truckman Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μπορει καποιος να μου πει ποιο νουμερο ειναι το σωστο για την ελευθερη ram? [ATTACH]59743[/ATTACH] [ATTACH]59744[/ATTACH] Το πρώτο θα κοιτάς γιατί σε αυτό εμφανίζεται και η δεσμευμένη cache η οποία δεν βρίσκεται εκείνη τη στιγμή σε χρήση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Παιδιά χθες το βράδυ στις 21.30 τελείωσα φόρτιση με 98% μπαταρία .λιγο ίντερνετ και το βράδυ το άφησα με 85%. Σήμερα το πρωί βλέπω 12%.Πρωτη φορά βλέπω στη αναμονή τέτοια κατανάλωση. Σίγουρα κάτι έγινε. Βλέπω στη κατανάλωση το 58% είναι Facebook. Αλλά είχα κλείσει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές. Είναι official kit kat. Έχει τύχει σε κανένα σας? Πάω για Hard reset? το ειχα παθει και εγω αυτο παλια και δεν μπορουσα να βρω τι ειναι! τελικα σε εμενα ηταν οτι ειχα την αναγνωρηση παλαμης για να αναβη η οθονη και το βραδυ η μπαταρια κατεβαινει λες και εκανε ελευθερη πτωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 το ειχα παθει και εγω αυτο παλια και δεν μπορουσα να βρω τι ειναι! τελικα σε εμενα ηταν οτι ειχα την αναγνωρηση παλαμης για να αναβη η οθονη και το βραδυ η μπαταρια κατεβαινει λες και εκανε ελευθερη πτωση! Έχω sview οπότε δύσκολα να συνέβη αυτό αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Τέλος πάντων το βλέπουμε τι είναι, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημέρα Παιδιά. Έχω αυστριακό Note 4 και μόλις έκανα check και μου καταβάζει firmware. Λογικά είναι το Lollipop. Το περνάω από πάνω? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλημέρα Παιδιά. Έχω αυστριακό Note 4 και μόλις έκανα check και μου καταβάζει firmware. Λογικά είναι το Lollipop. Το περνάω από πάνω? Ευχαριστώ. Δες πόσα ΜΒ είναι η αναβάθμιση και θα καταλάβεις αν είναι η lollipop. Για μενα μην το περάσεις απο πάνω. Πριν λίγες μέρες ενας γνωστός μου με Nexus 7 2012 που ετρεχε 5.1 ήταν ετοιμος να το πετάξει. Του έκανα απαναφορά και το έστησα απο την αρχή. Η συσκευή έγινε πολύ καλύτερη από πριν. Είχε κάνει όλα τα update OTA κατευθείαν από πάνω. Αν λοιπον το ρίξεις οπως είσαι, με κάθε πρόβλημα θα διερωτάσαι μηπως φταίει που το πέρασες έτσι. Βεβαιώσου τι είναι το update και εφόσον πρόκειται για lollipop, πάρε ένα backup σε ότι δεν θες να χάσεις και κάνε ένα φορματ. Μετά βάλε το gmail σου και πήγαινε στις ρυθμισεις για να σου βγάλει ξανά το update. Πέρασε το και μόλις τελειώσει κάνε και πάλι ενα format για να είσαι σίγουρος ότι έκατσε σωστά. Μετά στηνεις την συσκευή σου κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Τελικά δεν κρατήθηκα και περνάω από πάνω. Το πολύ πολύ το κάνω αργότερα το format αν δεν μου κάτσει κάτι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Δες πόσα ΜΒ είναι η αναβάθμιση και θα καταλάβεις αν είναι η lollipop. Για μενα μην το περάσεις απο πάνω. Πριν λίγες μέρες ενας γνωστός μου με Nexus 7 2012 που ετρεχε 5.1 ήταν ετοιμος να το πετάξει. Του έκανα απαναφορά και το έστησα απο την αρχή. Η συσκευή έγινε πολύ καλύτερη από πριν. Είχε κάνει όλα τα update OTA κατευθείαν από πάνω. Αν λοιπον το ρίξεις οπως είσαι, με κάθε πρόβλημα θα διερωτάσαι μηπως φταίει που το πέρασες έτσι. Βεβαιώσου τι είναι το update και εφόσον πρόκειται για lollipop, πάρε ένα backup σε ότι δεν θες να χάσεις και κάνε ένα φορματ. Μετά βάλε το gmail σου και πήγαινε στις ρυθμισεις για να σου βγάλει ξανά το update. Πέρασε το και μόλις τελειώσει κάνε και πάλι ενα format για να είσαι σίγουρος ότι έκατσε σωστά. Μετά στηνεις την συσκευή σου κανονικά. kανενα καλο προγραμματακι για back up για εφαρμογες και παιχνιδια κλπ εχουμε(not rooted)sorry για το off topic Edited April 20, 2015 by Yiorgos Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Να σας ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος εκτός του root να μην εμφανίζονται οι διαφημίσεις Google ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Cosmote update κατεβάζω τώρα. Για να δούμε τι θα δούμε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 kανενα καλο προγραμματακι για back up για εφαρμογες και παιχνιδια κλπ εχουμε(not rooted)sorry για το off topic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Πέρασα την επίσημη ελληνική Rom Cosmote lollipop!το κινητό πετάει! Κ με dirty flash, δεν καταλαβαίνει τπτ το εργαλείο! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Πέρασα την επίσημη ελληνική Rom Cosmote lollipop!το κινητό πετάει! Κ με dirty flash, δεν καταλαβαίνει τπτ το εργαλείο! !! Της cosmote έχει λογότυπα κτλ κατά την εκκίνηση ή μέσα στην ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Της cosmote έχει λογότυπα κτλ κατά την εκκίνηση ή μέσα στην ROM? Κατά την εκκίνηση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup Δεν μπορώ με τίποτα να επαναφέρω τα μυνήματα από το viber με το Helium.Έχει κάποιος καταφέρει να το κάνει χωρίς root?:blink: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 κι εγω viber τα εχασα όλα. όπως και ότι ρυθμισεις ειχα σε mail facebook κλπ. τραγικο αυτό να κάνεις backup και μετα με restore να μην επανέρχονται οι ρυθμισεις και οι εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γι αυτό πρέπει να κάνουμε backup το περιεχομενο των φακέλων καθε εφαρμογής που βρίσκεται στο φακελο της στην μνημη της συσκευης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδιά εγώ έχω άλλο θέμα μετά την αναβάθμιση και θέλω τα φώτα σας. Συγχρονιζω το Gmail αλλά δεν περνάει τις επαφές στο τηλέφωνο. Είχα κατεβάσει κλασικά με το MC back up αρχείο vcf στο mail. Το ανοίγω από τη συσκευή το αποθηκευω αλλά μου λέει αποτυχία αναγνώρισης δεν είναι δυνατή η εισαγωγή αρχείου.. Τι κάνουμε τώρα πως περνάμε επαφές? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Στα unbranded πότε με το καλό θα έρθει το update ?γιατί σε γαλλικό ακόμη τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γι αυτό πρέπει να κάνουμε backup το περιεχομενο των φακέλων καθε εφαρμογής που βρίσκεται στο φακελο της στην μνημη της συσκευης. Συγγνώμη τι εννοείς; με πρόγραμμα το οποίο αν δεν είσαι root πρέπει να το πληρώσεις. Κάτι που στην Apple δεν ισχύει και το στήσιμο μετά από μια αναβάθμιση γίνεται πανεύκολα και όπως ακριβώς ήταν πριν το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Γι αυτό πρέπει να κάνουμε backup το περιεχομενο των φακέλων καθε εφαρμογής που βρίσκεται στο φακελο της στην μνημη της συσκευης. Kώστα με το Galaxy switch μεταφέρθηκαν όλοι οι φάκελλοι και οι εικόνες του viber κανονικά,μετά με το helium δεν μου επαναφέρει το backup με τίποτα.:( Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexGRC Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Note 4 απο Cosmote πηρα και εγω σήμερα ΟΤΑ Lollipop 950mb περιπου! Επιτέλους ! Αντε περιμενουμε τωρα για 5.1 :) Παράθεση HTC Desire -> HTC Desire S -> Samsung Galaxy S3 -> LG G2 -> Νote 4 Lenovo S920 -> Huawei Honor 3c iPad Air - iPad Mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Kώστα με το Galaxy switch μεταφέρθηκαν όλοι οι φάκελλοι και οι εικόνες του viber κανονικά,μετά με το helium δεν μου επαναφέρει το backup με τίποτα.:( Στον φάκελο του viber δεν υπάρχουν τα data με τα μηνύματα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Στον φάκελο του viber δεν υπάρχουν τα data με τα μηνύματα? Όχι μόνο φώτος που λαμβάνεις από τους χρήστες και τα profile photos τους. Μάλλον θέλει root μιάς και με το TB έχω κρατήσει viber backup αλλά κολλάω στο knox μήπως χρειαστεί κάτι από το service...ειδικά τώρα που διαβάζω ότι αρκετοί χρήστες έχουν θέμα με το ir blaster.:X Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Άλλη ερώτηση. Πως ρυθμιζω να κλειδώνει η οθόνη κατά τη διάρκεια των κλήσεων χωρίς να πατάω κάτι σε lollipop; παλιότερα γινόταν κάτι που είναι χρήσιμο όταν το κινητό είναι σε τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Παιδιά προτείνετε μου κάποια άλλη εφαρμογή αντί του smart remote που κάθε φορά ζητάει ίντερνετ και κωδικούς και ιστορίες μέχρι να μπεις στο remote control. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts