Jump to content

siloo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by siloo

  1. καλή επιτυχία και καλή εβδομάδα παίδες!!!
  2. πολύ ωραίο δώρο! καλή επιτυχία!
  3. μπαταρια προσωπικα μου βγαζει ανετα μια μερα σε λογικη και κατι παραπανω χρηση. απο καμερα θεωρω ειναι πολυ καλυτερη απο iphone 6 που δεν εχει καν IOS και επισης στα video και ειδικα νυχτα το εχω βαλει διπλα διπλα με το 6αρι και ο τυπος εκλαιγε... αυτα επλιζω να σε βοηθησα
  4. το σκευτηκα αλλα λογω δουλειας δεν ειναι κ τοσο ευκολο να το κανω...βαριεμαι κοινως το βαλε βγαλε ολη την πραματια απο μεσα.... παρολαυτα αν συνεχισει ετσι θα το κανω καποια στιγμη. Thanks anyway!
  5. καλησπερα παιδες. εκανα κ εγω την αναβαθμιση απο 5.0.1 σε 5.1.1 και οντως το Lag Που ειχε σε ορισμενα σημεια πριν εχει πλεον σχεδον εξαφανιστει. Ομως εχω παρατηρησει και το εχει κανει αρκετες φορες οτι οταν το τηλ ειναι κλειδωμενο και μαλλον σε deep sleep Κατασταση ενω το παταω και αναβει κολαει κ κολαει κανονικα για μερικα δευτερολεπτα καποιες φορες αφου το εχω ξεκλειδωσει με δαχτυλικο αποτυπωμα κ καποιες αλλες πριν προλαβω καν να το ξεκλειδωσω. εχει κολλησει και 1-2 φορες στο τηλεφωνο την ωρα που το εκλεισα. με την 5.0.1 ναι μεν ειχα καποια Lag αλλα ποτε κολληματα και με το που εκανα αναβαθμιση στην 5.1.1 αρχισαν τα οργανα... να σημειωσω οτι η αναβαθμιση εγινε μεσω OTA. κανεις αλλος με τα ιδια συμτωματα?
×
×
  • Create New...