Jump to content

Djoker1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Djoker1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Djoker1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Djoker1

    Google Pixel 4 XL

    Τέλεια χίλια Ευχαριστώ για την ενημέρωση,Και εγώ δεν παίζω καν παιχνίδια μόνο σοσιαλ, φώτο, λίγο βίντεο (στο διάλλειμα μου στην δουλειά) και αυτό είναι. Thanks για το μίνι review φίλε μου ,θα το τσιμπήσω το Πάσχα.
  2. Djoker1

    Google Pixel 4 XL

    Οκ,Ευχαριστώ πάρα πολύ, θα προχωρήσω προς την αγορά τώρα στις γιορτές το Πάσχα
  3. Djoker1

    Google Pixel 4 XL

    Καταρχήν σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω θέμα κ το s10e κάθε βράδυ κατά τις 11 που πέφτω για ύπνο το φορτίζω είμαι στο 15-20% κάθε μέρα, αν είναι κ τι μικρό σε αυτά τα στάνταρ είμαι σούπερ κομπλέ. Ευχαριστώ κ πάλι.
  4. Djoker1

    Google Pixel 4 XL

    Για το απλό pixel 4 battery εμπειρία έχει κάποιος, μου αρέσει που είναι μικρούλι. Δεν είναι απαιτητικός χρήστης μόνο φωτο κ λιγο social(Όπως είπα κ ποιο πανω έχω ήδη Ένα s10e στην κατοχή μου που θα το δώσω στην γυναίκα μου) και είμαι σούπερ ευχαριστημένος κ σε μέγεθος κ σε μπαταρία(100% 8:00 το πρωί κ μέχρι τις 11 που θα πέσω για ύπνο είναι στο 15%) είμαι σούπερ ικανοποιημένος. Αλλά θέλω σαν τρελός να μεταβώ σε ένα pixel(φαν στοκ android είχα όλα τα nexus) Ευχαριστώ
  5. Djoker1

    Google Pixel 4 XL

    Σουπερ,σ'ευχαριστω:) Επισης,αξιζει η μεταβαση στο Pixel 4xl(εχω ενα s10e αυτη την στιγμη και θα το δωσω στην γυναικα μου που τις εσπασε η οθονη στο δικο τις κιν) το λεω γιατι ειμαι φαν τις φωτο. Και θα ηθελα την προταση σου εαν παω σε καποιο (pixel 4) μου αρεσει κ το απλο pixel 4 αλλα θελω εντιπωσεις απο battery γιατι ακουω οτι δεν τα παει κ τοσο καλα. Ευχαριστω.
  6. Djoker1

    Google Pixel 4 XL

    Εχω δει αυτο εδω https://www.amazon.de/dp/B07Z6QD7Q7?pf_rd_p=9f377ebb-4961-4e71-8693-f977a7a958b6&pd_rd_wg=IoiIZ&pf_rd_r=4D328C3SQTK8X57P27RG&ref_=pd_gw_cr_simh&pd_rd_w=r0voK&pd_rd_r=f7e14bdf-5b04-4b72-81dd-f4e5352e132e θα ειναι λειτουργικο εδω Ελλαδα με τα δικτυα εαν κανω την παραγγελια και γενικα απο το γερμανικο amazon θα εχω θεματα για μελλοντικες συσκευες για τα δικτυα τις Ελλαδας Ευχαριστω
  7. Καλησπερα στην παρεα μια βοηθεια θα ηθελα απο μερια σας στην επιλογη κιν.(ειμαι προς αγορα νεου κιν μεχρι τελος τις εβδομαδας)και ειμαι αναμεσα στο Α5 2016+Nexus 5x 32gb ποιο θα μου προτεινανατε και γιατι? Ευχαριστω. ΥΓ.Εχω δει πολλα review και συγκρισεις των δυο κιν αλλα καπου ειμαι υπερ στο ενα και καπου υπερ στο αλλο.
  8. OK,σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Οντως δεν μπορω να καταληξω ναι μεν το ενα εχει μερικα υπερ(καλη ωρα το Α9) αλλα μερικα υπερ και το αλλο(5Χ).Μεχρι την επομενη εβδομαδα(τελος επομενης εχω σκοπο να αγορασω)ευχομαι να καταληξω σε ενα απο τα 2. Σας ευχαριστω και παλι,παρα πολυ.
  9. Καταρχας ενα ευχαριστω για την απαντηση, τωρα μιας και το ειχες απο θεμα μπαταριας πως τα πηγαινε?δεν ειμαι φαν με φουλ παιχνιδια και τετοια μονο social,ιντερνετ τη βγαζει την μερα(καλα 4g λιγο πολυ ολα τα κιν τρωει πολυ μπαταρια αλλα ποιο πολυ με wi-fi ειμαι)? Ολα τα υπολοιπα που ανεφερες συμφωνω.
  10. Παιδια εχω μια ερωτηση να κανω,ειμαι για αγορα κιν και ειμαι αναμεσα στο Α9+στο 5X Nexus 32gb εχω δει και συγκρισεις και τον 2 κιν αλλα και τα 2 μου αρεσουν αλλα δεν μπορω να αποφασισω(εχω δει μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα που εχει η καθε συσκευη ξεχωριστα σε συγκριση παντα αυτων των 2). Ποιο θα μου προτεινατε εσεις?:worry: Ευχαριστω.
  11. Καλησπερα στην παρεα θα ηθελα μια βοηθεια για αγορα του συγκεκριμενου κιν και απο εξωτερικο γιατι Ελλαδα μας περνανε κοροιδα με τις τιμες που βαζουν. 1ον θα ηθελα να μου πειτε εαν το παραγγειλω απο εδω http://www.gearbest.com/cell-phones-c_11293/c15_xiaomi/ θα παιζει στα δυκτια μας ή θα εχει θεμα? Και 2ον εαν δειτε στο σαιτ που ποσταρα ποιο πανω κατω απο το κιν(συκεκριμενα θα παω για το γκρι χρωμα)εχει καποιες χωρες ''Ερωπη+Κινα'' Ευρωπη βλεπω πωληται λιγο ακριβα και Κινα χαμηλα τη θελω να πω εαν το παραγγηλω απο Κινα θα μου εχει κινεζιες μεσα και θα πρεπει να εηαταστησω μονος Play store και τετοια ή θα τα εχει κανονικα και Ευρωπη θα τα εχει ολα μεσα playstre και τεοτοια παλι ή θα τα κανω μονος μου ολα/ Οποιος μπορει ας βοηθησει να μην κανω καποιο λαθος στην παραγγελια και δεν παιζει Ελλαδα ή ας μου προτηνει και καποιο αλλο καταστημα εμπιστο παντα για αγορα. Ευχαριστω.:rolleyes:
  12. Μηπως λεω τωρα εγω μηπως φταιει η καρτα μου(η nano sim εννοω)να εχει ψιλο παθει κατι?
  13. Όχι γιατί το Nexus 5 που εχω τρέχει τέλεια κ σε σήμα κ σε όλα κ η ετοιμότητα κυψέλης στο Nexus 5 είναι μόνο στο 1℅ Είναι μόνιμο σε καθημερινή βάση αυτό με την κυψέλη τη να φταίει? Ευχαριστώ για την απάντηση. ΥΓ.Δεν έχω 4G παρά μόνο το WiFi ανοιχτο.Αλλά όταν είμαι εκτός έχω 4g.
×
×
  • Create New...