Jump to content

coltcz3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coltcz3

  1. ρωταω εδω αν και ισχυει η ερωτηση και για android εφαρμογες .... υπαρχει καποια εφαρμογη που να της βαζεις το λινκ απο youtube και να στο μετατρεπει σε mp3 ?? :)
  2. Παιδιά μπορεί καποιος να μου πεί πώς θα κατεβάσω το play store στο κινητό :) ?
  3. Το βύσμα του φορτιστή είναι όπως και των android ή έχουν άλλο φορτιστή ?
  4. Το Blackberry assistant στα ελληνικά πώς ανταπεξέρχεται ?? στα αγγλικά τα πιάνει καλύτερα ?
  5. οταν λές γρήγορα ?? τι χρήση του κάνεις ? φωτεινότητα οθόνης ?? ( δυστηχώς δεν μπορω να σε βοηθήσω μιας και το περιμένω απο εβδομάδα ) παρολαυτά πιστεύω πως είναι και ανάλογα τι περιμένεις καθώς και τι χρήση του κάνεις !! μιας και δεν το εχω σαν τηλέφωνο ποιές ειναι οι πρώτες σου εντυπώσεις ?? :) https://www.youtube.com/watch?v=UWL9meE-s2w μήπως και σε βοηθήσει
  6. Παιδιά όσοι εχετε το classic ξέρετε καμία καλή θηκούλα ?? η soft shell της blackberry , ξέρετε αν χωράει μαζί με το κινητό στην άλλη την θήκη την δερμάτινη ή αποκλειστικά με μια ? και κάτι ακόμα υπάρχει κάποιο βίντεο στο youtube που να λέει όλες τα tips του κινητού ? :)
  7. Φυσικα και το Blackberry Passport .... :D αν και τα note δεν πανε πίσω
  8. Καλησπέρα σας ,δεν βρήκα παρόμοιο θέμα , οπότε είπα να ρωτήσω ποια είναι η άποψη σας για τα δύο αυτά λειτουργικά , ποιο είναι καλύτερο για εσάς ?? και γιατί ?? :)
  9. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να πάρω ενα Tab4 δεν έχω ιδέα απο tablet δεν ειχα ποτέ, το θέλω για να έχω χάρτες στο αυτοκίνητο ( έχει κάποιο gps πλοήγηση η κατι τέτοιο ?) και για pdf-ebook reader ( ξέρετε αν εχει κάποιο κατάλληλο πρόγραμμα ?) γιαυτη και μόνο γιαυτη τη χρήση θα μου κάνει δουλειά ? Κάποιος που το έχει για ebook reader μπορεί να μου πει αν τον βολεύει αν είναι κουραστικό αν η φωτεινότητα ειναι επαρκής για ήλιο ? Και τέλος τι αυτονομια σας έχει ?
  10. Παιδιά καλησπέρα σας , επειδή σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω είτε το passport είτε το Classic θα ήθελα να μου πείτε εσείς που έχετε και τα δύο ή έχετε δεί και τα δύο , εαν το passport θα είναι τελείως άβολο ... μου αρέσει πολύ , χρησιμοποιώ συχνά email ,fb,skype κτλ και εννοείται ψάχνω και ενα τηλέφωνο για χαλαρό σερφάρισμα ... όποιος μπορεί να εκφράσει μια αποψη για το εαν παλεύεται για καθημερινό τηλέφωνο ... Κάποιοι φίλοι απο εδω μέσα εχουν εκφράσει την περιεργεια τους για το Sell Phone που αυτή τη στιγμή έχει το Passport στα 487 αρκετα πιο χαμηλά απο τους άλλους ... και φυσικά το σκέφτομαι και εγώ .... οπότε πήρα σήμερα τηλέφωνο για να δώ και τις αντιδράσεις εαν όντως είχα πρόβλημα .Ειπα ότι το passport μου , μου έχει βγάλει ζημια , συγκεκριμένα του είπα ότι μπλοκάρει σβήνει και ξανα ανοίγει μόνο του( κατι έπρεπε να πω :p) ο υπάλληλος ήταν αρκετά ευγενικός , μου είπε ότι δεν γνωρίζει να μου πει πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και αν θα μπορούσα να πάρω αυριο το πρωι να επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο του service να με βοηθήσει εάν είναι κάτι ευκολα επισκευάσιμο ... τον ρώτησα εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τι κάνω μιας και δεν εχει αντιπροσωπεία και με καθησύχασε ότι θα το αναλάβουν αυτοί σε μια ενδεχόμενη βλάβη και να μην ανησυχώ καθόλου ... Απο εμένα λοιπόν οι απόψεις είναι θετικές αν και δεν έχει υπάρξει πρακτικά διαδικασία επισκευης :shifty: !
  11. Παιδιά απο άποψη περιήγηση στο ίντερνετ πως το βλέπετε ? Ειναι άνετο η η οθόνη είναι πρόβλημα ? Γενικά κολλάει ? Σας έχει βγάλει πρόβλημα κάπου ? Κάποια λειτουργία που να βγάζει πρόβλημα ? Λεω να το αγοράσω μεσα στον επόμενο μήνα απο sell phone μιας και η τιμή είναι αρκετά χαμηλή... Αξίζει η να δώσω 50 + ευρώ για κάποιο αλλο μαγαζί ? Απο θήκες σας έχει βολέψει καμια συγκεκριμένη ? Οποιος έχει το classic με κάποιο αλλο τηλέφωνο ( G3,G2,S4,S5,Z3) κτλ, κινητά που ειναι κοντά στην τιμή και άλλης λογικής μπορεί να μου κάνει μια σύγκριση απο πλευράς δυνατοτήτων σε τι βολεύει το bb σε τι το αλλο κτλ ? Γενικά ψάχνω περισσότερο κινητό για μηνύματα, email, τηλέφωνο εννοείται,κανένα pdf για ανάγνωση και πολλες σημειώσεις ημερολόγιο κτλ καθώς και αρκετό ίντερνετ, μετα απο καιρό να μην κρασαρει υπερβολικά οπως τα Android και γενικά να ξεγνοιασω και δεν ξέρω αν αξίζει να παρω το BB Το bb απλα μου αρέσει πολυ απο εμφάνιση ειναι κατι διαφορετικό απο android μιας και βαρέθηκα το λογισμικό του υπερβολικά και το μονο που με απογοητεύει και με κάνει να το στραβοκοιταω ειμαι το SAR...
  12. Η αληθεια ειναι πως σιγουρα δεν θα παρω κάτι με τρομερα μικρή οθονη για να μην σπάσει ... εννοειται οτι θα το προσεχω :D !! Και το Nokia ομως και Sony αλλα και το LG μου ακουγονται καλά ! και η οθονη ολων ειναι καλη ! απλά σε sony δεν θα ηθελα να πάω ειχα το XPERIA T και γενικά απο την sony ειμαι λιγακι απογοητευμένος ... το LG τρομερο τηλέφωνο αλλά χρειάζομαι αποθηκευτικό χώρο αρκετό και το οτι δεν παιρνει επεκταση ειναι σημαντικό για εμένα ! :) Για Νokia παλι θα το σκεφτώ σοβαρά , εχουν και αλλο λογισμικό προκειμένου να ξεκολλήσω απο το android :wacko: Ευχαριστώ ολους σας για τις προτάσεις ... θα ξανα κοιτάξω και τo nokia και τo blackberry μια και αυτα ειναι τα επικρατεστερα στο τι θέλω ! :)
  13. πως σας φαινεται παιδιά το τηλέφωνο ?? εχουν υπαρξει προβληματα κατι αρνητικο ?? θετικά ?? :) κατι αλλο η καρτα μνημης ειναι οπως των υπολοίπων τηλεφώνων ?? γιατι λεει νανο και οχι micro
  14. ξερουμε τα SAR του κάθε μοντέλου ?
  15. θα με ενδιέφερε οτιδήποτε είναι διαφορετικό απο android αρκεί να έχει χαρακτήρα τηλεφώνου με τα παραπάνω χαρακτηριστικά !! Πάντως μάλλον για το BB Classic με βλέπω παιδιά ... το Z30 καλη κατασκευή αλλα σαν όλα τα άλλα .... νομίζω το classic θα ειναι μια ευχαριστη αλλαγή
  16. σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! έγραψα μηνυμα στην ενότητα του λινκ σχετικά με ότι απορίες έχω ...!!!
  17. Γειά σας ! Μιάς και έμεινα απο συσκευή ( Note 3 neo ) καθώς ραγισε η οθόνη του επειδη εσκυψα ενω το ειχα στην τσεπη του παντελονιου :wacko: Ψάχνω μια συσκευή πιο ανθεκτική που να καλυπτει καποιες βασικές και απαραίτητες ανάγκες ... Καταρχάς ψάχνω ένα κινητό με μηδενικό lag , χρήση 20% email 10% τηλεφωνο 20%μηνύματα και 50% ιντερνετ ...σπάνια θα βγάλω κάποια φώτο που μια ποιότητα μέτρια είναι αρκετή ,βίντεο,μουσική αρκετά συχνά και αρκετές εφαρμογές γραφείου απο αριθμομηχανή , μεχρι μετατροπέα τιμών , ημερολόγιο αναγνωση pdf αρχείων κτλ ... θα ηθελα επίσης να έχει Sar φυσιολογικό και όχι κάτι ακραίο ... ! Λόγω εργασίας πρέπει να έχει καλή μπαταρία για να μπορώ να βγάζω με μέτρια χρήση 1 μερα γεμάτη ... παιχνιδια παιζω σπάνια εώς ποτέ ! δεν βλέπω ταινιες κτλ στο κινητό και χρησιμοποιώ πολύ skype με την μπροστινή καμερα να την θεωρώ απαραίτητη ! Σκεφτόμουν να πάω σε blackberry q10 η classic αλλά ακούω διαφορα για την BB , για συμβολαια ( εγώ έχω καρτοκινητό ? θα μπορώ να παιρνω τηλέφωνο κανονικά η δεν θα λειτουργεί ) και γενικά φοβάμαι μην πάρω bb και δεν μπορώ να κάνω βασικές λειτουργίες με το λειτουργικό τους ... φυσικά δεν έχω πιασει ποτέ BB στα χέρια μου ... απλά δεν ξέρω τις διαφορές που θα έχει με τα android που έχω συνηθίσει και αν υπάρχει καποιο πρόβλημα στην ελλάδα με τις συσκευές ... Επίσης για οποιαδήποτε άλλη πρόταση που θα κάλυπτε όσο καλύτερρα γίνεται τις παραπάνω ανάγκες είμαι ανοικτός !! :D το μπάτζετ δεν έχει περιορισμό αλλα αν πρέπει να πώ που θα ήθελα να κινηθώ 300-400 ευρώ ειναι καλά ..
  18. Παιδιά καλησπέρα , διαβάζω πολλά για τα BB και ενώ ξέμεινα απο κινητό και σκεφτόμουν να πάρω , τωρα έχω αρχίσει να τα βρίσκω σκούρα ... διαβάζω για κάτι BIS κάτι συνδρομές για τα BB και έχω μπερδευτεί λιγάκι ... τι διαφορές έχει το λειτουργικό το BB στην πράξη ? εγώ θέλω με καρτοκινητό και σχεδόν μόνιμα wifi ανοιχτό , να ενημερώνομαι για τα mail μου ,μηνύματα πλοήγηση στο ιντερνετ ,να μην κολαεί ,να είναι γερό ,διάβασμα pdf κτλ ... υπάρχει κάπου που υστερουν τα BB κάτι που να μην κανουν σε σχέση με τα android η τα iphone ? σκεφτομαι σοβαρά να πάω στο Q10 αλλά διαβάζω τόσα για τα BB που δεν ξέρω αν θα με βολεψει
  19. Καλησπέρα σας ! Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να έχω μείνει απο τηλέφωνο μιάς και το Samsung Galaxy Note 3 Neo μου ράγισε στην οθόνη ... απλά γιατι το ειχα στην τσεπη και έσκυψα ''πιέστηκε'' και ραγισε η οθόνη ... αυτη την φορά λοιπόν προσανατολίζομαι σε κάτι πιο ανθεκτικο , πιο βολικό σε μέγεθος , με απλό λειτουργικό αλλά και εύχρηστο Η χρηση που το θέλω είναι για mail , για τηλέφωνο φυσικά , για μηνύματα , πλοήγηση στο ίντερνετ και εφαρμογές γραφείου , προγράμματα για αναγνωση pdf , μπροστινή camera για skype και αξιοπρεπή κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο ... επίσης να πώ ότι θα ήθελα οσο γίνεται να έχει χαμηλό δείκτη SAR ... και κάτι που ελπίζω να μην κολλάει ... Απο αντιπροσωπεία τι κάνω αν το έχω πάρει απο μαγαζί ιντερνετικό ? έχει η Blackberry αντιπροσωπεία στην Ελλάδα? Επειδή δεν είχα ποτέ Blackberry μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που να ικανοποιεί όσο το δυνατόν περισσοτερο τις παραπάνω πρωυποθέσεις ? Το λειτουργικό για κάποιον που έχει συνηθίσει Android έχει τι μειωνεκτήματα και τι πλεονεκτήματα ? Η τιμή του τηλεφώνου δεν με απασχολεί τόσο αλλα θα ήθελα να κινηθώ κοντά στα 300 ευρώ .. :)
×
×
  • Create New...