RacOOn Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Μετά από μακρά ενασχόληση και πειράματα. Ναι υπάρχει η Ambient display. Δουλεύει κανονικά. Ξέρω σε όλους πόσο αρέσει το Moto display. Η κύρια διαφορά τους είναι πως το Moto Display έχει time out στο breathing, ενώ το ambient συνεχίζει να breathe συνέχεια μέχρι να ασχοληθείς με το notification. Επειδή όμως έχουμε AMOLED δεν τρώει τίποτε. Το όφελος; Είναι πιο Marshmallow σαν εικόνα, αφού κάνει άσπρο/μαύρο την εικόνα. Το moto display θυμίζει λίγο kitkat. Όπως και να έχει, για να σας ενεργοποιηθεί, κάνετε disable το moto display/ Moto display service / moto App και θα σας εμφανιστεί το μενού στις ρυθμίσεις. Υπόψιν. Δεν ενεργοποιείται με την κίνηση, παρά μόνο αν έχετε notification ήδη. Στο Antutu μου έβγαλε 58200. Τα σπάει τόσο αυτό το κινητό. Και εμφανισιακά είναι τόσο σέξι. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Μετά από μακρά ενασχόληση και πειράματα. Ναι υπάρχει η Ambient display. Δουλεύει κανονικά. Ξέρω σε όλους πόσο αρέσει το Moto display. Η κύρια διαφορά τους είναι πως το Moto Display έχει time out στο breathing, ενώ το ambient συνεχίζει να breathe συνέχεια μέχρι να ασχοληθείς με το notification. Επειδή όμως έχουμε AMOLED δεν τρώει τίποτε. Το όφελος; Είναι πιο Marshmallow σαν εικόνα, αφού κάνει άσπρο/μαύρο την εικόνα. Το moto display θυμίζει λίγο kitkat. Όπως και να έχει, για να σας ενεργοποιηθεί, κάνετε disable το moto display/ Moto display service / moto App και θα σας εμφανιστεί το μενού στις ρυθμίσεις. Υπόψιν. Δεν ενεργοποιείται με την κίνηση, παρά μόνο αν έχετε notification ήδη. Στο Antutu μου έβγαλε 58200. Τα σπάει τόσο αυτό το κινητό. Και εμφανισιακά είναι τόσο σέξι. Φίλε, πρέπει να ξόδεψες πολύ χρόνο για να το βρεις. Μπράβο. Το έκανα αλλά την θεωρώ ημιτελή την υλοποίηση. Δεν είναι σα του Nexus. Κατευθείαν έβαλα ξανά τη λατρεμένη active display. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Χριστός Ανέστη. Μάλλον πρέπει να έχεις battery drain. Κάνε πρώτα ένα factory cache και αν δεν δεις βελτίωση πας για factory reset. Αν και πάλι έχεις θέμα, τότε ναι, έχεις θέμα με τη μπαταρία. Μετά τη marshmallows η αυτονομία είναι καλύτερη στη συσκευή μας. Δοκίμασα wipe factory cache δεν είδα κάποια διαφορά οπότε λέω να δοκιμάσω factory reset. Έχει κάποια διαφορά από που θα γίνει αυτό; Εννοώ αν θα γίνει μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητου ή απο το recovery mode της συσκευης Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Δοκίμασα wipe factory cache δεν είδα κάποια διαφορά οπότε λέω να δοκιμάσω factory reset. Έχει κάποια διαφορά από που θα γίνει αυτό; Εννοώ αν θα γίνει μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητου ή απο το recovery mode της συσκευης Καλύτερα μέσα από τη recovery. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Σε συσκευή συναδέλφου, εμφανίστηκε ελαφρύ burn in. Το καλύπτει η αντιπροσωπεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Αν ειναι εντός εγγύησης ίσως θα έπρεπε να κάνει ένα τηλέφωνο στη cellcom Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blucerchiati Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Κατάφερα με κάποιο τρόπο να σπάσω την οθόνη :(. Ενώ έχει σπάσει μόνο το τζαμάκι, σε μαγαζί που το πήγα για επισκευή μου είπαν πως είναι κολλημένο με την lcd και χρειάζεται αντικατάσταση ολόκληρη η οθόνη. Το πρόβλημα είναι πως η φθηνότερη lcd κοστίζει γύρω στα 90 ευρώ στο ebay. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αντικατάσταση μόνο το τζαμάκι, και αν ναι πως το ξεκολλησε απο την υπόλοιπη οθόνη χωρίς να την σπάσει? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και απολογουμαι για την αγνοια μου :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djoker1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό νομίζω ότι μου καταναλωνει πολύ μπαταρία.Εννοώ η ετοιμότητα κυψέλης είναι πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Παιδιά αυτό είναι φυσιολογικό νομίζω ότι μου καταναλωνει πολύ μπαταρία.Εννοώ η ετοιμότητα κυψέλης είναι πολύ. Είσαι κάπου που δεν έχει καλό σήμα; Μάλλον ζορίζεται να βρει σήμα ή 4G. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djoker1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Είσαι κάπου που δεν έχει καλό σήμα; Μάλλον ζορίζεται να βρει σήμα ή 4G. Όχι γιατί το Nexus 5 που εχω τρέχει τέλεια κ σε σήμα κ σε όλα κ η ετοιμότητα κυψέλης στο Nexus 5 είναι μόνο στο 1℅ Είναι μόνιμο σε καθημερινή βάση αυτό με την κυψέλη τη να φταίει? Ευχαριστώ για την απάντηση. ΥΓ.Δεν έχω 4G παρά μόνο το WiFi ανοιχτο.Αλλά όταν είμαι εκτός έχω 4g. Edited May 13, 2016 by Djoker1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Όχι γιατί το Nexus 5 που εχω τρέχει τέλεια κ σε σήμα κ σε όλα κ η ετοιμότητα κυψέλης στο Nexus 5 είναι μόνο στο 1℅ Είναι μόνιμο σε καθημερινή βάση αυτό με την κυψέλη τη να φταίει? Ευχαριστώ για την απάντηση. ΥΓ.Δεν έχω 4G παρά μόνο το WiFi ανοιχτο.Αλλά όταν είμαι εκτός έχω 4g. Είναι περίεργο. Ίσως από κάποια εφαρμογή που να σχετίζεται με το δίκτυο να του τρώει μπαταρία; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δοκίμασε ένα factory cache από Recovery mode. Κατάφερα με κάποιο τρόπο να σπάσω την οθόνη . Ενώ έχει σπάσει μόνο το τζαμάκι, σε μαγαζί που το πήγα για επισκευή μου είπαν πως είναι κολλημένο με την lcd και χρειάζεται αντικατάσταση ολόκληρη η οθόνη. Το πρόβλημα είναι πως η φθηνότερη lcd κοστίζει γύρω στα 90 ευρώ στο ebay. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αντικατάσταση μόνο το τζαμάκι, και αν ναι πως το ξεκολλησε απο την υπόλοιπη οθόνη χωρίς να την σπάσει? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και απολογουμαι για την αγνοια μου . Κοίτα, εαν έχεις φτάσει σε τελικό στάδιο φράγκων και υπομονής δοκίμασε κάτι μόνος σου (DIY). Αρχικά, κάνε ένα αντίστοιχο search στο youtube. Διαφορετικά, καλό θα ήταν να ψάξεις το είδος κόλλας που χρησιμοποιείται και τη χημική της σύσταση. Θεωρώ πως μια εν θερμώ διεργασία (πιστολάκι) ή με μια ζεστή πετσέτα που θα απάγει θερμότητα στο γυαλί θα λιώσεις την κόλλα (σκέφτομαι μια διάταξη: οθόνη-πετσέτα-σίδερο σιδερώματος). Μετά αφαιρείς πολύ εύκολα τα τζαμάκια με πλαστικά εργαλεία που ανοίγουν τα κινητά. Τέλος η αλκοόλη θα πάρει και τα τελευταία ψήγματα κόλλας. edit: βρήκα έναν τύπο που το κατάφερε σε iphone 4 οθόνη. Edited May 14, 2016 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djoker1 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Είναι περίεργο. Ίσως από κάποια εφαρμογή που να σχετίζεται με το δίκτυο να του τρώει μπαταρία; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δοκίμασε ένα factory cache από Recovery mode. Ευχαριστώ για την απάντηση, έχω κάνει 2 φορές hard reset μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση αλλά τίποτα, όσον αφορά το factory cache από Recovery mode και αυτο το εκανα μετα απο τα hard reset. Εδώ παραθέτω άλλες 2 φωτο μετά το hard reset από recovery. Δεν ξέρω τη φταίει. ΥΓ.Εκει που ανεβαινει(1η εικονα)ειναι γιατι το εβαλα να φωρτισει. Edited May 14, 2016 by Djoker1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) Τι μου συνέβη προχθες. Είχα ανοιχτά δεδομένα, τοποθεσία και Bluetooth συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο. Πιάνω σε κάποια φάση το κινητό και ζεματαει. Βλέπω στο android assistant θερμοκρασία 41 βαθμούς και αρχίζει ένα τρελό drain μέχρι που έσβησε το κινητό. Το φορτισα και έκτοτε όλα καλά. Το ίδιο περίπου χωρισ την υπερθέρμανση μου είχε γίνει και δύο φορές στο moto g 2. Έχει συμβεί σε κανέναν; Επίσης άσχετο αλλά έχει κάποιος να προτείνει κάποια λεπτή θηκη που να μην δίνει πολύ όγκο κατά προτίμηση με ματ υφή; Edited May 15, 2016 by Dpan9 Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blucerchiati Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Κοίτα, εαν έχεις φτάσει σε τελικό στάδιο φράγκων και υπομονής δοκίμασε κάτι μόνος σου (DIY). Αρχικά, κάνε ένα αντίστοιχο search στο youtube. Διαφορετικά, καλό θα ήταν να ψάξεις το είδος κόλλας που χρησιμοποιείται και τη χημική της σύσταση. Θεωρώ πως μια εν θερμώ διεργασία (πιστολάκι) ή με μια ζεστή πετσέτα που θα απάγει θερμότητα στο γυαλί θα λιώσεις την κόλλα (σκέφτομαι μια διάταξη: οθόνη-πετσέτα-σίδερο σιδερώματος). Μετά αφαιρείς πολύ εύκολα τα τζαμάκια με πλαστικά εργαλεία που ανοίγουν τα κινητά. Τέλος η αλκοόλη θα πάρει και τα τελευταία ψήγματα κόλλας. edit: βρήκα έναν τύπο που το κατάφερε σε iphone 4 οθόνη. Να σου πω την αληθεια ήμουν βέβαιος πως θα το άλλαζα μόνος μου, αλλα με φόβησε ένας τύπος στο youtube που προσπαθώντας να λιώσει την κολα με heatgun (πιστολάκι υποθέτω?!?) έκαψε την lcd, και απ το πουθενα εμφάνιζε μια κοιλίδα ( , στο 14:40 του βίντεο). Και αν αυτό έγινε με πιστολακι, το σίδερο δεν είναι πιο επικύνδινο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, έχω κάνει 2 φορές hard reset μήπως δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση αλλά τίποτα, όσον αφορά το factory cache από Recovery mode και αυτο το εκανα μετα απο τα hard reset. Εδώ παραθέτω άλλες 2 φωτο μετά το hard reset από recovery. Δεν ξέρω τη φταίει. ΥΓ.Εκει που ανεβαινει(1η εικονα)ειναι γιατι το εβαλα να φωρτισει. Μωρέ, πρέπει να έχει να κάνει με το σήμα σου (ή τον πάροχο?). Αν είσαι σίγουρος πως όχι, πάρε ένα τηλέφωνο στη cellcom και πες τους το πρόβλημα κι αν συνηθίζεται κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και hardware-ικό το ζήτημα, τι να πω. :confused: Να σου πω την αληθεια ήμουν βέβαιος πως θα το άλλαζα μόνος μου, αλλα με φόβησε ένας τύπος στο youtube που προσπαθώντας να λιώσει την κολα με heatgun (πιστολάκι υποθέτω?!?) έκαψε την lcd, και απ το πουθενα εμφάνιζε μια κοιλίδα ( στο 14:40 του βίντεο). Και αν αυτό έγινε με πιστολακι, το σίδερο δεν είναι πιο επικύνδινο? Στο πιστολάκι θεωρώ πως δεν υπάρχει καλή κρίση αν έχεις "κάψει" μια περιοχή παραπάνω από κάποια άλλη. Με το σίδερο θα δοκιμάσεις να το εφαρμόσεις απο τα σπασμένα κομμάτια και έπειτα στην υπόλοιπη οθόνη. Και φυσικά μέτρα δευτερόλεπτα. Νομίζω έχει καλύτερη ομοιογένεια σαν τεχνική. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djoker1 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μωρέ, πρέπει να έχει να κάνει με το σήμα σου (ή τον πάροχο?). Αν είσαι σίγουρος πως όχι, πάρε ένα τηλέφωνο στη cellcom και πες τους το πρόβλημα κι αν συνηθίζεται κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και hardware-ικό το ζήτημα, τι να πω. :confused: Μηπως λεω τωρα εγω μηπως φταιει η καρτα μου(η nano sim εννοω)να εχει ψιλο παθει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pschamp027 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Παιδιά τρέχω marshmallow κι έχω ένα πρόβλημα. Ενεργοποιώντας τη βελτιστοποίηση μπαταρίας και με το που βγαίνω από το μενού "Βελτιστοποίηση μπαταρίας" η ρύθμιση απενεργοποιείται! Έχω κάνει εκκαθάριση το cache κι έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επίσης πριν κάνω την ενέρωση είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το κινητό στην έκδοση xt1085, το οποίο έχει περασμένη κινεζική ρομ. Υπάρχει τρόπος να περάσω ευρωπαϊκή ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω το κινητό στην έκδοση xt1085, το οποίο έχει περασμένη κινεζική ρομ. Υπάρχει τρόπος να περάσω ευρωπαϊκή ρομ; Η θα το στείλεις στη cellcom η θα το ρουτάρεις και θα βρεις την ευρωπαϊκή ρομ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Υπάρχει κάποιος οδηγός; Οδηγός εδώ μέσα όχι. Απλά googlάρε και θα βρεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Την έκανα την μ....κια. Κατάφερα και έσβησα την ρομ. Μπορώ και μπαίνω σε recovery mode, μου γράφει οτι δεν υπάρχει os, αλλά το τηλέφωνο δεν μπουτάρει. Υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Κατεβάζεις και φλασάρεις μια rom. Εφόσον μπαίνεις σε rocovery δεν έχεις θέμα. Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ποσταροντας ένα λινκ με μια ρομ που είναι συμβατή με το κινητό(xt1085), μην κάνω πάλι καμιά βλακεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις ποσταροντας ένα λινκ με μια ρομ που είναι συμβατή με το κινητό(xt1085), μην κάνω πάλι καμιά βλακεία; http://firmware.center/firmware/Motorola/Moto%20X%20%282nd%20gen-2014%29/Stock/XT1085/ Βάλε από δω Lolipop, και όταν μπει κάνε upgrade στην MM Για οδηγό κάτι σαν αυτό http://forum.xda-developers.com/moto-x-2014/general/guide-xt1097-to-xt1095-nextel-t2972693 Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts