινω και το ανοιγω σε χρονο dt-1.

Συνενώθηκε στο τρέχον θέμα, το Adsl-in-a box Γρήγορος συνχρονισμός Crypto F-200. συνεχίζουμε :)

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να έμενε ξεχωριστά αυτό το θέμα γιατί απασχολεί αρκετό κόσμο και είναι κρίμα να "χαθεί" σε ένα τόσο μεγάλο post σαν αυτό.

YΓ Ακόμα καλύτερα να είναι επισημασμένο.

Εσύ αποφασίζεις μιά πρόταση κάνω.

Για να καταλάβω. Τι σημασία έχει αν συγχρονίζεται σε μισό ή σε 5 λεπτά; Κάθε μέρα reboot κάνετε στο modem σας; :wacko:

Οπωσδήποτε το να συγχρονίζεται σε μισή και σε μία ώρα είναι πρόβλημα. Αλλά οκ δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνεται συνέχεια το modem...

Και για να καταλάβω και εγώ:

Ή δεν κλείνεις ποτέ το PC σου ή δεν έχεις modem Crypto, έτσι είναι ?

To συγκεκριμένο modem παίρνει ρεύμα από τη usb οπότε δεν μένει ανοιχτό και δεν κρατάει τη γραμμή όταν κλείνεις το PC, όπως τα router. Γι αυτό το λένε

Και για να καταλάβω και εγώ:

Ή δεν κλείνεις ποτέ το PC σου ή δεν έχεις modem Crypto, έτσι είναι ?

Oύτε το pc το κλείνω ποτέ, ούτε έχω crypto. :D :shifty:

To συγκεκριμένο modem παίρνει ρεύμα από τη usb οπότε δεν μένει ανοιχτό και δεν κρατάει τη γραμμή όταν κλείνεις το PC, όπως τα router. Γι αυτό το λένε

Παρόλο που ξέρω ότι είναι usb modem δεν το σκέφτηκα αυτό. Τότε έχουν όλα τα δίκια να ζητάνε γρήγορο συντονισμό. :O

Για δοκίμασε το παρακάτω και πες μας τι ταχύτητες σου δίνει.

http://www.speedtest.ch/

Εμενα με συνδεση 384 μου βγαζει 270-290 !!!

Ειναι καλο αυτο ???

Δεν θα επρεπε να εχω παραπανω??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Εμενα με συνδεση 384 μου βγαζει 270-290 !!!

Ειναι καλο αυτο ???

Δεν θα επρεπε να εχω παραπανω??

Your current bandwidth reading is:

324.90kbps

Μπορείς να πάς και λίγο παραπάνω φίλε,είσαι σχετικά χαμηλά

:)

Μόλις συνδέθηκα λοιπόν. Η αίτηση είχε γίνει στις 26 Ιανουαρίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από τις 26 Ιανουαρίου????? Πως άντεξες ρε Σάκη τόσο πολύ; Εγώ δεν θα άντεχα :D :rolleyes: :worry:

Εγώ 21 Φεβρουαρίου έκανα αίτηση 23 ενεργοποιήθηκε :w00t:

Λες να έχω κάνει high score μέχρι στιγμής; :shifty: :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

paidia as po kai go ta dika mou. ekana aitisi deutera vradi meta tis 12. ara otan energopoiithei elpizo na isxiei o enas minas doro :O .

kata ta alla piga simera ote kai den vlepoun kan aitisi. ara mallon den tha tin esteile i forthnet akoma :mad: .

einai kanenas apo xania gia na mou pei se poso kairo tou energopoihsan tin sindesi?