left_ace Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ακόμα δεν έβαλες 5.1?..:lol: Αποφεύγεις να απαντήσεις για το ενδεχόμενο αν η υπεύθυνη στο θέμα των αναβαθμίσεων μπορεί να είναι η Lenovo... Χε χε... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αποφεύγεις να απαντήσεις για το ενδεχόμενο αν η υπεύθυνη στο θέμα των αναβαθμίσεων μπορεί να είναι η Lenovo... Χε χε... Προσωπικά ναι, το πιστεύω πως μπορεί να ισχύει το παραπάνω.. Είναι γεγονός όμως πως με το Χ΄14 πάλι είχε την πρωτιά (ακόμα και αν ίσχυε μόνο για το pure), το ίδιο ισχύει και για το 5.1, πάλι το Χ΄14 είναι η πρώτη συσκευή που το πήρε..:worry: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παιδιά αν κατάλαβα καλά root χωρίς να χάσουμε την εγγύηση δεν γίνεται στη συσκευή μας ε; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Παιδιά αν κατάλαβα καλά root χωρίς να χάσουμε την εγγύηση δεν γίνεται στη συσκευή μας ε; μόνο στο pure edition. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 και φαντάζομαι το XT1092 δεν είναι το pure edition ε; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Γνωρίζουμε αν υποστηρίζει το πρωτόκολλο CTIA του jack το κινητό? Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 και φαντάζομαι το XT1092 δεν είναι το pure edition ε; Nope......... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Πως τραβάμε screenshot.....; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Πως τραβάμε screenshot.....; Power key + volume down key Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Ξέρουμε πότε θα έρθει η 5.1 ΟΤΑ; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αγαπάμε Αμαζον Γαλλίας. 306 ευρώ http://www.amazon.fr/Motorola-G%C3%A9n%C3%A9ration-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00NBZ7FSG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1431025457&sr=8-1&keywords=moto+x+2014 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madbomber Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Έχει αγοράσει κανείς το moto x του από kaizershop ή kaizerstore; Πήγα να ρωτήσω σήμερα στο kaizerstore πόσο μπορούν να πάρουν το moto g μου, και μου είπαν ότι δεν αγοράζουν motorola... Με έστειλαν "λίγο" γιατί ούτως ή άλλως το πουλάνε μεταχειρισμενο στα 120 ευρώ και είναι και σε χειρότερη κατάσταση από το δικό μου!!! Ευτυχώς βέβαια έχω 3-4 φίλους που θέλουν να μου το αγοράσουν. Όποτε δεν θα έχω πρόβλημα να το πουλήσω. Αλλά όταν λες "φέρε το παλιό σου SmartPhone" και πάρε το νέο φθηνότερα... Μετά πως μας λες: "δεν παίρνω την μία ή την άλλη συσκευή"; Και χωρίς καν να την τσεκάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Ξέρουμε πότε θα έρθει η 5.1 ΟΤΑ; Εν καιρό.. http://m.gsmarena.com/motorola_posts_android_51_release_notes_for_1st_and_2nd_gen_moto_x-news-12165.php Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) - Ξέρουμε πότε θα έρθει η 5.1 ΟΤΑ; - Εν καιρό.. http://m.gsmarena.com/motorola_posts_android_51_release_notes_for_1st_and_2nd_gen_moto_x-news-12165.php " Συ δεν φαίνεσαι. Όμως για να υπάρχει γκρεμός στο τοπίο, για να’ χω σταθεί στην άκρη του κρατώντας λουλούδι και χαμογελώντας, θα πει πως όπου να’ ναι έρχεσαι. Φαίνετ’ απ’ τη ζωή μου ζωή πέρασε κάποτε. " :lol::lol: Αγαπάμε Αμαζον Γαλλίας. 306 ευρώ http://www.amazon.fr/Motorola-G%C3%A9n%C3%A9ration-Smartphone-d%C3%A9bloqu%C3%A9-Ecran/dp/B00NBZ7FSG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1431025457&sr=8-1&keywords=moto+x+2014 Εγώ αγαπώ και την Ελλάδα. Σε 3-4 μέρες έτοιμο σου λέει... http://www.bestprice.gr/item/2154494182/motorola-moto-x-2nd-gen-16gb-4g.html Edited May 8, 2015 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Εγώ αγαπώ και την Ελλάδα. Σε 3-4 μέρες έτοιμο σου λέει... http://www.bestprice.gr/item/2154494182/motorola-moto-x-2nd-gen-16gb-4g.html Αυτά τα 3-4 ημέρες μην τα εμπιστεύεσαι στα ελληνικά on-line shop. Είμαι παθών πριν από 1 μήνα περίπου την πάτησα έτσι από 2 η 3 καταστήματα σε με το συγκεκριμένο μοντέλο σε μαύρο. Η μία παραγγελία ακυρωνόταν μετά την άλλη. Το βρήκα σε απόθεμα σε on-line shop από τα Χανιά. p.s. Ωραίοι και οι στίχοι σου. :lol: Edited May 8, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blucerchiati Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω, αλλά το μόνο στο οποίο κολλάω, είναι η μνήμη... Πιστεύετε είναι αρκετά τα 16gb (τα οποία φαντάζομαι θα μειωθούν περισσότερο μετά την αναβάθμιση σε lollipop), ή να κοιτάξω το 32αρι LG G3 στα 340 ευρώ, που έχει και 3gb ram?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αυτά τα 3-4 ημέρες μην τα εμπιστεύεσαι στα ελληνικά on-line shop. Είμαι παθών πριν από 1 μήνα περίπου την πάτησα έτσι από 2 η 3 καταστήματα σε με το συγκεκριμένο μοντέλο σε μαύρο. Η μία παραγγελία ακυρωνόταν μετά την άλλη. Το βρήκα σε απόθεμα σε on-line shop από τα Χανιά. p.s. Ωραίοι και οι στίχοι σου. :lol: Σε εμένα την επομένη μου έφτασε. Παρέλαβα αμέσως. Την Κική Δημουλά, τόσο εύστοχη και διαχρονική η τύπισσα... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Σε εμένα την επομένη μου έφτασε. Παρέλαβα αμέσως. Την Κική Δημουλά, τόσο εύστοχη και διαχρονική η τύπισσα... Σε αυτό που ήταν σε "απόθεμα" η εξυπηρέτηση ήταν άμεση και σε 'μένα, μιλάω για τα καταστήματα με "αναμονή παραλαβής". Παιδιά καλησπέρα. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω, αλλά το μόνο στο οποίο κολλάω, είναι η μνήμη... Πιστεύετε είναι αρκετά τα 16gb (τα οποία φαντάζομαι θα μειωθούν περισσότερο μετά την αναβάθμιση σε lollipop), ή να κοιτάξω το 32αρι LG G3 στα 340 ευρώ, που έχει και 3gb ram?? Αν πας προς G3, σκέψου για το Oneplus one. Τώρα όσο αφορά τη χωρητικότητα είναι θέμα της χρήσης που κάνει ο καθένας. Edited May 8, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blucerchiati Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Αν πας προς G3, σκέψου για το Oneplus one. Τώρα όσο αφορά τη χωρητικότητα είναι θέμα της χρήσης που κάνει ο καθένας. Κοιτά, το. Oneplus το έχω απορρίψει λόγω εμφάνισης. Όσον αφορά τα άλλα δυο, πιστεύεις πως θα κάνει μεγάλη διαφορά το 1gb περισσότερη ram του g3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Εγώ αγαπώ και την Ελλάδα. Σε 3-4 μέρες έτοιμο σου λέει... http://www.bestprice.gr/item/2154494182/motorola-moto-x-2nd-gen-16gb-4g.html Κι γω αγαπω Ελλαδα. Αγνο παρθενο ελαιολαδο, φετα, πιτογυρο.....αλλα αυτο που αγοραζεις μια συσκευη, σου παθει κατι, και δε σε ξερει την αλλη μερα το καταστημα που το πηρες, δε το μπορω. Σα το support του αμαζον δεν εχει...κι ας ειναι κατι χιλιομετρα μακρια. Κοιτά, το. Oneplus το έχω απορρίψει λόγω εμφάνισης. Όσον αφορά τα άλλα δυο, πιστεύεις πως θα κάνει μεγάλη διαφορά το 1gb περισσότερη ram του g3? Οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι πλην του αγνου android και του sense, οι υπολοιποι ΟΕΜ λιγο πολυ ,με τα εξτρα κουλουδια και το bloat, χρειαζονται πιο πολλα mb στη μνημη προσπελασης. Τι να το κανεις αν εχεις 3gb ram και με το που ανοιγεις τη συσκευη, σου εχει δεσμευμενη τη μιση; Το ειδα στο Z3 της σονυ αυτο και μου κακοφανηκε. Δε ξερω τι παιζει με τα LG. Ο φιλος @karx ξερει, μπορει να απαντησει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Κοιτά, το. Oneplus το έχω απορρίψει λόγω εμφάνισης. Όσον αφορά τα άλλα δυο, πιστεύεις πως θα κάνει μεγάλη διαφορά το 1gb περισσότερη ram του g3? Επειδή είχα το LG g3 με τα 3gb ram θα σου έλεγα ότι όταν είδα πως έτρεχε το Nexus 5 με τα 2gb δεν το πίστευα, δεν παίζει τόσο ρόλο το έξτρα gb που έχει γιατί το Nexus 5 είναι τόσο γρήγορο και έχει πιο πολλά mb διαθέσιμα λόγω καθαρού Android ή πάνω κάτω τα ίδια. Την επόμενη μέρα το έβαλα στο πακέτο, πήγα ταχυδρομείο, το έστειλα πίσω στο Amazon και παρήγγειλα το Moto X 2014 το οποίο είναι πιο γρήγορο κι από το Nexus 5. Όλα αυτά με την 4.4. Το θέμα είναι ότι με την 5.0 τα έκανε μαντάρα η Google και η Motorola και έχει ψηλό cap στο να κλείνει εφαρμογές για να έχει συνέχεια άπλετη διαθέσιμη ram. Εύχομαι με την 5.1 να το διορθώσουν. Αυτά όσο αφορά την συγκεκριμένη ερώτηση σου. Αν θες μια γενική απάντηση, μια χαρά κινητό είναι το G3 με τα 3gb, αρκεί να ξέρεις τι θες και ποια είναι τα προτερήματά του. Για παράδειγμα η κάμερα, η μεγάλη οθόνη σε μαζεμένο μέγεθος, το double tap to wake, η αποσπωμενη μπαταρία και η κάρτα μνήμης, διαφορές διευκολυνσεις στο software που προσφέρει η LG κλπ. Το θέμα είναι τι θες εσύ και τι ζητάς από τη συσκευή σου. Τα θετικά είναι πιο πολλά για το g3, αντικειμενικα, αλλά και τα αρνητικά τα οποία μπορείς να διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα (πχ παράσιτα, stuttering, ασταθες σήμα). Στο τέλος, προτίμησα τα προτερήματα του moto X 2014 με τα gestures, την ταχύτητα, το πολύ καλό σήμα και την ποιότητα ομιλίας και τις αναβαθμίσεις, που μπορεί η moto να έχει αργήσει να δώσει την 5.1, αλλά ξέρω ότι και το Android M θα πάρω αργά ή γρήγορα, σε αντίθεση με το G3 που σίγουρα θα αργήσει πολύ πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blucerchiati Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Επειδή είχα το LG g3 με τα 3gb ram θα σου έλεγα ότι όταν είδα πως έτρεχε το Nexus 5 με τα 2gb δεν το πίστευα, δεν παίζει τόσο ρόλο το έξτρα gb που έχει γιατί το Nexus 5 είναι τόσο γρήγορο και έχει πιο πολλά mb διαθέσιμα λόγω καθαρού Android ή πάνω κάτω τα ίδια. Την επόμενη μέρα το έβαλα στο πακέτο, πήγα ταχυδρομείο, το έστειλα πίσω στο Amazon και παρήγγειλα το Moto X 2014 το οποίο είναι πιο γρήγορο κι από το Nexus 5. Όλα αυτά με την 4.4. Το θέμα είναι ότι με την 5.0 τα έκανε μαντάρα η Google και η Motorola και έχει ψηλό cap στο να κλείνει εφαρμογές για να έχει συνέχεια άπλετη διαθέσιμη ram. Εύχομαι με την 5.1 να το διορθώσουν. Αυτά όσο αφορά την συγκεκριμένη ερώτηση σου. Αν θες μια γενική απάντηση, μια χαρά κινητό είναι το G3 με τα 3gb, αρκεί να ξέρεις τι θες και ποια είναι τα προτερήματά του. Για παράδειγμα η κάμερα, η μεγάλη οθόνη σε μαζεμένο μέγεθος, το double tap to wake, η αποσπωμενη μπαταρία και η κάρτα μνήμης, διαφορές διευκολυνσεις στο software που προσφέρει η LG κλπ. Το θέμα είναι τι θες εσύ και τι ζητάς από τη συσκευή σου. Τα θετικά είναι πιο πολλά για το g3, αντικειμενικα, αλλά και τα αρνητικά τα οποία μπορείς να διαβάσεις στο αντίστοιχο θέμα (πχ παράσιτα, stuttering, ασταθες σήμα). Στο τέλος, προτίμησα τα προτερήματα του moto X 2014 με τα gestures, την ταχύτητα, το πολύ καλό σήμα και την ποιότητα ομιλίας και τις αναβαθμίσεις, που μπορεί η moto να έχει αργήσει να δώσει την 5.1, αλλά ξέρω ότι και το Android M θα πάρω αργά ή γρήγορα, σε αντίθεση με το G3 που σίγουρα θα αργήσει πολύ πιο πολύ. Κατ' αρχάς, να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας! Η βοήθειά σας ήταν πολύ σημαντική!! Η αλήθεια είναι πως γνώριζα για την ανωτερότητα του LG σε κάμερα-μπαταρία-οθόνη (θεωρητικά τουλάχιστον), αλλα εφόσον η διαφορά της ram καλύπτεται από το γυμνό android, μπορώ να τα θυσιάσω για χάρη της premium κατασκευής και των γρήγορων αναβαθμίσεων του moto, οπότε θα το προτιμήσω! Το θέμα τώρα είναι, αξίζει να το πάρω τώρα στα 316 ευρώ, ή υπάρχει περίπτωση να πέσει κι άλλο η τιμή αν περιμένω? Edit: Δεν κρατήθηκα και το παρήγγειλα! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επίσημο ή έστω εξουσιοδοτημένο service της Μοτορολα στη Θεσσαλονίκη? Edited May 9, 2015 by Blucerchiati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Επισημως πλεον στην ομαδα των moto x.Εχω μια απορια...μολις παταω το πληκτρο των καρτελων πανω πανω εκει που εμφανιζεται κανονικα η google search machine εμενα μου γραφει "Δεν ηταν δυνατη η προσθηκη του γραφικου στοιχειου",ξερει κανεις πως λυνεται αυτο το θεματακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 (edited) παιδιά καλημέρα θα ήθελα να μπω και εγώ στην ομάδα τον κατόχων του moto x 2014 αλλά έχω το εξής πρόβλημα το οποίο είναι οτι τα λεφτά που εχω για να διαθέσω δεν μου επιτρέπουν να πάρω καινούργιο για αυτο κοιτάζω για μεταχειρισμενο και επειδή εντός Ελλάδας οσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι κοιτάζω να πάρω κάτι απο ebay :D αλλα στο ebay βρίσκω μόνο την pure edition δηλαδή το xt 1095 η το xt 1096 απο Αμερική και θα ήθελα να ρωτήσω δυο πραγματάκια αν θα εχω κάποιο πρόβλημα οσο αναφορά την κεραία δηλαδή το lte και αν θα με καλύπτει η εγγύηση :worry: ευχαριστω !!! Edited May 17, 2015 by kostaslious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damgr Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Εχω μια απορια,μπορουμε καπως να απενεργοποιησουμε το να ανοιγει η οθονη οταν κουνιεται το κινητο και να αναβει μονο οταν περναω το χερι μου πανω απο τους IR sensors? Χρησιμοποιω το ambient display αλλα επειδη δεν ειμαι ατομο που δεν το αφηνει σε ησυχια το κινητο,αναβοσβηνει συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts