Jump to content

killbillgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About killbillgr

  • Ημ. Γέννησης 16/11/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

killbillgr's Achievements

  1. Εχω στην κατοχή μου ένα 700 και σύντομα ένα Ν8 πως θα το αναστήσω και εγώ ξέρει κάποιος ας μας βοηθήσει?
  2. Μπορούμε να αναστήσουμε το BlackBerry. Μπορούμε να τρέξουμε εφαρμογές Android αν ναι μπορεί κάποιος να μας την γράψει διαδικασία?
  3. Γεια σας παιδιά έχω ένα Samsung Galaxy note 9. Είναι ένα πολύ καλό δυνατό κινητό, παρόλαυτα είναι ένα μεγάλο και βαρύ. Πάντα ήμουνα της άποψης του μικρού μέγεθος κινητού ώστε να χωράει στην τσέπη χωρίς να ενοχλεί. Αγόρασα το Galaxy note 9 διότι το θεωρώ το πιο δυνατό και πιο ολοκληρωμένο μαζί με το πενάκι του. Έτσι μετά από καιρό σκέφτομαι να γυρίσω σε ένα πιο μικρό κινητό. Τον τελευταίο καιρό βλέπω το Samsung Galaxy S 10e. Θα ήθελα κάποιος να μου πει τη γνώμη του σύμφωνα με την εμπειρία που έχει. Ή να μου προτείνει ένα άλλο κινητού ανάλογου μεγέθους με το Galaxy s10e. Παρόλα αυτά βλέπω ακόμα και το Nokia 9 PureView google pixel 4Α και Sony Xperia XZ2 Compact. Στο παρελθόν είχα iPhone 7 και iPhone SE. Με βολεύε το μέγεθος και μπορουσα να περπατήσω να κάνω τρέξιμο κι άλλες διάφορες δραστηριότητες χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στην τσέπη μου και βάρος.
  4. Οκ ευχαριστώ θα περιμένω το αρχείο. Ευχαριστώ φίλος.
  5. Βοηθεια!!! Εχω προβλημα με το κατεβασμα Phoenix Phoenix 2012.04.xxx. Γινεται η εγκατασταση αλλα δεν τρεχει το προγραμμα,βγαζοντας ενα μηνημα ακαταλαβηστικο οπου εαν το πατησεις ανοιγει μια Κινεζοσελιδα που δεν καταλαβενω Θεο.Μηπως εχεις το προγραμμα Phoenix και να μπορεσεις να μου το στειλεις me email?
  6. Γεια σας και παλι μετα απο 7 χρωνια που εχω να ξανα λογκαρο. Μπωρει το νοκια 700 να αναστηθει? και εαν ναι.Ειναι καποιος που μπωρει να με κατατοπισει για εφαρμογες και οτι αλο χρειαζομαι?
  7. Οκ θα περιμένω και άλλες απόψεις εάν είναι δυνατόν για να καταλήξω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
  8. Γεια σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους είναι κάτοχοι του xperia z5compact. Τη γίνεται με την υπερθέρμανση του κινητού και πόσο το πειράζει? Με ενδιαφέρει να το αγοράσω και όπως καταλάβατε με ενδιαφέρουνε σοβαρές απόψεις. Την απέρριψα την Sony εδώ και αρκετά χρόνια και βρήκα το Ζ5 Compact ενδιαφέρον λόγο. Μεγέθους γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω παντόφλες και όχι κινητά. Σίγουρα βέβαια φταίει ο επεξεργαστείς για όλα αυτά άλλα. Ας ρωτήσω όμως τη παίζει
  9. Αφού λοιπόν έκανα αυτά πού είπες τελικά, παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν την παλεύει. Έχεις άλλη ιδέα να δοκιμάσω? Επίσης παρατηρώ κατεβάζω εφαρμογές από amazon π.χ pixwords και η εφαρμογή τρέχει αλλά κολλάει και την διαγράφω. Όποιος ξέρεις ασ απάντηση ευχαριστώ!
  10. To έκανα και τώρα βλέπουμε από εδώ και πέρα πώς θα εξελιχθεί η μπαταρία. Τώρα με τα ακουστικά όταν το αγοράσω έκανε η συσκευή αναβάθμιση, μήπως φταίει αυτό? Δεν έγινε σωστά και πρέπει να ξανά κάνω?
  11. OK για δώσε οδηγίες όταν μπορέσεις
  12. Το πείρα και εγώ σε μαύρο παιδιά. Έρχομαι από windosphone Nokia 1020 και έχω να πω μερικά παράπονα. Η μπαταρία είναι απαράδεκτη μετά από τρεις εβδομάδες σχεδόν λειτουργίας το κινητό το περνώ στην δουλειά και ακούω μουσική, πράμα που δεν μπορεί μετά από οχτώ ώρες να κρατήσει η μπαταρία. Ενώ με το 1020 την έβγαζα άνετα. Αν και νομίζω ότι πολλά κινητά όταν ακούς μουσική με ακουστικά δεν καταναλώνουν πολύ μπαταρία από ότι θυμάμαι εκτός εάν δεν κάνω κάτι καλά εγώ που πιάνω πρώτη φορά blackberry. Και το άλλο είναι δεν ξέρω τι παίζει όταν βάζω αλλά ακουστικά π.χ τα AKG παίζουν πολύ σιγά. Κατά τα άλλα μου αρέσει αρκετά και έχω βάλει και το passports στο μάτι για αργότερα.
  13. Για σας έχω και εγώ ΝΟΚΙΑ Ε7 με ΑΝΝΑ και έιμαι ολίγων άσχετος με το χακαρισμα.μήπως μπαίνει κανείς στον κόπο να μας πει την διαδικασία βήμα βήμα πως θα το χακαρω και εγώ? :thanks:
×
×
  • Create New...