anergos13 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Έγραψα και αλλού κάτι που παρατήρησα τόσο στο 5s όσο και το Air. Στα συγκριτικά που κάνουν για να δείξουν την ταχύτητα στο άνοιγμα των εφαρμογών, τα κάνουν μετά από καθάρισμα μνήμης και είναι άκυρα γιατί οι εφαρμογές στο iPhone μετά από χρήση, καθυστερούν αρκετά περισσότερο επειδή χρειάζονται χρόνο να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη μνήμη. Στις android συσκευές που έχουν 2 γιγα ραμ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μιλάνε λοιπόν οι κάτοχοι iPhone για λαγκ, αλλά η καθυστέρηση στο άνοιγμα όταν συσσωρευτουν πολλές εφαρμογές είναι πιο ενοχλητικό από το μικρό lag του note σε 2-3 εφαρμογές. Επειδη τα χουμε πει φιλε μου και στην ενοτητα για τα ipad και συμφωνω ...με την ελευση του innovatively ios 8 ...τα iphone 5s και σιγουρα τα air ...εχουν τοσα lag,κολληματα,καθυστερησεις που οταν τα δουλεψεις λιγο παραπανω απο το μεσο ορο .... τα αντιστοιχα θεματα που ειχε η sammy καποτε μοιαζουν με φτερνισμα... Αντιστροφη πορεια σε σχεση με την ποιοτητα λειτουργιας που θα φερει το android 5.0 Edited November 9, 2014 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 παντως εγω πιστευω οτι ενα τοσο φορτωμενο UI (και δεν εννοω το bloat γιατι πλεον εχει μειωθει αρκετα απο sammy αλλα αυξηθηκε απο google) Δεν νομίζω ότι έχει μειωθεί το bloat από την Sammy αλλά όταν παίρνεις Sammy και note το επιλέγεις το bloat. Αλλιώς πας σε aosp. Θα μπορούσαμε να έχουμε μείνει στην 2.3 και με το σημερινό h/w τα κινητά να βγάζουν φωτιές σε θέμα ταχύτητας. Προσωπικά θέλω "φορτωμένο" με δυνατότητες και λειτουργίες s/w και ας αργήσει 0,5sec να ανοίξει κάτι. Αλλιώς όπως είπαμε πάω σε aosp... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Δεν νομίζω ότι έχει μειωθεί το bloat από την Sammy αλλά όταν παίρνεις Sammy και note το επιλέγεις το bloat. Πάντως το s5 τρομερά λιγότερες εγκατεστημένες εφαρμογές. Ούτε το group play... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Πάντως το s5 τρομερά λιγότερες εγκατεστημένες εφαρμογές. Ούτε το group play... Δεν έρχονται μετά υπό μορφή ενημέρωσης? Πολλές εφαρμογές και εμένα στο note μου τις συνέστησε για ενημέρωση καθώς ήταν μέσα αλλά ήθελαν ενεργοποίηση. Edited November 9, 2014 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Δεν νομίζω ότι έχει μειωθεί το bloat από την Sammy αλλά όταν παίρνεις Sammy και note το επιλέγεις το bloat. Αλλιώς πας σε aosp. Θα μπορούσαμε να έχουμε μείνει στην 2.3 και με το σημερινό h/w τα κινητά να βγάζουν φωτιές σε θέμα ταχύτητας. Προσωπικά θέλω "φορτωμένο" με δυνατότητες και λειτουργίες s/w και ας αργήσει 0,5sec να ανοίξει κάτι. Αλλιώς όπως είπαμε πάω σε aosp... πλεον το bloat της sammy ειναι στην κριση σου να το κατεβασεις....εστησα προσφατα ενα tab pro 8.4...και οι περισσοτερες εφαρμογες που περιμενα να τις βρω μεσα απουσιαζαν ...και ειχε την επιλογη να τις κατεβασω,,,ενω ειδα αρκετη google μεσα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παίδες το υποτιθέμενο λαγκ στο Note ειναι για τα μάτια. Αν κάποιος ξέρει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του, κάνει τα πάντα πιο γρήγορα από κάθε αλλο τηλέφωνο. Όσο για το iOS, όποιος νομίζει οτι δεν έχει λαγκ, ας δει το βιντεακι μου. Ειναι από το iPad Air. Δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να ανοίξει την επιλογή share για μια φωτό. http://youtu.be/rl0x7-O8VYY Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Παίδες το υποτιθέμενο λαγκ στο Note ειναι για τα μάτια. Αν κάποιος ξέρει να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του, κάνει τα πάντα πιο γρήγορα από κάθε αλλο τηλέφωνο. Όσο για το iOS, όποιος νομίζει οτι δεν έχει λαγκ, ας δει το βιντεακι μου. Ειναι από το iPad Air. Δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για να ανοίξει την επιλογή share για μια φωτό. http://youtu.be/rl0x7-O8VYY Γιατι λεει απο κατω,οτι το βιντεο δεν ειναι στη λιστα,και οποιος θελει να το διαδωσει,πρεπει να το σκεφτει δυο φορες;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Γιατι λεει απο κατω,οτι το βιντεο δεν ειναι στη λιστα,και οποιος θελει να το διαδωσει,πρεπει να το σκεφτει δυο φορες;:confused: Γιατί δεν ειναι δημόσιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σήμερα έκλεισε μια εβδομάδα. Δηλώνω ε ν θ ο υ σ ι α σ μ έ ν ο ς με ΟΛΑ και ειδικά με την απίστευτα καλή διαχείριση ενέργειας, που φοβόμουν στην αρχή λόγω της QHD οθόνης. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σήμερα έκλεισε μια εβδομάδα. Δηλώνω ε ν θ ο υ σ ι α σ μ έ ν ο ς με ΟΛΑ και ειδικά με την απίστευτα καλή διαχείριση ενέργειας, που φοβόμουν στην αρχή λόγω της QHD οθόνης. Στην διαχείριση μνήμης Πώς τα πάει ρε παιδιά; Χειρότερο από το note 3 λόγω qhd? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Στην διαχείριση μνήμης Πώς τα πάει ρε παιδιά; Χειρότερο από το note 3 λόγω qhd? Από όσο έχω δει και διαβάσει (αν και δεν το έχω ακόμα, οπότε αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος κάτοχος) είναι πολύ πιο aggressive στη διαχείριση της μνήμης. Κρατάει πιο πολλά ανοιχτά με αποτέλεσμα να έχει συστηματικά μόνο 200-400MB ελεύθερα. Παρόλα αυτά, δεν έχει κάποιο θέμα κομπιάσματος λόγω μνήμης. Απλά χρησιμοποιεί περισσότερα για τις ανοιχτές εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Από όσο έχω δει και διαβάσει (αν και δεν το έχω ακόμα, οπότε αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος κάτοχος) είναι πολύ πιο aggressive στη διαχείριση της μνήμης. Κρατάει πιο πολλά ανοιχτά με αποτέλεσμα να έχει συστηματικά μόνο 200-400MB ελεύθερα. Παρόλα αυτά, δεν έχει κάποιο θέμα κομπιάσματος λόγω μνήμης. Απλά χρησιμοποιεί περισσότερα για τις ανοιχτές εφαρμογές. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και η μνήμη ραμ αξιοποιειται δυναμικά πάρα να μένει ελεύθερη χωρίς λόγο.. Και στο δικό μου αυτό βλέπω παίζει συνεχώς μεταξύ 250-550 ελεύθερα ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Το tomtom ανοίγει και δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη. Να ειναι η ανάλυση και να θέλει αναβάθμιση; Το έχετε αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η ανάλυση είναι, πως να παίξει? Θα χρειαστεί τροποποιημένο tomtom, αν έχει βγει βέβαια για αυτή την ανάλυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η ανάλυση είναι, πως να παίξει? Θα χρειαστεί τροποποιημένο tomtom, αν έχει βγει βέβαια για αυτή την ανάλυση... Εύχομαι να το βγάλει σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η ανάλυση είναι, πως να παίξει? Θα χρειαστεί τροποποιημένο tomtom, αν έχει βγει βέβαια για αυτή την ανάλυση... Υπάρχουν γενικά προβλήματα με εφαρμογές και την ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Υπάρχουν γενικά προβλήματα με εφαρμογές και την ανάλυση; Γενικά με εφαρμογές όχι, τα προγράμματα πλοήγησης είναι ειδική κατηγορία και θέλουν για κάθε ανάλυση την ανάλογη παραμετροποίηση για να τρέξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω φωτογραφίες στις επαφές. Μέσα από την συλλογή παρόλο που επιλέγω φωτογραφίες στις επαφές δεν αλλάζει τίποτα . Αν την αλλάξω μέσα από τις επαφές τις αλλάζει αλλά όταν πατάω αποθήκευση η εφαρμογή παγώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναρτηθεί απλά παραθέτω το manual στα ελληνικά http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201410/20141006173005633/SM-N910_UM_Open_Kitkat_Gre_Rev.1.0_141006.pdf και αυτοί που δεν το έχουν πάρει ακόμα ας αρχίσουν το διάβασμα :). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω φωτογραφίες στις επαφές. Μέσα από την συλλογή παρόλο που επιλέγω φωτογραφίες στις επαφές δεν αλλάζει τίποτα . Αν την αλλάξω μέσα από τις επαφές τις αλλάζει αλλά όταν πατάω αποθήκευση η εφαρμογή παγώνει Εχω βαλει κανονικα φωτο στις επαφες χωρις κανενα προβλημα, κανε μια επανεκκινηση μπας κ στρωσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω φωτογραφίες στις επαφές. Μέσα από την συλλογή παρόλο που επιλέγω φωτογραφίες στις επαφές δεν αλλάζει τίποτα . Αν την αλλάξω μέσα από τις επαφές τις αλλάζει αλλά όταν πατάω αποθήκευση η εφαρμογή παγώνει Έχει σχέση με το συγχρονισμό με τις επαφές του Gmail. Δοκίμασε να τις αντιστοισήσεις από ένα pc. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Δεν ξέρω αν έχει ήδη αναρτηθεί απλά παραθέτω το manual στα ελληνικά http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201410/20141006173005633/SM-N910_UM_Open_Kitkat_Gre_Rev.1.0_141006.pdf και αυτοί που δεν το έχουν πάρει ακόμα ας αρχίσουν το διάβασμα :). Ευχαριστούμε για το λινκ. Βλέπω ότι στο εξωφυλλο (πρώτη σελίδα) του ελληνικού manual αναφέρεται το 910C (και το 910H) , ακόμη ενα δειγμα ότι θα υπάρχει κανονικά επίσημο service για την έκδοση C με Exynos. :) Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Έχει σχέση με το συγχρονισμό με τις επαφές του Gmail. Δοκίμασε να τις αντιστοισήσεις από ένα pc. Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι είναι 3 επαφές δεν μπορώ να αλλάξω με τίποτα φωτογραφία . Αναγκαστικα να τις σβήσω και να τις ξαναπεράσω και τώρα έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_12 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ευχαριστούμε πολύ για το manual....Αντε να είμαστε έτοιμοι όταν το ππαρουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα..παιδιά πάντως γνώμη μου.τα σπάει το note.αλλά θέλει κανένα δύο update για να στρώσει .. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts