mr_47 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Άρχισε η καμπάνια κλώνος του passport. άθλιο....... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 άθλιο....... Για σένα μπορεί για τους 1500 που το παράγγειλαν λουκούμι είναι :lol: Είναι λίγο χοντρουλό αλλά μου άρεσε γιατί έχει πολλά specs (ασύρματη φόρτιση, 6000mah μπαταριά, 6gb/128gb, NFC, Dual Sim κλπ) και είναι και σχεδόν τσάμπα. Μακάρι να έβγαζε η BB ένα νέο Passport αλλά δεν το βλέπω και αυτό είναι ότι κοντινότερο σε αυτό και είναι IP67 δεν σπάει δεν χαλάει και κάνει και για όπλο αφού αν το πετάξεις στο κεφάλι κάποιου τον εστειλες νοσοκομείο στα σίγουρα :lol: Εδώ το πρώτο review για όποιον ενδιαφέρεται για ότι ποιο κοντινό σε passport με android αυτήν τη στιγμή. https://www.zdnet.com/article/unihertz-titan-first-impressions-big-rugged-long-lasting-qwerty-android-phone/ Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Για σένα μπορεί για τους 1500 που το παράγγειλαν λουκούμι είναι :lol: Είναι λίγο χοντρουλό αλλά μου άρεσε γιατί έχει πολλά specs (ασύρματη φόρτιση, 6000mah μπαταριά, 6gb/128gb, NFC, Dual Sim κλπ) και είναι και σχεδόν τσάμπα. Μακάρι να έβγαζε η BB ένα νέο Passport αλλά δεν το βλέπω και αυτό είναι ότι κοντινότερο σε αυτό και είναι IP67 δεν σπάει δεν χαλάει και κάνει και για όπλο αφού αν το πετάξεις στο κεφάλι κάποιου τον εστειλες νοσοκομείο στα σίγουρα :lol: Εδώ το πρώτο review για όποιον ενδιαφέρεται για ότι ποιο κοντινό σε passport με android αυτήν τη στιγμή. https://www.zdnet.com/article/unihertz-titan-first-impressions-big-rugged-long-lasting-qwerty-android-phone/ Οι υπάλληλοι της εταιρείας θα το παράγγειλαν, για να δείξουν ότι υπάρχει engagement στο kickstarter. :lol: Το πάχος της συσκευής δε με απασχολεί και τόσο, αρκεί να μην είναι energizer. Ασύρματη φόρτιση και nfc, προσωπικά, μου είναι τελείως αδιάφορα. Για να μη μιλήσω για τις καθυστερήσεις στα ταμεία κάθε φορά. Ευτυχώς που οι ανέπαφες συναλλαγές είναι γρήγορες... :rolleyes: Dual Sim, 6/128, και με μεγάλη μπαταρία συσκευή, αλλά 4000mAh, έχω. Επίσης, ο επεξεργαστής είναι πολύ λάθος. Όχι ότι από Κινέζο στο kickstarter περίμενα κάτι καλύτερο. Την αντοχή ναι, θα την ήθελα. Αλλά, όχι να ανεβάζουν 3 και 4 φορές τις τιμές σε συσκευές, επειδή βάζουν 2-3 στρώματα υλικών το ένα πάνω στο άλλο. Τέλος, android και blackberry, επομένως και privacy, δεν πάνε μαζί. Και στο iOS, αλλά αυτό δεν το παραδέχονται οι fans. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Οι υπάλληλοι της εταιρείας θα το παράγγειλαν, για να δείξουν ότι υπάρχει engagement στο kickstarter. :lol: Το πάχος της συσκευής δε με απασχολεί και τόσο, αρκεί να μην είναι energizer. Ασύρματη φόρτιση και nfc, προσωπικά, μου είναι τελείως αδιάφορα. Για να μη μιλήσω για τις καθυστερήσεις στα ταμεία κάθε φορά. Ευτυχώς που οι ανέπαφες συναλλαγές είναι γρήγορες... :rolleyes: Dual Sim, 6/128, και με μεγάλη μπαταρία συσκευή, αλλά 4000mAh, έχω. Επίσης, ο επεξεργαστής είναι πολύ λάθος. Όχι ότι από Κινέζο στο kickstarter περίμενα κάτι καλύτερο. Την αντοχή ναι, θα την ήθελα. Αλλά, όχι να ανεβάζουν 3 και 4 φορές τις τιμές σε συσκευές, επειδή βάζουν 2-3 στρώματα υλικών το ένα πάνω στο άλλο. Τέλος, android και blackberry, επομένως και privacy, δεν πάνε μαζί. Και στο iOS, αλλά αυτό δεν το παραδέχονται οι fans. Blackberry δεν είναι σίγουρα αλλά έτσι ξεκίνησε και η GPD με τα UMPC της και τελικά μπήκαν και άλλοι στο παιχνίδι. Μπορεί να μπούνε και άλλοι μετά από αυτό το project και να δούμε παρόμοιες συσκευές με καλύτερα specs :) . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Blackberry δεν είναι σίγουρα αλλά έτσι ξεκίνησε και η GPD με τα UMPC της και τελικά μπήκαν και άλλοι στο παιχνίδι. Μπορεί να μπούνε και άλλοι μετά από αυτό το project και να δούμε παρόμοιες συσκευές με καλύτερα specs :) . Κι ένα βίντεο του "blackberry". :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 πήρα ένα blackbrry passport μπορώ να βάλω messanger, viber, google photos?. γιατί βλέπω πως δεν μου της ανοίγει , ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 πήρα ένα blackbrry passport μπορώ να βάλω messanger, viber, google photos?. γιατί βλέπω πως δεν μου της ανοίγει , ευχαριστώ Μήπως δεν υποστηρίζεται το android runtime του bbos πλέον; Στο 4.4.3 δεν έχει μείνει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Στην 6 έφτασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Στην 6 έφτασε Και πάλι δε νομίζω ότι είναι αρκετό. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο google play, δεν αναφέρει πλέον την ελάχιστη έκδοση που απαιτεί το κάθε app. Νομίζω το 8.1 είναι το minimum. Χρειάζεσαι πιο παλιές εκδόσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Αν βρω παλαιότερη έκδοση play store θα μπορέσω να κατεβάσω όποια εφαρμογή θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Αν βρω παλαιότερη έκδοση play store θα μπορέσω να κατεβάσω όποια εφαρμογή θέλω? Εννοούσα παλαιότερες εκδόσεις των apps, εκτός play store, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Snap, Amazon, 1mobile, με πιο επίφοβο το τελευταίο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται ποια το λειτουργικό και δεν ενημερώνεται, έτσι η συσκευή είναι μόνο για κλήσεις, μυνήματα και σερφαρισμα στο διαδίκτυο και αυτό σε όσες σελίδες ανοίγει ο browser. Εφαρμογές που να δουλεύουν καλά από το bb world όλες οι άλλες δύσκολα να δουλέψουν. Facebook Twitter Instagram απο τον browser. Φωτογραφίες βγάζει πολύ καλές σαν φωτογραφική μηχανή με φίλμ. Ποίο κοντά σε αυτό που βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosglasgow Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Καλησπέρα στο thread. Ψάχνω το passport σε silver. Αν το έχει κανεις και ενδιαφέρεται να το δωσει, δινω οσο οσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Χθες το παρήγγειλα από amazon.de. Το είχα στο παρελθόν άλλες 5 φορές (όλα τα χρώματα πέρασαν από τα χέρια μου). Έσκασα 265 τελική τιμή για σφραγισμένο λευκό QWERTY αλλά χαλάλι για το καλύτερο τηλέφωνο που έχω πιάσει στα χέρια μου ποτέ..Μόλις έρθει θα πάρει τη θέση του iPhone se ως δεύτερο κινητό και δε το ξανά πουλάω ποτέ.. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Εξαιρετική συσκευή, σίγουρα είναι το καλύτερο smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Εγώ έχω ένα Μαύρο και ένα Silver Edition, είναι σαν κοσμιμα. Δεν ξέρω τι να κάνω, από την μία θέλω να τα κρατήσω από την άλλη πρέπει να τα πουλήσω μίας και χρειάζομαι τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Και εγώ τα είχα δώσει γιατί λέω πάλιωσαν και μετά τα γύρευα.. Θα σου έλεγα να δώσεις το ένα και να κρατήσεις το άλλο. Εγώ μετάνιωσα που τα έδωσα όλα. Ειδικά το χειρότερο που είχα κάνει ήταν ότι είχα πουλήσει το passport red..το οποίο ήταν και πανέμορφο. Παρότι το silver που είναι μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα που το έδωσα. Αλλά τώρα τα έσκασα χοντρά (πάντα σε σχέση με την χρηστική τους αξία) αλλά χαλάλι.. Και για εμένα χαλαρά είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτε.- Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Τέτοια γράφετε, έρχεται mail για νέα posts στο thread του passport και θα μας βάλετε σε έξοδα... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Τέτοια γράφετε, έρχεται mail για νέα posts στο thread του passport και θα μας βάλετε σε έξοδα... Και εγώ έλεγα τέλος τα BlackBerry με os10, πάμε παρακάτω..Αλλά τι να κάνω... Εν έτει 2020 αγόρασα σφραγισμένο passport..Έχω λατρεία για αυτή την εταιρία.. Ατελείωτη.. Πιο μεγάλη πλάκα έχει ότι όντως θα το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο τηλ και τα email μου θα τα βάλω σε αυτό.. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Και εγώ έλεγα τέλος τα BlackBerry με os10, πάμε παρακάτω..Αλλά τι να κάνω... Εν έτει 2020 αγόρασα σφραγισμένο passport..Έχω λατρεία για αυτή την εταιρία.. Ατελείωτη.. Πιο μεγάλη πλάκα έχει ότι όντως θα το χρησιμοποιήσω σαν δεύτερο τηλ και τα email μου θα τα βάλω σε αυτό.. Ακόμα έχω το q10, για να διατηρώ επαφή με το bb10. Αν ήταν φθηνότερο το passport, το είχα πάρει χτες. Μεταχειρισμένες συσκευές, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν παίρνω. P.S.: Το android runtime αναβαθμίστηκε στο passport ή έμεινε στο 4.4; Αν έχει φτάσει στην 6, χρησιμοποιείται και σαν πρώτη συσκευή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Δεν νομίζω. Στο 4.4 έχει μείνει.. Αλλά οι βασικές εφαρμογές που θέλω της κατεβάζω σε all. Δεν δουλεύουν όλες αλλά αυτές που θέλω δουλεύουν. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 All? Apk να φανταστώ. Χμ. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε εμείς ανώτερο android runtime; Αν γίνεται αυτό, θα με βάλεις να ψάχνω για passport.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Σωστά .apk .. autocorrect.. Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος, διότι πρέπει να υποστηρίζεται από το os. Η μαμά BlackBerry μόνο μπορεί να το κάνει (που δεν υπάρχει περίπτωση σε κινητός 6ετίας) ή κάποιος dev που να πιάνουν τα χέρια του γιατί πρέπει να γίνει signed.. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 (edited) Προχθές παρέλαβα. Σήμερα το σέταρα του έβαλα θήκες, τζαμάκι κλπ. Είναι το καλύτερο piece of tech που είχα ποτέ μακράν από το δεύτερο. Του έχω έρωτα... τέλος Edited July 25, 2020 by enwsiths Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Καλησπερα, αν κάποιος-α πουλάει το passport σε χρώμα μαύρο και άριστη κατάσταση ας μου στείλει μήνυμα, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killbillgr Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Μπορούμε να αναστήσουμε το BlackBerry. Μπορούμε να τρέξουμε εφαρμογές Android αν ναι μπορεί κάποιος να μας την γράψει διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts