the_Apostolos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο έχει το τηλέφωνο? Βεβαίως!!! Ελληνικότατο μενού! Γράφει κανονικά ελληνικά απλά το δικό μου έχει λατινικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Βεβαίως!!! Ελληνικότατο μενού! Γράφει κανονικά ελληνικά απλά το δικό μου έχει λατινικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Οι χαρακτηρες στο πληκτρολόγιο νομίζω ότι ειναι παντού λατινικοί. Μόλις το παράγγειλα και εγώ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_Apostolos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Οι χαρακτηρες στο πληκτρολόγιο νομίζω ότι ειναι παντού λατινικοί. Μόλις το παράγγειλα και εγώ. Καλορίζικο να είναι φίλε μου!!! Φανταστική συσκευή!!! Παράθεση The_Apostolos ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παίδες καλησπέρα ειμαι πάλι έτοιμος να δώσω στο τηλέφωνο μια ακόμη ευκαιρία γιαυτό και θέλω να μου πει οποίος το πήρε από wind εάν υπάρχει κάποιος βέβαια, στο πληκτρολόγιο οι χαρακτήρες είναι Ελληνική; Και εάν το τηλέφωνο είναι branded;; Αυτό που έχω μάθει εγώ είναι ότι και η wind k Vodafone έχουν κάνει δική τους εισαγωγη που αυτό σημαίνει για την εγγύηση arvato - Vodafone k Italy - wind. Ευχαριστω την παρέα και να το χαρείτε όλοι όσοι το έχετε. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Οι χαρακτηρες στο πληκτρολόγιο νομίζω ότι ειναι παντού λατινικοί. Μόλις το παράγγειλα και εγώ. Καλησπερα σας!θα ηθελα να ρωτησω,υπαρχει καποιο καταστημα που παραγγελνετε συγκεκριμενο?ρωτω επειδη θα ηθελα καποια στιγμη να αποκτησο ενα bb...ισως το επομενο κινητο μου να ειναι αλλα απο που τα παραγγελνετε γενικα?σας ευχαριστω!:) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Θα ήθελα κιεγώ να ρωτήσω από που το πήρατε οι κάτοχοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για σίγουρο doa αλλά και εγγύηση εγώ ψωνίζω από το expansys. Όποτε είχα θέμα η αλήθεια είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκα ποτέ. Στο προτείνω λοιπόν φίλε μου για αφοβες αγορές Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για σίγουρο doa αλλά και εγγύηση εγώ ψωνίζω από το expansys. Όποτε είχα θέμα η αλήθεια είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκα ποτέ. Στο προτείνω λοιπόν φίλε μου για αφοβες αγορές Συμφωνώ κι εγώ για το expansys αλλά οι τύποι είναι φωτιά και λάυρα. Ας ελπίσουμε ότι θα πέσει η τιμή τους λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για σίγουρο doa αλλά και εγγύηση εγώ ψωνίζω από το expansys. Όποτε είχα θέμα η αλήθεια είναι ότι δεν ταλαιπωρήθηκα ποτέ. Στο προτείνω λοιπόν φίλε μου για αφοβες αγορές Είναι όντως λίγο φωτιά το expansys. Αλλά θα συμφωνήσω ότι είναι αξιόπιστο μαγαζί. Δυστυχώς το έχασα προχθές που το είχε προσφορά το amazon στα 499$. Αλλιώς στα 599 δυστυχώς (εδώ που είμαι δεν έχει τελωνείο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Και εγώ expansys. βεβαια και από ελληνικά eshops ότι εχω αγοράσει δεν είχα πρόβλημα Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Είναι λίγοι όμως οι αγοραστές των μπλακμπερρυ και φαίνεται η προτίμησή τους. Κάνει μπαμ δηλαδή ότι τα passport φεύγουν πολύ γρήγορα παρότι όλοι έλεγαν τα καλυτερότερα πριν την έλευσή του, ότι και καλά θαταν η επόμενή τους συσκευή... Nομιζω οτι το υψηλο κοστος της συσκευης (οχι οτι δεν το αξιζει) νομιζω οτι κανει αρκετους να πουν "και γιατι να μην παρω το αλλο?) εκει ισως να χανει σε νουμερα το passport. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Nομιζω οτι το υψηλο κοστος της συσκευης (οχι οτι δεν το αξιζει) νομιζω οτι κανει αρκετους να πουν "και γιατι να μην παρω το αλλο?) εκει ισως να χανει σε νουμερα το passport. δυστυχως εχεις λαθος ενημερωση ... Αυτο γινεται μονο στην ελλαδα ....και ανεφερα πιο πισω γιατι Στο εξωτερικο πουλαει τρελα η συσκευη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Από σήμερα και εγώ κάτοχος του κινητού παιδιά. Βασικά μόνο θετικά σχόλια έχω να πω. Δύο ερωτήσεις για αυτούς που το έχουν. Πως είναι ή μπαταρία του μετά από τρεις τέσσερις φορτίσεις και πώς βάζουμε το google play store Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Google play store δεν μπορεις να βαλεις ειναι αποκλειστικα για android συσκευες.μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες απο το amazon app store που εχει προεγκατεστημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Google play store δεν μπορεις να βαλεις ειναι αποκλειστικα για android συσκευες.μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες απο το amazon app store που εχει προεγκατεστημενο. Μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές από το app store. Μπορείς να εγκαταστήσεις και το 1store αν θυμάμαι καλά. Υπάρχουν οδηγοί στο internet. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Οκ. Με την μπαταρία πως τα πάει? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS2111 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΦΕΛΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ?????ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟΙ Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Q10........... [Απαγορεύεται η γραφή με αποκλειστική χρήση κεφαλαίων χαρακτήρων. Επόμενα μηνύματα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.] Edited December 8, 2014 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Μόλις πας να γράψεις σού βγάζει μία υδρογειο. Αν την πατήσεις θα σου δώσει επιλογή για αλλαγή γλώσσας Παιδιά από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και δεν έχω βρει είναι το instagram and viber! Ξέρει κανείς πως τις βρίσκουμε? Edited December 8, 2014 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Viber θα βρεις και στο bb app world ( την εχει ως viber 10 αν θυμαμαι καλα)και απο το amazon.instagram δεν εχει για blackberry native εφαρμογη την βρισκεις απο το amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratous156 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά από τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και δεν έχω βρει είναι το instagram and viber! Ξέρει κανείς πως τις βρίσκουμε? σε ότι αφορά την εφαρμογή του instagram κατέβασε το igran από το blackberry wolrd Παράθεση Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 δυστυχως εχεις λαθος ενημερωση ... Αυτο γινεται μονο στην ελλαδα ....και ανεφερα πιο πισω γιατι Στο εξωτερικο πουλαει τρελα η συσκευη :) Δηλαδη θα μπει στην πρωτη πενταδα σε αριθμους πωλησεων αναμεσα σε ολα τα smartphone.Καπως ετσι αντιλαμβανομαι το πουλαει τρελά. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δηλαδη θα μπει στην πρωτη πενταδα σε αριθμους πωλησεων αναμεσα σε ολα τα smartphone.Καπως ετσι αντιλαμβανομαι το πουλαει τρελά. Δυστυχώς αυτό δεν θεωρείται επιτυχία .... Το S5 είναι στην πεντάδα πωλήσεων αλλα δυστυχώς η εταιρία έπεσα -40% έξω... Για μια εταιρία η οποία ήταν για κλείσιμο....και πλέον δεν μπαινει μέσα ,αλλα αντίθετα αρχίζει και κερδίζει χρήματα .....αυτό είναι επιτυχία Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλησπέρα, επειδή θέλω πολύ να πάρω το passport να ρωτήσω, γίνεται να το πάρω από Αμερική? Από το amazon com ? Ισχύει ότι αν γράψουν πάνω στο δέμα επιστροφή ή δώρο γλυτώνεις το τελωνείο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Δυστυχώς αυτό δεν θεωρείται επιτυχία .... Το S5 είναι στην πεντάδα πωλήσεων αλλα δυστυχώς η εταιρία έπεσα -40% έξω... Για μια εταιρία η οποία ήταν για κλείσιμο....και πλέον δεν μπαινει μέσα ,αλλα αντίθετα αρχίζει και κερδίζει χρήματα .....αυτό είναι επιτυχία Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ ..... Ναι φυσικα η καθε εταιρεια εχει καποιους στοχους.Το θεμα ειναι τα κερδη.Κερδος θεωρειται το ποσο που σου μενει στην τσεπη εφοσον εχεις βγαλει τα εξοδα του προιοντος σωστα ? τωρα αν η samsung ηθελε 500μυρια κερδος και τις ηρθαν 250 δεν σημαινει ουτε και αυτο αποτυχια αλλα το οτι πεφτεις εξω στο ποσοστο κερδους.Το πουλαει σαν τρελη ομως θα φανει στα νουμερα νομιζω και πωλησεων σαν συσκευες αλλα και στα κερδη. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Ναι φυσικα η καθε εταιρεια εχει καποιους στοχους.Το θεμα ειναι τα κερδη.Κερδος θεωρειται το ποσο που σου μενει στην τσεπη εφοσον εχεις βγαλει τα εξοδα του προιοντος σωστα ? τωρα αν η samsung ηθελε 500μυρια κερδος και τις ηρθαν 250 δεν σημαινει ουτε και αυτο αποτυχια αλλα το οτι πεφτεις εξω στο ποσοστο κερδους.Το πουλαει σαν τρελη ομως θα φανει στα νουμερα νομιζω και πωλησεων σαν συσκευες αλλα και στα κερδη. άρα η apple είναι η νο1. το μόνο κάλο είναι ότι το passport2 ψήνεται για τον μαρτη του 2015..... αν είναι και multisim :lol: Edited December 10, 2014 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts