Jump to content

ddt37

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ddt37's Achievements

  1. 😲😲😲 Λειτούργησε! Αυτό ήταν! Ένα hard reset χρειαζόταν τόσο καιρό (το οποίο το έκανα με λάθος τρόπο τόσο καιρό...) και πλέον το Wallet (μετά από μια επανεγκατάσταση) παίζει κανονικά! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Σάκη!
  2. Καλημέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το gov.gr wallet? Ανοίγει κανονικά? Σε εμένα μόλις πατήσω στην εφαρμογή πάει να ανοίξει το παράθυρό της και αμέσως κλείνει. Έχω δοκιμάσει remove-reinstall-update κλπ αλλά δεν αλλάζει κάτι (Στο προηγούμενό μου, 11 pro max, έπαιζε κανονικότατα). Επίσης να σημειώσω οτι στο control center, η ταυτότητα/δίπλωμα εμφανίζεται κανονικότατα στο wallet... Οποιοσδήποτε μπορείτε να βοηθήσει θα το εκτιμούσα γιατί δεν έχω βρεί απολύτως τίποτα σχετικό online. Thanks!
  3. Hello 👋 Ίσως να έχει αναφερθεί κάπου, με ένα σύντομο ψάξιμο δεν το πήρε το μάτι μου. Σε Iphone 14 Pro Max με iOS 16.5.1 η εφαρμογή gov.gr Wallet κλείνει αμέσως μόλις την πατήσω να την ανοίξω. Στο 11 pro max άνοιγε χωρίς κανένα πρόβλημα. Καμιά ιδέα?
  4. Ωραίο το review του φίλου. Την μπαταρία πως την βλέπεις?
  5. Το πήρα απο εξωτερικό. Στιβαρή και γερή κατασκευή, ικανοποιητικό πληκτρολόγιο που συνηθίζεται γρήγορα, η οθόνη μια χαρά απο άποψη μεγέθους και αρκετά bright. Ο επεξεργαστής του όντως δείχνει οτι είναι outdated αλλά η κατάσταση σίγουρα παλεύεται. Όσοι έχετε ερωτήσεις για την συσκευή, είμαι εδώ. Αρκεί να τις ξέρω γιατί είναι το πρώτο ΒΒ για μένα. ΠΡΟΣΟΧΗ με τo Skype, freeze-αρει άσχημα την συσκευή.
  6. Δυνατότητα προαγοράς απο τα Ευρωπαϊκά e-shops της Blackberry: http://store.shopblackberry.com/store/bbrryeu/en_GB/pd/productID.310235600 Αναμένεται να ανακοινωθεί μάλλον 17 Δεκ όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του
  7. ddt37

    Sony Xperia Ζ

    hello Έχετε ξαναακούσει να ανοίγει to google play όταν ξεκλειδώνει το τηλέφωνο? Άρχισε τώρα τελευταία να μου το κάνει σχεδόν συνέχεια...
  8. ddt37

    Sony Xperia Ζ

    Noob σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Έπειτα απο αρκετό ψάξιμο, τελικά ένα καθάρισμα της cache του Google Search απο τα Apps δείχνει να έδιωξε το πρόβλημα και πλέον εμφανίζεται κανονικά η επιλογή για reject messages. Thanks και παλι
  9. ddt37

    Sony Xperia Ζ

    Λογικά μόνο σε μένα συμβαίνει. :confused: Παραθέτω και ένα screenshot όπου φαίνεται οτι την ώρα που δέχομαι κλήση, δεν μπορώ να επιλέξω το μενού reject with message γιατί κάτι φαίνεται οτι "πατάει" επάνω του - π.χ. η μπάρα του back, google now, Running apps κλπ http://img247.imagevenue.com/loc246/th_020552274_callcheck_122_246lo.jpg any help at all, greatly appreciated. :)
  10. ddt37

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπερες Με την αναβαμιση σε 4.3, εχω προβλημα με την -χρησιμοτατη- επιλογη "reject with message" οταν δεχομαι κλησεις. Πιο αναλυτικα, οταν ανοιγω το roll up menu με τις διαφορες επιλογες μηνυματος, δεν φευγει κανενα οταν τα παταω. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο χρηστη?:confused:
  11. ddt37

    Sony Xperia Ζ

    Θα συμφωνήσω. Πρόσφατα τσίμπησα απο το ebay μια θήκη τύπου wallet που εξυπηρετεί και ως stand: http://images.mobilefun.co.uk/graphics/300pixelp/sony-xperia-z-stand-wallet-case-purple-p38817-300.jpg και ενώ νιώθεις οτι το κινητό είναι πλέον αρκετά safe απο όλες τις γωνίες και πλευρές, ουσιαστικά αποκτάς ένα πιο ογκώδες "πακέτο". Με βλέπω στην επιλογή της pouch θήκης και μένα, για να μπορώ να το χρησιμοποιώ και να το χαίρομαι όπως το έφτιαξε η κατασκευάστριά του.
  12. Γνωριζει κανεις αν τα βυσματα των x10 mini pro και του mini pro ειναι τα ίδια? (φορτισης)
  13. καλησπερες Ενα προβληματακι που εχω με το μινι προ τωρα τελευταια ειναι οτι "λαγκαρει" αρκετα το αριστερο κουμπι επιστροφης. Ειμαι π.χ. στα μηνυματα, παταω (αγγιζω) το κουμπι, ακουγεται ο ήχος και αργεί αρκετα να επιστρέψει στην αρχικη οθονη (1-5 seconds). Δοκιμασα επανακινησεις και να αδειασω οσο μπορουσα την μνημη αλλα δεν εχω αλλες ιδεες. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Σκεφτομαι να το πηγαινα στο service Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος, με βολεψε απιστευτα
  14. Καλησπέρα πολύ βοηθητικό το FAQ αλλά θέλω να ρωτήσω 2 εμπειρικά πραγματάκια - Η μπαταρία μπορεί να προσφέρει 2 μέρες με εντελώς minimal χρήση? - Τα contacts του κινητού κάνουνε sync εύκολα με τα gmail contacts? ευχαριστώ :cool:
  15. καλησπέρες και απο μένα μια ερώτηση πάνω στο 9300: - Τι λέει η μπαταρία του? Στα χαρακτηριστικά του λέει τρομακτικές 450 ώρες σε σχέση με το motorola flipout μου που αντέχει 2 μέρες είναι κάτι παραπάνω απο αναβάθμιση. Με νορμαλ χρήση δηλαδή, αντέχει όντως μια βδομάδα και βάλε? επίσης, το BIS έχει έξτρα χρέωση πέρα απο το data plan του παρόχου μου? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ddt
×
×
  • Create New...