karx Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Δε θα έλεγα οτι βρίσκω διαφορά στην ταχύτητα. Μάλιστα, μου συνέβη -σήμερα κι όλας δύο φορές- όταν έλαβα τις κλήσεις καθώς έγραφα κάτι στο whatsapp, δε λειτούργησαν οι επιλογές της αποδοχής/απόρριψης της κλησης. Νομίζω πρέπει να περιμένουμε την 5.1 όπως και να 'χει γιατί η 5.0 καθόλου σταθερή δεν είναι. Έχει ξεκινήσει να 'χει θεματάκια που στην αρχή δεν έδινα σημασία, αλλά πλεον κάπου χωλαινουν... Σήμερα, έσκασα 15€ κι έβαλα την επίστρωση paint bull 9, με 2 χρόνια εγγύηση! :D Ίσως να είναι λόγω nova που κι αυτός είχε update χθες. Δοκίμασε να πας storage και να κάνεις clear cache data. Το έκανα και σε moto x και σε nexus 5 και είδα μια μικρή βελτίωση. Πάντως το nexus 5 με την 5.1.1 επανήλθε, αναμένουμε να έρθει στο moto x για να μεταμορφωθεί το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ίσως να είναι λόγω nova που κι αυτός είχε update χθες. Δοκίμασε να πας storage και να κάνεις clear cache data. Το έκανα και σε moto x και σε nexus 5 και είδα μια μικρή βελτίωση. Πάντως το nexus 5 με την 5.1.1 επανήλθε, αναμένουμε να έρθει στο moto x για να μεταμορφωθεί το κινητό μας. Όσο για την 5.1 να πω ότι χθες είχα στα χέρια μου το nexus 6. Αν αφήσουμε στην άκρη τα specs και τη μικρή ανωτερότητα του, η Lollipop που φοράει είναι ανώτερη από τη 4.4.4. Η λογική λέει ότι ναι, το κινητό μας θα πάρει τα πάνω του με την έλευση της νέας ενημέρωσης. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Όσο για την 5.1 να πω ότι χθες είχα στα χέρια μου το nexus 6. Αν αφήσουμε στην άκρη τα specs και τη μικρή ανωτερότητα του, η Lollipop που φοράει είναι ανώτερη από τη 4.4.4. Η λογική λέει ότι ναι, το κινητό μας θα πάρει τα πάνω του με την έλευση της νέας ενημέρωσης. Αρκεί να κάνει σωστή δουλειά ή motorola. Ένα πράγμα που δε μου αρέσει στο moto X 2014 (που το είχε και το HTC M7) είναι ότι αφήνει πολύ διαθέσιμη μνήμη ελεύθερη με αποτέλεσμα να κρατάει λίγες εφαρμογές σε ετοιμότητα (cached). Φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά σε σχέση με το Nexus 5 που έχει κι αυτό 2 gb ram. Εύχομαι να το φτιάξουν και αυτό στην 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Αρκεί να κάνει σωστή δουλειά ή motorola. Ένα πράγμα που δε μου αρέσει στο moto X 2014 (που το είχε και το HTC M7) είναι ότι αφήνει πολύ διαθέσιμη μνήμη ελεύθερη με αποτέλεσμα να κρατάει λίγες εφαρμογές σε ετοιμότητα (cached). Φαίνεται ξεκάθαρα η διαφορά σε σχέση με το Nexus 5 που έχει κι αυτό 2 gb ram. Εύχομαι να το φτιάξουν και αυτό στην 5.1. Με την kitkat που είμαι βλέπω ότι σε σχέση με το moto X 13, με τις ίδιες εφαρμογές, το 14 έχει περισσότερη δεσμευμένη μνήμη ραμ. Βλέπω ότι τρέχουν περισσότερες διεργασίες όσο αφορά την active display, αλλά δε ξέρω για πιο λόγο γίνεται αυτό. Είχα διαθέσιμη 1.2-1 σε ραμ και τώρα έχω 1.1-700mb. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedret Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε... Στο ψητό, είμαι σε δίλλημα ανάμεσα στο LG G2 και στο Μοτο. Το θέμα που με ανησυχεί περισσότερο απ'όλα είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Διάβασα όλο το νήμα προσπαθώντας να μην ποστάρω κάτι που έχει απαντηθεί, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν είδα. Παρατήρησα στο gsmarena πως με το Lollipop update το endurance ανέβηκε λίγο. Μπορεί κάποιος να δώσει μία εικόνα για τη μέση χρήση που κάνει, τι έχει ενεργοποιημένο και κάθε πόσες ώρες θέλει φόρτιση; Διευκόλυνση θα ήταν βέβαια και η όποια εμπειρία από τα LG! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε... Στο ψητό, είμαι σε δίλλημα ανάμεσα στο LG G2 και στο Μοτο. Το θέμα που με ανησυχεί περισσότερο απ'όλα είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Διάβασα όλο το νήμα προσπαθώντας να μην ποστάρω κάτι που έχει απαντηθεί, αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν είδα. Παρατήρησα στο gsmarena πως με το Lollipop update το endurance ανέβηκε λίγο. Μπορεί κάποιος να δώσει μία εικόνα για τη μέση χρήση που κάνει, τι έχει ενεργοποιημένο και κάθε πόσες ώρες θέλει φόρτιση; Διευκόλυνση θα ήταν βέβαια και η όποια εμπειρία από τα LG! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας... Αδερφε αν αναζητας με βαση την διαρκεια μπαταριας...δεν υπαρχει διλημμα.Το G2 ειναι μιλια μπροστα απο ολα τα κινητα στο συγκεκριμενο θεμα.Κατα τα αλλα το moto εμενα μου βγαζει 3 - 3:30 ωρες screen on με ανοιγοκλεισιματα wifi ολη μερα,youtube,μουσικη και λιγες κλησεις.Γενικοτερα η μπαταρια του ειναι "καλη",απο εκει και περα αν θες να σου βγαζει πανω απο μια μερα με βαρια χρηση ξερεις που πας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Εγώ ρε παιδιά περιμένω ποτέ θα βγει η 5.1 για να πάρω το τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή έχω το moto X 1st gen που φοράει 5.0.2 και δεν θα την παλεψω να πάρω καινούργιο τηλέφωνο που θα έχει πιο παλιό λογισμικό, δλδ έκδοση 5.0 Υπάρχει και ένα ακόμα θέμα, τον τελευταίο καιρό το τηλέφωνο είναι διαθέσιμο σε πολύ λιγότερα μαγαζιά και όσα το έχουν στην χαμηλότερη τιμή, έχουν μόνο την μαύρη έκδοση. Επιπλέον, αρκετά από αυτά είτε δεν έχουν καν κριτικές είτε έχουν πολύ μέτριες... Λέτε να χαθεί από την αγορά μέσα στο επόμενο μήνα - δίμηνο; Το θέμα όπως είπα και πιο πριν είναι πως θέλω να το πάρω, αλλά δε γίνεται με αυτήν την έκδοση - θα μου σπάει τα νεύρα... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedret Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Αδερφε αν αναζητας με βαση την διαρκεια μπαταριας...δεν υπαρχει διλημμα.Το G2 ειναι μιλια μπροστα απο ολα τα κινητα στο συγκεκριμενο θεμα.Κατα τα αλλα το moto εμενα μου βγαζει 3 - 3:30 ωρες screen on με ανοιγοκλεισιματα wifi ολη μερα,youtube,μουσικη και λιγες κλησεις.Γενικοτερα η μπαταρια του ειναι "καλη",απο εκει και περα αν θες να σου βγαζει πανω απο μια μερα με βαρια χρηση ξερεις που πας Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αυτό που φοβόμουν δηλαδή... Δυστυχώς αυτό είναι και dealbreaker για εμένα, παρόλο που κατά τα άλλα το έψηνα ιδιαίτερα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το τηλέφωνο τελικά έχει led notification pulse; Μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το τηλέφωνο τελικά έχει led notification pulse; Μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει; Όχι. Έχει κάτι καλύτερο. Την active display. Τσεκαρε στο YouTube. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το τηλέφωνο τελικά έχει led notification pulse; Μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει; Το τηλέφωνο έχει led notification pluse άλλα για κάποιο λόγο δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το τηλέφωνο έχει led notification pluse άλλα για κάποιο λόγο δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί. Στο xda εχουν βρει τροπο...για οποιον ενδιαφερεται μπορει να το ψαξει τι και πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios20 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπερα σε ολους. Επειδη εχω λιγο απογοητευτει με το θεμα της αναβαθμισης και αφου το xt1095 εχει ειδη ξεκινησει να παιρνει την 5.1, σκεφτομαι να μετατρεψω το xt1092 μου σε xt1095. Μηπως καποιος το εχει κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπερα σε ολους. Επειδη εχω λιγο απογοητευτει με το θεμα της αναβαθμισης και αφου το xt1095 εχει ειδη ξεκινησει να παιρνει την 5.1, σκεφτομαι να μετατρεψω το xt1092 μου σε xt1095. Μηπως καποιος το εχει κανει? Φιλέ εγώ το είχα πάρει μεταχειρισμένο το xt1092 και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε κάνει xt1095 και όταν μου ήρθε ota update και το έκανα το κινητό έχασε το imei και δεν έβρισκε και σήμα:!: δηλαδη ηταν ένα βήμα πριν το μπρικαρισμα ευτυχως είχε κρατήσει back up το παιδί και σώθηκε το κινητό :D οπότε θα σε συμβουλευα να μην προχωρησεις σε ένα τέτοιο βήμα κάνε υπομονή έτσι και αλλιώς εντός του μήνα θα πάρει και το xt1092 το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους. Επειδη εχω λιγο απογοητευτει με το θεμα της αναβαθμισης και αφου το xt1095 εχει ειδη ξεκινησει να παιρνει την 5.1, σκεφτομαι να μετατρεψω το xt1092 μου σε xt1095. Μηπως καποιος το εχει κανει? Ειχα και γω το moto x 2014 για ενα 4 μηνο και λογω οτι αργουσε στα update το αλλαξα με nexus 6. Η επιλογη αυτη αν ηταν καλη η οχι θα το δειξει η πορεια αλλα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος με το νεο κινητο φτανοντας και στην 5.1.1. Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος και μπορεις να το αλλαξεις πηγαινε σε nexus. Αν και νομιζω ειναι θεμα χρονου να παρει την 5.1 μεσα στο μηνα, αλλα θα περιμενα την μοτορολα να το προωθει πρωτα στην ναυαρχιδα της σε ολους και οχι σταδιακα... και πραγματικα η 5.1 θα το κανει αλλο κινητο.. Edited June 3, 2015 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Ειχα και γω το moto x 2014 για ενα 4 μηνο και λογω οτι αργουσε στα update το αλλαξα με nexus 6. Η επιλογη αυτη αν ηταν καλη η οχι θα το δειξει η πορεια αλλα μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος με το νεο κινητο φτανοντας και στην 5.1.1. Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος και μπορεις να το αλλαξεις πηγαινε σε nexus. Αν και νομιζω ειναι θεμα χρονου να παρει την 5.1 μεσα στο μηνα, αλλα θα περιμενα την μοτορολα να το προωθει πρωτα στην ναυαρχιδα της σε ολους και οχι σταδιακα... και πραγματικα η 5.1 θα το κανει αλλο κινητο.. Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλτατε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μιας και κάνεις δεν είδε βελτίωση με το μικρό update που ήρθε πριν λίγες μέρες, νομίζω πως είχε κάτσει τελείως στραβά η 5.0 σε μένα. Τώρα είναι σαν να έχω άλλο κινητό. Έχει μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα. Που να έρθει κι η 5.1 να φτιάξει τις μικρές ατέλειες και να γίνει ακόμη καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μιας και κάνεις δεν είδε βελτίωση με το μικρό update που ήρθε πριν λίγες μέρες, νομίζω πως είχε κάτσει τελείως στραβά η 5.0 σε μένα. Τώρα είναι σαν να έχω άλλο κινητό. Έχει μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα. Που να έρθει κι η 5.1 να φτιάξει τις μικρές ατέλειες και να γίνει ακόμη καλύτερο. Σε μένα, μόνο μικροbugs μου εμφάνισε! (ιδίως αυτό με τις κλήσεις στο πάνω μέρος της οθόνης που μου συνέβη πολλάκις) Στο θέμα ταχύτητα δεν είχα πρόβλημα, πάντα μια χαρά έτρεχε! Η 5.1 θα είναι σωτήρια... :rolleyes: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 (edited) Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλτατε. Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλτατε. Καλώς σας βρήκα! Πάντως απο οτι διαβάζω λενε συνεχεα θα βγει πολυ συντομα η 5.1 αλλου διαβαζω θα βγει το moto x 3ης γενιας αυγουστο..... Edited June 4, 2015 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Παιδιά καλημέρα θέλω να μάθω αν μπορεί να μου πει κάποιος(από πρωσοπικη του εμπειρία) αν όταν κανείς root χάνεις αυτόματα την εγγύηση? Πάντως στους XDA λέει ότι δεν την χάνεις αλλά ένας developer που Ρώτησα χθες μου είπε ότι με το που κανείς root σου μαυριζουν το συριακό σου αριθμό στην Motorola Τελικά τι ισχύει ? :wacko: Edited June 4, 2015 by kostaslious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλώς σας βρήκα! Πάντως απο οτι διαβάζω λενε συνεχεα θα βγει πολυ συντομα η 5.1 αλλου διαβαζω θα βγει το moto x 3ης γενιας αυγουστο..... Τέλη Ιουλίου - μέσα Αυγούστου είναι το χρονικό εύρος για την παρουσίαση του 2015 Χ. Και θα μεγαλώσει λίγο σε ίντσες..:p.. 'nuff said:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Τέλη Ιουλίου - μέσα Αυγούστου είναι το χρονικό εύρος για την παρουσίαση του 2015 Χ. Και θα μεγαλώσει λίγο σε ίντσες..:p.. 'nuff said:p Θα μεγαλώσει και αυτό;;αμα μικρο ξάδερφος που βγαίνει με το nexus τώρα στα reviews το 2015 θα το λένε ο αδερφός του ε ρε τι έχει να γίνει....;) Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2015_tipped_to_feature_52_qhd_display-news-12527.php Τούμπανο στις 5.2 ιντσες το επόμενο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 http://www.gsmarena.com/motorola_moto_x_2015_tipped_to_feature_52_qhd_display-news-12527.php Τούμπανο στις 5.2 ιντσες το επόμενο ... Με βλέπω να μένω motorola και του χρόνου αν αποδειχτούν όλα αυτά, αλλιώς πάω για LG Nexus 5 2015. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) θελω να το κανω unroot,και να βαλω γνησια 5.0,που να κοιταξω?κι αν τελικά μπορούμε να βάλουμε xposed για pie control buttons? Edited June 7, 2015 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts