freddaras Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Κάπου εκεί είμαι κι εγώ. Το ευχάριστο είναι ότι σε αναμονή η κατανάλωση είναι απόλυτα φυσιολογική. Με όλα ανοικτά καταναλώνει λιγότερο από 1% ανά ώρα. Γενικά η αναβάθμιση είναι φοβερή. Αν άνοιγε πιο γρήγορα το ενεργό σημείωμα όπως στο note 5, θα ήταν τέλεια. Ουφ θα με σκασετε ...θα με κανετε να την βαλω χωρις ρουτ ..:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Πιστεύω η όποια βελτίωση βρίσκεται στην αναμονή. Παιδιά χρησιμοποιείστε το fingerprint. Δουλεύει άψογα. Αν και μ΄αρέσει να δουλεύω τη συσκευή χωρίς κλείδωμα, το δοκιμάζω από χθες που το ανέφερες, είναι εντυπωσιακό ότι το πόσο καλύτερα δουλεύει σε σχέση με πριν. Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω, αλλά πραγματικά δουλεύει όπως πρέπει. Ουφ θα με σκασετε ...θα με κανετε να την βαλω χωρις ρουτ ..:lol::lol::lol: Αντικειμενικά είναι εξαιρετική η αναβάθμιση, σταθμίζεις τα υπερ & τα κατά και πράττεις αναλόγως, προσωπικά δεν το μετάνιωσα που την πέρασα & δεν έχω ροοτ προσωρινά, φυσικά και το περιμένω με ανυπομονησία :rolleyes: Από vodafone αγορασμένο δεν μ έχει έρθει εμένα :( Για τα ελληνικά δεν έχει έρθει ακόμα, ή περιμένεις ή περνάς τη ρωσσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 bas φιλε δεν την περναω γιατι απο βδομαδα θα το παω για αλλαγη οθονης οποτε δεν εχει νόημα ...:) αλλα μεταξυ μας και αυτο να μην ηταν μετα το ρουτ δεν υπαρχει επιστροφή σε στοκ κατάσταση ...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 bas φιλε δεν την περναω γιατι απο βδομαδα θα το παω για αλλαγη οθονης οποτε δεν εχει νόημα ...:) αλλα μεταξυ μας και αυτο να μην ηταν μετα το ρουτ δεν υπαρχει επιστροφή σε στοκ κατάσταση ...:lol::lol::lol: Πιστεύω δεν θα αργήσει να βγει και το ροοτ, από θέμα ταχύτητας δεν το χρειάζεται έχει κάνει εξαιρετική δουλειά η σαμμη, αλλά το θέλω(όπως και συ) για τις επιπλέον δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Στις rom που εχετε περασει εχουν κανει port features του note 5? Παντως εαν ειχε λογο καποιος πριν να το κανει root...μετα την αναβαθμιση νομιζω ειναι περιττο αφου το τηλεφωνο ειναι σπιρτοζο και με την εγγυηση του!! Edited September 6, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Στις rom που εχετε περασει εχουν κανει port features του note 5? Όχι, στοιχεία από s6 έχουν περάσει.(tw με themes, s6 browser) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Πιστεύω δεν θα αργήσει να βγει και το ροοτ, από θέμα ταχύτητας δεν το χρειάζεται έχει κάνει εξαιρετική δουλειά η σαμμη, αλλά το θέλω(όπως και συ) για τις επιπλέον δυνατότητες. συμφωνώ ....:) ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως εαν ειχε λογο καποιος πριν να το κανει root...μετα την αναβαθμιση νομιζω ειναι περιττο αφου το τηλεφωνο ειναι σπιρτοζο και με την εγγυηση του!! δεν το καναμε για την γρηγοράδα ρε .... αν κατι ειναι τέλειο χωρις ρουτ γινεται 1000 φορες καλυτερο με ρουτ ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Και μόνο το κόψιμο των διαφημίσεων, η εγγραφή σε extsd και η δυνατότητα για greenify αρκούν για root. Θα περιμένω την νέα έκδοση και μετά root και ας γράψει ο knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εγγραφή σε sd δεν θέλει ροοτ, όπως και το greenify για τα μη system apps. Γενικά, το ροοτ ανοίγει νέους δρόμους, απλά στα sammy έχει τίμημα, ως εκ τούτου ο καθένας πρέπει να ζυγίζει τα συν & τα πλην και να πράξει αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Ειναι θεμα προτεραιοτητων του καθενος.... σαφως η δυνατοτητα δοκιμων ελευθερα με διαφορες rom ειναι ελκυστικη αφου ειναι fun to play...Αλλα... Για μενα ειναι σημαντικο να ρολλαρει καλα το τηλ ...και να εχω Αςφαλεια και Καλη μεταπωλιτικη αξια...αλλωστε το τηλεφωνο εχει να δωσει πολυ περισσοτερα απ Ολα τ αλλα... Παντως ειναι πολυ ευχαριστο να γινετε αναβαθμιση και να μην υπαρχει Θεμα... το τελευταιο διαστημα με Ν4,S6,N Edge,tab s 8,4 σε Ολες τις συσκευες η αναβαθμιση αλλαξε επιπεδο ... και τα προβληματα μηδενικα... Σημαντικη βελτιωση αφου περσι πχ υπηρχαν Θεματα.... Edited September 6, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Εγγραφή σε sd δεν θέλει ροοτ, όπως και το greenify για τα μη system apps. Γενικά, το ροοτ ανοίγει νέους δρόμους, απλά στα sammy έχει τίμημα, ως εκ τούτου ο καθένας πρέπει να ζυγίζει τα συν & τα πλην και να πράξει αναλόγως. δεν ειναι το ιδιο το greenify χωρις ρουτ οτι και να λεμε ...(ουτε για πλακα ...) και για εμας που "καψαμε" την εγγύηση ουτε μια στο εκκ ρομ χωρις ρουτ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Παλιά κάναμε root για να διορθώσουμε πράγματα. Πλέον δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα αναγκών. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ικανοποιητικη υποστήριξη στο xda για το Edge λόγο του μικρού αριθμού συσκευών που πουλήθηκαν αλλά και από το γεγονός ότι οι κάτοχοι δεν είναι απ αυτούς που φλασαρουν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε σε custom πολλά από το Ν5 γιατί το ένα είναι 32bit και το άλλο 64. Τελικά έπιασα τις 4 ώρες σε 17+ ώρες συνολικής χρήσης με 3g-wifi 70/30 και τα πάντα ανοικτά. Edited September 6, 2015 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Παλιά κάναμε root για να διορθώσουμε πράγματα. Πλέον δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα αναγκών. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ικανοποιητικη υποστήριξη στο xda για το Edge λόγο του μικρού αριθμού συσκευών που πουλήθηκαν αλλά και από το γεγονός ότι οι κάτοχοι δεν είναι απ αυτούς που φλασαρουν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε σε custom πολλά από το Ν5 γιατί το ένα είναι 32bit και το άλλο 64. Τελικά έπιασα τις 4 ώρες σε 17+ ώρες συνολικής χρήσης με 3g-wifi 70/30 και τα πάντα ανοικτά. συμφωνω για την υποστήριξη custom που ειναι ανύπαρκτη για το κινητο μας ... αλλα ρε φιλε salat οσες ρομ και να βγουν παντα η συσκευή μας θα ειναι ανώτερη με ρουτ .... 1+1=2 εδω ...android ...μονο ετσι το εχεις σε φουλ "υποταγή ".....:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 (edited) Εγγραφή σε sd δεν θέλει ροοτ, όπως και το greenify για τα μη system apps. Υπάρχει τρόπος να γράφω και να σβήνω στην sd χωρίς fix? Όλα τα sdfix apps στο store ζητούν root access. Έχω τον astro file manager αγορασμένο και δεν μου δίνει δυνατότητα. Όπως πχ και το t torrent που έχω αλλά και ο Opera κατεβάζουν μόνο στην εσωτερική μνήμη. Και κάτι ακόμα ο Opera δεν μου βγάζει αναδυόμενη μενού όταν πατάω στο όνομα για να δω θέματα υπό παρακολούθηση στο myphone.gr. Αντίθετα ο dolphin το κάνει. Edited September 6, 2015 by tsipfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Υπάρχει τρόπος να γράφω και να σβήνω στην sd χωρίς fix? Όλα τα sdfix apps στο store ζητούν root access. Έχω τον astronomy file manager αγορασμένο και δεν μου δίνει δυνατότητα. Όπως πχ και το t torrent που έχω αλλά και ο Opera κατεβάζουν μόνο στην εσωτερική μνήμη. Στη lollipop μπορείς να γράφεις στην sd χωρίς ροοτ, απλα την 1η φορά σου ζητάει να ορίσεις τη διαδρομή, ορίζεις την sd & είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ρε παιδια εσείς που ήρθε η 5.1.1 τι χώρα προέλευσης ειναι το τηλέφωνο? Γιατί στο δικό μου το αυστριακο δεν..... Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ρε παιδια εσείς που ήρθε η 5.1.1 τι χώρα προέλευσης ειναι το τηλέφωνο? Γιατί στο δικό μου το αυστριακο δεν..... Μόνο η ρωσσική έχει βγει, ή την περνάς με odin όπως κάναμε και εμείς, ή περιμένεις να βγει για τα αυστρικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δεν ξέρω αν γίνεται αλλιώς, αλλά εγώ το χα πετύχει μ' αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.ianbyun.edgepanel.navigation&hl=el . Σ'ευχαριστώ. Γινεται τελικά και από τις μαμίσιες ρυθμισεις. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 μια απορια είδατε μήπως οσοι περάσαμε την ρωσική οτι στης ρυθμίσεις λει 915f ???? το y? που πήγε οεο ? επίσης μια απορία 4g δουλεύει κανονικά σε εσάς ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 μια απορια είδατε μήπως οσοι περάσαμε την ρωσική οτι στης ρυθμίσεις λει 915f ???? το y? που πήγε οεο ? επίσης μια απορία 4g δουλεύει κανονικά σε εσάς ?? η ρωσική είναι για τα f & όχι για τα fy, εξ'ου και φαίνεται ως fy. Στην πράξη όμως οι roms για f παίζουν και τα fy και τούμπαλιν. Για το 4g δεν ξέρω γιάτι το χω γυρισμένο μόνιμα σε 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εδώ και ένα 10ημερο έχω ενα άνευ προηγουμενου battery drain. Από εκεί που έβγαζε 4-4,5 ωρες οθονη, πλέον με την ιδια χρηση βγαζει το πολύ 1,5 ωρα οθόνη και αν... Εχει πάρει update σε Lollipop το Μαϊο και από τότε τίποτα. Ολα μαμίσια, τίποτα απολύτως πειραγμενο. Τί φταιει ? Ορίστε και τα στατιστικά : Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Για να μην μπλεκεις και ψαχνεις κανε τα απαραιτητα.... Παρε ενα backup (smart switch , helium) κατεβασε και την Ρωσικη.... πολυ σταθερη μπαταρια με πολυ καλη αναμονη... Μην παιδευσαι.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με ρωσικη φιλε ...σημερα το τερματισαμε:):):lol: http://i58.tinypic.com/b5h2fd.png Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ρουτ παιδιά ακόμη όχι έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 @freddaras δυστυχώς ακόμα τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts