Jump to content

Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέτε μια χαρά είναι; Δώστε feedback. Κυριως για μπαταρια.

Τα λίγα lags που παρατηρούσα σε ορισμένες περιπτώσεις με την 5.0.1 δεν υπάρχουν πλέον. Δεν είμαι βέβαια και κανένας βετεράνος του Note 4, την 5.0.1 την δούλεψα δύο-τρεις ημέρες.

Από μπαταρία δεν μπορώ να πω, δεν ασχολούμαι με την αυτονομία του κινητού. Έχω δεύτερη μπαταρία και αλλάζω όταν-και αν-χρειαστώ. Πάντως με την χρήση που κάνω, έχω σίγουρη την μιάμιση ημέρα.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν λέτε μια χαρά είναι; Δώστε feedback. Κυριως για μπαταρια.

Λαγκ έχουν φύγει αν εξαιρέσεις μόνο όταν πατάς το back button παρατεταμένα για διπλό παράθυρο αργεί αρκετά! Σε εμένα κάνει 5 Δευτέρα να ανοίξει! Recent apps επιτέλους όπως έπρεπε να είναι από την αρχή ! Και από μπαταρία βελτιωμένη στα σημεία! Χειρότερη δεν είναι πάντως!

Ευχαριστώ πολύ guys. Θα κάτσω στην πολύ σταθερή μου KK ακόμα μιας και δεν έχω κανένα θέμα με recent apps και λοιπά. Και αφού η μπαταρία δεν βελτιώθηκε ουσιαστικά δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασίες στησίματος.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ guys. Θα κάτσω στην πολύ σταθερή μου KK ακόμα μιας και δεν έχω κανένα θέμα με recent apps και λοιπά. Και αφού η μπαταρία δεν βελτιώθηκε ουσιαστικά δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασίες στησίματος.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας 5.1.1 είναι πάρα πολύ καλη! Και σε σταθερότητα σχεδόν ίδια είναι με ΚΚ! Η 5.0.1 δεν ήταν 5.1.1 νομίζω πως είναι ! Αν όχι λίγο καλύτερη θα έλεγα εγώ από την ΚΚ

καλησπερα παιδες. εκανα κ εγω την αναβαθμιση απο 5.0.1 σε 5.1.1 και οντως το Lag Που ειχε σε ορισμενα σημεια πριν εχει πλεον σχεδον εξαφανιστει.

Ομως εχω παρατηρησει και το εχει κανει αρκετες φορες οτι οταν το τηλ ειναι κλειδωμενο και μαλλον σε deep sleep Κατασταση ενω το παταω και αναβει κολαει κ κολαει κανονικα για μερικα δευτερολεπτα καποιες φορες αφου το εχω ξεκλειδωσει με δαχτυλικο αποτυπωμα κ καποιες αλλες πριν προλαβω καν να το ξεκλειδωσω.

εχει κολλησει και 1-2 φορες στο τηλεφωνο την ωρα που το εκλεισα.

με την 5.0.1 ναι μεν ειχα καποια Lag αλλα ποτε κολληματα και με το που εκανα αναβαθμιση στην 5.1.1 αρχισαν τα οργανα...

να σημειωσω οτι η αναβαθμιση εγινε μεσω OTA.

κανεις αλλος με τα ιδια συμτωματα?

καλησπερα παιδες. εκανα κ εγω την αναβαθμιση απο 5.0.1 σε 5.1.1 και οντως το Lag Που ειχε σε ορισμενα σημεια πριν εχει πλεον σχεδον εξαφανιστει.

Ομως εχω παρατηρησει και το εχει κανει αρκετες φορες οτι οταν το τηλ ειναι κλειδωμενο και μαλλον σε deep sleep Κατασταση ενω το παταω και αναβει κολαει κ κολαει κανονικα για μερικα δευτερολεπτα καποιες φορες αφου το εχω ξεκλειδωσει με δαχτυλικο αποτυπωμα κ καποιες αλλες πριν προλαβω καν να το ξεκλειδωσω.

εχει κολλησει και 1-2 φορες στο τηλεφωνο την ωρα που το εκλεισα.

με την 5.0.1 ναι μεν ειχα καποια Lag αλλα ποτε κολληματα και με το που εκανα αναβαθμιση στην 5.1.1 αρχισαν τα οργανα...

να σημειωσω οτι η αναβαθμιση εγινε μεσω OTA.

κανεις αλλος με τα ιδια συμτωματα?

Βάρα του μια καθαρή εγκατάσταση.:)

kostashark: Θα περιμένω εντυπώσεις από μπαταρία και από άλλους χρήστες και θα το επιχειρήσω. :)

Απλά σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσω στην ΚΚ αν δεν μου αρέσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το σκευτηκα αλλα λογω δουλειας δεν ειναι κ τοσο ευκολο να το κανω...βαριεμαι κοινως το βαλε βγαλε ολη την πραματια απο μεσα....

παρολαυτα αν συνεχισει ετσι θα το κανω καποια στιγμη.

Thanks anyway!

Έκανα το λάθος και έδωσα το note 3 μου και πήρα iPhone 6 ...μπλιαχχχχ τελικά μου κάτσε ανταλλαγή με νότε 4 πιστεύω αξίζει θα παρω και μια διαφορά .. Θέλω να μου πείτε από μπαταρία και κάμερα πως πάει ; Θα μου τη βγάζει την ημέρα ; Η κάμερα θα είναι όσο αποδοτική όσο του ιφον γιατί κακά τα ψέματα βγάζει ωραίες φωτό το άτιμο

μπαταρια προσωπικα μου βγαζει ανετα μια μερα σε λογικη και κατι παραπανω χρηση.

απο καμερα θεωρω ειναι πολυ καλυτερη απο iphone 6 που δεν εχει καν IOS και επισης στα video και ειδικα νυχτα το εχω βαλει διπλα διπλα με το 6αρι και ο τυπος εκλαιγε...

αυτα επλιζω να σε βοηθησα

μπαταρια προσωπικα μου βγαζει ανετα μια μερα σε λογικη και κατι παραπανω χρηση.

απο καμερα θεωρω ειναι πολυ καλυτερη απο iphone 6 που δεν εχει καν IOS και επισης στα video και ειδικα νυχτα το εχω βαλει διπλα διπλα με το 6αρι και ο τυπος εκλαιγε...

αυτα επλιζω να σε βοηθησα

Να σαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Όλα τα bugs που αναφέρατε για την 5.1.1. Ο λόγος είναι το clean install . Να κάνετε πάντα όλα τα wipe γιατί μέσο OTA πάντα υπάρχουν bags. Πάντως η 5.1.1. σε σχέση με την 5.0.1 πετάει.

Εγώ πάντως παιδιά δεν έχω κάνει ποτέ καθαρή εγκατάσταση και δουλεύει ρολόι. Αφού το πήρα μετά από λίγο έβαλα ΚΙΤΚΑΤ από πάνω και τώρα την 5.1.1 και δεν έχω κανένα θέμα. Το ξέρω ότι έχει χιλιοκουβεντιαστεί το θέμα αλλά καταθέτω την εμπειρία μου! Επίσης γιατί αν υπάρχει θέμα η SAMSUNG μας αφήνει να περάσουμε την κάθε έκδοση από επάνω και όχι με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;;
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Και εγω να καταθέσω στο δικαστήριο (λοοολ) χωρίς καθαρή εγκατάσταση από την κιτ κατ μέχρι την 5.1.1 οκ ολα είναι ρολόι δουλεύουν με ΟΤΑ

Εχουμε καμια ημερομηνια ποτε θα παρει ελληνικη unbranded συσκευη την 5.1.1;

Διαβαζω απο ολους τα καλυτερα, και θελω επιτελους να την δοκιμασω!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εχουμε καμια ημερομηνια ποτε θα παρει ελληνικη unbranded συσκευη την 5.1.1;

Διαβαζω απο ολους τα καλυτερα, και θελω επιτελους να την δοκιμασω!

Ίσως η Samsung Hellas να έχει απάντηση στην ερώτηση σου, που και πάλι αμφιβάλω.

Παρ'όλα αυτά μάλλον καλό είναι που αργεί μιας και οι νεότερες βάσεις COI3/4 έχουν διορθωμένα προβλήματα που αναφέρθηκαν σχετικά με το τρόπο κλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα κλπ. Η 4 φαίνεται να έχει και καλύτερη διαχείριση της ραμ. Οπότε υπομονή..

Τώρα όσον αφορά τη καθαρή εγκατάσταση, εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και δεν έχει βασικά νόημα να το αναλύσουμε. Καλό είναι να γίνεται πριν την εγκατάσταση νέας έκδοσης λογισμικού, εφόσον σε κάποιους όμως όλα δουλεύουν ρολόι και χωρίς αυτή φυσικά δεν βρίσκω το λόγο να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία.

Edited by Sofos_5

Ίσως η Samsung Hellas να έχει απάντηση στην ερώτηση σου, που και πάλι αμφιβάλω.

Παρ'όλα αυτά μάλλον καλό είναι που αργεί μιας και οι νεότερες βάσεις COI3/4 έχουν διορθωμένα προβλήματα που αναφέρθηκαν σχετικά με το τρόπο κλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα κλπ. Η 4 φαίνεται να έχει και καλύτερη διαχείριση της ραμ. Οπότε υπομονή..

Τώρα όσον αφορά τη καθαρή εγκατάσταση, εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες και δεν έχει βασικά νόημα να το αναλύσουμε. Καλό είναι να γίνεται πριν την εγκατάσταση νέας έκδοσης λογισμικού, εφόσον σε κάποιους όμως όλα δουλεύουν ρολόι και χωρίς αυτή φυσικά δεν βρίσκω το λόγο να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία.

Μολις περασα την γερμανικη coi3 και δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα απο την coh4!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Παιδί οποίος μπορεί να μέ βοηθήσει κοιτάξτε προς στο τέλος τι συμβαίνειhttps://youtu.be/MitrDiXhREs

Δώσε μας λίγες πληροφορίες για την συσκευή σου. .

Είναι stock ;

Είναι με costume rom ;

Στο έχει ξανακάνει;

Βλέπω έχεις άλλον launcher μήπως φταίει αυτό; με τον μαμά στον κάνει;

Μήπως έβαλες καμία εφαρμογή τελευταία και στο προκαλεί;

Μπορεί να είναι οτιδήποτε κάποιες παραπάνω πληροφορίες με το τι έχεις κάνει στην συσκευή ίσως βοηθήσει

Παιδιά η συσκευή είναι με τον σναπ 805 είναι demo συσκευή και το έκανε και στην 4.4 και στην 5.0.1 και όταν το έκανα root με simplrom και χωρίς καμία μέσα εγκατάσταση

Παιδιά η συσκευή είναι με τον σναπ 805 είναι demo συσκευή και το έκανε και στην 4.4 και στην 5.0.1 και όταν το έκανα root με simplrom και χωρίς καμία μέσα εγκατάσταση

Ίσως να φταίει κάποια ασυμβατότητα του λογισμικού λόγο ότι είναι demo unit

Επίσης βλέπω στο βίντεο ότι είναι ενεργό το airplane mode αλλά WiFi έχεις κανονικά που αυτο δεν κολλάει .

Μπορείς να μας πεις την διαδικασία που έκανες όταν έβαλες την τελευταία ρομ και τι ρομ έχεις τώρα και τι recovery;

Κάνεις full wipe όταν βάζεις καινούργια ρομ ; ή μόνο wipe data;

Dalvik cache, data, Oter κάτι δεν θυμάμαι έκανα με το recovery τώρα έχω μια simplrom είναι πάνω στην 5.0.1 βρήκα κάποια πράγματα πχ πως να μπαίνω έπρεπε να ξετικαρο τις επιλογές που είχε για το τηλέφωνο και τις επαφές λόγο το ότι είναι demo δεν έχει τέτοιες δυνατότητες το μόνο που μου έμεινε είναι πως θα μπω στο Gmail είναι η 910X η συσκευή με τον Snapdagon 805

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι γίνεται αυτό με το airplain Mode και WiFi νομίζω σε όλα τα κινητά άμα δεν στο κάνει βάλε airplain Mode και πάτα κλήση *#0011 και ξανά διεση και βάλτο σε ον

Μολις περασα την γερμανικη coi3 και δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα απο την coh4!

Αν δεν αντιμετώπιζες κάποιο πρόβλημα πριν και δεν αντιμετωπίζεις ούτε τώρα, όλα καλά. :-)

Επίσης βλέπω στο βίντεο ότι είναι ενεργό το airplane mode αλλά WiFi έχεις κανονικά που αυτο δεν κολλάει.

Όλες οι συσκευές έχουν αυτήν τη δυνατότητα. Απλώς έπειτα από ενεργοποίηση της Λειτουργίας πτήσης ενεργοποιείς ξανά και το Wi-Fi.

Dalvik cache, data, Oter κάτι δεν θυμάμαι έκανα με το recovery τώρα έχω μια simplrom είναι πάνω στην 5.0.1 βρήκα κάποια πράγματα πχ πως να μπαίνω έπρεπε να ξετικαρο τις επιλογές που είχε για το τηλέφωνο και τις επαφές λόγο το ότι είναι demo δεν έχει τέτοιες δυνατότητες το μόνο που μου έμεινε είναι πως θα μπω στο Gmail είναι η 910X η συσκευή με τον Snapdagon 805

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι γίνεται αυτό με το airplain Mode και WiFi νομίζω σε όλα τα κινητά άμα δεν στο κάνει βάλε airplain Mode και πάτα κλήση *#0011 και ξανά διεση και βάλτο σε ον

Εφόσον έχεις περάσει ρομ βασισμένη σε 5.0.1 καλό είναι να περάσεις και τον ανάλογο bootloader αυτής.

Έπειτα θα σου συνιστούσα πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, διαγραφή και εσωτερικής μνήμης και τέλος στήσιμο από την αρχή.

Επίσης εφόσον χρησιμοποιείς custom Rom το σωστό μέρος για να συνεχίσουμε τη συζήτηση είναι το θέμα των τροποποιήσεων της συσκευής και όχι το επίσημο.

Edited by Sofos_5

Έχω περάσει bootloader για 5.0.1 αλλιώς θα έπεφτε σε bootloop τα έχω καθαρίσει όλα πολλες φορές σήμερα δεν κόλλησε οπότε είμαι σε καλό δρόμο

Καλησπέρα μια βοήθεια έχω ένα πρόβλημα με το κινητό είμαι stock με 5.0.1 και δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση μέσο wiki αλλά ούτε Kies είναι Ελληνικό αγορασμένο από τον Γερμανό

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 4 Qualcomm Snapdragon 805 (SM-N910F)