Rookie1 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Νομίζω οτι είναι ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟ το χρυσό ΒΒ... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ειναι limited 100 τεμαχιων αν δε κανω λαθος.....:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solarlog.app&hl=el παίζει στο προεγκατηστιμένο amazon store play store? Κάποιος που έχει BlackBerry OS 10.3.1 μπορεί να μου πεί; Edited May 6, 2015 by stefpro Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solarlog.app&hl=el παίζει στο προεγκατηστιμένο amazon store play store? Κάποιος που έχει BlackBerry OS 10.3.1 μπορεί να μου πεί; φιλε μου μου ανοιξε η εφαρμογη απο το snap.στο amazon δεν την βρηκα και απο το play store δεν ανοιγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltcz3 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά όσοι εχετε το classic ξέρετε καμία καλή θηκούλα ?? η soft shell της blackberry , ξέρετε αν χωράει μαζί με το κινητό στην άλλη την θήκη την δερμάτινη ή αποκλειστικά με μια ? και κάτι ακόμα υπάρχει κάποιο βίντεο στο youtube που να λέει όλες τα tips του κινητού ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά καλησπέρα στην παρεα.νεος κάτοχος του κινητου.Να ρωτήσω κατι?Επειδη είμαι στις πρώτες φορτίσεις αλλά βλέπω η μπαταρία να πέφτει γρήγορα θα δω διαφορά αργοτερα?Εχετε παρατηρήσει θέματα υπερθερμανσης? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltcz3 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα στην παρεα.νεος κάτοχος του κινητου.Να ρωτήσω κατι?Επειδη είμαι στις πρώτες φορτίσεις αλλά βλέπω η μπαταρία να πέφτει γρήγορα θα δω διαφορά αργοτερα?Εχετε παρατηρήσει θέματα υπερθερμανσης? οταν λές γρήγορα ?? τι χρήση του κάνεις ? φωτεινότητα οθόνης ?? ( δυστηχώς δεν μπορω να σε βοηθήσω μιας και το περιμένω απο εβδομάδα ) παρολαυτά πιστεύω πως είναι και ανάλογα τι περιμένεις καθώς και τι χρήση του κάνεις !! μιας και δεν το εχω σαν τηλέφωνο ποιές ειναι οι πρώτες σου εντυπώσεις ?? :) https://www.youtube.com/watch?v=UWL9meE-s2w μήπως και σε βοηθήσει Edited May 10, 2015 by coltcz3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Στις πρώτες 4-5 φορτίσεις και σε μένα η μπαταρία έπεφτε αρκετά γρήγορα. Τώρα πλέον νομίζω ότι είναι μια χαρά και έχει πολύ καλή διάρκεια. Παιδιά όσοι εχετε το classic ξέρετε καμία καλή θηκούλα ?? η soft shell της blackberry , ξέρετε αν χωράει μαζί με το κινητό στην άλλη την θήκη την δερμάτινη ή αποκλειστικά με μια ? και κάτι ακόμα υπάρχει κάποιο βίντεο στο youtube που να λέει όλες τα tips του κινητού ? :) Δες στο etsy έχει μερικές hand made θήκες https://www.etsy.com/search?q=blackberry+classic+case αυτές εδώ είναι πανέμορφες και υπάρχουν πολύ λίγα κομμάτια https://www.etsy.com/listing/151142633/blackberry-passport-z10-z30-case-sleeve?ref=related-5 βγαίνουν και σε διάφορα χρώματα είναι και φτηνές σχετικά. Edited May 13, 2015 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Επίσης να προσθέσω ότι πολλές ελληνικές εφαρμογές μου παγωνουν...Το MyF2g για παραδειγμα...δεν ξέρω γτ και αν πρέπει να ρυθμίσω κάτι αλλο...Όσον αφορά τη φόρτιση κάτι σκάλισματα fb myphone λίγες κλήσεις και λίγο ίντερνετ και από το 100 το πρωί ήταν στο 42 το απόγευμα και δεν νομίζω να δικαιολογεί τέτοια κατανάλωση ένα κινητό με 3.5 ίντσες οθόνη και 2500αρα μπαταρια...Πάντως όποιος μπορεί να μου το σεταρει και είναι νότια προάστια ευχαρίστως κερνάω καφε.....Από εντυπώσεις τώρα τι να πω?αριστη συσκευή αλλά μπερδεύομαι με την ασυμβατότητα των εφαρμογων.... Edited May 11, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltcz3 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Το Blackberry assistant στα ελληνικά πώς ανταπεξέρχεται ?? στα αγγλικά τα πιάνει καλύτερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Αν λές για τον ορθογραφικό έλεγχο τα πιάνει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltcz3 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το βύσμα του φορτιστή είναι όπως και των android ή έχουν άλλο φορτιστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το βύσμα του φορτιστή είναι όπως και των android ή έχουν άλλο φορτιστή ? ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το βύσμα του φορτιστή είναι όπως και των android ή έχουν άλλο φορτιστή ? micro usb ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Η κάρτα sim είναι nano sim ή Micro sim όπως του Ζ30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Η κάρτα sim είναι nano sim ή Micro sim όπως του Ζ30; NANO sim ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ok ευχαριστώ. Το παρήγγειλα σήμερα και περιμένω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Ok ευχαριστώ. Το παρήγγειλα σήμερα και περιμένω :) Μεγειες ,άντε με το καλό Το πήρα ίσως την πρώτη μέρα κιόλας μόλις το έφερε το expansys πριν μήνες Δεν το μετάνιωσα ποτέ και προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο blackberry..... Πέρασαν όλα τα blackberry 10 απο τα χέρια μου (έχω και το passport) αλλα το Classic ειναι το αγαπημένο μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Για να δούμε.... Είχα το Ζ10 και τώρα έδωσα το Ζ30 για το Classic. Εύχομαι να μην μου λείψει και να με βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coltcz3 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Παιδιά μπορεί καποιος να μου πεί πώς θα κατεβάσω το play store στο κινητό :) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alderman Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Δες εδώ . Είναι αρκετά κατατοπιστικό! Παράθεση Pearl 8110 - Bold 9000 - Bold 9700 - Playbook - Z10 - Q10 - Passport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Γειά σας. Κάτοχος πλέον του υπέροχου Classic παρατηρώ σοβαρό θέμα με την κατανάλωση data. Παράλληλα το παρατηρώ και σε σχέση με το Ζ10 (γεμάτο με πολλές εφαρμογές) που ήδη έχω, το οποίο καταναλώνει ελάχιστα data. Έχω κάνει τις ίδιες ρυθμίσεις στα email accounts, όπου στο classic έχω μόνο δύο ενώ στο Ζ10 έχω τέσσερις. Εφαρμογές δεν έχω, μόνο τα facebook, Linkedin και το προ εγκατεστημένο accuweather. Καμιά ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μια ερώτηση τα πλήκτρα δεξιά και αριστερά του trackpad είναι αφής ή είναι hard;δεν έχω καταφέρει να το δω κάπου live και γι αυτό ρωτάω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Μια ερώτηση τα πλήκτρα δεξιά και αριστερά του trackpad είναι αφής ή είναι hard;δεν έχω καταφέρει να το δω κάπου live και γι αυτό ρωτάω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Είναι κανονικά πλήκτρα, όπως του 9900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μετά από μια εβδομάδα χρήσης, μπορώ να μπω ότι το κινητό είναι άψογο εκτός 2 θεμάτων που έχω και με ταλαιπωρούν χωρίς να έχω βρει λύση. Το ένα είναι ότι δεν μεταφέρει τον ήχο σε ένα Bluetooth Jabra Stealth που χρησιμοποιώ, ενώ λειτουργούσε απροβλημάτιστα με το Ζ30 πριν. Το άλλο είναι ότι ο ήχος που σε ειδοποιεί για νέα εισερχόμενη κλήση κατά την διάρκεια ενεργής κλήσης, είναι πολύ χαμηλός και δεν τον ακούω. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι μετά από λίγα λεπτά ομιλίας, ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία και το νιώθω ζεστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts