cmvr Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Φίλε περίμενα το passport2 και το work wide αλλά βαρέθηκα να περιμένω και δεν βλέπω ο Chen να αφήσει την BB να το κάνει πραγματικότητα. Παραμένω στο Lenovo Phab plus 6.8" που η οθόνη του έχει ίδιο πλάτος με του passport και παράγγειλα και ενα 8αρι κινέζικο με windows 10 και bt πληκτρολόγιο για να κάνω ότι δεν με καλύπτει το Android. Φυσικά θα βγει και το παρακάτω που πολλοί επαγγελματίες θα το προτιμήσουν γιατί συνδυάζει desktop os και mobile os. Είναι λίγο μεγάλο αλλά μονόδρομος πλέον. http://www.digitallife.gr/akuymen-holophone-looks-like-it-is-coming-from-the-future-67351 Περίμενα πολλά απο την BB κάτι που προφανώς δεν είχε την δυνατότητα πλέον αφού έδωσε την κατασκευή σε τρίτους όπως η Alcatel. Send by Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ποιες εφαρμογές android τρέχει; Τι να προσέξω στην αγορά του; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ποιες εφαρμογές android τρέχει; Τι να προσέξω στην αγορά του; Η έκδοση του android που τρέχει το λειτουργικό είναι 4.3, μπορείς να περάσεις το playstore και απο εκεί και πέρα μπορείς να έχεις σχεδόν όποια εφαρμογή θες. Αν είσαι φαν των social media ισως έχεις ενα μικρο θέμα, εσυ τι εφαρμογές δουλεύεις πιο πολύ; Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Από social λίγα πράγματα. Ας πούμε το Google Drive τρέχει; Το hungry shark Evolution; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Από social λίγα πράγματα. Ας πούμε το Google Drive τρέχει; Το hungry shark Evolution; Για τα social πιστεύω δεν θα έχεις θεμα (για fb,tw,ints θα εισαι οκ), το google drive το κατέβασα λίγο τώρα και έτρεξε χωρίς κάποιο πρόβλημα. Για το hungry shark δεν ξέρω να σου πω αλήθεια. Να ξέρεις πάντως οτι η συσκευή δεν είναι android και αν είσαι απαιτητικός με εφαρμογές απο το playstore ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή σου. Αν η χρήση σου είναι mail, browsing, λίγο social και 2-3 εφαρμογές android μαζί και με το hub θα σου αφήσει παρά πολύ καλή εμπειρία. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δεν χρησιμοποιώ πολλές. Οπότε πιστέυω οκ. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 To είδα σήμερα και μου άρεσε θα μπορέσω να παίξω dead trigger 2; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cstam Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Γνωρίζετε αν υπάρχουν ανταλλακτικά στην Αθήνα γι ΒΒ Classic; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Γνωρίζετε αν υπάρχουν ανταλλακτικά στην Αθήνα γι ΒΒ Classic; Τι ακριβως ψαχνεις φιλε μου? Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Γνωρίζετε αν υπάρχουν ανταλλακτικά στην Αθήνα γι ΒΒ Classic; Ανταλλακτικα δεν ξερω αλλα ενα μαγαζακι στην Πατησιων απεναντι απο το παλιο ΜΙΝΙΟΝ -αν εισαι Αθηνα- τα επισκευαζει σε σχετικα καλες τιμες. Εγβ χρειαστηκα σε ενα Q20 να αλλαξω πληκτρολογιο και μαζι με την εργασια μου πηραν 40 ευρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Πώς γίνεται η εναλλαγή γλώσσας από Ελληνικά σε Αγγλικά όταν γράφουμε sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Με Alt+Enter αλλάζει πάντα σε όλα τα QWERTY Blackberry Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts