xiou Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Είναι τώρα 3 μέρες, που όταν μου στέλνουν email με επισυναπτομενα αρχεία .doc , .xls , δεν τα κάνει download στο note4 ενώ αντίθετα στο iphone τα "κατεβάζει" κανονικά . Τι φταίει ???? Μηπως δεν εχεις καποιο πρπγραμμα για να τα ανοιξει?? πχ adobe reader? Αν και υπαρχει δωρεαν στο note το hankom office που εχει τα παντα.. Αλλιως εχεις αδρανοποιησει κατι που βοηθαει στο downloaded. ..ειδάλλως κανε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 παιδιά πήρα και εγώ το f όταν βγει το lollipop πως θα το βάλουμε?OTA 'η μέσω υπολογιστή?υπάρχει πρόγραμμα της samsung που ελεγχει για ενημερώσεις? το smart switch μονο βρήκα το κινητό τα σπάει πάντως.πολύ ικανοποιημένος.καμια σχέση με το 3 σε θέμα digitizer και στυλού.πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια που κάνει μπαμ.μακάρι το ίδιο να βάλουν στο note 10,1 ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Και με OTA αλλά και με το kies μπορείς να ελέγχεις για ενημερώσεις. http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπερα παιδια κανενα νεο με τον ηχο που ακουγεται στιγμιαία κατα την διαρκεια των κλησεων εχουμε; εγω εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα τπτ συνεχιζει το προβλημα . Ειναι θεμα software τελικα να περιμενουμε τη αναβάθμιση ; Διαβάζοντας αυτό http://forum.xda-developers.com/nexus-6/help/nexus-6-speaker-static-white-noise-t2962949 μάλλον το έχουν και άλλοι κατασκευαστές το θέμα.Βέβαια το 6αρι εχει lollipop πάνω και δεν ξέρω αν είναι software related θέμα. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπερα παιδια κανενα νεο με τον ηχο που ακουγεται στιγμιαία κατα την διαρκεια των κλησεων εχουμε; εγω εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλα τπτ συνεχιζει το προβλημα . Ειναι θεμα software τελικα να περιμενουμε τη αναβάθμιση ; Πήγαινε: Επαφές->πάτα τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά->Ρυθμίσεις->Κλήση->Ειδοποιήσεις κλήσεων->Υπενθύμιση λεπτού. Αν είνει τικαρισμένο σε κάθε λεπτό που μιλάς κάνει έναν τικ. Αν δεν είναι τικαρισμένο δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Ρίξε μια ματιά και στις άλλες επιλογές που έχει μέσα εκεί. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν ειναι τπτ απ ολα αυτα , εχω δοκιμασει τα παντα, αλλαξα μεχρι sim... υπομονη μεχρι αναβαθμιση και αν συνεχισει....smartec... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatitsis Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Καλημερα. Παρακολουθω τις συζητησεις γυρο απο την "ναυαρχιδα" της Samsung και θελω να ρωτησω τους κατοχους της συσκευης αν ειναι ευχαριστημενοι απο την συνολικη αποδοση της. Εγω ειμαι κατοχος ενος S4 και μπορω με τα βεβαιοτητας να πω,οτι η τοτε "ναυαρχιδα" της εταιρειας (S4)ειναι μια απογοητευση. Δεν δικαιολογισε με τιποτα τα 580 ευρω που εδωσα για να την αγορα του.Συνεχη κολληματα και πτωση αποδοσης της συσκευης ηταν καθημερινο φαινομενο. Εχω παρει αποφαση να αντικαταστησω την συσκευη μου με καποια νεοτερη και ψαχνω να βρω αν αξιζει να "επενδυσω" ξανα σε μοντελο της Samsung η να περιμενω την ελευση καποιου αλλου μοντελου κατασκευαστη που πραγματικα να κανει αυτα που υποσχεται; Edited February 7, 2015 by gatitsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 :!: Τα μηνύματα σχετικά με το Expansys κλπ. μεταφέρθηκαν στο θέμα - Διαθεσιμότητα και Αγορά του Galaxy Note 4 - ώστε να έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες σχετικά με εγγυήσεις κλπ. από διάφορα καταστήματα στο σωστό θέμα. Επίσης τα μηνύματα με αγγελίες (έστω και αυτού του είδους..) δεν επιτρέπονται σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ οπότε και διεγράφησαν.. στο θέμα μας :cool: Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Θα ήθελα και την δική σας γνώμη σχετικά με το σήμα του κινητού σας !!! Είμαι συνδρομητής στην Vodafone και από τότε που αντικατεστησα το iphone 5s με το Note4 ειλικρινά έχω παράπονα από φίλους ότι με καλούν και βγαίνει μήνυμα πώς είμαι εκτός δικτύου !!! Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι συχνά η μπάρα στο σήμα του Note4 συχνά είναι μηδενική κάποιες φορές όμως μπορώ να κάνω κλήσεις !!! Το παράδοξο είναι ότι με το iphone δεν είχα ΠΟΤΈ τέτοιο πρόβλημα !!! Εσείς αντιμετωπιζετε κάτι παρόμοιο και αν ναι τι λύση έχετε βρει ? !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Άλλαξε το σε 3g Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Πώς την κάνω αυτή την αλλαγή ? Τα δεδομένα παντός δεν τα έχω μόνιμα ανοικτά !!! Στο σπίτι για παράδειγμα είμαι με wi-fi και δεδομένα απενεργοποιημενα και είναι στιγμές που δεν έχω σήμα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Πώς την κάνω αυτή την αλλαγή ? Τα δεδομένα παντός δεν τα έχω μόνιμα ανοικτά !!! Στο σπίτι για παράδειγμα είμαι με wi-fi και δεδομένα απενεργοποιημενα και είναι στιγμές που δεν έχω σήμα !!! κρατα πατημενα τα δεδομενα πανω απο την μπαρα και μετα επελεξε λειτουργια δικτυου WCDMA/GSM(3G) & LTE/WCDMA/GSM(4G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδιά καλημέρα πια είναι η διαφορά τον δύο Note 4; και πιο δουλεύει χωρίς προβλήματα στην Ελλάδα; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Πώς την κάνω αυτή την αλλαγή ? Τα δεδομένα παντός δεν τα έχω μόνιμα ανοικτά !!! Στο σπίτι για παράδειγμα είμαι με wi-fi και δεδομένα απενεργοποιημενα και είναι στιγμές που δεν έχω σήμα !!! και μένα πολλές φορές που μιλάω κόβεται. κι όντως το πρόβλημα είναι η εναλλαγή του δικτύου των data. συνήθως μολις αλλαζει από 4g σε 3g ή κατι άλλο κλεινει η γραμμη. είναι σπαστικο ελπιζω στο μελλον να διορθωθεί με αναβάθμιση αλλιως είναι φαουλ μεγαλο της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 και μένα πολλές φορές που μιλάω κόβεται. κι όντως το πρόβλημα είναι η εναλλαγή του δικτύου των data. συνήθως μολις αλλαζει από 4g σε 3g ή κατι άλλο κλεινει η γραμμη. είναι σπαστικο ελπιζω στο μελλον να διορθωθεί με αναβάθμιση αλλιως είναι φαουλ μεγαλο της Samsung Με το s4 που εχω οταν είμαι κάπου με ένδειξη 4G στα δεδομένα και παίρνω ή με παίρνουν τηλέφωνο η ένδειξη γίνεται H για όση ώρα μιλάω. Με το τέλος της κλήσης η ένδειξη επιστρέφει παλι σε 4G. Δεν ισχύει το ίδιο και στο note ; Ειναι δυνατόν με την εναλλαγή του δικτύου των δεδομένων να κόβεται η κλήση ; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 κι όμως είναι. δεν το κανει παντα αλλα πολλες φορες. δυστυχως κριμα για μια τετοια συσκευη. να φανταστείτε ότι οι φιλοι μου το εχουν παρει χαμπαρι και με τρολαρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 κι όμως είναι. δεν το κανει παντα αλλα πολλες φορες. δυστυχως κριμα για μια τετοια συσκευη. να φανταστείτε ότι οι φιλοι μου το εχουν παρει χαμπαρι και με τρολαρουν Εμενα το κανει παντα αυτο Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiarti Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) παιδιά μου εμφανίζει ένα μύνημα κατα διαστήματα "unfortunately TouchWiz easy home has stopped" ξέρει κανείς τι παίζει? απο gps πρόγραμμα για αθήνα ποιο θα προτίνατε? είχα το navigon σε άλλα κινητά thanks παιδιά και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω το πήρα το κινητό από kinito.gr γράφει tim το κουτί απέξω έιχει κάποια προγράμματα tim τα οποία απεγκατέστησα.αν πχ βάλω μετά το lollipop πάλι θα εμφανιστεί η tim? αγόρασα και δεύτερη μπαταρία από γερμανό 35 ευρώ της samsung.Δε θυμάμαι ποια είχε το κινητό αρχικα και ποια πήρα εγώ αλλά νομίζω δεν έχει σημασία Edited February 8, 2015 by magiarti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas1984 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις οποτε αναμένουμε ας ελπισουμε να ειναι θεμα software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Οσοι προερχεστε απο αλλες εταιριες και πηρατε Samsung θα διαπιστωσετε οτι εχουν πιο αδυναμη ληψη απο οτι οι αλλες εταιριες. Για αυτο και τα τοσα προβληματα με το δικτυο (gsm). Ειναι ενα γεγονος που ολοι το εχου λν διαπιστωσει αλλα λογοι το παραδεχονται. οσοι πιστευουν οτι λεω χαζομαρες σας προκαλω να πατε σε σημειο με αδυναμο σημα και να παρετε τηλ ή ακομα χειροτερα να σας παρουν. δεν εχω προβλημα με την Samsung ,κατοχος note 3 ειμαι, αλλα το εχει παρακανει στα κινητα της στο θεμα ληψης. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Επι εποχης s2 τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα. Στο Νοτε 4 παρατηρησα οτι ειχε πολλες dropped calls, σε σημειο που να ειναι χειροτερο και απο το iPhone στο θεμα του σηματος. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Επι εποχης s2 τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα. Στο Νοτε 4 παρατηρησα οτι ειχε πολλες dropped calls, σε σημειο που να ειναι χειροτερο και απο το iPhone στο θεμα του σηματος. Έχω και τα δυο καλύτερο σήμα έχει το iPhone και καυτερό ήχο στα ακουστικά, πιο δυνατό. Το νότε πολλές φορές στη θέση του σήματος μου βγάζει τον κύκλο με την λοξή γραμμή. Όμως ποτε δεν έχει κοπεί κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δεν γνωρίζω εαν ισχύει αυτο με το σήμα, ουδέποτε ειχα πρόβλημα. Εαν οντως υφίσταται, ειναι λόγω χαμηλου sar και μόνο (χάνεις κάτι, κερδιζεις κάτι άλλο) Η μοναδική περιοδος που ειχα προβλημα ηταν οταν ειχα wind, οποτε ειμαστε σίγουροι ότι δεν ευθύνεται και ο παροχος γι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγώ συγκριτικά το βρίσκω πιο σταθερό στις κλήσεις και μάλιστα σε σημεία με οριακό σήμα και από το S2 και από το Note 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Και από το Σ3 που είχα έχει πολύ καλύτερο σήμα! Τώρα μιλάω και στον ανελκυστήρα και δεν χάνει η κλείνει το σήμα με το Σ3 για κανέναν λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts