xapos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Z3 εις διπλούν. Για μένα και τη Γυναίκα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 xiaomi και απο μένα ,δυο μήνες κάτοχος mi3 και απόλυτα ευχαριστημένος με αυτά που πλήρωσα και αυτό που προσφέρει η συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Microsoft/Nokia. Εχει πέσει κάτω το 520 τόσες φορές που οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο απλά θα είχε διαλύσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 νοκια/μσ και απο μένα γιατι με 250 ευρω πήρα σουπερ κινητο 925 και με 120 πήρα καλο 630 Τωρα αμα εκάνε τοσα και το ιφονε ή το νοτε μπορεί να είχα πάρει αυτα.. κομπλεξ με τις συσκευες δεν εχω πιά κοιτάω το best value for money... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αν και διαλεξα htc για αγορα πριν 2 μηνες κ εμεινα κατευχαριστημενος, επομενη επιλογη θα ειναι η lenovo καθως κ ενα laptop που εχω παρει απο τη συγκεκριμενη εταιρεια, ειναι σκυλι!Νομιζω ειναι πραγματικα value for money κ αποσα εχω διαβασει μεχρι τωρα ειναι η πιο ανερχομενη εταιρεια...Μακαρι να μη με διαψευσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Δεν είμαι fan κανενός.Επιλέγω την τελευταία επιλογή που είναι η ουσία στην αγορά της συσκευής που θα επιλέξω.Τα "στρατόπεδα των εταιρειών" ευθύνονται για τα κακής ποιότητας προιόντα που αγοράζουμε και τα πληρώνουμε πανάκριβα. Κοινώς,ο καλύτερος κερδίζει... Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Xiaomi! VFM - Kαλή ποιότητα - Προηγμένη τεχνολογία - Υποστήριξη !!! :D +1 και από μένα για την Xiaomi, για τους ίδιους λόγους... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ΒlackΒerry φυσικα , διοτι after black..... ψηφισα βεβαια αλλη εφοσων δεν υπαρχει η BB στην λιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 BlackBerry και Acer με τα τρικαρτα της !!! Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 αν και μετά το optimus g θα επέλεγα lg λόγω ποιότητας και design (γυαλί), θα πήγαινα σε οποιαδήποτε εταιρεία που θα μπορούσε να μου προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή μπαταρία, ακόμα κι αν αυτή η εταιρεία είναι κινέζικη (χωρίς επίσημη εισαγωγή) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Το τελευταίο.... Τα Nexus δεν μπορώ να τα υπολογίζω σαν κατασκευαστή αφού κάθε φορά άλλος είναι ο κατασκευαστής και βασικά δεν ξέρουμε πως θα τα συνεχίσει η Google. Περιμένω την Motorola πως θα συνεχίσει μιας και τιμολιγιακα κινείται σε πιο τίμια κλιμάκια όπως και η LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Εγώ λέω να επιλέξω Apple για να δοκιμάσω και το iOS σε κινητό, μετά το iPad. Είχα ήδη κινητό Android και Windows Phone. Σειρά έχουν τα Blackberry μετά :D Πάντως βλέπω ότι όλοι έχουν παράπονα από τη Samsung λόγω υλικών και touchwiz κυρίως, αλλά πρώτη τη βλέπω στο poll (από τις μεμονωμένες επιλογές)..... Edited September 26, 2014 by BillyK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μετα απο 3 χρονια με android και ναυαρχιδες της Samsung(s3-s4-note3) γυρισα σε iphone. Βαρεθηκα να περιμενω αναβαθμισεις και η συσκευη σε 6 μηνες να δειχνει παλια. Απο δω και περα αν δεν αλλαξουν καποια δεδομενα το παιχνιδι μου με android θα το κανω με καποιο tablet που θα παρω. υ.γ.1.Λετε για το galaxy alpha.Οντως ομορφη συσκευη αλλα το 2016 δε θα το θυμαται κανεις. υ.γ.2.Ο κολλητος μου εχει το note 2 και ακομα περιμενει τη kit kat.Γιατι ρε παιδια;Ελληνικη η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Microsoft/Nokia ή στην ανάγκη κάποιο άλλο WP Phone (όταν βγουν περισσότερα) για να τα δοκιμάσω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Βαρεθηκα να περιμενω αναβαθμισεις και η συσκευη σε 6 μηνες να δειχνει παλια. Τι εννοεις; Σκουριαζει; Σαπιζει; Ξεθωριαζει; :shifty: υ.γ.1.Λετε για το galaxy alpha.Οντως ομορφη συσκευη αλλα το 2016 δε θα το θυμαται κανεις. Μηπως μπερδευεις τα κινητα με τους μεγαλους εφευρετες που τους θυμομαστε; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εγώ είμαι μεταξύ HTC & SONY μιας και η πρόσφατη εμπειρία με το Ζ2, με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημενο. Η HTC έχει για την ώρα την καλύτερη δυνατή εμπειρία και πολύ καλή υποστήριξη στις αναβαθμίσεις και πολύ καλές συσκευές. Η Σονυ από την άλλη έχει το καλύτερο σύνολο και καλή ποιότητα επίσης, οπότε κάποια από τις δύο είναι η επικρατεστερη. Φυσικά πάντα είμαι ανοιχτός και σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία παρουσιάσει κάτι αξιόλογο. Εκτός της Apple που δεν μου αρέσει το στυλ της και το λειτουργικό της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πλέον νοκια λόγο καλής, προτοτυπες συσκευές και λειτουργικό τέλειο επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunding Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Samsung γιατί δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα(note2)(note3) σε αντίθεση με το LG που είχα,αν και δεν ξέρω με το LG g2 αν έβγαλε κάποιο πρόβλημα ή συγκεκριμένη συσκευή (παραδέχομαι το service της LG το καλύτερο πιστεύω). Sony δεν θα έπαιρνα λόγο ότι έχουν το χειρότερο service στην Ελλάδα.7 φορές το έστειλα και της 7 το πρόβλημα δεν λύθηκε συν ότι η οθόνη του δεν μου αρέσει η ips..(amoled Ναι) iPhone πότε δεν θα έπαιρνα.οσο για της άλλες κινεζιες δεν έχω ασχοληθεί γιατί όσο υπάρχει το πενάκι και το note δεν το αλλαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekar22 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αν πάρω android, οπωσδήποτε Κινέζικο διότι οι "κολοσσοί" έχουν υποστήριξη της πλάκας, εγκαταλείπουν flagship συσκευές στην τύχη τους, σταματούν να αναβαθμίζουν μετά από ελάχιστο χρόνο, και γενικά έχουν βαρύγδουπα ονόματα (Samsung, Sony κλπ) αλλά after sales διόλου καλύτερο από πάμφτηνα Κινέζικα. Οπότε ή Κινέζικο Android με καλά specs, ή iphone, ή lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 htc η καλυτερη υλοποιηση σε android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τι εννοεις; Σκουριαζει; Σαπιζει; Ξεθωριαζει; :shifty: Μηπως μπερδευεις τα κινητα με τους μεγαλους εφευρετες που τους θυμομαστε; 1)Δειχνει παλια λογω ποιοτητας υλικων και επειδη καθυστερει να παρει αναβαθμισεις μαλλον.Ειναι καθαρα θεμα αισθησης. 2)Θα στο πω απλα αφου δε καταλαβαινεις.Ποσοι ασχολουνται με το s4??Πιθανοτατα και η samsung το ξεχασε.Κατσε να δεις αν και ποτε θα παρει android L... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eftichis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σιγά μην αναφερθεί η BlackBerry... μήπως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Μετα απο 3 χρονια με android και ναυαρχιδες της Samsung(s3-s4-note3) γυρισα σε iphone. Βαρεθηκα να περιμενω αναβαθμισεις και η συσκευη σε 6 μηνες να δειχνει παλια. Απο δω και περα αν δεν αλλαξουν καποια δεδομενα το παιχνιδι μου με android θα το κανω με καποιο tablet που θα παρω. υ.γ.1.Λετε για το galaxy alpha.Οντως ομορφη συσκευη αλλα το 2016 δε θα το θυμαται κανεις. υ.γ.2.Ο κολλητος μου εχει το note 2 και ακομα περιμενει τη kit kat.Γιατι ρε παιδια;Ελληνικη η συσκευη. Επειδή και γω Note 2 έχω εκτός Note 3 περίεργο μου φαίνεται από τη στιγμή που εδώ κι πολύ καιρό έχω 4.4.2 Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 ψηφισα για το κινητο που εχω τωρα.το τι θα ηθελα δεν υπαρχει,το εχω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 HTC. Το Μ7 με καλύπτει απόλυτα, θεωρώντας το, all around, το καλύτερο κινητό. Αν κάνουν και κανα θαύμα με την κάμερα στο Μ9, δεν βλέπω το λόγο να αλλάξω μάρκα. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts