bas13 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Φιλε bas13 εχοντας περασει απο s6 για ενα διμηνο με τον νεο tw δεν ειδα κατι τρομερο...μονο λιγο ταχυτητα στο ανοιγμα της gallery και το ανοιγμα της φωτογραφικης.....συνολικα ειναι μια αισθητικη αναβαθμιση (λογω περισσοτερο των θεματων) Μα ναι o νέος tw(κυρίως τα themes) & οι νέες stock apps πιο πολύ για λόγους αισθητικής τα θέλω. Σε θέμα ταχύτητας μόνο η gallery είναι εμφανώς καλύτερη, που στα δικά μου μάτια έχει φτάσει σχεδόν το αγαπημένο μου quick pik. Το 1giga ram ειναι σιγουρα κατι + που θα δινει αερα στην συσκευη.... Γενικα ενα note edge 2...θα ηταν πραγματικος ηγετης στα phablet ...αλλα δυστηχως...μας εφαγε το design των s6 + edge +1000, το χω γράψει πολλές φορές, το περίμενα πως και πως ένα note edge 2. Πέρασα την 5.1.1 και είπα να τη δοκιμάσω λίγο και τελικά με εξέπληξε θετικά με την απόκρισή της. Οπότε θα περιμένω ακόμα λίγο για root. Αν και είχα root σε όλες μου τις συσκευές τα περισσότερα apps τα έχω αγορασμένα (πχ poweramp,χάρτες ) αλλά έχω αγορασμένα και πολλά apps που απαιτούν root ( titanium, greenify,buzybox) τα οποία για τώρα μένουν αχρησιμοποίητα. Αυτό που ζηλεύω πιο πολύ είναι η δυνατότητα των themes και ο νέος tw. Η 5.1.1 δείχνει ξεκάθαρα πως θα έπρεπε να δουλεύει η συσκευή out of the box & πόσο φάουλ ήταν η σάμμη που άργησε 10+μήνες να την δώσει. Όπως σου είπα και πριν αν θες να παίξεις με νέα feature από τις νεότερες ναυχαρχίδες ή έχεις ανάγκη κάποιες ειδικές εφαρμογές που απαιτούν root, τότε αξίζει αλλά αν το κάνεις για ταχύτητα όχι, δεν αξίζει. Edited October 11, 2015 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 παντως για να λεμε την αληθεια παιδια και του στραβου το δικιο εχω ενα vodafone smart 6 οσο καιρο περιμενω να παρω το noteli μου πισω! .. το smart για αυτο που ειναι (ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ) δειχνει να ανταποκρινεται στα βασικα πολυ καλυτερα απο το edge που ειναι θηρίο ! .. πχ ανετος και γρηγορος launcher recent app με την μια κτλ κτλ κτλ ..! που θελω να καταληξω ? η samsung παίρνει ΤΕΡΑΤΑ στα χερια της και καταφέρνει να τα κανει "αργά" ενω θα επρεπε να πετανε στην κυριολεξια ! ... ευχομαι με την 5.1.1 η κατασταση να αλλαξει προς το καλυτερο ..για να δουμε ! .// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 παντως για να λεμε την αληθεια παιδια και του στραβου το δικιο εχω ενα vodafone smart 6 οσο καιρο περιμενω να παρω το noteli μου πισω! .. το smart για αυτο που ειναι (ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ) δειχνει να ανταποκρινεται στα βασικα πολυ καλυτερα απο το edge που ειναι θηρίο ! .. πχ ανετος και γρηγορος launcher recent app με την μια κτλ κτλ κτλ ..! που θελω να καταληξω ? η samsung παίρνει ΤΕΡΑΤΑ στα χερια της και καταφέρνει να τα κανει "αργά" ενω θα επρεπε να πετανε στην κυριολεξια ! ... ευχομαι με την 5.1.1 η κατασταση να αλλαξει προς το καλυτερο ..για να δουμε ! .// Καλά αυτό με τα recent apps είναι εντελώς αδικαιολόγητο ακόμα και για το τελευταίο κινέζικο. Πάντως με την 5.1.1 θα δεις όντως άλλο τηλέφωνο. Μόνο το lag στο ενεργό σημείωμα έχει ξεμείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Να σας πω το κουφό με το edge εδώ στην Αίγυπτο. Οι παροχοι συνεχίζουν να το έχουν στην βιτρίνα σε υψηλότερη τιμή από το Note 5. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εντυπωσεις μετα απο 1 εβδομαδα με το Edge (προερχομενος απο Note4) :Καλυτερη οθόνη,μπαταρια 1-2 ωρες + - κανενα προβλημα με το wi-fi δεν δειχνει να κολλαει στα recent app .Απο προχθες που περασα και την Αγγλικη 5.1.1 το τηλεφωνο εγινε πυραυλος,τοσο smooth οσο κανενα αλλο που ειχα πριν.Κυριολεκτικα δεν προλαβαινω να το αγγιξω, και ολα ανοιγουν αστραπιαια,τοσο που ειμαι σιγουρος οτι εχει προβλημα η οθονη...δε μπορει...εχει περασει κι ενας χρονος σχεδον.Οσο για τα panel τι να πω.Εμενα σα χρηστη μου ελυσαν τα χερια,δεν μπορω να καταλαβω οταν καποιοι λενε, πως ειναι αχρηστα, χωρις λογο υπαρξης.Με μια κινηση ειναι ολα στα χερια σου,ουτε ψαξιμο ουτε ανοιγμα φακελλων κτλ κτλ.Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω τηλ.που κυκλοφορει ενα χρονο σχεδον,και πραγματικα κοντραρει ανετοτατα με οτι καινουργιο κυκλοφορει.:):)Προσωπικα μου "καθισε "πολυ καλυτερα απο το Note4.Κριμα που η Samsung το εβγαλαε στη αγορα σαν πειραμα και δεν το υποστηριζει οσο πρεπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μάλλον εννοείς 1-2 ώρες λιγότερη διάρκεια μπαταρίας. Όσο αφορά τα πλαϊνά πάνελ με βόλεψαν τόσο που στην αρχική οθόνη έχω μόνο τον καιρό και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 +1 για την πλαινή οθόνη, πολύ βολική! Κρίμα που την παράτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μάλλον εννοείς 1-2 ώρες λιγότερη διάρκεια μπαταρίας. Όσο αφορά τα πλαϊνά πάνελ με βόλεψαν τόσο που στην αρχική οθόνη έχω μόνο τον καιρό και τίποτα άλλο. Ναι εννοω 1-2 ωρες λιγοτερο,αλλα απο την αλλη εβδομαδα που επιστερφω Αθηνα θα το τσεκαρω καλυτερα γιατι εδω που βρισκομαι τωρα εχω μονο 3G-2G ...κι εγω μονο καιρο εχω στην κεντικη οθονη που ητανε παντα γεματη φακελλακια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ναι η μπαταρια κρατα λιγοτερο απο το ΝΟΤΕ 4 ,ωστοσο μια μερα τη βγαζει μεχρι το βραδυ με σχετικα βαρια χρηση...παντως και το κιτακι αυτο Samsung EB-KN915 κανει δουλιτσα και σε 1 λεπτο εχεις ετοιμη καινουρια μπαταρια (εχει και πλαστικη θηκη μεταφορας της μπαταριας)...το ειχα παρει προ λιγου καιρου στα 25 ευρω (φορτιστης+μπαταρια). Σημερα του εβαλα και μια SAMSUNG EVO 128GB (απο το e-shop στα 62 ευρω) και η χωρητικοτητα εκτοξευθηκε στα υψη (120+20=140GB διαθεσιμα) :cool: Γενικα το κινητο τα σπαει (και με 5.1.1 σιγουρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εξαρτάται πως ορίζουμε τη βαρειά χρήση :lol: Για μένα η μπαταρία του είναι η αχίλλειος πτέρνα του,ευτυχώς υπάρχει αυτό kit & σώζεται η κατάσταση. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 κατεβάζω ένα update 600 mb περίπου. λογικά η 5.1.1 είναι. έχω Ελληνικό κινητό αγορασμένο από γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ηρθε και σε μενα εχτες το βραδυ η 5.1.1 Την περασα τωρα το πρωι. Να το αφησω οπως ειναι ή χρειαζεται μια επαναφορα και στησιμο απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowpoloi Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Μου ήρθε και εμενα ενα update ~656mb βεβαια επρεπε να παω να κανω χειροκινητα check for update .....ανε να δουμε...αγορασμενο απο Vodafone.:) Edited October 13, 2015 by snowpoloi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Να το αφησω οπως ειναι ή χρειαζεται μια επαναφορα και στησιμο απο την αρχη Προσωπικά για να είμαι σίγουρος ότι όλα έχουν πάει καλά & ότι όποιο κόλλημα εμφανιστεί δεν είναι λόγω της μη καθαρής εγκατάστασης κάνω πάντα format. Παρολ' αυτά επειδή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία μπορείς να το αφήσεις έτσι & αν δεις ότι εμφανίζονται προβλήματα να κάνεις τότε την επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Εξαρτάται πως ορίζουμε τη βαρειά χρήση :lol: Για μένα η μπαταρία του είναι η αχίλλειος πτέρνα του,ευτυχώς υπάρχει αυτό kit & σώζεται η κατάσταση. :up: Η αυτονομία της συσκευής ειναι μέτρια,αλλά την κατασταση σώζει κυρίως ο ταχυφορτιστής της συσκευής μας... Εχω κι εγω 2η μπαταρία αλλά σπάνια τη χρησιμοποιώ,κυρίως όταν ταξιδεύω και δεν έχω 220V. Στην καθ'ημέρα πράξη βάζω το φορτιστή 20 λεπτά και πάω π.χ. απο το 30% στο 70% και είμαι κομπλέ...;) Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μου ήρθε και εμενα ενα update ~656mb βεβαια επρεπε να παω να κανω χειροκινητα check for update .....ανε να δουμε...αγορασμενο απο Vodafone.:) Μόλις μου ηρθε ΟΤΑ update 735.82 ΜΒ . Είναι το Πορτογαλικό Black Edition. Λογικά είναι η 5.1.1 και λέω να την περάσω απόψε. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Η αυτονομία της συσκευής ειναι μέτρια,αλλά την κατασταση σώζει κυρίως ο ταχυφορτιστής της συσκευής μας... Εχω κι εγω 2η μπαταρία αλλά σπάνια τη χρησιμοποιώ,κυρίως όταν ταξιδεύω και δεν έχω 220V. Στην καθ'ημέρα πράξη βάζω το φορτιστή 20 λεπτά και πάω π.χ. απο το 30% στο 70% και είμαι κομπλέ...;) Αν σε βολεύει το fast charge, μπορείς να πάρεις και ένα powerbank το οποίο υποστήριζει γρήγορη φόρτιση & να κάνεις τη δουλειά σου και έξω. Γενικά το καλό είναι ότι υπάρχουν επιλογές και μπορούν όλα τα γούστα να ικανοποιηθούν. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ήλθε η 5.1.1 και σε μενα.Πολύ smooth και γρήγορη... Μια χαρά η συσκευη μας... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Έτσι και σε εμένα ήρθε η 5.1.1 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παίδες τι update είναι αυτό? Μπαταρία και κινητό πετάει! Από Δευτέρα εντυπώσεις για μπαταρία αλλά πρέπει να κερδίζει από 30 έως 1 ώρα screen time! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παίδες τι update είναι αυτό? Μπαταρία και κινητό πετάει! Από Δευτέρα εντυπώσεις για μπαταρία αλλά πρέπει να κερδίζει από 30 έως 1 ώρα screen time! Για μπαταρία δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο, σε ταχύτητα & επιδόσεις είναι όντως (σχεδόν) άριστο έτσι όπως θα έπρεπε δηλαδή να δουλεύει η συσκευή out of the box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 bas13 δωσε φιλε μου κανενα link με οτι καλυτερο σε custom κυκλοφορει ! απο μερα σε μερα περιμενω το θηρίο μου πισω και θελω να του αλλαξω τα φωτα... να ετοιμάζομαι δηλαδη σιγα σιγα ..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) bas13 δωσε φιλε μου κανενα link με οτι καλυτερο σε custom κυκλοφορει ! απο μερα σε μερα περιμενω το θηρίο μου πισω και θελω να του αλλαξω τα φωτα... να ετοιμάζομαι δηλαδη σιγα σιγα ..:lol: Λοιπόν έχω δοκιμάσει τις εξής: (Όλες βασίζονται σε 5.1.1) Α) http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/riverrom-note-5-port-05-10-2015-t3218078 Πρόκειται πλήρες port του note 5, η rom είναι full screen(Δες τα screenshots στο πρώτο post) αλλά δεν υποστηρίζει καθόλου την πλαινή οθόνη του note edge(για μένα σοβαρό φάουλ), έχει βάλει τα edge apps/edge people από το s6 edge plus αλλά δουλεύουν μόνο στην αριστερή πλευρά & όχι στη δεξιά κυρτή. :down: χωρίς μάλιστα να στέλνει ειδοποιήσεις εδώ αλλά πάνω στην status bar όπως στα κλασσικά τηλέφωνα, ενώ είχε και εμφανή καθυστέρηση. Η εφαρμογή της κάμερας επίσης δεν μπορούσε να προσαρμοστεί επίσης πολύ καλά, αλλά τα αποτελέσματα ήταν οκ. Κατ' αλλά πολύ ωραία, αν δεν είχε θέμα με την πλαινή οθόνη, θα την είχα κρατήσει, είναι σε beta στάδιο όμως και είχε κάποιες ''αστάθειες''. Επίσης, μου τη σπάει που o νέος tw δεν έχει απεριόριστο scroll, ούτε σε αρχικές οθόνες, ούτε σε app drawer :down::down: Β) http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/riverrom-coh2-5-1-1-s6e-note5-feature-t3203799 Αυτήν έχω καιρό να τη βάλω & δεν τη θυμάμαι καλά, ο tw αντιμετώπιζε την αρχική οθόνη, όπως ο nova. Έχει πολλά στοιχεία από note 5/s6, αλλά βασίζεται στο note edge, είναι πιο σταθερή από την πάνω. Aν την δοκιμάσεις, περιμένω απόψεις, έχω να την δοκιμάσω καιρό και δεν την πολυθυμάμαι. Γ) http://forum.xda-developers.com/note-edge/development/rom-micky387lollifamous5-1-1v1-t3200849 Τέλος, αυτή είναι ουσιαστικά η stock rom του Ν. edge με root & κάποιες μικρoπροσθήκες(themes/rom control). Χρησιμοποιώ την v1.1, αλλά νομίζω η v1.0 είναι κατά τι πιο σταθερή.(Απλά βαριέμαι να τις ξαναπεράσω :lol:) Εξαιρετικά σταθερή και την έχω συνοδεύσει μ΄αυτά τα modakia: http://forum.xda-developers.com/note-edge/themes-apps/port-note-5-s6-app-style-t3214298 & http://forum.xda-developers.com/note-edge/themes-apps/screen-off-memo-note-5-ported-unrooted-t3203780 . Αυτές έχω χρησιμοποιήσει εγώ, υπάρχει και η edge rom αλλά δεν έχω άποψη. Edited October 14, 2015 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν ξέρω τελικά άν αξίζει να βάλει custom rom ή kernel σε αυτη την 5.1.1 που έχουμε τώρα. Το τηλέφωνο είναι πολύ εύχρηστο και πάει σφαίρα...και μάλιστα βλέπω και σημαντική βελτίωση στη μπαταρία... Μεχρι στιγμής απομακρύνεται η περίπτωση root και custom rom... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν ξέρω τελικά άν αξίζει να βάλει custom rom ή kernel σε αυτη την 5.1.1 που έχουμε τώρα. Το τηλέφωνο είναι πολύ εύχρηστο και πάει σφαίρα...και μάλιστα βλέπω και σημαντική βελτίωση στη μπαταρία... Μεχρι στιγμής απομακρύνεται η περίπτωση root και custom rom... Με πείραγμα κερδίζεις κάποια από τα νέα feature των νεότερων ναυαρχίδων και εφαρμογές που απαιτούν root αν τις χρειάζεσαι, κατά βάση. Για ταχύτητα/μπαταρία/επιδόσεις δεν θα δεις βελτίωση. Η stock 5.1.1 είναι ήδη εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts