mobile_34 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ήρθε newsletter από το expansys.gr το έχει στα 444,99€ με προ - παραγγελία http://www.fusion-net.co.uk/index.cfm?fuseaction=app.viewCampaign&campaignID=MkEwQzAxREQ0Mg==&contactID=MkUwQjBCREM0MUMxRDE= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ήρθε newsletter από το expansys.gr το έχει στα 444,99€ με προ - παραγγελία http://www.fusion-net.co.uk/index.cfm?fuseaction=app.viewCampaign&campaignID=MkEwQzAxREQ0Mg==&contactID=MkUwQjBCREM0MUMxRDE= Mετα απο παρα πολυ σκεψη..... μεταξυ passport και classic διαλεξα το classic ....:) To passport ειναι κτηνος σε specs (αν και θεωρω δεν τα χρειαζεται το os 10) αλλα δυστυχως μετα απο λιγες μερες χρησης του δεν την παλευω καθολου με το μεγεθος του . Δεν μπορω να συνηθισω τον ογκο του με τιποτα :p Δυστυχως οσως φορες στη ζωη μου δοκιμασα μεγαλα σε ογκο κινητα κατέληγα να τα πουλαω .... Τελικα δεν ειναι το passport για ολους .... Θεωρω οτι το classic θυμιζει καλες εποχες blackberry ,για αυτο και εγω εκανα την αγορα σημερα απο expansys :D Περιμενω πως και πως μεχρι να ξεκινησουν οι αποστολες , διοτι εχω μεινει χωρις blackberry για λιγες μερες και με το iphone δεν παλευετε ... Υ.Γ οσοι παραγγειλετε απο expansys βαλτε την λεξη BESTWISHES10 στο κουπονι εκπτωσης και θα αφαιραιθουν αλλα 10 ευρω απο το συνολο (συνολικα κοστιζει 434 ευρω) Οταν με το καλο ερθει θα γραψω εντυπωσεις , αν και στο crackberry τα μηνυματα ειναι τοσο καλα που παρα πολλοι πλεον αφησαν το passport για το classic :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Διαθέσιμο το Classic μέσω expansys Stock 100+ http://www.expansys.com.gr/blackberry-classic-qwerty-black-271547/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Στο 1:16 έως 1:20 σε αυτό το unboxing δείχνει 4 Φυλλάδια με σύντομες οδηγίες χρήσεως εκ των οποίον το ένα είναι στα Ελληνικά:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ξεκιναει και στο skroutz το Classic ..... https://www.skroutz.gr/s/5958350/Blackberry-Classic-16GB.html?from=catspan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Πολύ καλό αλλά με λίγα παραπάνω αγοράζεις το passport Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Πολύ καλό αλλά με λίγα παραπάνω αγοράζεις το passport Κοιτα αμα το παρεις απο expansys , με το κουπόνι εκπτωση bestwishes10 αφαιρεις 10 ευρω ,οποτε πας στα 434 ευρω Το passport αν το παρεις απο αντιστοιχα αξιόπιστο μαγαζι θες 599 ευρω , οποτε γλιτώνεις 165 ευρω... Βασικα πιστευω το PassPort καθαρα και μονο λογω μεγεθους ,δεν ειναι για ολους :) Edited January 9, 2015 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Αυτά που πουλάει η Expansys έχουν υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Αυτά που πουλάει η Expansys έχουν υποστήριξη Ελληνικών χαρακτήρων? Ναι Αν αποφασίσεις να το πάρεις ,άποψη μου παρτο από expansys να είσαι καλυμμένος και με την εγγύηση και τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ναι Αν αποφασίσεις να το πάρεις ,άποψη μου παρτο από expansys να είσαι καλυμμένος και με την εγγύηση και τα πάντα Συμφωνώ. είναι και ο επίσημος διανομέας της BB για Ελλάδα. Έτσι και αλλιώς τα ίδια χρήματα βγαίνει. Και εγώ θα το είχα χτυπήσει αλλά χρειάζομαι τουλάχιστον dual sim Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Απο το expansys θα έχει και Ελληνικούς χαρακτήρες επάνω στο qwerty πληκτρολόγιο? π.χ. δείτε τη συνημμένη εικόνα που postare ένας εδώ για το q5 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5881118#post5881118 Edited January 10, 2015 by mobile_34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 γνωστο μαγαζι απο το skroutz εφερε το classic .τιμη 469ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Απο το expansys θα έχει και Ελληνικούς χαρακτήρες επάνω στο qwerty πληκτρολόγιο? π.χ. δείτε τη συνημμένη εικόνα που postare ένας εδώ για το q5 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5881118#post5881118 όχι κανένα δεν έχει Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddt37 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Το πήρα απο εξωτερικό. Στιβαρή και γερή κατασκευή, ικανοποιητικό πληκτρολόγιο που συνηθίζεται γρήγορα, η οθόνη μια χαρά απο άποψη μεγέθους και αρκετά bright. Ο επεξεργαστής του όντως δείχνει οτι είναι outdated αλλά η κατάσταση σίγουρα παλεύεται. Όσοι έχετε ερωτήσεις για την συσκευή, είμαι εδώ. Αρκεί να τις ξέρω γιατί είναι το πρώτο ΒΒ για μένα. ΠΡΟΣΟΧΗ με τo Skype, freeze-αρει άσχημα την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Διαθέσιμο στην Ιταλία από την Wind με 449.9€ http://www.wind.it/shop/scheda_telefono.php?id=438&sez=TABB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Το πήρα απο εξωτερικό. Στιβαρή και γερή κατασκευή, ικανοποιητικό πληκτρολόγιο που συνηθίζεται γρήγορα, η οθόνη μια χαρά απο άποψη μεγέθους και αρκετά bright. Ο επεξεργαστής του όντως δείχνει οτι είναι outdated αλλά η κατάσταση σίγουρα παλεύεται. Όσοι έχετε ερωτήσεις για την συσκευή, είμαι εδώ. Αρκεί να τις ξέρω γιατί είναι το πρώτο ΒΒ για μένα. ΠΡΟΣΟΧΗ με τo Skype, freeze-αρει άσχημα την συσκευή. Καλορίζικο το κινητάκι! Όπως τα λες, λόγω επεξεργαστή και γενικώς ίδιων περίπου χαρακτηριστικών με το Q10, δεν βλέπω να το τιμάω. Γενικώς λαγκάρει σε κάποιο σημείο; γιατί το passport που έχω σε σχέση με το πρώην Q10 μου, είναι αισθητή η διαφορά σε ταχύτητα χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Κατοχος και εγω 2 μερουλες τωρα του Classic Την συσκευη την νιωθεις βαρια (ειναι βαρια) αλλα χωρις να σε χαλαει....ισα ισα που νιωθεις οτι κρατας κατι καλο στα χερια και οχι φθηνη κατασκευη υλικων .... Το bezel ειναι πανεμορφο και αυτο που κανει την διαφορα , οπως εκανε και το 9900 και αυτο που κατα την αποψη μου που έλειπε απο το Q10 . Την συσκευη για 3.5 ιντσες οθονη δεν την λες μικρη , αλλα ουτε και τεραστια Ειναι πλατύ και αυτο φυσικα προσθετει τουλαχιστων στο ματι ογκο.. Ειναι σε υψος περιπου μισο εκατοστο πιο ψηλο απο ενα iphone 5s.... Το πισω μερος(πλαστικο) προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με του Q10 ,διοτι δεν γλιστραει και μιας και δεν θα του φορέσω θηκη δεν θα υπαρχει ο φοβος μηπως γλιστρήσει...(φτου-φτου) Το πληκτρολογια ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει σε συσκευη με φυσικο πληκτρολογιο παντα . Αν θεωρουσατε του Q10 καλο , τοτε του classic θα σας μαγεψει.... Ο χωρος ειναι μεγαλυτερος και το πληκτρολογιο πραγματικα ειναι μαγεία με ολη την σημασια της λέξεως(το εχω λατρέψει) Δεν αναφερθηκα καν στο πληκτρολογιο του Passport ,διοτι δεν το παλευω με τιποτα :( Το trackpad εμενε προσωπικα μου ελειψε και το ηθελα πολυ .(γουστα ειναι αυτα) Nα πω εδω πως μιας και οπως προανέφερα οτι η συσκευη ειναι ψηλη , το trackpad για οσους εχουν μικρα χερια θα τους βολεψει αφανταστα διοτι δεν θα χρειαστει να κανετε επιμήκυνση δαχτυλων....και θα δουλευετε την συσκευή χωρις να ακουμπατε καθολου γυαλι... Επιτελους οταν δέχεσαι μια κληση δεν σταματαει να κουδουνιζει η συσκευη επειδη καταλαθος ακουμπησες την οθονη... Πλεον εχουμε physical κουμπια απαντησης-τερματισμου κλησης. Το ηχειο του δεν ειναι και το καλυτερο της αγορας , αλλα την κανει μια χαρα την δουλεια του ,θα το βαλω στην ιδια κλιμακα με Q10 ,ισως λιγακι καλυτερο... Η καμερα τιποτα το διαφορετικο σε σχεση με του Q10-Z10-Z30. Η κεραια συσκευης (σηματος κινητης τηλεφωνιας) ειναι πιστευω ακριβως στην ιδια κατηγορια με του Z30 .Aψογο κατα την γνωμη μου και μακραν καλυτερο απο του iphone 5s. Επισης η ποιοτητα κλησης ειτε σε κλειστη αλλα ειτε και σε ανοιχτη ακροαση ειναι θεωρω σχεδον ισάξια με του Ζ30 Το σημα του wifi επισης πολυ καλο ,ισαξιο του Ζ30 -Q10 και εννοείτε καλυτερο του iphone 5s Η οθονη του (δοξα το θεο ) LCD , σιχαίνομαι τις amoled οθονες , ειναι τρομερα φωτεινη και το ματι το δικο μου προσωπικα δεν ειδε πουθενα πιχελιασμα(στο Ζ30 εβλεπα) παρολο που εχει 295ppi , οσο και εαν μεγέθυνα τα γραμματα στις σελιδες στις οποιες σερφαριζα 2 μερες τωρα (στο Ζ30 εβλεπα επισης) Στα εικονιδια επισης ,για τα δικα μου παντα ματια , δεν βλεπω πιχελιασμα , οπως πχ εβλεπα παλι στο Z30 .... Η οθονη του παρολο που ειναι στις 3.5 ιντσες , θεωρω πως στο σερφαρισμα ειναι πιο ανετη απο του iphone 5s και αυτο διοτι η οθονη του iphone ειναι μακροστενη , ενω του classic ειναι αρκετα πλατιά και πιστευω αυτο κανει την διαφορα .... Ο επεξεργαστης του ναι ειναι παλιός , αλλα το classic δεν προοριζεται για heavy gamers και αυτο φανταζομαι το ξερουν ολοι οσοι προβαινουν στην αγορα του Προσωπικα δεν ειμαι τρελος gamer αλλα παιχνιδια τυπου badland, cut the rope 1-2 κτλ , minion rush, temple run, world of goo , cundy crash κτλ (αναφερω και καποια που ειναι απο snap-amazon) τα παιζει χωρις καθολου μα καθολου lag To skype μιας και αναφερθηκε εμενα σε 2 συνομιλιες 5 λεπτες που ειχα δεν παρουσιάστηκε προβλήμα . Η αληθεια ειναι οτι γενικως 2 ημερες λιωσίματος δεν εχει σκαλωσει καπου με 4 mail -facebook-twitter bbm κ.τ.λ To classic δεν προοριζεται για τρελη multimedia συσκευη και ολοι το ξερουν αυτο Το Classic προοριζεται για τους χρηστες που θελουν το κλασσικο παραδοσιακο (classic) blackberry (αναβαθμισμένο φυσικα)το οποιο ξερει πολυ καλα τ δουλεια που πρεπει να κανει ...και σου δινει και δωρο το multimedia (εστω και περιορισμένο) Αν καποιος δεν αγαπαει το φυσικο πληκτρολογιο , τοτε το Classic δεν ειναι γι αυτον . Τελος να πω κατι τελευταιο . Προσωπικα οσων αφορα την κατασκευη- ποιοτητα του Classic ,εγω την θεωρω αυτην την στιγμη την νουμερα ενα της εταιριας και μετα ερχεται το Passport (ειναι καθαρα προσωπικη αποψη και εντελως φιλικη και δεν θα ερθω σε αντιπαράθεση με κανεναν) Αλλαζω κινητα παρα πολυ γρηγορα ,το Classic θα μεινει για πολυ ομως :) Την καληνυχτα μου Υ.Γ καποιος mod ας προωθησει το αιτημα παρακαλω για να προστεθει ως avatar και το Classic :) thanks Edited January 15, 2015 by gatokefalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 πολύ ωραίο review:) Κατοχος και εγω 2 μερουλες τωρα του Classic .... Επιτελους οταν δέχεσαι μια κληση δεν σταματαει να κουδουνιζει η συσκευη επειδη καταλαθος ακουμπησες την οθονη... Πλεον εχουμε physical κουμπια απαντησης-τερματισμου κλησης. ...... thanks αυτό που λες ήταν το αιώνιο πρόβλημα μου με το z30 και το έπαθα μια φορά με το q10. Υπάρχει καμιά ρύθμιση για να το απενεργοποιήσεις και αν όχι υπάρχει πιθανότητα να διορθωθεί με update; Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddt37 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Ωραίο το review του φίλου. Την μπαταρία πως την βλέπεις? Edited January 18, 2015 by ddt37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Σε ευχαριστούμε φίλε που μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι για το classic! Γιατί δύσκολα να γράψει κανένα άρθρο κάποιος εδώ. Βασικά θα ήταν σίγουρα το επόμενο μου κινητό αν δεν είχα λατρέψει και τόσο πολύ βολευτεί με το Passport. Εύχομαι ειλικρινά να το χαρείς και να το ξεζουμισεις. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πολύ ωραίο review! Και εύχομαι να το χαρείς πραγματικά το τηλέφωνο. Πέρασε και από τα δικά μου χέρια μου ένα classic πριν μέρες. Η άποψη μου δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακή, αν και λάτρης των 9900/Q10 στυλ τηλεφώνων. Αν ήταν το πρώτο μου Blackberry, ίσως να ενθουσιαζόμουν περισσότερο, αλλά δεν είδα την τρελή διαφορά από το Q10 η οποία θα δικαιολογούσε την τιμή του.. προσωπικά τα all time πλήκτρα που πρόσθεσαν, δεν μπορώ να πω ότι μου έλειπαν και τρελά.. απλά στάθηκα στην τεράστια διαφορά στην ευκρίνεια της οθόνης σε σύγκριση με το passport και στην εμφανή μεγαλύτερη ταχύτητα του δεύτερου στη χρήση, τα οποία με ανάγκασαν και επέστρεψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Κατοχος και εγω 2 μερουλες τωρα του Classic ... Μπράβο, ευχαριστούμε για το πολύ καλό review! Λες τα πράγματα με το όνομά τους. Καλορίζικο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Και η Vodafone φέρνει πλέον το Passport http://www.vodafone.gr/portal/eShop/BlackBerry-Passport?menuId=629 Άντε να παίρνει σειρά και το Classic! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 τωρα και σε λευκο http://crackberry.com/blackberry-classic-white-caught-camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 βλέπω πως το SAR του είναι ιδιαίτερα υψηλό αλλά διαφοροποιείται ανάλογα με το μοντέλο. Ξέρουμε ποιά μοντέλα έρχονται στην Ελλάδα Δεν ξέρω αν σας επηρεάζει αλλά διαβάζοντας το παρακάτω είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός πλέον σε συσκευές με τόσο ψηλή ακτινοβολία http://www.rfsafe.com/samsung-cell-phones-rated-lowest-radiation-cell-phones/ Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts